Hivatalos Leírás

Vlerick Business School Online

Fel kell vetni a sikert

A Vlerick Business School kivételes lehetőséget kínál az online tanulmányok megszerzéséhez, a Belgium egyik # 1 üzleti iskolájában, a felsőoktatásban (Financial Times, 2016). Tanuljon ebben a hármas akkreditált üzleti iskolában, bárhol a világon.

Ami igazán különbözteti meg a Vlericket, nem csak az, amit teszünk, hanem a szellem, amelyben csináljuk. A Vlerick szellemiségét a nyitottság, a vitalitás és az innováció és a vállalkozás iránti szenvedély határozza meg. Ez a szellem megtalálható iskolánk minden területén és tevékenységében: lelkes, motivált munkatársainktól innovatív és pragmatikus tanítási módszereinkig; a globális hallgatók, az alumni és a vállalati partnerek hálózatától az inspiráló online tanulási környezetig. Mindezek az elemek együttesen teszik a Vlerick Business School-ot a mai vezető intézményévé: egy olyan hely, ahol az emberek és a szervezetek találkoznak a globális üzleti élet jövőjével.

A Vlerickrel megkérjük, hogy proaktívan és stratégiai módon gondolkodjon az élvonalbeli vezetési kérdésekről, segít gazdagítani és bővíteni vezetői képességeit. A legújabb interaktív online tanulási technikák és pragmatikus tanítási módszerek segítségével teljes mértékben részt vehetsz a program tartalmában, és felhatalmazod arra, hogy egy nagyszerű karriert kivételes karriertévé válj.

Beleszerető és interaktív

Arra törekszünk, hogy az online tanulási tapasztalatok minden részét interaktív módon hozzuk életre. Hiszünk abban, hogy az interaktivitás kulcsfontosságú a jobb megértés és visszahívás szempontjából.

Online élményed kínál:

 • Immersív videó tanulás
 • Elkötelezettség professzorokkal és előadókkal
 • Peer-to-peer hálózati lehetőségek
 • Intuitív online felület
 • Kézenfekvő üzleti forgatókönyvek

Vlerick a világban

 • Az online tanulás erőteljes eredményei
 • Több mint 40 nemzetközi üzleti iskola szövetsége
 • Megalakult partnerségek 250 cégekkel és multinacionális vállalatokkal
 • Több mint 100 ország 23 000 öregdiák hálózatát
 • Európa legjobbjai közül
 • Több mint 50 különböző 12 nemzetiségű kar
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Vlerick Business School Online

Revitalizálja karrierjét, tanuljon új technikákat a szervezeti változások vezetése és a vállalkozói oldal felfedezése érdekében. Tanuljon Online MBA-t az Európa vezető há ... [+]

Fel kell vetni a sikert

Revitalizálja karrierjét, tanuljon új technikákat a szervezeti változások vezetése és a vállalkozói oldal felfedezése érdekében. Tanuljon Online MBA-t az Európa vezető hármas akkreditált üzleti iskolái egyikében a világ bármely pontjáról.

Tanulás a világ bármely pontjáról, akkor megkérdőjelezhető, hogy stratégiai gondolkodás a mai irányítási kérdésekről. Ön fejleszteni fogja a szükséges készségeket és bizalmat, hogy agilisabb és leghatékonyabb vezetővé váljon a mai gyorsan változó üzleti környezetben.

A tapasztalt, szenvedélyes kollégáktól tanulhat egy hármas akkreditált üzleti iskola részéről, akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy dinamikus és teljesítő tanulási élményt nyújtsanak, ami segít abban, hogy egy nagyszerű karriert kivételes karriernévé váljon.... [-]

Belgium Belgium Online
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
12 - 26 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Location address
Belgium Online, BE
Social Media