Vlerick Business School Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vlerick Business School Online

Vitatható, hogy sikerül

Vlerick Business School kínál kivételes lehetőséget, hogy tanulmányozza az interneten, a belga # 1 üzleti iskola vezetői oktatás (Financial Times, 2016). Tanulmányozza a hármas-akkreditált üzleti iskola, bárhol a világon.

Mi igazán meghatározza Vlerick eltekintve nem csak azt, amit csinálunk, de a szellemiséget, amelyet mi csináljuk. A Vlerick szelleme határozza meg a nyitottság, a vitalitás és a szenvedély az innováció és a vállalkozás. Ez egy szellem, amely megtalálható minden szempontból a mi oktatási tevékenysége: a mi lelkes, motivált munkatársak innovatív és gyakorlatias tanítási módszerek; a mi globális hálózata diákok, öregdiákok és a vállalati partnerek a mi inspiráló online tanulási környezetben. Ez mindezeket az elemeket, hogy a tettek Vlerick Business School vezető intézménye ma: egy hely, ahol az emberek és szervezetek jönnek össze, hogy formálja a jövőben az üzleti világ.

A Vlerick, akkor lehet megtámadni, hogy úgy gondolja, proaktív és stratégiai élvonalbeli irányítási kérdések, segít gazdagítják és bővítse a vezetői képességek. A legújabb interaktív tanulási technikákat és gyakorlati tanítási módszerek akkor kell teljes mértékben együttműködik a program tartalmát és felhatalmazott, hogy viszont a nagy karrier egy kivételes karrier.

Magával ragadó és interaktív

Arra törekszünk, hogy minden része az online tanulási tapasztalat interaktív hogy a vizsgálatok az élet. Hiszünk az interaktivitás legfontosabb, hogy jobban megértés és a visszahívás.

Online élményt kínál Önnek:

 • Magával ragadó videó tanulás
 • Eljegyzés professzorok és hangszórók
 • Peer-to-peer hálózati lehetőségeket
 • Intuitív online felületen
 • Hands-on üzleti forgatókönyv gyakorlatok

Vlerick a világban

 • Erős múlttal online tanulás
 • Szövetségek több mint 40 nemzetközi üzleti iskolák
 • Létre partnerségek 250 vállalat és a multinacionális vállalatok
 • Network 17 000 öregdiák több mint 100 országban
 • Rangsorolva a legjobbak közé tartoznak Európában
 • Több, mint 50 kar 12 különböző nemzetiségű
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Online MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Online MBA

On-line Részidős 26 hónapok April 2019 Belgium Belgium Online

Revitalizálja karrierjét, tanuljon új technikákat a szervezeti változások vezetése és a vállalkozói oldal felfedezése érdekében. Tanuljon Online MBA-t az Európa vezető hármas akkreditált üzleti iskolái egyikében a világ bármely pontjáról. [+]

Fel kell vetni a sikert

Revitalizálja karrierjét, tanuljon új technikákat a szervezeti változások vezetése és a vállalkozói oldal felfedezése érdekében. Tanuljon Online MBA-t az Európa vezető hármas akkreditált üzleti iskolái egyikében a világ bármely pontjáról.

Tanulás a világ bármely pontjáról, akkor megkérdőjelezhető, hogy stratégiai gondolkodás a mai irányítási kérdésekről. Ön fejleszteni fogja a szükséges készségeket és bizalmat, hogy agilisabb és leghatékonyabb vezetővé váljon a mai gyorsan változó üzleti környezetben.

A tapasztalt, szenvedélyes kollégáktól tanulhat egy hármas akkreditált üzleti iskola részéről, akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy dinamikus és teljesítő tanulási élményt nyújtsanak, ami segít abban, hogy egy nagyszerű karriert kivételes karriernévé váljon.... [-]


Kapcsolat
Cím
Belgium Online, BE
Közösségi Média