Open University Of Cyprus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

azt Open University of Cyprus egy modern és úttörő nyilvános egyetemi székhelyű Nicosia. Elfogadása és végrehajtása rugalmas metodika nyitott és távoktatásSikerült faragni az új lehetőségeket, hogy az egyetemi és az élethosszig tartó tanulás.

A kezdetektől a mai napig a APKY dinamikusan fejlődő városában elismert egyetemi tanulmányait a graduális és posztgraduális szinten (Masters és doktori képzés) a modern tudományos területen, amely a három iskolák:

 • Humán és Társadalomtudományi Kar,
 • Pure & Applied Sciences és
 • Economics & Management.

Eltekintve a tisztán tudományos tanulmány felajánlás a APKY is működik, célzott és szakosított távolság rövid képzési programok aktuális kérdések. Mint nyilvános egyetem APKY egyenértékű valamennyi elismert egyetem a világonFüggetlenül attól, hogy a képzési módszertan alábbi hagyományos vagy máshonnan. Tantervek követelményeinek megfelelő modern tudomány, a társadalom és a gazdaság, és teljesen összhangban van az Európai Kreditátviteli Rendszer ECTS pont, ami megkönnyíti a hallgatói mobilitást és kölcsönös viszonyát a hagyományos egyetemi és APKY.

Részvétel APKY ajánlatok rugalmasság és a lehetőséget, hogy az összes kihasználja a legújabb e-learning technológiák és megfelelő interaktív eszközöket, amelyek szerezni a saját idejét és helyét, egyetemi végzettség elismertAmely segít jelentősen, hogy folytassa a stabil és magabiztos lépést a jövő felé.

Együtt a minőségi pedagógiai munka, APKY biztosítása korszerűsítése a meglévő és szervezi az új kutatási infrastruktúrák, megpróbálja növelni a személyi kapacitás kutatók és maximalizálja kutatás az aktivitás a hazai és a nem-sík a tudomány, amely kezeli. Fontos tényező a sikerhez változtatjuk partnerségek kifejlesztett egyesületek, testületek, kutatási és tudományos intézmények, az európai és más nemzetközi szervezetekkelÉs ami folyamatosan bővül célzó nemzetközi és észlelések egy erős kutatási és tanulási pole.

Mivel az oktatás és a kultúra hordozója APKY különféle intézkedések és kezdeményezések célja a legszélesebb kínálat és a társadalmi részvétel és a tényleges kapcsolás a társadalom.

látomás

Az Open University of Ciprus (APKY) képzeli, hogy egy modern, úttörő és emberközpontú nemzetközi egyetem. Célozza keresztül értékelési eljárásokat javítani kell minden szinten, és elérni a promóciós oktatás és a kiválóság. Szándék az oktatás fejlesztésére, és tágabb, emberi tőke, a legfontosabb erőforrás a társadalom. Megpróbálja fejleszteni az egyetem, ahol a minőség a tanulmányok, a kutatás, az extraverzió és a társadalombiztosítási hozzájárulás lesz stabil intézményi értékeket. Értékeken alapuló és az embereket, az innovatív módszerek és ötletek, tevékenységek és együttműködések célja, hogy módosítsa a tudást, technológiát, a társadalmi szolidaritás és a kultúra játszanak kulcsfontosságú szerepet az állam célja, hogy a Ciprus regionális képzési és kutatási központ.

misszió

Az Open University of Cyprus az alapítvány 2002-ben és sikeres működésének útját új távlatokat nyitott a felsőoktatásban az országban. Sikerült, hogy a polgárok, akik valamilyen okból nem tudott tanulni, vagy befejezni egyetemi tanulmányait, hogy végre, és átveheti az elismert képesítést. Ugyanakkor, sikerült lehetőséget biztosítani az egyetemi diplomások szakosodni tudásukat révén posztgraduális képzési programok tudományágak modern, hasznos és nagy a kereslet a munkaerőpiacon. Még támogatja azokat, akik a karrier változás megszerzésére vonatkozó tudományos ismeretek és készségek a törekvés.

Küldj APKY következők:

 • Szálloda minőségi felsőfokú távoktatási és képzési szint.
 • A termelés és a tudományos ismeretek terjesztése révén oktatás és a kutatás.
 • Előmozdítása LLP.
 • A technológiai infrastruktúra és az oktatási módszertan a nyitott és távoktatás.
 • A kapcsolás a társadalom és a gazdaság a fenntartható fejlődés és a haladás Ciprus.

A APKY alapján (V)

 • innováció
 • rugalmasság
 • rugalmasság
 • Az új technológia és alkalmazásai

és célja (v)

 • korszerű és minőségi graduális és posztgraduális programok (mester- és doktori képzés) szinten, amely kulcsfontosságú tudományos területeken.
 • elősegítése a távoktatás és a rendelkezésre tanulási lehetőségek mindenki számára, függetlenül attól, hogy több potenciális korlátozások, mint az életkor, az idő, lakóhely, vagy más.
 • fejlesztés és kutatás támogatását a helyi és nemzetközi szinten annak érdekében, hogy készítsen tudományos ismeretek, amely eljuttatja a társadalom javára.
 • szerepének erősítése a végrehajtó távoktatásban Cipruson egyedülálló, erre szakosodott módszertan Egyetem az ország.
 • További nemzetközivé a konszolidáció és a nemzetközi együttműködés kiszélesítése és részvételét a jelentős nemzetközi oktatási szervezetek, hálózatok és szövetségek.
 • összeköttetés a termelési struktúra és a munkaerő-piacon.
 • dinamikus növekedés és fejlődés egy modern, pénzügyileg független és önállóan működik Egyetemen.

Helyszínek

Ciprus Online

Address
PO Box 12794,
Latsia

2252 Ciprus Online, Ciprus

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: