Hivatalos Leírás

azt Open University of Cyprus egy modern és úttörő nyilvános egyetemi székhelyű Nicosia. Elfogadása és végrehajtása rugalmas metodika nyitott és távoktatásSikerült faragni az új lehetőségeket, hogy az egyetemi és az élethosszig tartó tanulás.

A kezdetektől a mai napig a APKY dinamikusan fejlődő városában elismert egyetemi tanulmányait a graduális és posztgraduális szinten (Masters és doktori képzés) a modern tudományos területen, amely a három iskolák:

 • Humán és Társadalomtudományi Kar,
 • Pure & Applied Sciences és
 • Economics & Management.

Eltekintve a tisztán tudományos tanulmány felajánlás a APKY is működik, célzott és szakosított távolság rövid képzési programok aktuális kérdések. Mint nyilvános egyetem APKY egyenértékű valamennyi elismert egyetem a világonFüggetlenül attól, hogy a képzési módszertan alábbi hagyományos vagy máshonnan. Tantervek követelményeinek megfelelő modern tudomány, a társadalom és a gazdaság, és teljesen összhangban van az Európai Kreditátviteli Rendszer ECTS pont, ami megkönnyíti a hallgatói mobilitást és kölcsönös viszonyát a hagyományos egyetemi és APKY.

Részvétel APKY ajánlatok rugalmasság és a lehetőséget, hogy az összes kihasználja a legújabb e-learning technológiák és megfelelő interaktív eszközöket, amelyek szerezni a saját idejét és helyét, egyetemi végzettség elismertAmely segít jelentősen, hogy folytassa a stabil és magabiztos lépést a jövő felé.

Együtt a minőségi pedagógiai munka, APKY biztosítása korszerűsítése a meglévő és szervezi az új kutatási infrastruktúrák, megpróbálja növelni a személyi kapacitás kutatók és maximalizálja kutatás az aktivitás a hazai és a nem-sík a tudomány, amely kezeli. Fontos tényező a sikerhez változtatjuk partnerségek kifejlesztett egyesületek, testületek, kutatási és tudományos intézmények, az európai és más nemzetközi szervezetekkelÉs ami folyamatosan bővül célzó nemzetközi és észlelések egy erős kutatási és tanulási pole.

Mivel az oktatás és a kultúra hordozója APKY különféle intézkedések és kezdeményezések célja a legszélesebb kínálat és a társadalmi részvétel és a tényleges kapcsolás a társadalom.

látomás

Az Open University of Ciprus (APKY) képzeli, hogy egy modern, úttörő és emberközpontú nemzetközi egyetem. Célozza keresztül értékelési eljárásokat javítani kell minden szinten, és elérni a promóciós oktatás és a kiválóság. Szándék az oktatás fejlesztésére, és tágabb, emberi tőke, a legfontosabb erőforrás a társadalom. Megpróbálja fejleszteni az egyetem, ahol a minőség a tanulmányok, a kutatás, az extraverzió és a társadalombiztosítási hozzájárulás lesz stabil intézményi értékeket. Értékeken alapuló és az embereket, az innovatív módszerek és ötletek, tevékenységek és együttműködések célja, hogy módosítsa a tudást, technológiát, a társadalmi szolidaritás és a kultúra játszanak kulcsfontosságú szerepet az állam célja, hogy a Ciprus regionális képzési és kutatási központ.

misszió

Az Open University of Cyprus az alapítvány 2002-ben és sikeres működésének útját új távlatokat nyitott a felsőoktatásban az országban. Sikerült, hogy a polgárok, akik valamilyen okból nem tudott tanulni, vagy befejezni egyetemi tanulmányait, hogy végre, és átveheti az elismert képesítést. Ugyanakkor, sikerült lehetőséget biztosítani az egyetemi diplomások szakosodni tudásukat révén posztgraduális képzési programok tudományágak modern, hasznos és nagy a kereslet a munkaerőpiacon. Még támogatja azokat, akik a karrier változás megszerzésére vonatkozó tudományos ismeretek és készségek a törekvés.

Küldj APKY következők:

 • Szálloda minőségi felsőfokú távoktatási és képzési szint.
 • A termelés és a tudományos ismeretek terjesztése révén oktatás és a kutatás.
 • Előmozdítása LLP.
 • A technológiai infrastruktúra és az oktatási módszertan a nyitott és távoktatás.
 • A kapcsolás a társadalom és a gazdaság a fenntartható fejlődés és a haladás Ciprus.

