your Digital Marketing Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2013 óta a DMAC (Digital Marketing Academy) a legjobb online tanulási intézmény, amely az Egyesült Államokban, Kanadában és világszerte segíti a diákokat, felkészüljön a digitális és szociális média marketing karrierjére.

Az online kurzusunkat a Digital and Social Media Marketing szakértők készítették, akik nap mint nap dolgoznak a Digital Marketing ügynökségekben, akik feladata, hogy lépést tartson a legújabb Digital Marketing legjobb gyakorlatokkal és az iparági frissítésekkel. A kurzus célja, hogy gyakorlati áttekintést nyújtson a részletes stratégiával és végrehajtási betekintéssel együtt. Ez a kurzus nem az elméletről szól, hanem a valós alkalmazásról.

A DMAC-nál egy átfogó online tanulási élményt hoztunk létre, amely lehetővé teszi, hogy bárki, aki befejezte a tanfolyamot, dolgozhasson a Digitalban

Ugyanakkor azt is megértjük, hogy a részletes online tanfolyam saját tempóján történő megkövetelése jelentős fegyelmet és fókuszt igényelhet. Ennek megfelelően minden tanulónak saját, személyes siker edzője van. Sikeres edzőink minden munkanapon a hallgató rendelkezésére állnak, és a hallgatókkal együtt kommunikálnak, amikor a hallgató azt igényli, vagy amikor az edző úgy véli, hogy a tanuló előrehaladási és kvízeredményei alapján bármilyen útmutatásra van szükség.

Helyszínek

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

New York

Address
New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

San Francisco

Address
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket