Al-Mustafa Open University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Al-Mustafa Nyílt Egyetem nemzetközi kulturális és tudományos intézmény, amelynek célja az iszlám tudás, a humán tudomány és a társasok terjesztése ". A virtuális térben elérhető legfrissebb technológiák előnyeit kihasználva az Al-Mustafa Nyílt Egyetem egyenlő esélyeket biztosít minden olyan személy számára, aki az egyén vallásától, hitétől, nemétől és nemzetiségétől függetlenül érdeklődik az iszlám tudás és a humán tudományok megszerzéséért. Ez alapot nyújt az akadémikusok és szakemberek hívő szakembereinek képzéséhez annak érdekében, hogy bemutassák, elmagyarázzák és elterjedjenek az iszlám tiszta tanításai, Mohammed próféta szent háza és a szent Korán.

Állapot és hitelesség

Ez a nyitott egyetem kapcsolódik az Al-Mustafa PBUH egyeteméhez, és hivatalos engedéllyel rendelkezik az Iráni Iszlám Köztársaság oktatási, kutatási és technológiai minisztériumától. Az egyetem által biztosított bizonyítványok és diplomák nemzetközi hitelességgel is bírnak.

Létesítési célok és küldetések

Elkötelezett tudósok és tudósok ápolása az iszlám tanulmányok és a humán tudományok területén; Az Iszlám és az Ahlul-Bayt tanításának előmozdítása érdekében a virtuális tartalom előállítása és az érdekes vallási anyagok különböző nyelveken való elterjesztése révén az egész világra béke legyen rájuk.

Az Al-Mustafa PBUH hallgatóinak megkönnyítése és támogatása a tanulmányaik folytatásához virtuális környezetben.

Ennek az egyetemnek a címzettje

Muszlimok a világ minden tájáról, függetlenül hitük és állampolgárságuktól; Azok a személyek, akik érdeklődnek a különböző etnikai csoportok és nemzetiségek kultúrájától és iszlám tanításaitól; A társadalom különböző rétegei, beleértve a különböző szintű nevelésű nőket és férfiakat. (Egyetem / általános)

Akadémiai kurzusok

Ez a tudományos intézmény törekedett arra, hogy különböző, sokoldalú akadémiai és gyakorlati programokat tervezzen és hajtson végre az alap-, alap- és mesterképzés különböző tudományos szintjein. Rövid kurzusokat, valamint moduláris kurzusokat is kínál annak érdekében, hogy kielégítse a diákok igényeit és elvárásait világszerte.

Az Al-Mustafa Nyílt Egyetem nagy előnyei

  • Több mint tíz éves tapasztalattal és kitűnő nyilvántartással rendelkezik a kibertérben az iszlám tudományok és a humán tudományok különböző területein;
  • A különböző egyetemi szinteken való átláthatóság és sokszínűség, nevezetesen a jogi és jogtudományi, a korai és a hadisz, az erkölcsiség és az oktatás, a filozófia, a teológia és a miszticizmus, az iszlám tanulmányok, a történelem és a civilizációk, a vallások, a nyelvek irodalma, a bölcsészettudományok És társadalomtudományi stb.
  • Számos rövid és moduláris tanfolyamot kínál a közönség igényeinek megfelelően;
  • Az oktatás és a kommunikáció terén elért legfrissebb technológiai eredményekkel;
  • Online hozzáférés az akadémiai erőforrásokhoz;
  • A tanfolyamok elérhetősége a világ különböző élő nyelvein;
  • Tudományos tanácsadás;
  • Hivatalos és nemzetközileg elismert bizonyítványok és oklevelek

A tanulási görbe

Az egyetemen szerzett tanulás előnye a távoktatás legújabb módszereinek használata, beleértve az interaktív internet és mobil rendszerek használatát. Így a regisztráció, a kurzusválasztás, az akadémiai értékelés, a képzés, a kutatás és a kulturális szolgáltatások összes szakasza mechanizálódik. A diákok gazdag, sokszínű és érdekes tartalmat élveznek nekik. A tapasztalt tanárok és professzorok tautológiája szerint haladnak az erények és a kiválóság felé. Ez megalapozza számukra, hogy az iszlám tanítások alapján méltósággal és önbecsüléssel éljen.

Földrajzi hely

Az egyetem központja az Iráni Iszlám Köztársaság szent Qom városában található. Számos fiókkal és képviseleti irodával rendelkezik a világ különböző részein.

A virtuális tanulás szükségessége

Egyrészt a fizikai tanulás korlátozása, másrészt a különböző tudományágak és tudományok megszerzését célzó diákok érdeke az információs technológia gyors fejlődésével együtt új innovációt és elképzelést eredményezett a hatékony oktatásban, amely mindenki számára egyenlő esélyeket biztosít. Az egyik ilyen új ötlet az internet távoli tanulás (e-learning).

Ebben a módszerben a jelölt teljes értékelésének és elfogadásának folyamata, a kurzusválasztás, a kurzus bemutatása, a tanárok és hallgatók közötti kérdések és válaszok, a vizsgák és az akadémiai értékelés, az oktatási-kutatási szolgáltatások elektronikus úton történik. A diákok bármikor hozzáférhetnek a számlájukhoz, ha szeretnék a világ bármely pontjáról. A technológiai jellemzők kihasználásával a tanárok és az adminisztrátorok figyelemmel kísérik és értékelik a hallgató fejlődését, és egyedi tanulási és tanulási terveket biztosítanak nekik.

Helyszínek

Qom

Address
Al-Mustafa Open University,
Mosalla St,
Qom, Islamic Republic of Iran

Qom, Qom tartomány, Irán