Trinity College Dublin Online Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az online oktatás, a Trinity College Dublin tud elérni, a legjobb diákok szerte a világon, a hozzáférés biztosításában és a rugalmasság a tudományos kiválóság, és elősegíti egy átalakító hallgató tapasztalata.

A híres, hogy világszínvonalú oktatás, a Trinity College Dublin most lehetővé teszi a nagyobb számú diák elérjék a potenciális általuk preferált területen.

Több mint 400 éve, a kötelezettségvállalást, hogy egy kiváló oktatási látott Trinity College Dublin szerezni egy jól megérdemelt hírnevét, mint a világ egyik legjobb egyetemek, és Írország legjobb egyetem.

2014-ben, a Trinity College első online kurzus, a Posztgraduális diploma Applied Social Studies indult, és ezek a 37 diák végzett őszén 2015. Trinity College is sikeresen elindította az első szabad Massive Open Online pálya (MOOC) abban az évben, amelyben emlékezett ír él Háború és forradalom és több mint 12.000 diák vesz részt. Azóta több mint 46.000 tanulók az egész világon, hogy része volt a posztgraduális és ingyenes online oktatás Trinity College Dublin.

Trinity online hallgatók tanulmányi kurzusokat hoztak létre Trinity világszínvonalú tudósok és fokozza az online tanulás szakemberek. Az összes videó, továbbfejlesztett interaktív prezentációk és dokumentumok elérhetők a Trinity College virtuális tanulási környezet, Blackboard Learn. Az egész minden online tanfolyam, a diákok együttműködnek egymással és tudósok, hogy hozzon létre egy vonzó és élénk online közösség a tanulók.

Beszélgetések és kölcsönhatások tudósok nem kizárólagosan az e-maileket, és a diákok részt vesznek a heti virtuális útmutatók, ahol kölcsönhatásba léphet az osztályban valós időben. Egy webkamera és a headset minden tanuló lát, hall, és beszélj a tudósok és a többi diák.

Helyszínek

Dublin

Address
College Green
Dublin 2, Ireland

Dublin, Dublin megye, Írország