A legjobb egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák . Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem . Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Keresés egyetemek és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek , és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Izland

Keilir Academy in Iceland

Oklevél Izland Reykjavík August 2019

Welcome to Keilir Aviation Academy – the leading flight training organization in Iceland. If you ever dreamt of becoming a professional pilot, aircraft engineer, cabin crew or air traffic controller, Keilir Aviation Academy is here to help you achieve that goal. We aim to deliver the highest quality training at competitive prices – offering great value for our students. Our graduates come from all over the world, and as a student at Keilir Aviation Academy, you will become par… [+] t of an international training environment. After graduating from one of our programs you will have gained the attitude, professionalism and skills required for a successful aviation career. [-]