Hivatalos Leírás

Világszínvonalú kutatóegyetem

A szellemi kreativitás és a kritikus gondolkodás 1479 óta University of Copenhagen kutatói és diákjai bővítették a látókörüket és hozzájárultak a világ előrelépéséhez. 5000 kutatója és 39 ezer hallgatója révén az egyetem nemzetközi kutatási és tanulmányi környezettel büszkélkedhet, és a világ legjobb egyetemeinek rangsorai közé tartozik.

Az Egyetem lehetőséget biztosít a kutatók és a diákok számára, hogy fejlesszék tehetségüket, és ambiciózus interdiszciplináris kezdeményezéseket indítson erős tudományos közösségei támogatására. A kutatáson alapuló oktatás révén - és bevonva őket a kutatásba - a diákok felkészültek a társadalom kihívásaira és igényeire.

A University of Copenhagen dolgozik, hogy a világ egyik legzöldebb egyeteme legyen, és a lehető legkisebb környezeti és éghajlati lábnyomot hagyja. Az Egyetem megkönnyíti a szervezetek közötti együttműködést, kapcsolatot tart az üzleti közösséggel, és segít a tanulóknak megtalálni a megfelelő programokat és projekteket a fenntarthatóság területén.

Az egyetem a nemek közötti egyenlőségre is összpontosít, és a sokféleséget erősnek tekinti.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Röviden

A University of Copenhagen 1479-ben alapította a dán király Christian 1, és ma kb. 39 ezer diák és 9 000 alkalmazott - ebből mintegy 5000 kutató - és 8,6 milliárd DKK bevétel.

Kilenc Nobel-díjat nyertek az egyetem kutatói számára.

Szövetségek

A University of Copenhagen magas rangú egyetemek két nemzetközi szövetségének tagja:

  • Kutatási Egyetemek Nemzetközi Szövetsége (IARU)

és

  • Európai Kutatási Egyetemek Liga (LERU)

Alumni

Az egyetem az egész életen át tartó kapcsolatot kívánja támogatni az öregdiákkal. Ha végzett a University of Copenhagen , akkor több mint szívesen csatlakozhat az alumni hálózathoz. A tagság ingyenes.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

University of Copenhagen

A LabVet Europe program a kijelölt laboratóriumi állat-állatorvosnak minősül, a tudományos célokra felhasznált állatok termeléséről szóló, 2010-es EU-irányelvnek megfelel ... [+]

Legyen FELASA akkreditált kijelölt állatorvos

A LabVet Europe program minősített laboratóriumi állat-állatorvosként működik, a tudományos célokra felhasznált állatok termeléséről szóló, 2010-es EU-irányelvnek megfelelően, korábban FELASA D-kategóriaként.

A LabVet program egy 100% -os online program, amelynek célja, hogy a laboratóriumi állat-állatorvosok tudását és készségeit biztosítsák a mindennapi munkában, mint kijelölt állatorvos.

„Célunk, hogy magas színvonalú, magas színvonalú és könnyű hozzáférést biztosítson a kijelölt állatorvosoknak a világ minden tájáról”

Programigazgató, Axel Kornerup professzor

Tanfolyam modulok... [-]
Dánia Copenhagen
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
6 hónap
On-line
Bővebben magyarul