A APKY alapján (V)

 • innováció
 • rugalmasság
 • rugalmasság
 • Az új technológia és alkalmazásai

és célja (v)

 • korszerű és minőségi graduális és posztgraduális programok (mester- és doktori képzés) szinten, amely kulcsfontosságú tudományos területeken.
 • elősegítése a távoktatás és a rendelkezésre tanulási lehetőségek mindenki számára, függetlenül attól, hogy több potenciális korlátozások, mint az életkor, az idő, lakóhely, vagy más.
 • fejlesztés és kutatás támogatását a helyi és nemzetközi szinten annak érdekében, hogy készítsen tudományos ismeretek, amely eljuttatja a társadalom javára.
 • szerepének erősítése a végrehajtó távoktatásban Cipruson egyedülálló, erre szakosodott módszertan Egyetem az ország.
 • További nemzetközivé a konszolidáció és a nemzetközi együttműködés kiszélesítése és részvételét a jelentős nemzetközi oktatási szervezetek, hálózatok és szövetségek.
 • összeköttetés a termelési struktúra és a munkaerő-piacon.
 • dinamikus növekedés és fejlődés egy modern, pénzügyileg független és önállóan működik Egyetemen.
Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Görög

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Open University Of Cyprus

A GÖRÖGORSZÁG KULTÚRA TANULMÁNYOK KALIDOLÓGIAI BEVEZETÉSE az ókortól a mai napig terjedő történelmi jelenséget, transzformációit és átmeneteit, ellentmondásait és összete ... [+]

A GÖRÖGORSZÁG KULTÚRA TANULMÁNYOK KALIDOLÓGIAI BEVEZETÉSE az ókortól a mai napig terjedő történelmi jelenséget , transzformációit és átmeneteit, ellentmondásait és összetettségét, ragyogó és kevésbé ragyogó pillanatait mutatja be. Az észlelés kritikáján keresztül bemutatjuk a kulturális folyamatoknak a történelmi és társadalmi elemekhez való relevanciáját.

A program tágabb célja a hallgatók kognitív, módszertani és ismeretelméleti ismeretekkel való ellátása , amelyek lehetővé teszik számukra a kulturális jelenségek általános elmélyítését, a kulturális, kulturális, kulturális, kulturális és kulturális és a nemzeti identitás. Hangsúlyt kapnak az elsődleges források (szövegek és tárgyak) tanulmányozása, melynek célja a kritikus érzékelők kialakulása és a kutatási készségek fejlesztése .... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
4 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A Rendőrségi Tanulmányi Program a Ciprusi Rendőrkapitányság szolgálatába tartozik, és a Rendőrkapitányság végzőseinek szól . ... [+]

A Rendőrségi Tanulmányi Program a Ciprusi Rendőrkapitányság szolgálatába tartozik, és a Rendőrkapitányság végzőseinek szól .

A gyorsan változó arányok és a modern biztonság és állampolgárság iránti nagy szükségletek idején ez a kétéves program célja, hogy a rendőrség tagjainak új ismereteket, készségeket és gyakorlatokat kínáljon az európai orientációval, kiegészítve, bővítve és frissítve eseti alapon a ciprusi rendőrakadémián szerzett ismereteiket.

Ahhoz, hogy diplomát szerezzen a rendőrségi tanulmányokban, a hallgatóknak sikeresen részt kell venniük és ki kell tölteniük tizenkét (12) hat hónapos Tematikus Modulokat (összesen 120 ECTS) a Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A közgazdaságtudományi alapképzés feladata, hogy a gazdasági elméletben és a mennyiségi elemzésben biztosítsa a hallgatóknak az ismeretek és készségek erős alapjait. A pr ... [+]

A közgazdaságtudományi alapképzés feladata, hogy a gazdasági elméletben és a mennyiségi elemzésben biztosítsa a hallgatóknak az ismeretek és készségek erős alapjait. A program bemutatja a hallgatókat a makrogazdasági és mikroökonómiai elméletekhez, tanítja őket, hogy gondolataikat és írásukat teljes és strukturált módon fogalmazzák meg a pénzügyi és politikai kérdésekben. Azt is tanítja nekik, hogy a valós adatok felhasználásával előrejelezzék, tanulmányozzák és modellezzék a gazdasági jelenségeket, valamint vizsgálják meg a megfigyelt gazdasági magatartások és a gazdasági modellek közötti kapcsolatokat.

