Islamic Online University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Alapítója és kancellár: Dr. Bilal Philips

Hallgatói szervezet: 284877 Az iszlám Online University (adóslevél) agyszüleménye Dr. Bilal Philips, aki elképzelt intézmény, amely ajánlatot online, intenzív, graduális és posztgraduális programok teljesen tandíj-mentes.

Küldetés

"Legyen hiteles iszlám tudás könnyen elérhető a világ az interneten keresztül kizárólag Isten öröm egy nemes élet-cél és a küldetés is érdemes feláldozni minden ember energiáit és eszközök" (Dr. Bilal Philips alapítója és kancellárja, iszlám Online Egyetem).

Az iszlám Online University (adóslevél) célja, hogy adjanak általános hozzáférést a minőségi egyetemi, graduális és posztgraduális szinten oktatási programokat a diákok számára gyakorlatilag költség nélkül. Feladata, hogy a "Change the muzulmán nemzet és a világ helyzete megfelelő oktatással." Az elveket, amelyeken az adóslevél alapjául:

Tudás: Korán és Sunnah

Isten azt mondta: "Valóban ez csak a jól tájékozott az Ő szolgái közül, akik valóban félnek Allah." (35:28) Az Utolsó Próféta béke és áldás Allah legyen vele mondta: "Keresek tudás kötelező minden muszlim."

Megközelíthetőség

Az iszlám Online egyetem a remek alkalom, hogy számára a minőségi egyetemi, graduális és posztgraduális szintű képzés, ahol az emberek lehet, és amikor akarnak, anélkül, hogy utazni tengerentúli vagy akár elhagyják a határain otthonaikba. Ennek célja, hogy lehetővé tegye az oktatás, hogy bárki, bárhonnan, bármikor.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "Ha valaki utazik az úton keresve a tudás, Allah fog okozni, hogy utazzon az egyik út a Paradicsomba."

Megfizethetőség

Az adóslevél bizonyítja folyamatos elkötelezettségét a terjedését a jótékony ismeretek halad egy teljesen ingyenes bizonyítvány és diploma szintű képzés a tandíj ingyenes akkreditált főiskolai diplomát különféle tudományterületek és a mester fokozatot. Ezáltal, így a felsőoktatás könnyen elérhető világszerte a javára a magánszemélyek, közösségek és az emberiség általában. Az ingyenes oktatás minden tanuló számára biztosítja az egyenlő hozzáférést az oktatáshoz, hogy kevesen engedhetik meg maguknak, ha voltak, hogy részt vegyen a hagyományos felsőoktatási intézmények szerte a világon.

Isten azt mondta: "Mondd: Azok, akik tudják, egyenlő azoknak, akik nem tudják?" (39: 9)

KÖZÖSSÉG

Nem hallgató kell akadályozni tanul az iszlám Online University tekintet ő vallási, etnikai vagy társadalmi háttér. Az adóslevél megerősíti, hogy kapuit nyitva marad függetlenül, mindenki számára a határok létező valós világban. Azt már szült egy globális közösség több mint 180.000 diák, akik igyekeznek az iszlám ismerete több mint 224 országban.

Isten azt mondta: "együttműködnek egymással az igazságban és a jámborság ... "(5: 2)

iszlám Etikai

Ez az alapvető hit, az iszlám Online egyetem, hogy a muszlim tanár alapvetően különbözik egy tanár, aki csak éppen egy muszlim. Hasonlóképpen, a muszlim tanuló elkülönülnek a diák, aki úgy történik, hogy egy muszlim. Az adóslevél elvárja, hogy valamennyi diák, kar, a személyzet, a rendszergazdák és az önkéntesek működését a saját helyzetét és a mezők elsősorban mint a muszlimok. Ezzel természetesen jár fenntartása a legmagasabb szintű személyes integritás, az őszinteség és a felelősség.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "Valóban, Allah szereti az egyes, hogy amikor ő működik, amely szerint történik a legjobb ő képes."

Minőség és alkalmazás

Az iszlám Online Egyetem elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű online tanulmányaikhoz, alkalmas annak terjedelmét és mélységét, hogy közvetíti a hiteles, gyakorlati iszlám tudás, míg ugyanabban az időben, amely lehetővé teszi a diákok, hogy szembenézzen a mai kihívások a 21. században kínálva más szakirányokon, mint a pszichológia, az oktatás vagy pénzügyi. Adóslevél felméri és értékelje újra minden szempontból tudományos modell folyamatosan és nem csupán arra ösztönzi a diákokat, hogy tanulmányozzák szorgalmasan, hanem hangsúlyozni, hogy arra kell törekednünk, minden tőlük telhetőt, hogy a megszerzett tudást a gyakorlatban.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "A legjobb, ha az, aki megtanulja a Korán és tanítja másoknak." Azt is mondta: "A legjobb, ha az egyik leghasznosabb az embereknek." Az utolsó próféta tanítványa, Ibn Mas "Fa, azt mondta:" használják, hogy megtanulják a tudás és annak alkalmazása együtt. "Imám Sufyaan ath-Thawree kapcsolatos, hogy a fiatalok, amikor először kezdett részt venni osztályok, az anyja azt tanácsolta neki:" Ha írsz le 10 szó, és a hit nem javult, ellenőrizze magát. "

történelem

Az iszlám Online University (adóslevél) agyszüleménye Dr. Bilal Philips, aki elképzelt magasabb tanulási intézmény kínál és intenzív online graduális és posztgraduális programok, amelyek teljesen tandíj-mentes.

Adóslevél útja 2007-ben kezdődött a dob tandíj-ingyenes online diploma kurzusok nyitott egyetemen. 2010-ben, miután csak 3 év, az első tandíj-mentes Bachelor of Arts (BA) program is indult. Az egyetem jelenleg hét főiskolák kínáló akkreditált online képzési programok: College of Education, College of Islamic Közgazdasági Főiskola Banking & Finance, College of Psychology, College of Islamic Studies College of Business Administration, College of Information Technology, és a College of Arab nyelv és nyelvészet. Melyek közül az utóbbi kínálja elérhető kurzusok a Gambia, Szomáliföld és Guinea Bissau.In Emellett adósleveleit a Global Korán Memorization Center egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak az egész világon, hogy tanulmányozza a Korán az interneten.

Helyszínek

Banjul

Address
Islamic Online University (Gambia)

21 Kanifing Mosque Road,
P.O. Box 2340,
Kanifing South, KMC,
The Gambia

Banjul, Banjul, Gambia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket