Hivatalos Leírás

Ismerje meg a TEFL szakembereit

A Premier TEFL csapata misszió : létrehozni a legújabb, legegységesebb élő tanárképző tapasztalatokat a TEFL piacon.

A 25 éves TEFL utazás között köztudottan ismerjük az angol nyelvtanítás külföldön való beidegzését. Tanuljunk angol tanárainknak magabiztos, hatalmas utazóknak, akik készek az egész világ felfedezésére. Nemzetközileg elismert, teljes körűen akkreditált online tanfolyamok átfogóak, könnyen követhetők, és megadják azokat a pontos információkat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az angol nyelvet idegen nyelven tanítsák.

A tanfolyamokról

A teljes mértékben akkreditált online tanfolyamok széles skáláját valós tanári szakemberek írják, hogy megfeleljenek a nemzetközi TEFL szabványoknak.

Az expanzív, oktatási és rendkívül vonzó Premier TEFL tanfolyamok biztosítják Önnek az összes olyan képzést, amire szüksége van az angol nyelvtanuláshoz. Biztosítjuk, hogy egész életen át tartó tanusítványa kitűnővé válik a globális munkaerőpiacon, és feljogosítja Önt a leginkább kifizetődő, magasan fizetett TEFL munkákra.

Igazolás

Csillag ellenőrzött szervezet - Ezt a hitelesítési szintet a nemzetközi programszolgáltatók ítélik oda, hogy igazán elkötelezettek legyenek a világszintű oktatásban.

Előnyök

  • Teljesen akkreditált képzés
  • Nemzetközileg elismert tanfolyamok
  • Rugalmas, 24 órás online tanulmányi hozzáférés
  • Személyes oktatói támogatás
  • Szakértő álláskeresési tanácsadás

Kalandaink voltak, most már a sor.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Premier TEFL

120 órás online TEFL tréning ... [+]

120 órás online TEFL tréningACDLNemzetközileg elismert tanúsítvány70 oldal Grammar eBookLetölthető TEFL tankönyvSzakértő álláskeresési tanácsadásIsmerkedjen meg bármely eszközzelRugalmas tanulmányi ütemtervSzemélyes oktatói támogatás3 hónapos tanulmányi idő120 óraMiért veszi a 120 órás Advanced TEFL tanfolyamot?

A TEFL munkaadók többsége, különösen azok, akik vonzó tanári fizetést kínálnak, inkább 120 órányi tandíjat szeretnek bérelni.

Prémium 120 órás fejlett TEFL tanfolyamunk ideális TEFL kezdőknek; nincs szüksége korábbi tapasztalatra, csak folyékony angolra és szenvedélyre az új kalandokra. Az angol szakemberek valódi tanításával koordinálva a nemzetközileg elismert bizonyítvány olyan alapvető készségeket képez, amelyekre az angol nyelvtanulás második vagy idegen nyelvre van szüksége.... [-]

Írország Cork
Nyílt Beiratkozás
Angol
120 órák
On-line
Bővebben magyarul

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018