Három szakirányú program... [-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
4 év
On-line
Bővebben magyarul

BBA

Open University Of Cyprus

A Business Administration főiskolai programjának fő célja a tudás, a problémaelemzés módszertana, a know-how és a funkcionális eszközök átruházása, amelyek a modern üzlet ... [+]

A Business Administration főiskolai programjának fő célja a tudás, a problémaelemzés módszertana, a know-how és a funkcionális eszközök átruházása, amelyek a modern üzleti és szervezeti menedzsment területén szükségesek.

Ennek a tudásnak a biztosítása mind a döntéshozatali folyamat, mind pedig a vállalkozások és szervezetek jobb működése alapján történik.

A tananyag célja a leendő hallgatók, akik:

Középiskolai bizonyítványt (vagy azzal egyenértékűnek) tartanak, és cégeknél és / vagy szervezetekben vezetőként dolgoznak. Általában azoknak szólnak, akik szeretnék megérteni az üzleti és szervezeti terület bonyolultságát, és szeretnék tudásukat elsajátítani és / vagy gazdagítani ezen a területen azáltal, hogy ötvözik a modern vállalkozások és szervezetek irányításához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket , magán és nyilvános.... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
4 év
On-line
Bővebben magyarul

MBA

Open University Of Cyprus

A cél a Master program Business Administration (MBA) célja, hogy felkészítse és megerősítse az üzleti vezetők és szervezetek megszerzése révén a speciális ismeretek és sz ... [+]

A cél a doktori program Business Administration (MBA) Ez előkészítése és megerősítése üzleti vezetők és szervezetek megszerzése révén a speciális ismeretek és szervezési és irányítási képességei, így lehet hatékonyan reagálni az új, modern nemzetközivé piaci adatok.

A program folyamatosan fejlődik, és folyamatosan gazdagított új tudományos elméletek és gyakorlatok, és tendenciák a területen az irányítás, hogy megnövelje a diákok alkalmazni módszerek és eszközök az adatok elemzése és a döntéshozatal minden üzleti környezetben.

A program felépítése

A sikeres befejezése és vizsgálata négy (4) tematikus egységek és előkészítése diplomamunka ami a mesterképzésre Business Administration (MBA).... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Angol,Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul

Masters

Open University Of Cyprus

A Ciprusi Nyitott Egyetem Posztgraduális Programja (PPC) kommunikációja és új újságírása reagál a médiában a tudás és hatékonyság szükségességére és a stratégiai és takti ... [+]

Stratégiát, a kommunikációs taktikát és a Hyper-Communicative World-t.

Kommunikáció, hálózat, publikálás: három olyan gyakorlat, amelyek az életünkben, előmenetelünkben és sikerünkben kulcsfontosságúak a szuperkommunikációs világunkban. Olyan világ, amelyben mindannyiunk értékét, képét és pozícióját, különösen a szakmai területen, meghatározza, mennyire és hatékonyan gyakorolja a kommunikáció, a hálózatépítés és a kiadás művészetét és technikáját, kommunikációs stratégiákat alakít ki és végrehajtja a taktikákat, mozgó új és folyamatosan változó média.

A Ciprusi Nyílt Egyetem Kommunikációs és új újságírói posztgraduális programja reagál a médiában a tudás és hatékonyság rendkívül fontos szükségességére, valamint a stratégiai és taktikai kommunikáció fejlesztésére, amely az elméleti mélységet és a szükséges gyakorlati képzést ötvözi.... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A posztgraduális program SZAKMAI TANULMÁNYAI célja a színházi tanulmányok tárgyának tudományos szakterülete és kutatása, amely a következő három irányba szakosodott: (1) ... [+]

A posztgraduális program SZAKMAI TANULMÁNYAI célja a színházi tanulmányok tárgyának tudományos szakterülete és kutatása, amely a következő három irányba szakosodott: (1) az ősi dráma túlélése, (2) színházi oktatás, (3) hiúzás és irány. További részletekért lásd a "Programstruktúra" szakaszban).

Ki érdekli a posztgraduális program színházi tanulmányai?

A Graduate Program Színházi Tanulmányok foglalkoznak többek között:

Az elméleti tanulmányok posztgraduális osztályai,Doktori filológiai osztályok,A külföldi szakirodalom posztgraduális osztályai,Pedagógiai osztályok végzettsége,A társadalomtudományi, gazdasági és kapcsolt tudományok posztgraduális osztályai,Az összes olyan szakirányú végzettség, akiknek tárgya a középfokú oktatásban van,Színészek és a színház egyének egyetemi végzettséggel.... [-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A görög nyelv és irodalom posztgraduális program célja a korszerű nyelvtudomány és az irodalom elméletének használata a görög irodalom tanulmányozásában, kiemelve a klass ... [+]

A görög nyelv és irodalom posztgraduális program célja a korszerű nyelvtudomány és az irodalom elméletének használata a görög irodalom tanulmányozásában, kiemelve a klasszikus korszakot, fejlődését és tanítását.

A posztgraduális program érdekes, mert:

a nyelvtudást irodalmi tanulmányokkal összefonjakihasználja a szöveges nyelvészet, a szociolingvisztika és a beszédelemzést az irodalombandinamikus interdiszciplináris megközelítést biztosít, amely egyesíti az irodalmi, kulturális, szociológiai / antropológiai és nyelvi megközelítéseketbiztosítja a szükséges erőforrásokat a hatékony tanításhozbiztosítja az interdiszciplináris megközelítések elméleti eszközeita posztgraduális tanulmányokhoz szükséges komplex kutatási készségeket ápolja... [-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

... [+]

3. szemeszter [-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

... [+]

.

Időtartam: 24 hónap teljes munkaidőben, nincs részmunkaidő

A partnerek

Közös végzettségű partnerek

University of Glasgow

Karrier kilátások

[-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

... [+]

Kód modulok A foglalkoztathatóság [-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A posztgraduális program "Kulturális politika és fejlesztés" tárgya a kulturális örökség és a kortárs művészi alkotás, valamint a mindennapi élet kultúrájának kultúrájána ... [+]

A posztgraduális program "Kulturális politika és fejlesztés" tárgya a kulturális örökség és a kortárs művészi alkotás, valamint a mindennapi élet kultúrájának kultúrájának kiaknázása és népszerűsítése. A program a kultúra nyilvános értékének kiemelésére összpontosít, különösen a modern kihívásokkal összefüggésben.

A mester program célja

A program célja, hogy a hallgatókat kognitív (elméleti és gyakorlati) és metakognitív (módszertani, episztemológiai) készségekkel biztosítsa, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy alaposan megértsék a kultúra által nyújtott hozzáadott értéket. A cél továbbá a kulturális erőforrások és a kulturális tőke racionális és tudományosan dokumentált kezelésének speciális ismerete a kulturális menedzsment területén foglalkoztatott vagy fogadó emberek számára.... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A posztgraduális program "Számítógép és hálózati biztonság" célja, hogy elősegítse a számítógépes biztonság, a biztonságos hálózati működés és a számítógépes biztonság el ... [+]

A posztgraduális program " Számítógép és hálózati biztonság " célja, hogy elősegítse a számítógépes biztonság, a biztonságos hálózati működés és a számítógépes biztonság elvét.

A program kiterjed a kommunikációs hálózatok tervezésére, a törvényszéki számítógépekre és hálózatokra, a számítógépre, a hálózatra és a számítógépes biztonságra, a titkosítási kérdésekre, a vezeték nélküli hálózatok biztonsági kérdéseire, valamint az információs és kommunikációs rendszerek biztonsági kockázatainak kezelésével kapcsolatos kérdésekre. A program tanítja azokat a speciális ismereteket, amelyek a biztonságos rendszerek és hálózatok tervezéséhez szükségesek.... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

Ez a Master program a vállalati kockázatkezelés célja, hogy a formális oktatás a kortárs kockázatkezelés és annak természetes kiterjesztése a válság és a vészhelyzet keze ... [+]

Az Enterprise Risk Management egyre inkább a fenntartható szervezeti teljesítmény elérésének és vezetésének kulcsfontosságú tényezője, függetlenül attól, hogy a szervezet aktív-e a közszférában vagy a magánszektorban és az ipari területeken.

