ExcelR Raising Excellene

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük ExcelR-ben

Az ExcelR Solutions megoldásoknál az Agile, a Project Management, az IT-Service Management és a Quality -Assurance spaces kategóriákban a legjobb az osztályoktatásban. Vonzóink - a világhírű MNC-kkel dolgoztunk -, és elkötelezték magukat a kiválósági szintek növelésével, ezáltal gyorsítva a karrierjüket!

Kínálunk képzéseket a (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, az ITIL ®, az ITIL-alapítvány, az ITIL-Intermediate, az ITIL Expert, a Six Sigma Green Belt, a Six Sigma Black Öv, Microsoft Project, szoftver mérők, Minitab, agilis, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

A virtuális online és osztálytermi képzések hamarosan kezdődő tételek. Regisztrálj , az ülések gyorsan töltődnek . Válassza ki a legmegfelelőbb képzési módot, amely megfelel a helyzetnek. Nem tudom, mit válasszon, és megtudja, melyik kurzus megfelelő az Ön számára, és azt javasoljuk, online képzés. A legjobb oktatók több mint 20 éves tapasztalattal és tanúsítvánnyal rendelkeznek. Visszajelzést.

A szükséges tanácsadási megoldások

Az Egyesült Államokban működő világ-központtal, valamint az Egyesült Királyságban, MiddleEast-ban, Ausztráliában, Hollandiában és Indiában az ExcelR karrierje több mint 20 000 szakembert képzett világszerte. Az ExcelR Solutions alapja az volt, hogy széles körű képzési lehetőségeket biztosítson a dolgozó szakembereknek. Segítünk minden méretű szervezetnek arra, hogy gyakorlati ismereteken és elméleti fogalmakon alapuló kurzusokat biztosítson munkavállalóiknak.

"Kényelem és egyablakos megoldásunk" biztosítja, hogy a lehető legjobb időben és a legjobb helyre teheti a legjobb tanulást az egyik legjobb szakemberrel. Ezt úgy érjük el, hogy az osztálytermi és online oktató által vezetett képzések, az E-learning, a szimulációs tesztek és még sok más amalgámot biztosítunk. Az Ön igényeinek ismerete révén a különféle csatornákon keresztül törekszünk a különböző törekvésekre.

Jövőképünk

Véleményünk szerint globálisan vezető szervezetnek kell tekinteni, amely a dolgozó szakemberek és a diákok oktatási igényeinek kielégítésére törekszik.

Az új standard a képzési programokban:
A közép- és felsővezetők többsége az ExcelR megoldásokat választja bármely más menedzsment cégnél, mert itt a képzési és tanácsadási megoldások hatékonyak és megbízhatóak.

Mi vagyunk az egyetlen olyan cégünk, amely ügyfeleinkkel oldalirányban dolgozik minden lépésnél annak biztosítása érdekében, hogy megkapják a szükséges képzést, hogy segítsenek előmenetelük előmozdításában és fenntartható növekedésüket vállalataikban. Ha az üzleti vállalkozásnak olyan fejlett képzési módszerekre van szüksége, amelyeket valós körülmények között teszteltek, hagyja, hogy az ExcelR Solutions megmutassa, mit tehetünk ma.

filozófiánk

Tapasztalt szakemberek csapata törekszik arra, hogy magasabb szintű szolgáltatást és támogatást nyújtson ügyfeleinknek, akik máshol nem juthatnak hozzá. Ipari hírnevünk önmagáért beszél; a képzési szolgáltatások legjobb értékét kínáljuk a kreatív elménk támogatásával, hogy olyan megoldást hozzunk létre, amely megfelel az Ön igényeinek és üzleti igényeinek.

Az ExcelR az egyik vezető szakképzést nyújtó szakképzési megoldás a világon. Mi arra törekszünk, hogy a legjobb oktatási módszereket nyújtsuk, amelyeket az ipar szakemberei a világ minden táján nyújtanak. Partner velünk ma, és miért vagyunk az első számú választás az üzleti szakemberek számára az egész világon.

Csatlakozz hozzánk

Ha többet szeretne megtudni az ExcelR megoldásokról és a világszínvonalú oktatási és tanácsadási megoldásaikról, vegye fel velünk a kapcsolatot, és hagyja, hogy az egyik tapasztalt szakemberünk segítséget nyújtson Önnek minden olyan kérdésben, amelyre rákérdez, és megmagyarázza nekünk az általunk kínált tanfolyamok sokaságát.

Helyszínek

Bengaluru

Address
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bengaluru, Karnataka, India

Programok

Az intézmény további kínálata: