Douglas Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A 2008-ban alapított Douglas Business School (DBS) a Douglas Institute of Felsőoktatási Csoport tagja, amely minőségi felsőoktatási és szakmai képzési programokat biztosít a hongkongi dolgozó szakemberek számára. A 2014-18-ban cégünket a Hongkongi Szociális Szolgálat Tanácsadója gondozta. A Douglas Business Services Sdn Bhd a DBS hivatalos képviselője a diákok beiratkozásáért brit főiskolai és mesterképzésekre Malajziában. 2015-ben létrejött egy központ, amely minőségi felsőoktatási és szakmai képzési programokat biztosít a szingapúri elfoglalt szakemberek számára.

A gyorsan változó gazdaságban felismerjük annak szükségességét, hogy az emberek rugalmasan és időben javítsák meglévő készségeiket a karrierépítés terén. Akár online MBA-t, akár online bachelor diplomát választanak, kifinomult technológiai platformokat és kiváló minőségű oktatási támogatást nyújtunk. Vannak rugalmas és mobil tanulmányi lehetőségek azok számára, akik szeretnének végzős sebességgel.

Kínálunk egy sor online és kevert tanulási tudományos képesítést a marketing, üzleti, pénzügyi és humán erőforrás menedzsment.

Az OTHM, az EduQual, az IBA és a Hongkongi Közigazgatási Intézet munkatársaival együtt dolgozunk az Egyesült Királyságban odaítélő szervezetekkel, hogy a munka szempontjából releváns Pathway diplomákat biztosítsunk. Ezek az oklevelek Pathway tanfolyamként járnak el a különböző, nemzetközileg elismert Bachelor, Master és MBA feltöltési programok felé, amelyeket jól felismert tengerentúli partnereink ítélnek oda.

Továbbra is olyan minőségi felsőoktatási és szakmai képzési programokat fogunk nyújtani, amelyek piaci alapúak a gyorsan változó társadalmi igények kielégítése érdekében.

Tudja meg, melyik tanfolyam alkalmas Önnek az alábbiakra:

Egyetemi programok

Közigazgatási Intézet - Ír Nemzeti Egyetem

  • Bachelor of Business Studies (Hons) - specializáció a számviteli
  • Bachelor of Business Studies (Hons) - marketing specializáció
  • Bachelor of Business Studies (Hons) - szakirányú humán erőforrás menedzsment

Posztgraduális programok

Chichester Egyetem, Egyesült Királyság

  • MBA - Master Of Business Administration

Helyszínfoglalás

Kínálunk egy helyfoglalási szolgáltatást a kereskedelmi és nonprofit szervezetek számára, hogy a csúcstechnológiájú tantermünkben működtethessenek funkciókat. A nettó területe 730 négyzetláb, az osztályterem befogadóképessége mintegy 30 ember. Fel van szerelve a vállalati és képzési funkciókhoz szükséges szolgáltatásokkal.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Online MBA

Campus Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Hongkong Hong Kong

Az MBA (top-up) program elérhető azoknak a hallgatóknak, akik már teljesítették az OTHM 7-es szintű oklevelet a stratégiai menedzsment és a vezetés szakképesítésében, és legalább két éves vezetői munkatapasztalattal rendelkeznek. A Master of Business Administration (MBA) (top-up) egy 60 kredit posztgraduális program által hitelesített University of Chichester. [+]

Ez az online MBA fokozat legalább 12 hónapon belül elvégezhető. Úgy tervezték, hogy frissítse a kezelési eszköztárat, és erősebb alapot nyújt Önnek, amelyből karrierjét építheti.

Legfontosabb tényeketA következő címet kapta: University of Chichester, UKSzállító: OTHM QualificationsTanulmányi mód: Online - TávoktatásPathway : 2 szakaszIdőtartam: 1 évA modulok száma: 9Értékelés módja: Minden feladatAngol nyelvKezdés dátuma: egész évbenTanfolyam áttekintése

Az MBA (top-up) program elérhető azoknak a hallgatóknak, akik már teljesítették az OTHM 7-es szintű oklevelet a stratégiai menedzsment és a vezetés szakképesítésében, és legalább két éves vezetői munkatapasztalattal rendelkeznek. A Master of Business Administration (MBA) (top-up) egy 60 kredit posztgraduális program által hitelesített University of Chichester.... [-]


Kapcsolat

Hong Kong Office

Cím 4th Floor, Energy Plaza, 92 Granville Road
Hong Kong, Hongkong

Singapore Office

Cím 10 Anson Rd, #16-07 International Plaza
079903 Singapore, Szingapúr

Malaysia Office

Cím 12, Jalan Temenggung 19/9, Bandar Mahkota Cheras, Batu 9 Cheras
43200 Selangor, Selangor, Malajzia