Hivatalos Leírás

Online képesítések, amelyeket Önnek terveztek

A La Trobe Egyetem és a Didasko együttműködtek azzal, hogy olyan online képesítést nyújtanak Önnek, amelyet a munkáltatók és a nemzetközileg is elismertek. A La Trobe Ausztrália egyik legelismertebb egyeteme, több mint 36 000 hallgatóval és 1967-ben nyert történelem. A Didasko együttműködött a La Trobával, hogy az online képesítéseket elérhetővé tegye a leginkább elérhető tananyaggal. Didasko szakértők az online oktatásban, és szakosodtak azok iránt, akik szeretnék megváltoztatni vagy javítani karrierjüket.

Segítsen, amikor a leginkább szüksége van rá

Megértjük, hogy az online tanulmányok egy kicsit ijesztőek lehetnek, különösen ha valamikor az utolsó formális oktatásban voltál. Didasko-nál elköteleztük magunkat az akadémiai és támogató csapatok számára, akik szívesen oldják meg a hallgatókat. Célunk, hogy 10 percen belül (normál üzemidő alatt) válaszoljon az összes hallgatói érdeklődésre, és 24 órán belül megoldódjon.

Üzemidő

  • Hétfő - csütörtök 07:30 - 22:00 AEST
  • Péntek 7:30 - 18:00 AEST

A tanulás előnyei velünk

  • 100% -os online tanfolyamok saját otthonában vagy irodájában
  • Fizessen, ahogy megy. Tárgy tárgya.
  • Ausztrália legelismertebb egyetemeinek képzései
  • Nincs várakozás - regisztráljon ma a havi kezdési időpontokkal
  • Részidős és teljes munkaidőben rugalmas tanulási lehetőségek
  • Több mint 40 000 dollár AUS-t takaríthat meg évente, ha saját országában online tanul. (Nincs könyvköltség. Nincsenek utazási költségek.
Új módszer a tanulásra
Bár talán nem hallottál Didasko-ról, már közel 20 éve vagyunk az oktatás egyik élvonalában. Napjainkban a diákok ezrei globálisan használják az online erőforrásainkat, hogy jobbá tegyék magukat Kidolgoztuk a leginkább vonzó multimédiás tananyag tartalmát, amely valójában a tanulás mulatságát teszi lehetővé!

Mi a Didasko különbség?

Szenvedélyes vagyunk abban, hogy különbséget tegyünk az életedben. Az utazás minden lépésénél a Didasko együttműködik veled, hogy elérje karriercéljait.
Fókuszunk a karrierváltókra és azokra, akik a karrierjüket a jelenlegi mezőn szeretnék előretenni. Segítségünkben egy olyan tanulmányi programot terveztek, amely az Ön egyedi körülményei körül alakult. 100% -os online megoldásunk lehetővé teszi számodra, hogy továbbra is keresd, miközben a karriered következő lépéseit tervezed.

Teljes vagy részidős tanulmányi lehetőségek

Teljes vagy részmunkaidőben tanulhatsz egyetemi campus nélkül. A teljes munkaidős menetrend (kb. 30 óra heti) tanulmánya évente elvégezheti a képesítést a hagyományos éves időkereten belül (három év egy bachelor fokozatra). Egyesek esetében ez túlságosan nagy a teljes munkaidős foglalkoztatásban. Ez eredményezheti tanulmányaikat.
Van egy részmunkaidős lehetőségünk, amely lehetővé teszi, hogy felére csökkentse a heti tanulmányi elkötelezettséget. Igen, a tanfolyam hosszabb időt vesz igénybe, de az ön akarata és vágya, hogy befejezze a tanfolyamot, mindig kedvezően látja a munkáltatók, függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választja. Megváltoztathatja a tanulmányi módot, ha a kötelezettségvállalás megváltozik a tanfolyam során.

Válassza ki, mikor tanul

Akkor fogunk dolgozni veled, hogy minden héten befejezzük tanulmányi óráinkat saját személyes tanulmányi tervünkkel. Segítünk Önnek abban, hogy tiszteletben tartsa terveit és elérje tanulmányi céljait. Ismételten, ha a körülményei megváltoznak, akkor a tanulmánya is tervezhető!

Három képzettség egy fokozatban

A La Trobe Egyetem online gyakorlati képzései egyedülálló lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy három tanulmányi időtartama alatt elérje tanulmányait. Feltéve, hogy kielégítően kitöltik a tanfolyam minden részét, akkor megkapja az alkalmazott diplomát (1. évfolyam), alkalmazott társult diplomát (2. évfolyam) és egy alkalmazott főiskolai diplomát, ha mindhárom évet befejezte. A potenciális keresőképessége növekedni fog, ahogy halad a kurzuson.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

La Trobe –Didasko

A La Trobe Egyetem Alkalmazott Felhő-technológia Bachelor-ját a felhőalapú számítástechnikai szektor számára kifejlesztették egy egyedülálló együttműködésben a globális ó ... [+]

A kurzus leírása

A La Trobe Egyetem Alkalmazott Felhőalapú Technológiája alapképzést a felhőalapú számítástechnikai ágazat számára tervezték, amely jelenleg gyors növekedést élvez, és magában foglalja a 6 tekintélyes iparági minősítést (amelyek közül 4 Amazon Web Services specifikus) a szakképesítésen belül.

