UNICARIOCA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A piacon 27 évig az UNICARIOCA az oktatás minıségével, a foglalkoztathatósággal és a felsıoktatáshoz való hozzáféréssel kapcsolatos intézményi pozícióját az Oktatási Minisztérium (MEC) legutóbbi értékelése során szerzett megfizethetı áron kínálja minıségi szolgáltatásokkal, az ötödik évben egymás után, a Rio de Janeiro legjobb egyetemi központjának tartotta.

A Faculdade Carioca de Informática 1990-ben indult, amelynek központja Botafogo, és csak 70 hallgató. Napjainkban több mint 14 ezer diák vesz részt Rio de Janeiro négy kerületében: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro és Jacarepaguá. Kezdettől fogva a hangsúly az etikus és kompetens szakemberek képzésére irányult, az egyre igényesebb és globalizáltabb munkaerőpiac érdekében.

Az elmúlt négy évben megduplázódott, kiterjesztette az egyetemi kurzusok kínálatát, jelenleg 17 egyetemi kurzuson, kibővített posztgraduális képzésen, alapképzésen és posztgraduális képzésen. Ezenkívül 25% -kal csökkentette a lemorzsolódást, olyan programokkal, mint a tudományos megerősítés és az egyéni tanulási orientáció. Több mint két évtized alatt az UNICARIOCA ezer életet alakított át az oktatáson keresztül.

Mindig elkötelezett a tanítás kiválósága mellett, mindenki számára biztosítja a lehetőséget, hogy a versenyképességhez szükséges összes eszközzel bekerüljön a munkaerőpiacra.

differenciálművek

UNICARIOCA az elmúlt évtized feltörekvő középosztályára összpontosít, olyan diákokkal, akik álmodnak, hogy a munkaerőpiacon kiemelkednek. Általában azok a családok hallgatók, akik hisznek az Oktatásban rejlő potenciálban és befektetésben, mint az élet átalakulásának tényezőjeként. Ezért az egyetem központja megfizethető és minőségi oktatási megoldásokat kínál, elsősorban az új technológiák tanulmányozására, kezelésére és alkalmazására összpontosítva. Az intézmény felajánlja a hallgatói testületnek a munkaerőpiacon való részvételt, biztosítva a versenyképességhez szükséges összes eszközt. A közelmúltban az alapkompetenciák szerepelnek a tantervben a szakemberek számára, mint például a vezetés, a vállalkozói szellem, a kreativitás, az etika és a társadalmi-környezeti felelősség. UNICARIOCA akadémiai megerősítési osztályokat is kínál, mint például a portugál, a matematika és a fizika, amelyek szintén nyitottak a közösség számára, és törekszenek a pályaválasztási tanácsadásra és a diákok önbecsülésére.

Az intézmény, amely 85 százaléka a kar alkotó Masters és az orvosok kínál hagyományos egyetemi, távoktatási és technológiai kurzusok, valamint a mester és posztgraduális kurzusok, amelyek kiváló lehetőséget kínálnak az előkészítés, az újrahasznosítás és a javítás azok számára, akik szeretnék belépnek vagy újra belépnek a munkaerőpiacra.

Az intézet legutóbbi általános kurzus-indexe (IGC) szerint az UNICARIOCA t Rio de Janeiro városának legjobb egyetemi központjának tekintették. A tanulmány a hallgatók teljesítményét mutatja be a Nemzeti Student Performance Exam-ban (Enade), mennyire járul hozzá a tanfolyam a hallgatóhoz és a bemeneti változókhoz - tanári személyzet, infrastruktúra és didaktikai-pedagógiai szervezet.

Küldetésünk

Erőszakos és kompetens szakemberek képzése a munkaerőpiac számára, elérhető és minőségi oktatási szolgáltatások biztosítása, a diplomások foglalkoztathatóságának értékelése és a Carioca társadalom és az ország fenntartható fejlődéséhez való hozzájárulás.

kilátás

Egy egyetemi referenciaközpont a felsőoktatásban, a diákoktatásra összpontosítva, képzett szakemberekkel, megfelelő infrastruktúrával és kritikus és aktív pedagógiai modellekkel, hozzájárulva az oktatás fejlesztéséhez és a Carioca társadalom és az ország fenntartható fejlődéséhez.

