College For Adult Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Regisztrált Képzési Szervezetként (RTO) megalakult College For Adult Learning ( CAL ) az elmúlt 10 évben több ezer életben váltott meg valódi változást. College For Adult Learning jövőképünk középpontjában az áll, hogy valós eredményeket hozzunk létre a hallgatók számára. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy személyre szabott tanulási utak, vonzó és az ipar számára releváns tananyagtartalom, extra tanulmányi források és eszközök segítségével segítsük a diákokat céljaik elérésében.

Három vezérelvünk szabja meg, hogy miként készítünk egyedi online tanfolyamokat a College For Adult Learning hallgatóinak. A velünk való tanulás túlmutat csupán egy darab papíron. A College For Adult Learning tanfolyamával inspirálódhat saját világának kialakításában - páratlan támogatást, a valós életben alkalmazható készségeket és ismereteket kaphat, és élvezheti a rugalmas tanulást.

Arra összpontosítunk, hogy egyedi hallgatói élményt nyújtsunk, egy támogató online tanulási környezetre építve, a tanfolyam tartalmához 24 órás hozzáféréssel, így Ön a saját tempójában haladhat, valamint korlátlan lehetőségeket kínálhat arra, hogy kapcsolatba lépjen tapasztalt ipari szakemberekkel mentorálás és támogatás céljából.

Helyszínek

Mitcham

Address
Mitcham Road,630
3132 Mitcham, Victoria, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: