Read the Official Description

A távoktatási oktatási programok lehetőséget nyújtanak arra, hogy átfogó tantervet tanuljanak az üzleti életben, és nagyobb szakmai képesítést szerezzenek az üzleti adminisztrációban, egy speciális fővel. Minden hallgató beiratkozik az üzleti adminisztrációra és irányításra vonatkozó fő tanfolyamra. A IIBMS a jól karbantartott szakemberek iparági követelményei szerint fejlődik.

Ki részesülhet ilyen kurzusokon?

A tanfolyamoknak előnyben kell részesíteniük az alkalmazott szakembereket, az országban dolgozó szolgálati osztályokat, az önálló vállalkozókat, az önálló vállalkozókat és a nőket, a diákokat. bárki és mindenki, aki foglalkozik az emberek bevonásával, olyan személyek kölcsönhatásáról, akik hasonló vagy eltérő érdekekkel rendelkeznek, vagy bármilyen célból. A vezetés tanulmányozása természeténél fogva képes arra, hogy valami értelmeset adjunk az életünkhöz. A menedzsment hallgatók rendelkezésére állnak olyan eszközök és technikák, amelyek hasznosak lehetnek minden elképzelhető környezetben, és itt a munkahelyre és a nem munkahelyi feltételekre utalunk.

A IIBMS olyan irányítási kurzusokat kínál, amelyek 1999 óta összhangban vannak a menedzsment szakemberek követelményeivel. Az IIBMS menedzsment tanácsadó testülete biztosítja, hogy ezt az egyszerű elvet kövesse a tanfolyamok színvonalának fenntartása mellett. Az IIBMS egy ISO 9001: 2008 minősített intézmény.

Küldetés

Felismeri a menedzsment oktatás mindenki számára. A IIBMS - egy olyan intézet, ahol bárhonnan rugalmasan tudják menedzselni a vezetést - a követelmény teljesítésére tervezték. Hozzáférést biztosítunk a tanulmányi anyaghoz és a kiválósághoz kapcsolódó akadémiai célokhoz, és az egyik jellemző, hogy ugyanaz a kurzus az otthoni területre kerül. IIBMS A távoktatást minden készség és tudás szintjén elérhetővé tették, legyen az képzés vagy oktatás. A kurzusok valószínűleg a legjobbak a gyakorlati ismeretekhez, ha részletes visszajelzést kell adni a teljesítményről és a teljesítmény javításáról. Kínálunk aktuális új tanulmányi területeket, amelyek arra ösztönzik Önt, hogy foglalkozzon a különböző kérdésekkel.

Látomás

Hozzájáruljon a menedzsment oktatáshoz az érték alapú egyetemes oktatás előmozdítására, szilárd meggyőződéssel, hogy a tudás követése a legmagasabb értékű törekvés. A menedzsment oktatás biztosítja a vezetők, vagyonalkotók oktatását.

IIBMS Minőségpolitika

Mi a IIBMS-ben elköteleztük magunkat a vezetői tanulás kiválóságában. Kutatással, tanácsadással és képzéssel kívánunk foglalkozni a hallgatók, a szülők és az üzleti élet, valamint a társadalom igényeinek és elvárásainak teljesítésében. Célunk, hogy az innováció révén magas fokú társadalmi érzékenységet tegyünk.

  • A tehetségek ápolása és a tanulási környezet megteremtése, a kreativitás és a vezetés támogatása.
  • A kurzus továbbfejlesztése az oktatási kutatáson keresztül, valamint a vállalkozásokkal folytatott párbeszéd a jelentőséggel, relevanciával, kiválósággal és szigorral jellemezve.
  • Elkötelezettség az egyén személyes és szakmai fejlődéséhez (személyzet, hallgatók és karok) egész karrierje során.
  • A csúcstechnológiának és a kiváló tanuláshoz vezető infrastruktúra fejlesztése.
  • Az intézményi folyamatok felülvizsgálata a kar, a hallgatók és a személyzet bevonásával.
  • A hallgató számára lehetővé teszi, hogy megvitassák és megértsék az üzleti kihívásokat, és egy kifogástalan szakértői csoport által nyújtott betekintést nyújtsanak.
  • Az oktatás és képzés átadása a tudás felhasználásával és terjesztésével az irányítási koncepciók diverzifikált alkalmazására összpontosítva.
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

IIBMS Business School

Ha Ön állást foglal magában, és továbbra is MBA oktatást szeretne folytatni, akkor nem kell aggódnia. Egyszerűen beiratkozhat az Online MBA tanfolyamokra, és elkezdheti t ... [+]

Ha Ön munkatulajdonos, és továbbra is folytatni kívánja az MBA oktatást , akkor nem kell aggódnia. Egyszerűen beiratkozhat az Online MBA tanfolyamokra, és elkezdheti tanulni a vezetői képességeket ma. Napjainkban szinte minden, aki a munkát végzi, inkább az online / távoktatásra választ. Az online oktatás iránti egyre növekvő igény miatt a neves intézetek online kurzusokat és modulokat is kínáltak.

Az Online MBA program segítségével könnyedén kezelheti az otthoni kurzust. Nem kell a kollégiumban részt venni. Az internetes technológia fejlesztésének köszönhetően ma már lehetősége van a mesterfokozatot távolról használni. Miután befejezte az online beutazási eljárást, a regisztrált címére egy készletet kap. A készlet tartalmazza az összes szükséges tananyagot, amelyekre szüksége lesz a feladatokhoz.... [-]

India Mumbai
July 2019
10 - 24 hónapok
On-line
Bővebben magyarul

Why IIBMS Distance Learning?