Australian Online Music Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

59930_recording-gombok-720.jpg

Üdvözöllek az AOMI-nál, az online zenei képesítések, az oktatás és a tanulás portálján. Olyan elkötelezett iparági szakemberek csapataként vagyunk, akik szenvedélyesen osztoznak a zene alapú képesítések Ausztráliában. Nem számít, hogy hol élsz, vagy hogy néz ki az ütemezésed, ha zenét szeretsz, és szeretnél képzettséget szerezni és tudásbázisodat bővíteni, az AOMI partnered lehet veled, hogy megvalósítsa a céljaidat.

A VIZSGÁLAT ÉS AZ ÉRTÉKEK NYILATKOZATA

Az AOMI legfontosabb értékei azok, amelyek a jelenlegi gyakorlatunkat tájékoztatják, miközben haladást vezetünk a jövőbe. Ezek az alapvető értékek három kulcsfontosságú filozófiai elemet tartalmaznak: "Oktatás az emberekhez", "Innováció és teremtés" és "Kiváló".
Hisszük, hogy az AOMI növekedésével és kiterjesztésével alapvető filozófiánk középpontjában áll, biztosítva, hogy mind az integritás, mind a kiválóság mellett járjunk el.

  • Vigye az oktatást az embereknek

Az AOMI alapvető filozófiája az, hogy a zenei nevelés olyan, amire minden egyénnek hozzáféréssel kell rendelkeznie, függetlenül a földrajzi helyzettől, a munkatervtől vagy más módon. Innovatív kurzusszerkezetünk és tanulási környezetünk ebből a filozófiából született, és a jövőben továbbra is tájékoztatja a gyakorlatunkat és módszertanunkat.

  • Innováció és létrehozás

A dobozon kívüli gondolkodás az, ami az AOMI-t illeti. Annak érdekében, hogy az élvonalban maradhassunk, és a zenei oktatás legmodernebb részében maradhassunk, új modelleket és feltörekvő technológiákat fogunk magunkévá tenni, és innovatív utakat hozhatunk létre, amelyek mindig a kollektív tudatosságunk élvonalában tarthatják az "Oktatás az embereknek" filozófiát.

  • Légy kiváló

A kiválóság a diákok számára az AOMI harmadik legfontosabb tantétele. Ez a filozófia nem csak a tanfolyam tartalmára vonatkozik, hanem arra is, hogy a személyzet és a diákok milyen kölcsönhatásban vannak egymással, hogyan jelenítjük meg magunkat, sőt még sok mindent. A "Excellent" az AOMI alátámasztott tana, és tájékoztatja értékeinket, etikáját és gyakorlatunkat.

e-LEARNING TECHNOLOGY

  • Az AOMI számos e-learning technológiát alkalmaz, annak érdekében, hogy a kurzus tartalmát vonzó és rugalmas módon valósíthassa meg, széles körű tanulói típusú tanulók számára. Ezek a technológiák a következők: LMS (learning management system) hang, videó, blogok / beszélgetések / fórumok, webkamerák oktatása, képernyő-casting és így tovább. Úgy gondoljuk, hogy tanfolyamainknak érdekes, izgalmasnak, szórakoztatónak és természetesen oktatónak kell lenniük!
  • Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk módszereinket és forrásainkat. A nap végén úgy gondoljuk, hogy a zenei oktatásnak mindenki számára hozzáférhetőnek kell lennie, függetlenül a földrajzi elhelyezkedésétől vagy a munkarendjétől.

"A tanulás helyett embereknek kell tanulnunk, nem pedig az embereknek." Elliot Masie, Masie Center

MINŐSÍTETT ÉS IPARIZÁLT SZEMÉLYZET

Munkatársaink bizonyított ipari tapasztalattal, elismert posztgraduális képesítésekkel és a világ zenei iparágának tudásával. A rekordgazdálkodás, az élő előadások (mind nemzeti, mind nemzetközileg) a stúdió és az élő felvétel készítéséhez biztosak lehetsz abban, hogy az AOMI-val folytatott tanulmányok során a legjobbat kapod.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Diplomas »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

A zeneipar diplomája

On-line Nappali Részidős 1 - 2 év January 2019 Ausztrália Brisbane + 1 további

Az AOMI által kiadott zenei ipar diploma a kortárs zenei kompozíció és produkció felé igazodik, különös tekintettel a DAW (digitális audio munkaállomás) környezetben való munkavégzésre. [+]

Az AOMI által kiadott zenei ipar diploma a kortárs zenei kompozíció és produkció felé igazodik, különös tekintettel a DAW (digitális audio munkaállomás) környezetben való munkavégzésre. A hallgatók a zeneszerzés, a keverés, a jeláramlás, a hang és a MIDI szerkesztés, a digitális audioalapok, a szintézis és a mintavételezés művészete és iparművészete, valamint még sok más elemét fedezik fel. A diákok is kitéve alapvető jogi és munkahelyi követelményeknek, beleértve a szerzői jogot, a közzétételt, a jogszabályokat, a szerződéseket és a számlázást. A marketing anyagok, például az EPK (elektronikus sajtókészlet) és a sajtóközlemények előkészítése és népszerűsítése a tanfolyam részét képezik.... [-]