értékeket

  • etika
  • Kapcsolódó keresések
  • Szociális befogadás
  • Rólunk
  • Szociális és környezeti felelősség
  • Transzformatív oktatás
  • Demokrata és részvételi menedzsment

UNICARIOCA és Rio

UNICARIOCA egy Rio de Janeiro-i egyetemi központ, amely a város négy különböző kerületében oszlik meg: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro és Jacarepaguá.

A Rio de Janeiro városának évfordulóján UNICARIOCA , március 1-jén az UNICARIOCA nem csak a "carioca" márkanév a neve, hanem a "carioca" útja is: modern, dinamikus, innovatív, mindig az evolúcióban.

Az UNICARIOCA oktatási, tudományos, kulturális és társadalmi UNICARIOCA összhangban van Rio de Janeiro város kihívásaival és igényeivel, és ezért az etikai és kompetens szakemberek képzésében UNICARIOCA jelentős hozzájárulás elismeri az egyre igényesebb munkaerőpiacot és globalizálódott.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Online Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Graduate Távolság: Számviteli

On-line Campus Részidős 8 félév March 2019 Brazília Rio de Janeiro + 1 további

Az egyetemi kurzus a számviteli távolsága UNICARIOCA növelésére koncentrál foglalkoztathatóságának hallgatók. Mi szakemberek képzése vezetői elképzelés, amely képes generálni vonatkozó jelentések fejlesztése az üzleti stratégiák, amely részt vesz a döntéshozatali folyamatokban a vállalatok és értékeli az üzleti teljesítményt. [+]

A tanfolyamról

Az egyetemi kurzus a számviteli távolsága UNICARIOCA növelésére koncentrál foglalkoztathatóságának hallgatók. Mi szakemberek képzése vezetői elképzelés, amely képes generálni vonatkozó jelentések fejlesztése az üzleti stratégiák, amely részt vesz a döntéshozatali folyamatokban a vállalatok és értékeli az üzleti teljesítményt.

Van egy nagy a kereslet a szakemberek a könyvelés területén, különösen a tudás, az új számviteli szabályok. A munkaerőpiac átfogó és professzionális számviteli működhet a különböző ágazatokban, mint egy könyvelő, könyvvizsgáló, számviteli szakember, kontroller, pénzügyi elemző, tanácsadó stb... [-]


Graduação a Distância: Gestão de Recursos Humanos

On-line Campus Részidős 4 félév March 2019 Brazília Rio de Janeiro + 1 további

O Curso Superior a Technológia Távolsága Recursos Humanos da UNICARIOCA vízum felülmúlta a formáját a szakterületen a RH területen. [+]

Sobre o curso

O Curso Superior a Technológia Távolsága Recursos Humanos da UNICARIOCA vízum felülmúlta a formáját a szakterületen a RH területen. Az átmeneti időszak alatt a humanitárius segélyek eloszlatására kerül sor, amely a következőket tartalmazza: Treinamento e Desenvolvimento, Remuneração e Administração de Pessoal. Éppúgy, mint az egész életen át tartó tanulás, a különféle folyamatok, módszerek, műszerek, técnicák és extrém sportok felhasználásával foglalkozik.

Áreas de atuação

A graduação tecnológica a distância em Gestão de Recursos Humanos de UNICARIOCA UNICARIOCA o aluno a trabalhar como analista ou gestor de recursos humanos em empresas públicas ou privadas, de qualquer porte ou ramo de atividade, gyakorolják a funkciókat és következik az RH szubszisztensek:... [-]


Távoktatás: adminisztráció

On-line Campus Részidős 8 félév March 2019 Brazília Rio de Janeiro + 1 további

Az UNICARIOCA Distance Management tanfolyam az adminisztráció különböző területeire terjed ki: pénzügy, UNICARIOCA , marketing, termelés, logisztika, projektek, valamint társadalmi és környezeti felelősség. [+]

A tanfolyamról

Az UNICARIOCA Distance Management tanfolyam az adminisztráció különböző területeire terjed ki: pénzügy, UNICARIOCA , marketing, termelés, logisztika, projektek, valamint társadalmi és környezeti felelősség. A tanfolyam olyan szakembereket képez, akik tervezhetik, szervezhetik, irányíthatják és irányíthatják a vállalat tevékenységeit, akár állami, akár magántulajdonban, és felhívhatják a stratégiákat és a munkamódszereket a szervezeti területek széles körére.

