TU Delft Open & Online Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK A ONLINE TANULÁSBA A TU DELFT-BEN

Szereted a karrieredet a tudományban, a tervezésben vagy a mérnöki munkában? Ezután csatlakozzon a TU Delft online tanulók közösségéhez!

Online tanulás a TU Delften

A DNS egyik legfontosabb része olyan innovatív tanulási módszerek kifejlesztése, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy kihasználhassa az általunk kínált előnyöket. 2013-tól a TU Delft úgy döntött, hogy az online tanulás programjai a legjobb módja annak, hogy megosszák ismereteiket az emberek világszerte. Bárhol is élsz, és bármi is legyen a céljaid és törekvéseid, a különböző tanfolyamok portfóliója megfelel az Ön igényeinek. Kurzusportfóliónk nagy értéket képvisel, és segít abban, hogy a játék tetején maradjon, függetlenül attól, hogy megváltoztatja a karrierjét, bővíti készségeit, vagy további tudományos végzettségeket szerez.

Miért érdemes TU Delft Online Learning-t választani?

  • tanfolyam
  • Tanulmányozd a megfelelő időben és helyen.
  • 24 órás hozzáférés a tananyaghoz.
  • Tanuljon meg világszínvonalú szakembereikkel a területükön.

TU Delft megkapta az EDEN 2016-os Gyakorlati Kezdeményezés díját a TU Delft Online tanulási tapasztalatról - egy olyan pedagógiai modellről, amely támogatja tanfolyamaink fejlesztését és törekszik a minőség növelésére. A díj nemcsak a papírra vonatkozik, hanem a modell kidolgozásának és megvalósításának teljes kezdeményezésére is.

Vezető műszaki egyetem

A kutatás és oktatás terén több mint 175 éves kiválóságával a TU Delft Európa egyik vezető műszaki egyetemévé vált, amint azt az éves világegyetemi rangsorban bemutatták. A TU Delft nem található. 19 a világranglistán (Európában 6-nál) a mérnöki munkában

A TU Delftnél több ezer diplomás munkatársunk csatlakozik világszerte. Ezek a tudósok, mérnökök és vezetők fejlesztettek technológiákat széles körű iparágak és tudományágak számára. Ezek közé tartozik a híres holland tengeri védelmi infrastruktúra építése, a legújabb generációs szélturbinák fejlesztése, valamint az innovatív, új termékek és szolgáltatások megtervezése, amelyek különbséget tesznek a társadalomban.

Felkészítjük Önt pályafutására és jövőbeni törekvéseire, kombinálva világszínvonalú oktatóink szakértelmét a fejlett oktatási lehetőségekkel. Partnereink az üzleti közösséggel biztosítják, hogy a megszerzett tudás a valós világban alkalmazható legyen. Ezért választják diákjaink a TU Delftet: megfelelő munkahelyeket találnak könnyedén vagy sikeres vállalkozókká válnak.

Helyszínek

ércbánya

Address
Postbus 5
2600 AA ércbánya, Dél-Holland, Hollandia

Hollandia Online

Address
Hollandia Online, Hollandia