E-Learning University of Athens

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Nemzeti és Kapodisztriai Egyetem (NKUA) szerves része a modern görög szellemi hagyománynak, az életnek és a nemzetközi jelenlétnek. Sikeresen ötvözi egy régi, megalapozott névt és hatóságot a modern betűk és tudomány dinamikus fejlődésével és kreatív részvételével.

A Nemzeti Kapodisztriai Egyetem E-Learning Központjában

A 2001 óta működő Athén Nemzeti és Kapodisztriai Egyetem Folyamatos Képzésének és Élethosszig tartó Tanulásának Központja (E-Learning) kiegészítő távoktatási programokat nyújt olyan távoktatási programok számára, amelyek összekapcsolják az elméleti és tudományos ismereteket a szükséges gyakorlati és alkalmazott készségekkel saját szakterületükön.

Az elmúlt 16 évben az E-Learning program több mint 45 000 embert képzett több mint 250 különböző programban, amelyek a régészetről és a filozófiáról a közgazdaságtanra kiterjedő oktatási irányokat tartalmaznak. Minden új programot úgy terveztek meg, hogy figyelembe vegyék a munkaerőpiacon nemzeti és nemzetközi szinten megkövetelt ismereteket és készségeket, hogy dinamikus és versenyképes szakmai profilt hozzanak létre.

A programokat kizárólag az interneten keresztül végzik, és minden korosztály számára címezik. Azoktól, akik csak szakmai karrierjüket kezdik azoknak, akik már üzleti vezetőként dolgoznak, vagy olyanok számára, akik nagy érdeklődést mutatnak a felajánlott területeken.

A nemzeti és a kapodisztriai egyetem vezető tudományos szakemberei és szakértői részt vesznek a programok akadémiai felügyeletében.

Az Athén Nemzeti és Kapodisztriai Egyetem Folyamatos Képzésének és Életfelmérésének Központjának e-learning programjának tudományos témavezetője az athéni Nemzeti és Kapodisztriai Egyetem közgazdaságtudományi professzora, a Panagiotis E. Petrakis.

Az e-learning célja

Programjaink végső célja, hogy megfeleljenek az észlelt oktatási igényeknek, és biztosítsák a szükséges kiegészítő képesítést azok számára, akik fel akarják erősíteni tudásukat és új készségeket szereznek.

A szakoktatási és szakképzési kreditpontokat (ECVET) a legtöbb programban ítélik oda, míg a diplomások a tanúsítvány mellett megkapják az Europass Diploma Kiegészítést is. Az ECVET használata lehetővé teszi a kreditpontok elismerését, átruházását és felhalmozását különböző oktatási központok programjai között.

Miért jó az e-tanulás a gyakornok számára?

  • Megnövelt hozzáférés és rugalmasság
  • Képesség kombinálni a munkát és az oktatást
  • Csökkentett utazási idő és költségek
  • Több tanulóközpontú megközelítés
  • A 21. századi készségek megszerzése a munkahelyen

Helyszínek

Athén

Address
E learning University of Athens Stadiou 5,
10562 Athén, Közép Athén, Görögország

Programok

Oklevél