Ez a mester programja Enterprise Risk Management Úgy tervezték, hogy formális oktatásban részesüljön a korszerű kockázatkezelés és annak természetes kibővítése a válság és vészhelyzet kezelésére a diplomások számára.

Ez a mester program az Enterprise Risk Management négy évig tartó tematikus egységek köré épül, amelyek megragadják az alapvető tudást és készségeket, amelyek elengedhetetlenek egy kompetens és korszerű vezető kockázati tisztviselőhöz bármely szervezetben vagy vállalkozásban. A program 120 ECTS (európai kreditátviteli rendszer).... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A posztgraduális program célja, hogy a pénzintézetek vezetőit felkészítse és megerősítse speciális pénzügyi és banki ismeretek és készségek megszerzésével annak érdekében ... [+]

A cél a Graduate Studies Program Banki és Pénzügyi, hogy előkészítse és erősíti a pénzügyi intézmények vezetői megszerzése révén a speciális pénzügyi és banki ismeretek és készségek lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan reagáljon az új, modern nemzetközivé piaci adatok. A posztgraduális program hangsúlyozza a kritikai gondolkodás és a fegyelem fejlesztését annak érdekében, hogy a hallgatók képesek legyenek megbirkózni a modern pénzügyi intézmények és bankok kihívásaival, és átfogó elemzést kapjanak a program tantervéhez kapcsolódó kulcskérdésekről.

A program felépítése

Négy (4) tematikus egység sikeres részvétele és vizsgálata, valamint a mesterképzés előkészítése a Bank és a Pénzügy posztgraduális végzettségéhez vezet.... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A mesterképzés célja, hogy (a) pedagógiai tanulmányokat folytasson, különös hangsúlyt fektetve a szervezeti, igazgatási, értékelési és tantervi területekre az oktatásban, ... [+]

A Master of Science in Education célja, hogy:

Pedagógiai tanulmányok, különös tekintettel a szervezeti, igazgatási, értékelési és tantervi területekre az oktatásban, valamint a továbbképzésbenspeciális pedagógiai ismeretek biztosítása minden szinten tanárok számáraegyüttműködés hasonló programokkal, európai és más egyetemekkel és kutatóközpontokkalmagas szintű vezetők és kutatók előkészítése, akik észlelik azt az összefüggést, amelyben az oktatás működik és kreatívan és produktív módon kíván fellépnia pedagógiai ügyekben a szélesebb oktatási közösség számára nyújtott szolgáltatások.A program felépítése

Mesterfokozat megszerzéséhez a diákok az alábbi rendszerek közül választhatnak:... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A Környezetgazdálkodás és a Környezetgazdálkodás "interdiszciplináris megközelítéssel és a nyílt és távoktatás módszertanával foglalkozó mester programja törekszik arra, ... [+]

Napjainkban széles körben elfogadott, hogy az emberi egészség és a jólét a környezet minőségétől függ, amelyre az antropogén eredetű napi nyomást gyakorolják. A természeti erőforrások fenntartható kezelése, a szennyeződésmentesítési technológiák fejlesztése, a megújuló energiaforrások használata és a megfelelő módszerek kidolgozása csak néhány a megfelelő környezeti menedzsmenthez szükséges kérdés.

A Környezetgazdálkodás és a Környezetgazdálkodás " interdiszciplináris megközelítéssel és a nyílt és távoktatás módszertanával foglalkozó mester programja törekszik arra, hogy hozzájáruljon a környezet társadalmi és állami szintű előmozdításához, és átadja a hallgatóknak a környezeti menedzsmenthez szükséges magas szintű know-how-t . A cél mind a menedzsment, mind a technikai megoldások keresése, valamint a környezet megóvása a kötelességszegéstől.... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A cél az MSc a társadalmi információs rendszerek célja, hogy segítsen a diákok fejleszteni a készségeket, hogy megértsék és javítsák a kölcsönhatásokat az emberek, az inf ... [+]

A cél az MSc a társadalmi információs rendszerek célja, hogy segítsen a diákok fejleszteni a készségeket, hogy megértsék és javítsák a kölcsönhatásokat az emberek, az információ és a technológia. E cél elérése érdekében a program elméletet, elveket és jó gyakorlatokat tanít, amelyek nem csak a számítástechnika és az információs tudományok, hanem a társadalomtudományok következményei.

Különösen a posztgraduális program fő feladata:

Kutatás a társadalmi információs rendszerek tervezéséről és elemzéséről, különös tekintettel az általuk támogatott technológiákraEgyüttműködés a végfelhasználók között (együttműködés), pl. wiki, nyílt forráskódú / nyílt forráskódú szoftverekKollektív intelligencia, pl. fórumok és a felhasználók által biztosított tartalomgyűjteményekSzociális interakció, pl. közösségi oldalak - Facebook, Twitter stb.Emberi számítástechnika, pl. munkaköri outsourcing (crowdsourcing)Kutatás a társadalmi információs rendszerek használatáról és azok befolyásolásáról az emberi tapasztalatokra, pl. hogyan hatottak a kapcsolatainkra, a kommunikációra, a munkára, a tanulásra, a szórakozásra, stb. A szükséges képzés biztosítása a hallgatók számára, hogy sikeres szakemberek jöhessenek az informatika területén, amely folyamatosan változik. Az informatikai rendszerek tanulmányozásának társadalmi-technikai megközelítésének előmozdítása, amely szerint az információs rendszerek olyan technikai és társadalmi összetevőkből állnak, amelyek kölcsönhatásba lépnek egymással és kölcsönösen függenek egymástól. A diplomások, akik hatékony és etikus felhasználók, tervezők és / vagy elemzők a társadalmi információs rendszerek... [-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

Az Irányítási, Technológiai és Minőségügyi MA fő feladata a menedzsment, a technológia és a minőség területén specializált tudás és gyakorlatok biztosítása, valamint maga ... [+]

A menedzsment, a technológia és a minőség posztgraduális programja alapvető feladat:

speciális ismeretek és gyakorlatok biztosítása a menedzsment, a technológia és a minőség területén. Továbbá lehetővé teszi a diplomások számára, hogy ezt a tudást és készségeket alkalmazzák munkakörnyezetükre.magas szintű vezetők készítése kreatív és produktív módon.

Konkrétabban a programnak a következő célkitűzései vannak:

Hozzájárulni azoknak a vezetőknek, akik modern és átfogó ismeretekkel rendelkeznek a számviteli folyamatokról.Az elméleti és alkalmazott számviteli kérdések ismerete. A pénzügyi kimutatások olyan speciális tudományos eszközökkel történő elemzése, amelyek következtetéseket vonnak le a gazdasági konjunktúráról és a gazdasági szervezet jövőjéről, annak végső célja, hogy a leghatékonyabb döntéshozatali folyamatot a vezetők (vagy ezekhez hasonló külső felhasználók, potenciális befektetők). Tudás és megfelelő eszközök biztosítása a diákoktatás számára a gazdasági gondolkodásban és a gazdasági elmélet alkalmazása a hazai és nemzetközi vállalkozások számára. Részletes kutatások, például az üzleti finanszírozási igények nyomon követése, a működő tőke menedzsment, a készletgazdálkodás, a követeléskezelés és a készpénzkezelés. Fontolja meg az üzleti finanszírozás alternatív formáit. Ismertesse a hallgatók jogi és erkölcsi kötelezettségeit, mint szakembereket és a társadalom tagjait. Fejlessze a hallgatókat kommunikációs készségük segítségével különböző eszközök segítségével. Fejlessze a diák kritikai gondolkodását arra vonatkozóan, hogy a feltörekvő technológiák jobban felhasználhatók az üzleti életben a műszaki adatok, a szervezetek információinak és ismereteinek növekedésével. Jó alapot biztosít a modern üzleti életben szükséges információs és technológiai rendszerek számára. Olyan innovatív marketing és stratégiai technikák alkalmazása, amelyeknek a szervezeteknek bizonytalan környezetben kell versenyezniük. Hozzájárulni azoknak a vezetőknek, akik modern és átfogó ismeretekkel rendelkeznek a Total Quality Management és Excellence modellekről. Annak érdekében, hogy a... [-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A "Vezeték nélküli kommunikációs rendszerek" posztgraduális program célja a mobil és egyéb vezeték nélküli szélessávú távközlési rendszerek (pl. 2G / 3G / 4G, 802) tervez ... [+]

A "Vezeték nélküli kommunikációs rendszerek" posztgraduális program célja a mobil és egyéb vezeték nélküli szélessávú távközlési rendszerek (pl. 2G / 3G / 4G, 802) tervezésével és üzemeltetésével kapcsolatos elvek előmozdítása. A program magában foglalja a tervezési elveket, azok architektúráit, méretezésüket, biztonsági kérdéseiket, valamint az alkalmazások és szolgáltatások példáit. A program megtanítja a mobiltelefon-rendszerek (pl. GSM, UMTS, LTE stb.) És más kis-, közepes és nagyszabású vezeték nélküli szélessávú hálózatok tervezéséhez szükséges speciális ismereteket, elméleteket, technológiákat és technikákat.

A hallgatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy alkalmazzák az elméleti ismereteket, amelyet a Labs speciális moduljain keresztül szerezhetnek.... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

A posztgraduális tanterv a folyamatos oktatásra és az egész életen át tartó tanulás területére összpontosít, és két fő pillérről szól: a) általános felnőttképzés b) szakk ... [+]

A posztgraduális tanterv a folyamatos oktatásra és az egész életen át tartó tanulás területére összpontosít, és két fő pillérről szól: a) általános felnőttképzés b) szakképzés .

A program célja, hogy a hallgatókat a kognitív (elméleti és gyakorlati) és a metakognitív (módszertani, episztemológiai) készségekkel biztosítsa, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy alaposan megértsék - dialektikusan - általános felnőttképzést és szakképzést, a folyamatos oktatás és az egész életen át tartó tanulás általános területén, azzal a végső céllal, hogy a megértést az új ismeretek elemzéséhez, szintéziséhez, végrehajtásához és értékeléséhez kapcsolják.... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Open University Of Cyprus

Az interdiszciplináris posztgraduális program AZ EURÓPAI UNIÓ TÖRVÉNYE fő feladata a tudományos kutatás és képzés az uniós jog területén. Különös hangsúlyt fektetnek a le ... [+]

Az interdiszciplináris posztgraduális program AZ EURÓPAI UNIÓ TÖRVÉNYE fő feladata a tudományos kutatás és képzés az uniós jog területén . Különös hangsúlyt fektetnek a legfontosabb jogalkotási és ítélkezési gyakorlatokra, amelyek e törvény kulcsfontosságú területeire vonatkoznak, például a belső piac négy alapvető szabadsága, az emberi jogok védelme, a szabad verseny,

A program egy közösen az Európai Ciprusi Egyetem, mint a közös diplomát.

A program felépítése

A posztgraduális tanulmányok befejezéséhez az EURÓPAI UNIÓS JOG, a posztgraduális hallgatót sikeresen meg kell vizsgálni nyolc (8) hathónapos Tematikus Modulokban : a kutatás, az elméleti és a gyakorlati tartalmak kötelező nyomon követése, valamint a kettő a négy kínált két különböző tanfolyamok tanulás-szakosodás (Európai Versenyjog és az európai üzleti jog).... [-]

Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul

PhD

Open University Of Cyprus

Az "Információs és kommunikációs rendszerek" doktori program fő feladata az információs és kommunikációs rendszerekhez kapcsolódó kérdések kutatása. ... [+]

A Ciprusi Nyílt Egyetem "Információs és kommunikációs rendszerek" doktori programja korlátozott számú posztot kínál a doktori értekezéshez.

A program célja

Az "Információs és kommunikációs rendszerek" doktori program fő feladata az információs és kommunikációs rendszerekhez kapcsolódó kérdések kutatása.

Kutatási területek / felvételi követelmények

A 2017-2018-as tanévre legfeljebb két álláshelyet kínálnak a témában:

1. Számítógépes intelligencia / mesterséges intelligencia, különös tekintettel a következő témákra:

Mechanikus tanulás és számítástechnikai tanulási elméletA józan ész és a formális érvelés indoklásaA természetes nyelv és történetek mechanikus olvasása és megértéseIntelligens alkalmazások fejlesztése mobileszközökönFelvételi követelmények... [-]
Ciprus Cyprus Online
Kérj Információt
Görög
Nappali
Részidős oktatás
3 - 8 év
On-line
Bővebben magyarul

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου