Hivatalos Leírás

Az online oktatás, a Trinity College Dublin tud elérni, a legjobb diákok szerte a világon, a hozzáférés biztosításában és a rugalmasság a tudományos kiválóság, és elősegíti egy átalakító hallgató tapasztalata.

A híres, hogy világszínvonalú oktatás, a Trinity College Dublin most lehetővé teszi a nagyobb számú diák elérjék a potenciális általuk preferált területen.

Több mint 400 éve, a kötelezettségvállalást, hogy egy kiváló oktatási látott Trinity College Dublin szerezni egy jól megérdemelt hírnevét, mint a világ egyik legjobb egyetemek, és Írország legjobb egyetem.

2014-ben, a Trinity College első online kurzus, a Posztgraduális diploma Applied Social Studies indult, és ezek a 37 diák végzett őszén 2015. Trinity College is sikeresen elindította az első szabad Massive Open Online pálya (MOOC) abban az évben, amelyben emlékezett ír él Háború és forradalom és több mint 12.000 diák vesz részt. Azóta több mint 46.000 tanulók az egész világon, hogy része volt a posztgraduális és ingyenes online oktatás Trinity College Dublin.

Trinity online hallgatók tanulmányi kurzusokat hoztak létre Trinity világszínvonalú tudósok és fokozza az online tanulás szakemberek. Az összes videó, továbbfejlesztett interaktív prezentációk és dokumentumok elérhetők a Trinity College virtuális tanulási környezet, Blackboard Learn. Az egész minden online tanfolyam, a diákok együttműködnek egymással és tudósok, hogy hozzon létre egy vonzó és élénk online közösség a tanulók.

Beszélgetések és kölcsönhatások tudósok nem kizárólagosan az e-maileket, és a diákok részt vesznek a heti virtuális útmutatók, ahol kölcsönhatásba léphet az osztályban valós időben. Egy webkamera és a headset minden tanuló lát, hall, és beszélj a tudósok és a többi diák.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Trinity College Dublin Online Education

Ez az online tanfolyam Biztonsági szempontból lényeges válságiparágak szerte a világon, és elsősorban az emberek már a munka, aki felelősséggel irányító: kockázat; változ ... [+]

Ez az online tanfolyam Biztonsági szempontból lényeges válságiparágak szerte a világon, és elsősorban az emberek már a munka, aki felelősséggel irányító: kockázat; változás; biztonság; minőség; tervezés; rendszer kialakítása. Ez hozza a következő generációs biztonsági kockázat és változás-menedzsment neked, a munka, a beágyazott a mindennapi gyakorlatban a szisztémás, proaktív és teljesítmény hangsúly.

Az általános cél az online Masters program az, hogy egy szigorú, de gyakorlati összpontosítani kockázat, a változás és a rendszer tervezésekor műveletek, a gyártás és szolgáltatások, innovatív és integrált megközelítés szerepe az emberek az ilyen rendszerekben. Ez biztosítja a központi keret, amelyet teszteltek együttműködő ipari kutatási és gyakorlati irányítása és fejlesztése az emberek, a tervezés és integráció az új technológiák, a kockázatkezelés és a végrehajtás a változás. Világszínvonalú nemzetközi csapatok, akik részt vettek az ipari kutatást igénybe a legnagyobb kaliberű kutatási vezette oktatási, felügyeleti és szakértelmet.... [-]

Írország Dublin
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul

Postgraduate Diploma in Applied Social Studies, Trinity College Dublin

Online Postgraduate Certificate in Dementia (Long) - School of Nursing & Midwifery

Online Cert., Dipl,, M.Sc in Advanced radiotherapy practice

Online MSc in Managing Risk and System Change

Clinical Exercise