Hivatalos Leírás

Turku University of Applied Sciences (Tuas), az egyik vezető egyetemi alkalmazott tudományok Finnország ad otthont 9500 diák tanul a főiskolai vagy egyetemi diploma. Az általunk kínált szakok az több az oktatás, amely jó platform interdiszciplináris tanulás.

Tanulmányok Tuas dolgoznak élet-orientált, ötvözve elméleti tanulmányok szakmai ismeretekkel. Középpontjában a mi tanítás Innovációs Pedagógia, egy új megközelítés a tanulás kidolgozott Tuas. Innováció Pedagógia hangsúlyozza a szempontjait KFI élet és a munka, így a diplomások önállóan gondolkodó szakemberek, kiváló nemzetközi és kommunikációs készség.

Megközelítőleg 1500 szakember végezte el a Tuas évente.

Kulcsfigurák

  • A diákok 9500 - Alkalmazottak 750 - főiskolai diploma diplomások 1806 - diploma diplomások 131 - Közlemények 424 - A folyamatban lévő projektek 244 - Cserediákok 333 - Külföldi mértéke a diákok 356 - Egyedülálló szakértői Délnyugat-Finnország kínálunk Bachelor szintű oktatás angol nyelven is, és az angol -taught szakok: - Informatika (szakirányú Internet Technológia) - Nemzetközi Üzleti - Ápolási.

Kínálunk mester szintű oktatás angol nyelven is a szak: - Nemzetközi Üzleti Menedzsment - Vezetés és Szolgáltató Tervezés

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BBA

Turku University of Applied Sciences

Az International Business Online program (IB Online) a Turku University of Applied Sciences rugalmasan biztosítja a BBA fokozat teljes online elérését. Ez tökéletes alkal ... [+]

Szeretne teljesen tanulmányozni egy BBA fokozatot? Jelentkezzen az International Business Online-ra a Turku University of Applied Sciences !

Szeretne marketingfejlesztőnek lenni egy gyorsan növekvő informatikai vállalat Finnországban, az EU üzleti stratégiai tanácsadója, a szingapúri nemzetközi értékesítési menedzser, berlini humánerőforrás-menedzser vagy saját vállalkozása indítása? Ezek a példák azoknak a pozícióknak a bemutatására vonatkoznak, amelyek online nemzetközi üzleti programjainkat az Ön diploma megszerzése után nyitják meg.

A Turku University of Applied Sciences International Business Online program új és interaktív módon biztosítja a BBA diplomát. Együtt fejlesszük tudásainkat és készségeinket az interaktív online munkamenetek segítségével, kihívást jelentenek az üzleti élethez kapcsolódó projektek, az autentikus esetek és a munkaélet-orientált módszerek, melyet tapasztalt online oktatói személyzet vezet.... [-]

Finnország Turku
August 2019
Nappali
42 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Location address
Turku University of Applied Sciences
Joukahaisenkatu 3 A

Turku, 20520 FI