Tevékenységi területek

A rendszergazda olyan szakember, akinek széles tevékenységi területe van, képes a magánvállalatok iparában, kereskedelmében vagy szolgáltatásaiban dolgozni az állami szektor mellett. Ő is tanácsadást nyújt a vállalatoknak, vagy csatlakozhat az oktatás és a kutatás területéhez.... [-]


Távoktatás: Marketing

On-line Campus Részidős 4 félév March 2019 Brazília Rio de Janeiro + 1 további

Az UNICARIOCA Distance Marketing Technologist tanfolyam kiterjed a különböző marketing területekre, beleértve a stratégiai tervezést, a termékek és szolgáltatások fejlesztését, az értékteremtést és a differenciálódást, a márka menedzsmentet, a marketingtámogatást és a kutatásokat. [+]

A tanfolyamról

Az UNICARIOCA Distance Marketing Technologist tanfolyam kiterjed a különböző marketing területekre, beleértve a stratégiai tervezést, a termékek és szolgáltatások fejlesztését, az értékteremtést és a differenciálódást, a márka menedzsmentet, a marketingtámogatást és a kutatásokat. A kurzus elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt a hallgatónak, felkészítve arra, hogy kezelje a legösszetettebb üzleti forgatókönyveket.

Tevékenységi területek

Az UNICARIOCA által képzett marketing szakemberek stratégiai pozíciókat UNICARIOCA be az állami és magánvállalatok, a reklám- és reklámügynökségek, a média, a társulások között.... [-]


Távoktatás: Pedagógia

On-line Campus Részidős 8 félév March 2019 Brazília Rio de Janeiro + 1 további

Az UNICARIOCA távoktatási UNICARIOCA célja a szakemberek képzése a korai gyermekkori nevelés és az UNICARIOCA kezdeti sorozatának oktatásához. A hallgató készen áll arra, hogy más szerepeket is vállaljon a munkaerőpiacon, az oktatási intézményekben vagy a nem iskolai szervezetekben vezető, koordinátor vagy tanácsadó. [+]

A tanfolyamról

Az UNICARIOCA távoktatási UNICARIOCA célja a szakemberek képzése a korai gyermekkori nevelés és az UNICARIOCA kezdeti sorozatának oktatásához. A hallgató készen áll arra, hogy más szerepeket is vállaljon a munkaerőpiacon, az oktatási intézményekben vagy a nem iskolai szervezetekben vezető, koordinátor vagy tanácsadó.

A pedagógus egy nagyon széles körű szakember, aki képes a kora gyermekkori nevelés oktatásában és az alapfokú oktatás kezdeti évfolyamaiban, az iskolai menedzsmentben, pedagógiai koordinációban vagy oktatási útmutatásban. Képzésük jellemzőitől függően a pedagógus az emberi erőforrások (kiválasztás, képzés és fejlesztés), az egyetemek, a nem kormányzati szervezetek multidiszciplináris csoportjai, a kiadóházak műszaki-pedagógiai tanácsadói, TV és rádió társaságok, szabadidős és idegenforgalmi társaságok, kórházak, oktatási szoftverek gyártói, játékok és még sokan mások.... [-]


Videók

Quando seu Futuro se Realiza, Muita Gente Cresce Junto!

Kapcsolat

Cím Unidade e Polo Rio Comprido Av. Paulo de Frontin, 568 - Praca da Bandeira, Rio de Janeiro - RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazília

Cím Unidade e Polo Méier R. Venceslau, 192 - Meier, Rio de Janeiro - RJ, 20735-160
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazília

Cím Unidade e Polo Bento Ribeiro Rua João Vicente, 1355 Bento Ribeiro, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazília

Cím Unidade e Polo Jacarepaguá Estrada de Jacarepaguá, 6816 Anil – Jacarepaguá, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazília