Southern Cross University (Online)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Southern Cross Egyetem egy élénk, modern ausztrál egyetemen, gyönyörű campus a Gold Coast, Lismore és Coffs Harbour, a bankfiókok egyetemen Sydney-ben és Melbourne-ben.

Az egyetem is működik a Hotel Iskola Sydney és A Hotel School Melbourne partnerségben Mulpha Ausztráliában.

Üdvözöljük diákok több mint 60 országban szerte a világon, és ajánlatot graduális és posztgraduális inspiráló és támogató tanulási környezet. Az egyetem egy erős hallgatói fókusz és büszke a minőségét oktatók, akik közül sokan ismerik vezetők a saját területén.

A fok kínálnak széles skáláját tudományágak, és úgy tervezték, konzultálva az ipar. Sok bevonni a szakmai gyakorlatok és gyakornoki és egyéb gyakorlati tanulás, hogy készítsen a munka-kész diplomások. Kutatást azokon a területeken, amelyek regionálisan releváns és globális szinten is jelentős, a tudományágak olyan változatos, mint földtudományi, növényi genetika, a cetfélék kutatás, egészség és jó közérzet és a turizmus.

Irányítás

A University szabályozza a Tanács, amely a vezérigazgató, az alkancellár, jelentések. A Tanács felelős a gazdálkodás az egyetem ügyeibe. A nagy tudományos testület tanácsokat ad Tanács tanulmányi ügyekben az oktatási igazgatóság.

A Tanács elnöke a kancellár. A Tanács 17 tagja, köztük az alkancellár, az elnök az oktatási igazgatóságot, hat tagját a miniszter, négy tag által kinevezett tanács, három választott személyzet tagjai és az egyik megválasztott hallgató tagja van.

SCU története

A mi történetünk

1994 - 2014 volt egy izgalmas időszak a Southern Cross University mivel alakult ki, mi volt a Tanítóképző Főiskola, az 1970-es, egy teljes értékű Egyetem saját identitását 1994.

Ennek része a 20 év ünnepségek, kifejlesztettünk egy sor történetek, történelmi adatok és a személyes visszaemlékezések. Ezek közé tartozik a sűrített Brief History of SCU származó Tanítóképző Főiskola Egyetem. Már is néhány bővült leírásokat külön ötéves időszakokra leírja az egyetem történetében több mint két évtizede: 1994 - 1998, 1999 - 2003, 2004 - 2008 és 2009-2013.

Már származó történetek diplomások, a személyzet és a helyi szervezetek, és van egy lista a kancellár és a Vice Chancellors akik szolgáltak az egyetem és szerepe volt abban, alakításában az irányt az egyetem. Ugyancsak tartalmazza a történelem kutatás SCU és korábban a nemzetközi diákok SCU.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MBA » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Law LLM »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

On-line Részidős 14 hónapok Nyílt Beiratkozás Ausztrália Australia Online

A Southern Cross University Online MBA, akkor dolgozzon mind az üzleti know-how és a gyakorlati készségek, hogy előre a karrierjét, vagy saját üzletet építeni. [+]

Vezetővé váljon az üzleti életben

Egy Southern Cross University Online MBA, Akkor dolgozzon mind az üzleti know-how és a gyakorlati készségek, hogy előre a karrierjét, vagy saját üzletet építeni. Majd vizsgálja a kortárs menedzsment és megoldások kidolgozásához komplex üzleti helyzetek - minden prizmáján keresztül a gyors tempójú, állandóan változó globális digitális gazdaság. A MBA 4 csillagos minősítést kapott a Graduate Management Association of Australia. Mi frissíteni a tananyag folyamatosan felvértezzük Önt a legújabb fogalmak, és biztosítsa minden visszahat a változó trendek. Ugyanakkor, ez egy gyakorlati kurzus - közül választhat a hét szakirányok tovább élesíteni a készségek ipar. Ha pedig a szemed a munkaerőpiacon, a 2014 Corporate Recruiters felmérés szerint 83% -a megkérdezett az ázsiai-csendes-óceáni tervezi felvenni MBA idén - több, ami folyamatosan nőtt 2009 óta.... [-]


Videók

This is Southern Cross University 2012

Prepare for the future of healthcare

Kapcsolat

Southern Cross University (Online)

Cím 5-7 Young Street NSW 2000
Sydney, New South Wales, Ausztrália
Honlap https://online.scu.edu.au/
Telefon +61 1300 589 882