Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Alapítója és kancellár: Dr. Bilal Philips

Hallgatói szervezet: 284877 Az iszlám Online University (adóslevél) agyszüleménye Dr. Bilal Philips, aki elképzelt intézmény, amely ajánlatot online, intenzív, graduális és posztgraduális programok teljesen tandíj-mentes.

Küldetés

"Legyen hiteles iszlám tudás könnyen elérhető a világ az interneten keresztül kizárólag Isten öröm egy nemes élet-cél és a küldetés is érdemes feláldozni minden ember energiáit és eszközök" (Dr. Bilal Philips alapítója és kancellárja, iszlám Online Egyetem).

Az iszlám Online University (adóslevél) célja, hogy adjanak általános hozzáférést a minőségi egyetemi, graduális és posztgraduális szinten oktatási programokat a diákok számára gyakorlatilag költség nélkül. Feladata, hogy a "Change the muzulmán nemzet és a világ helyzete megfelelő oktatással." Az elveket, amelyeken az adóslevél alapjául:

Tudás: Korán és Sunnah

Isten azt mondta: "Valóban ez csak a jól tájékozott az Ő szolgái közül, akik valóban félnek Allah." (35:28) Az Utolsó Próféta béke és áldás Allah legyen vele mondta: "Keresek tudás kötelező minden muszlim."

Megközelíthetőség

Az iszlám Online egyetem a remek alkalom, hogy számára a minőségi egyetemi, graduális és posztgraduális szintű képzés, ahol az emberek lehet, és amikor akarnak, anélkül, hogy utazni tengerentúli vagy akár elhagyják a határain otthonaikba. Ennek célja, hogy lehetővé tegye az oktatás, hogy bárki, bárhonnan, bármikor.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "Ha valaki utazik az úton keresve a tudás, Allah fog okozni, hogy utazzon az egyik út a Paradicsomba."

Megfizethetőség

Az adóslevél bizonyítja folyamatos elkötelezettségét a terjedését a jótékony ismeretek halad egy teljesen ingyenes bizonyítvány és diploma szintű képzés a tandíj ingyenes akkreditált főiskolai diplomát különféle tudományterületek és a mester fokozatot. Ezáltal, így a felsőoktatás könnyen elérhető világszerte a javára a magánszemélyek, közösségek és az emberiség általában. Az ingyenes oktatás minden tanuló számára biztosítja az egyenlő hozzáférést az oktatáshoz, hogy kevesen engedhetik meg maguknak, ha voltak, hogy részt vegyen a hagyományos felsőoktatási intézmények szerte a világon.

Isten azt mondta: "Mondd: Azok, akik tudják, egyenlő azoknak, akik nem tudják?" (39: 9)

KÖZÖSSÉG

Nem hallgató kell akadályozni tanul az iszlám Online University tekintet ő vallási, etnikai vagy társadalmi háttér. Az adóslevél megerősíti, hogy kapuit nyitva marad függetlenül, mindenki számára a határok létező valós világban. Azt már szült egy globális közösség több mint 180.000 diák, akik igyekeznek az iszlám ismerete több mint 224 országban.

Isten azt mondta: "együttműködnek egymással az igazságban és a jámborság ... "(5: 2)

iszlám Etikai

Ez az alapvető hit, az iszlám Online egyetem, hogy a muszlim tanár alapvetően különbözik egy tanár, aki csak éppen egy muszlim. Hasonlóképpen, a muszlim tanuló elkülönülnek a diák, aki úgy történik, hogy egy muszlim. Az adóslevél elvárja, hogy valamennyi diák, kar, a személyzet, a rendszergazdák és az önkéntesek működését a saját helyzetét és a mezők elsősorban mint a muszlimok. Ezzel természetesen jár fenntartása a legmagasabb szintű személyes integritás, az őszinteség és a felelősség.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "Valóban, Allah szereti az egyes, hogy amikor ő működik, amely szerint történik a legjobb ő képes."

Minőség és alkalmazás

Az iszlám Online Egyetem elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű online tanulmányaikhoz, alkalmas annak terjedelmét és mélységét, hogy közvetíti a hiteles, gyakorlati iszlám tudás, míg ugyanabban az időben, amely lehetővé teszi a diákok, hogy szembenézzen a mai kihívások a 21. században kínálva más szakirányokon, mint a pszichológia, az oktatás vagy pénzügyi. Adóslevél felméri és értékelje újra minden szempontból tudományos modell folyamatosan és nem csupán arra ösztönzi a diákokat, hogy tanulmányozzák szorgalmasan, hanem hangsúlyozni, hogy arra kell törekednünk, minden tőlük telhetőt, hogy a megszerzett tudást a gyakorlatban.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "A legjobb, ha az, aki megtanulja a Korán és tanítja másoknak." Azt is mondta: "A legjobb, ha az egyik leghasznosabb az embereknek." Az utolsó próféta tanítványa, Ibn Mas "Fa, azt mondta:" használják, hogy megtanulják a tudás és annak alkalmazása együtt. "Imám Sufyaan ath-Thawree kapcsolatos, hogy a fiatalok, amikor először kezdett részt venni osztályok, az anyja azt tanácsolta neki:" Ha írsz le 10 szó, és a hit nem javult, ellenőrizze magát. "

történelem

Az iszlám Online University (adóslevél) agyszüleménye Dr. Bilal Philips, aki elképzelt magasabb tanulási intézmény kínál és intenzív online graduális és posztgraduális programok, amelyek teljesen tandíj-mentes.

Adóslevél útja 2007-ben kezdődött a dob tandíj-ingyenes online diploma kurzusok nyitott egyetemen. 2010-ben, miután csak 3 év, az első tandíj-mentes Bachelor of Arts (BA) program is indult. Az egyetem jelenleg hét főiskolák kínáló akkreditált online képzési programok: College of Education, College of Islamic Közgazdasági Főiskola Banking & Finance, College of Psychology, College of Islamic Studies College of Business Administration, College of Information Technology, és a College of Arab nyelv és nyelvészet. Melyek közül az utóbbi kínálja elérhető kurzusok a Gambia, Szomáliföld és Guinea Bissau.In Emellett adósleveleit a Global Korán Memorization Center egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak az egész világon, hogy tanulmányozza a Korán az interneten.

Program oktatási nyelve:
Angol
Orosz
Arab

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Islamic Online University

Főiskolai diplomát Oktatás iszlám Online University hasznos lesz, hogy a diákok ebben az életben és a túlvilágon. ... [+]

Bachelor in Education (B.Ed.)

"A legjobb az emberek azok, akik a leginkább hasznos az embereknek." (Al-Mujam Al-Awsat hadeeth, 5787) Mivel egy tanár nagyon tiszteletre méltó és kiemelkedő pozícióját. Ez olyan pozíció, amely lehet nagy hatással a személy jövője. Az iszlám jelentős figyelmet fordított a tanárok, mivel ezek az első téglát a szerkezet a társadalmi fejlődés. Ők az oka a vezető és a fejlődő viselkedések és elméjét az egyének és a közösségek. Ezek közül a leginkább előnyös az emberek a társadalomban, és így az egyik legjobb ember.

Következésképpen fontos, hogy a tanár fogja követni valódi iszlám tanítások és megérteni őket helyesen.... [-]

Gambia Banjul
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 - 12 találd meg a neked való juris doctor képzést
On-line
Bővebben magyarul

BBA

Islamic Online University

A Bachelor of Business Administration program egy 4 éves program, amely megnyitja az ajtót, hogy az izgalmas területén az üzleti adminisztráció. ... [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

A Bachelor of Business Administration program egy 4 éves program, amely megnyitja az ajtót, hogy az izgalmas területén az üzleti adminisztráció. A hangsúlyt a fejlesztés a tanulók kommunikációs képességek és az üzleti döntéshozatal képessége etikai érvelés. Diákok, akik befejezni ezt a programot fogja tanulni, hogy önállóan dolgozni egy magas szintű kompetencia az üzleti környezetben. Az ilyen mértékű bőséges jövedelmező karrier lehetőségek széles skáláját iparágak; választotta ezt a tanulmányi módjától vált egy nagyon népszerű trend a muszlimok és nem muszlimok egyaránt.

Mohamed próféta, akkor a béke és áldás Allah legyen vele, azt mondta: "Valóban a kereskedők fognak támadni az Ítélet Napján a gonoszok, kivéve azt az egyet, aki taqwa Allah, aki úgy viselkedik, jóindulattal és a valóságnak." (Hasan , Jami` at-Tirmidhi 1210/03/12) Általában az üzleti adminisztráció programok célja, hogy a hallgatók átfogó ismereteket az alapvető funkcionális területek üzleti és azok összekapcsolásának ugyanakkor lehetővé teszi a specializáció egy adott területen. Azonban ez a téma gyakran tanított teljesen világi szempontból. Így a diákok továbbra sincsenek tisztában a gazdag örökséget az iszlám elvek a számvitel, menedzsment, pénzügy, vállalkozói és vezetői.... [-]

Gambia Banjul
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
On-line
Bővebben magyarul

BSc

Islamic Online University

Mások segítése nagyon is ösztönözni az iszlám és a munka terapeuta vagy tanácsadó nagyon hasznos az egész társadalom. ... [+]

"... És aki megkönnyebbült egy muszlimot nehézségeket Allah mentesíti őt a nehézségek, ahová kerülne a Feltámadás Napján ..." (Muszlim Sahih, 32/6250) Annak érdekében, hogy a terapeuta vagy tanácsadó, hogy sikeres legyen a muszlim ügyfelek, nagyon fontos, hogy autentikus tudás és a megértés az iszlám tanításait, mert ez az, amit tovább át az ügyfélnek, hogy módosítsa a gondolkodás és segít neki a nehéz helyzetben. Adósleveleit BSc Pszichológia csodálatos kombinációja az iszlám tanítások és a modern terápiák, melyek révén egy diák egy nap egy nagyon hatékony terápia. In sha Allah.

"Aki nem igazság, hogy férfi vagy nő, miközben ő egy hívő - Mi biztosan okoz neki, hogy jó életet élni, és mi biztosan, hogy nekik jutalmat [a túlvilágon] szerint a legjobb, amit régen nem . "(Korán, 16:97)... [-]

Gambia Banjul
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 12 év
On-line
Bővebben magyarul
Islamic Online University

Az iszlám Online Egyetem bemutatja a világ első tandíj-mentes alapképzési szak iszlám banki és Gazdaságtudományi. ... [+]

B.Sc. az iszlám Economics, Bank és pénzügy (alapképzés IBE)

Az iszlám Online Egyetem bemutatja a világ első tandíj-mentes alapképzési szak iszlám banki és Gazdaságtudományi. Az ilyen mértékű megnyitja az ajtót, hogy egy esetleges karrier izgalmas, bővülő és hasznos területen, és egy lépcsőfok a további vizsgálatokhoz.

"Allah megengedte a kereskedelem és megtiltotta érdeke." (Korán, 2: 275) A mai világban elárasztott érdeklődés alapú tranzakciók, jogellenes banki szerződéseket és a beruházások szükségessége iszlám banki növekszik. Sok országban a közelmúltban látott egy nő a kereslet az iszlám banki szolgáltatások. Az elemzők arra számítanak, hogy a jelenlegi növekedési ütem, a következő 8-10 évben az iszlám banki hálózat az EAE megelőzi az hagyományos bankrendszer.... [-]

Gambia Banjul
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 - 12 év
On-line
Bővebben magyarul

MA

Islamic Online University

Az iszlám Online University (adóslevél) indított a világ első tandíj-mentes mesterképzésre Iszlám Tanulmányok program, amely a felajánlott teljes online és az angol, mint ... [+]

MA Iszlám Tanulmányok (MAIS)

Az iszlám Online University (adóslevél) indított a világ első tandíj-mentes mesterképzésre Iszlám Tanulmányok program, amely a felajánlott teljes online és az angol, mint a tanítási. Ez egy kiváló lehetőség a BA hallgatók, hogy folytassa tovább, és fokozza a megértése és ismerete a vallás.

Ez a posztgraduális program áll, 18 kurzusok három félév hat betegből minden, és a diplomamunkám a negyedik félévben. A rendszeres program időtartama két év. Mindazonáltal, a diákok töltse ki az egy és fél év minimum. Lehet, hogy egy legfeljebb hat év alatt fejezik be a programot.

Általában felsőoktatásban lehetővé teszi a diákok, hogy bővítsék a tudás és a készségek, és hatékonyabb lesz, és ékesszóló beszéd és az írás. Azok számára, akik szeretnének belépni a munka területén, a felsőoktatás egy nagyszerű eszköz megszerzése értékes és megbecsült pozíció.... [-]

Gambia Banjul
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul

Dr. Bilal Philips, founder of IOU, shares his story on finding Islam