University of Fredericton

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Csatlakozás. Tanul. Sikerül. Teljesen online

A University of Fredericton (UFred) egy teljesen online, fokozatot kiadó intézmény, amely bizonyítványt, diplomát és diplomaprogramokat kínál. A New Brunswick-i Frederictonban alapított és székhelyű UFred rendkívül büszke az innovatív, releváns online oktatás kínálatára, amely hangsúlyozza a vezetés fejlesztését és az egész életen át tartó tanulást.

Az UFred egyedülálló, teljesen online tanulási élményt kínál, amely támogatja az alkotóelemek tudományos és szakmai céljait. A megközelíthető, barátságos támogatás és szolgáltatás révén elkötelezettek vagyunk a diákok sikerének megteremtése iránt.

A látomásunk

az, hogy a tanulókat világszerte képessé tegyék céljaik elérésére hozzáférhető, alkalmazott szakmai oktatás révén.

Küldetésünk

célja egy teljesen kompatibilis, egyénközpontú, egész életen át tartó tanulás útjának biztosítása a világ szakemberei számára, amely fokozza az egyéni teljesítményt.

Az értékeink

magába foglalja az integritást, szenvedélyt, kölcsönös bizalmat, tanulást, kölcsönös tiszteletet és kompetenciát.


A történelem

A University of Fredericton egy magánintézmény, amelyet 2005-ben alapítottak Frederictonban, New Brunswickben. Feltételezve, hogy a teljes online oktatás a jövő útja, kiváló minőségű és tapasztalattal rendelkező innovatív tanulási utat vezettünk be, amelyen továbbra is nemzetközileg bővülünk.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Miért online?

Az UFred online hallgatói ugyanazt a magas színvonalú oktatást, hálózati lehetőségeket és együttműködést kapják, amelyet egy egyetemi program keretében szereztek; a hallgatók folyamatosan kapcsolatba lépnek professzorokkal és társaikkal. A diákok kérdéseket tehetnek fel, részt vehetnek megbeszéléseken, és együttműködve dolgozhatnak a tananyagon, teljesen online.

Nincsenek tartózkodási követelmények

Az UFrednél nem kínálunk rezidenciát hallgatóink számára. Valamennyi kurzust teljesen online adnak le, így a felnőtt hallgatók számára a munka és a családi elkötelezettség fenntartása az oktatás folytatása közben is megmarad. A hallgatók bárhonnan tanulhatnak internet-hozzáféréssel!

Virtuális osztályok

Az UFred garantálja, hogy tanulási tapasztalata pozitív lesz. Az online hallgatók ugyanazt a magas színvonalú oktatást kapják, amelyet egy egyetemi program keretében szereztek. A teljes programokat teljes mértékben akkreditálják, és a hallgatók a heti vClass (virtuális tanterem) keretében folyamatosan kölcsönhatásba lépnek professzorokkal és társaikkal. Emellett kérdéseket tehetnek fel, részt vehetnek a megbeszéléseken és együttműködhetnek a tananyag használatával, különféle programok útján elérhető csevegés, videokonferencia, e-mail használatával.

Helyszínek

Online

Address
Queen Street,371
E3B 1B1 Fredericton, New Brunswick, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket