Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs.
Global Excellence in tanítás és tanulás.
Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete.
Kitűnő tanuló tapasztalat.
Active Global Reputation Management, és
Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül
A fejlődő kozmopolita identitás
Kiállító ambíció és a meghajtó
Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen

Bevonása érdemben egymással
Bemutatás kölcsönös tisztelet
vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási

Innováció a közjó
Hogy a pozitív változás
Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás

Kihívások elé bátran, kereső bizalom
Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható
Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of Johannesburg

A Bachelor of Commerce Nemzetközi Számviteli egy professzionális orientált és rendkívül releváns online program, amely a hallgatók nemzetközi szemszögéből a globális elve ... [+]

Áttekintés

A Bachelor of Commerce Nemzetközi Számviteli egy professzionális orientált és rendkívül releváns online program, amely a hallgatók nemzetközi szemszögéből a globális elveit a pénzügyi és számviteli. A potenciális diákok azok a magánszemélyek, akik a pénzügyi és könyvelési területen tevékenykedő szakemberekként kívánják karrierjüket folytatni, de akik pénzügyi és földrajzi akadályok miatt nem férnek hozzá a kapcsolattartáshoz, vagy akik inkább a távolságot nyújtó rugalmasságot preferálják .

Ez az online program fejleszteni fogja a hallgatók szellemi, gyakorlati és kritikai gondolkodás képességét, hogy lehetővé tegyék számukra a tantárgyi ismeretek alkalmazását és megoldják azokat a problémákat, amelyeket egy belépő szintű könyvelő elvárna egy nemzetközi gyakorlatban. Ezenkívül a program átfogó és alapvető tudásbázisot biztosít a hallgatók számára a számviteli, irányítási, kockázatkezelési és ellenőrzési alapelvek nemzetközi elveinek, a könyvvizsgálat, a pénzügyi menedzsment és a vezetői számvitel terén. A program nemzetközi színtéren nem kínál modulot a nemzeti adóról, mivel az adótörvények országonként eltérnek. Fontos globális adóelveket fognak beépíteni a többi modulba, különösen a számviteli és pénzügyi irányításba.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
4 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az Emberi Erőforrás Menedzsment Bachelor célja, hogy a diplomások számára a humán erőforrás menedzsment (HRM) ismereteit, elméletét, elveit és készségeit mélyreható alapo ... [+]

Áttekintés

Az Emberi Erőforrás Menedzsment Bachelor célja, hogy a diplomások számára a humán erőforrás menedzsment (HRM) ismereteit, elméletét, elveit és készségeit mélyreható alapokra helyezze, hogy hozzájárulhassanak a multifunkcionális, multinacionális köz- és üzleti szektorhoz, magabiztos végrehajtó analitikus, értelmező, stratégiai és integratív készségeket.

A program kilépési tanulási eredményei összhangban vannak az NQF 7. szint követelményeivel, és a hallgatóknak az elméleti tudást bonyolult problémákra kell alkalmazniuk, és az ilyen alkalmazást jól strukturált érvekkel kell bemutatni az akadémiai diskurzus felhasználásával.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
5 év
On-line
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

University of Johannesburg

A Pénzpiaci Diplomák célja, hogy fejlessze a diákok tudását a pénzügyi piacok fegyelméről és a kereskedelemről. A program egy koncentrált tantervből áll, hogy felkészítse ... [+]

Áttekintés

A Pénzpiaci Diplomák célja, hogy fejlessze a diákok tudását a pénzügyi piacok fegyelméről és a kereskedelemről. A program egy koncentrált tantervből áll, hogy felkészítse a hallgatót a pénzügyi piacok karrierjére. A tananyag elsajátítása biztosítja a hallgatók számára a pénzpiaci elvek szintézisét és a pénzügyi eszközök professzionális alkalmazását. A pénzügyi piacot érintő globális befektetések alapvető ismerete megszerzésére kerül sor, amely lehetővé teszi a minőségi diák számára, hogy a professzionális pénzügyi piacok mai világában tevékenykedjen. A program hangsúlyozza az etika kompetenciáját, integritását és alkalmazását egy professzionális környezetben. A sikeres hallgató globális és dél-afrikai pénzügyi piaci perspektívát fog kapni, valamint a piactér alapos megértését, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás számára.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
20 hónap
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az AdvDip (Transportation Management) célja, hogy elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket biztosítson a Közlekedésmenedzsment területén a középvezetők számára jele ... [+]

Áttekintés

Az AdvDip (Transportation Management) célja, hogy elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket biztosítson a Közlekedésmenedzsment területén a középvezetők számára jelenleg leendő hallgatók számára, vagy törekedjen a középvezetés felé annak érdekében, hogy a közlekedésirányítás elveit alkalmazzák munkakörnyezet.

A program biztosítja a közlekedéspolitika és jogszabályok, a közlekedéstervezés és -irányítás, a logisztikai folyamatok és gyakorlatok, a projektmenedzsment és a szállítási műveletek és a költségszámítás területén a tudás és az alkalmazott kompetenciák fejlesztését.

A kutatási módszertan és egy kutatási projekt bevonása, valamint egy gyakorlati szimulációs modul, amelyben a hallgatóknak meg kell szerezni a megszerzett elméleti ismereteiket a jelenlegi iparági kihívásokra, lehetőséget nyújtanak a hallgatók számára az elmélet és a gyakorlat összehangolására.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
16 hónap
On-line
Bővebben magyarul

Masters

University of Johannesburg

A MEd (információs és kommunikációs technológia) célja a diákok számára, hogy megszerezzék, megerősítsék és elmélyítsék az IKT-k speciális oktatási környezetben elért elm ... [+]

Áttekintés

A MEd (információs és kommunikációs technológia) célja a diákok számára, hogy megszerezzék, megerősítsék és elmélyítsék az IKT-k speciális oktatási környezetben elért elméleti ismereteit. A témák közé tartoznak az oktatási IKT-politikák fejlesztése, a digitális tanulás aktuális és felmerülő kérdései, a kortárs tanuláselméletelméletek és -rendszerek, valamint a 21. századi kontextusban.

A program olyan közigazgatási és magánszektorbeli oktatási szakembereket célozza meg, akik érdeklődést mutatnak a digitális tanulás előmozdításában oktatási ökoszisztémáikban. A program felkérést fog kapni az oktatási és tanulási tervezőknek, az oktatási kutatóknak, a tanároknak és az oktatóknak, a vállalati trénereknek, a tantárgyi és tantervi szakembereknek, a szakpolitikai tanácsadóknak, a nyomon követési és értékelési szakembereknek és a nem kormányzati tisztviselőknek... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
2 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az oktatási menedzsment online MEd mindenki számára fontos, aki részt vesz a formális vagy informális oktatási szektorban. A modulok választéka hozzáadott értéket jelent ... [+]

Áttekintés

Az oktatási menedzsment online MEd mindenki számára fontos, aki részt vesz a formális vagy informális oktatási szektorban.

A modulok választéka hozzáadott értéket jelent a korábbi tanuláshoz, és koncepcionális és elméleti kereteket biztosít a gyakorlatok értelmezéséhez és felülvizsgálatához. Miközben a program világszerte tájékozott, a résztvevők várhatóan megkérdezik az importált tudást a helyi kontextuális ismeretek és gyakorlatok fényében, és megtalálják saját oktatási vezetői hangjukat. Röviden, a program célja, hogy felvethesse a kérdéseket, ösztönözze a kritikus gondolkodást és támogassa a tükröződő szakmai gyakorlatot.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
2 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A University of Johannesburg Nyelvi Menedzsment és Irányítási Programja elsőként kínálja a páratlan lehetőséget a közösség és a munkahely vezetésében. ... [+]

Áttekintés

A University of Johannesburg Nyelvi Menedzsment és Irányítási Programja elsőként kínálja a páratlan lehetőséget a közösség és a munkahely vezetésében.

Fejlesszen mélyreható tudást a speciális vezetés bemutatására. A mester szintjén szerezze meg az elemző és menedzsment kompetenciákat speciális feladatok elvégzéséhez a szakmai szektorban.

Értékelje a rendkívül összetett problémákat önállóan, írjon magas szintű szövegeket, és alkalmazzon kutatási módszereket és technikákat tudományos megoldások biztosításához.

Ez a program nem igényel semmiféle utazást és nem személyes találkozókat, így a saját és a személyes és szakmai kötelezettségeinek teljesítése során saját maga igyekszik hitelt szerezni. Töltse ki a programot legalább két év alatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
2 év
On-line
Bővebben magyarul

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media