A kurzus az információs rendszerek, a webes és szoftverfejlesztés, a gépi tanulás, az adatbázisok és a nagy adatok, a vállalati felhőalapú migráció, a felhő-vállalati alkalmazások fejlesztése és a számítógépes hálózatok közötti ismereteit és készségeit tartalmazza. A kurzus a hangsúlyt alkalmazza, és felkészíti a hallgatókat a legfontosabb szállítói tanúsítványokra, amelyek relevánsak az informatikai ipar foglalkoztatásához.... [-]

Ausztrália Melbourne
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
La Trobe –Didasko

A La Trobe Egyetem Alkalmazott Informatika Bachelor kiváló oktatást nyújt az informatika (IT) képzésében, és lehetőséget nyújt az információs rendszerek, a szoftverfejles ... [+]

A kurzus leírása

A La Trobe Egyetem Alkalmazott Informatika Bachelor kiváló oktatást nyújt az informatika (IT) képzésében, és lehetőséget nyújt az információs rendszerek, a szoftverfejlesztés, a számítógépes hálózatok és a webes fejlesztés területén.

A tanuló struktúra lehetővé teszi, hogy befejezze a tanfolyamot teljes idejű online diákként, vagy kombinálja az online részidős tanulmányokat a munkahelyi kötelezettségvállalásokkal.

Ez a kurzus alkalmazható, és magában foglalja az informatikai iparági szállítói tanúsítványokat, amelyek relevánsak és kívánatosak a potenciális munkáltatók számára. Az alkalmazott képesítésekkel rendelkező diplomások nem csak az egyetemi képzésben szerzett készségekkel és ismeretekkel rendelkeznek, hanem a gyakorlati gondolkodásnak az iparban való alkalmazására.... [-]

Ausztrália Melbourne
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
La Trobe –Didasko

A La Trobe Egyetem Bachelor of Applied Business nyújt Önnek széles körű készségek szükséges különböző szerepet az üzleti világban. ... [+]

A kurzus leírása

A La Trobe Egyetem Bachelor of Applied Business nyújt Önnek széles körű készségek szükséges különböző szerepet az üzleti világban.

Azok, akik megváltoztatják a karrierjüket, áttérnek egy új szerepre, vagy saját vállalkozást indítanak, felbecsülhetetlen értékűnek találják a kurzus tartalmát. Az alkalmazott üzleti képesítés megismerése bemutatja a szervezet működését és struktúráját, növeli kereskedelmi tudatosságát, és lehetővé teszi számodra olyan gyakorlati ismeretek megalkotását, amelyek elengedhetetlenek lesznek a jövőbeni karrier-céljaihoz.

Három képzettség egy fokozatban

A La Trobe Egyetem online gyakorlati képzései egyedülálló lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy három tanulmányi időtartama alatt elérje tanulmányait. Feltéve, hogy kielégítően kitöltik a tanfolyam minden részét, akkor megkapja az alkalmazott diplomát (1. évfolyam), alkalmazott társult diplomát (2. évfolyam) és egy alkalmazott főiskolai diplomát, ha mindhárom évet befejezte. A potenciális keresőképessége növekedni fog, ahogy halad a kurzuson.... [-]

Ausztrália Melbourne
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
La Trobe –Didasko

A La Trobe Egyetem Bachelor of Applied Business (marketing fő) nyújt Önnek alapot az üzleti és kulcsfontosságú marketing készségek. Az ebben a képesítésben rendelkezésre ... [+]

A kurzus leírása

A La Trobe Egyetem Bachelor of Applied Business (marketing fő) nyújt Önnek alapot az üzleti és kulcsfontosságú marketing készségek. Az ebben a képesítésben rendelkezésre álló készségek és tudás igen nagy szerepet játszik az üzleti világban.

Azok, akik megváltoztatják a karrierjüket, új marketing / értékesítési szerepet töltenek be, vagy saját vállalkozást indítanak, felbecsülhetetlen értékűnek találják a kurzus tartalmát. A Marketing főszereplő olyan kutatói készségekre, piaci és fogyasztói elemzésekre, médiatervezésre és marketingstratégiákra vonatkozó jó munkatapasztalatot igénylő szerepköröket szolgálja. Ez is felbecsülhetetlen, ha külső médiával és marketing-ügynökségekkel dolgozik.... [-]

Ausztrália Melbourne
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
La Trobe –Didasko

A La Trobe Egyetem Bachelor of Applied Business (menedzsment fő) nyújt Önnek széles alapot az üzleti készségek szükséges különböző vezetői szerepek az iparban. ... [+]

A kurzus leírása

A La Trobe Egyetem Bachelor of Applied Business (menedzsment fő) nyújt Önnek széles alapot az üzleti készségek szükséges különböző vezetői szerepek az iparban.

Azok, akik megváltoztatják pályafutásukat, áttérnek egy új vezetői szerepre, vagy saját vállalkozást indítanak, felbecsülhetetlen értékűnek találják e kurzus tartalmát. A menedzsment főszereplő egy szervezeten belül nagy teljesítményű csapat létrehozására összpontosít. A szervezeti innováció és fejlesztés megértése, valamint az interperszonális kihívások sikeres kezelése csak néhány olyan képesség, amit a sikeres vezetőknek tudniuk kell.

Az alkalmazott üzleti képesítés tanulmányozása lehetővé teszi, hogy az adott tantárgy elméletét alkalmazzuk és alkalmazzuk a valós helyzetekre. Ez növeli kereskedelmi tudatosságát, és lehetővé teszi számodra olyan gyakorlati ismeretek kiépítését, amelyek elengedhetetlenek lesznek a jövőbeni karrier-céljaihoz.... [-]

Ausztrália Melbourne
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan