SISFU Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

60464_SISFU_Reading_and_Research_Center.jpg

Jövőkép, küldetés és alapértékek


VISION

SISFU lesz a vezető nemzetközi intézmény, amely fejleszti a globális vezetők és a szakemberek. Ez különbözteti meg a kiváló tudományos normák, kiemelkedő oktatási módszerek, az érintett kutatási, magas szintű tanulók teljesítményét, az innovációs kultúra, és az erős partneri rangsorolt ​​oktatási intézményekben. A diplomások keresettek a legjobb hazai és nemzetközi szervezetekkel.

MISSION

A SISFU, a Fülöp-szigeteki premier transznacionális egyetem globálisan releváns minőségi egyetemi és posztgraduális programokat nyújt az Egyesült Királyság, Ausztrália és az Egyesült Államok akkreditált oktatási partnerei által. Az oktatás, az értékelés és a kutatás szigorú nemzetközi normáinak használatával, melyeket kiváló létesítmények, magasan képzett oktatók és ipari együttműködés támogat, a SISFU előkészíti a diákokat, hogy globálisan versenyképesek, kompetens szakemberek, sikeres vállalkozók, vezetők és a társadalom mozgatói legyenek.

5C KULTÚRA

 • Jellem
 • ILLETÉKESSÉGE
 • Megvalósítása iránti elkötelezettségét
 • Kreativitás
 • Együttműködés

MINŐSÉG politikai nyilatkozat

A külföldi egyetemekhez társuló Southville-i nemzetközi iskola elkötelezett amellett, hogy megfeleljen az ügyfelek, a jogszabályi és a szabályozási követelményeknek a tanulók fejlesztésében az akadémikusok kiválóságában az intézményi támogató szolgáltatások, az adminisztratív rendszerek és az egyetemi programok folyamatos továbbfejlesztése révén.

MINŐSÉGI CÉLKITŰZÉSEK

 1. Több, mint elfogadható szintjét Student Achievement
 2. Több, mint elfogadható Értékelés a tudományos és akadémiai támogatási szolgáltatások
 3. Több mint elfogadható minősítés az adminisztratív szolgáltatásokban és létesítményekben
 4. Több, mint elfogadható Kar kompetencia
 5. Több, mint elfogadható személyzeti kompetencia
 6. Megfelelését a törvényi és szabályozási követelmények
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Online MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Online MBA (MBA)

On-line July 2019 Fülöp-szigetek Philippines Online

A SISFU UK MBA (Master of Business Administration) program minden résztvevőt - különösen az általános menedzsmentet, pénzügyeket, humánerőforrás menedzsmentet, marketinget, vállalkozói tevékenységet vagy projektmenedzsmentet - folytat. [+]

UK MBA az EASY REACH-en belül

A SISFU UK MBA (Master of Business Administration) program minden résztvevőt - különösen az általános menedzsmentet, pénzügyeket, humánerőforrás menedzsmentet, marketinget, vállalkozói tevékenységet vagy projektmenedzsmentet - folytat.

Minden modul megkönnyíti a szakembert az alapvető üzleti vagy akadémiai világnézetről a fejlett, alkalmazott és gyakorlati megértésre az üzleti kulcsfontosságú szempontokról - mindezt egy globális kontextusban. A SISFU célja, hogy professzionális munkával kapcsolatos képesítéseket nyújtson számos ágazatban. Is, hogy minden hallgató megtanulja a kulcsfontosságú és kortárs üzleti elméleteket, valamint vezető üzleti trendeket.... [-]


Videók

SISFU | Make the choice today for your tomorrow

Kapcsolat