Hivatalos Leírás

Virtuális és távoli akadémiai egység - UNIVIDA

100% -ban virtuális minőségű felsőoktatás

118884_Banner-quienes-somos-19.jpg

misszió

Hozzájárul az emberek integrált képzéséhez az információs és kommunikációs technológiák használatán és fejlesztésén alapuló eszközökkel, amelyek veszélyeztetik a régió és az ország fenntartható fejlődésével kapcsolatos erőfeszítéseiket; szakmai alkalmasság és az azt garantáló pedagógiai stratégiák alapján. Projekt intézményi tevékenységekben, amelyek erősítik a régió és az ország oktatási folyamatait.

kilátás

A University of Popayán UNIVIDA Virtuális és Távoktatási Osztályának a virtuális és távoktatás, valamint a társadalmi vetítés területén elismert területnek kell lennie, a regionális, nemzeti és nemzetközi igényeknek megfelelő programok létrehozásával. Ehhez a folyamatok fejlesztését a Nemzeti Oktatási Minisztérium és a tanúsító testületek által meghatározott oktatási igényeket kielégítő nemzetközi minőségi szabványok keretén kell alapulnia.

Minőségpolitika

Az UNIVIDA virtuális és távoktatási akadémiai egysége, amely elkötelezett az emberek integrált formálása mellett az IKT használatával és a megfelelő emberi tehetségekre támaszkodva, ügyfelei elégedettségét keresi egy hatékony folyamat folyamatos fejlesztésén keresztül, amelyet folyamatosan fejleszteni kell, és Megfelel a jogi előírásoknak és a nemzetközi minőségi előírásoknak.
A FUP és az UNIVIDA, teljesítve a nemzetközi szabványoknak megfelelő magas színvonalú oktatási szolgáltatásokat, 2016. március 15-én megkapta az Bureau Veritas nemzetközi szervezet által kiadott ISO 9001: 2008 tanúsítványt.


Ily módon megerősítjük az akadémiai közösség iránti elkötelezettségünket, és egyetlen kattintással kínáljuk a legmagasabb minőségi jellemzőknek megfelelő virtualizációs professzionalizációs folyamatokat.

Minőségi célkitűzések

  • Tartsa fenn a Bureau Veritas által kiadott ISO 9001: 2008 minőségbiztosítási tanúsítványt.
  • Hatékony virtuális tanfolyam-létrehozási folyamat kidolgozása a jogi normákhoz igazítva.
  • Végezzen folyamatos fejlesztést a virtuális tanfolyamok és más folyamatok létrehozásának folyamatában, amelyek hozzájárulnak az UNIVIDA küldetésének teljesítéséhez.

118886_Banner-educacion-virtual-19.jpg

Mi a virtuális oktatás?

„A virtuális oktatás, az úgynevezett„ online oktatás ”, olyan oktatási programok kifejlesztésére utal, amelyeknek kioktatási és tanulási forgatókönyve a kibertér. (...) Ebből a szempontból a virtuális oktatás olyan cselekvés, amelynek célja az IKT-n alapuló képzési terek támogatása a tanítás és a tanulás új módjának megteremtése érdekében. (MEN-2009).

Ebben az értelemben a virtuális oktatás olyan folyamatra utal, amely nem igényli a tanuló jelenlétét egyidejűleg és ugyanabban a térben egy tanulási tapasztalat részeként, átfogó pedagógiai stratégián keresztül.

Hogyan működik a virtuális módszertan?

Az UNIVIDA által alkalmazott módszertan az E-learning, amely jobban ismert a Virtual Education néven. Ebben a modellben a tanár szerepe megváltozik, moderátor, koordinátor, közvetítő, közvetítő és még egy résztvevő. A hallgató a tudásépítés folyamatának főszereplője, mert nem reagál a tartalom átadására, hanem a javasolt témák együttműködésének fejlesztésére, ami jelentős ismereteket generál. Az idő rugalmasságát kezelik és nem igényelnek egy hagyományos tanteremben való jelenlétet, hanem egy tanulási platformon, ebben az esetben a Moodle-ban.

Mennyi időt kell szentelni egy virtuális programnak?

A virtuális környezetben minden órára egy órát kell fordítani. Öt hét alatt két kurzus (alany) alakul ki, összesen hat alany számára 15 hét alatt, ami egy félév időtartama.

Minden tanuló felelős az idejükért, így a kurzusok akkor állnak rendelkezésre, amikor a hallgató be kívánja jegyezni őket.

Hogyan történik a művek és műhelyek?

Együttműködő munkák léteznek, de egy olyan önálló munkafilozófián belül, amelyben önállóan végezheti tevékenységeit, mivel a diákok nem mindig ütemeznek a menetrend szerint. Azonban olyan gyakorlatok, mint a wikik (közösen épített weboldalak) és fórumok, ahol a diákok aszinkron témához, azaz különböző időpontokban hozzájárulnak egy témához.

Hogyan történik az értékelési folyamat?

Számos értékelési tevékenység van, többek között: workshopok, vizsgák, otthoni gyakorlatok, tesztlaboratóriumokkal kötött megállapodások, házi feladatok, munkahelyek stb. A beszélgetés, a fórumokon való részvétel és a platformhoz való hozzáférés szintén hozzáadja a hallgatói fokozatot.

A virtuális oktató értékelni fogja a heti munkákat és a végső értékelést, melyet egy sor tudományos tevékenység alkot.

119090_Banner-investigacion-19.jpg

kutatás

Az UNIVIDA kutatása az egyik fő érdeklődési terület és fejlődés. Nemcsak azért, mert az egyetemi tanszék, hanem azért, mert határozottan hiszünk abban, hogy a készségek fejlesztése és a kutatási hozzáállás kialakítása nagy erőforrásokat biztosít a jövőbeli szakembereknek, akik velünk alkotnak.

Ezt a tevékenységet két munkacsoportról tervezzük:

  • Formatív kutatás: amelyet virtuális programokon, valamint kutatási magágyon keresztül fejlesztenek ki, amelyben a hallgatók és a tanárok különféle kiegészítő tevékenységek (műhelyek, játék, szemináriumok stb.) Révén fejleszthetik kutatási képességeiket és képességeiket.
  • Maga a kutatás: a különböző kutatási, fejlesztési és innovációs (IDI) projektek megvalósítása, amelyek az IKT-közvetített oktatásra összpontosítanak. Magában foglalja a szoftverfejlesztést és az oktatási erőforrások létrehozását, valamint a pedagógiai munkánk folyamatos gondolkodását.

Program oktatási nyelve:
  • Spanish (Colombia)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Fundación Universitaria Popayán - Univida

A mezõgazdasági társaságok vezetõjének képzési folyamatában a készségek fejlesztése és megerõsítése ösztönzi azokat, amelyek lehetõvé teszik a megközelítést és az összete ... [+]

Cím: Mezőgazdasági társaságok ügyvezetője Modalitás: 100% virtuális Időtartam: 9 félév SNIES kód: 103089 Minősített nyilvántartás: 2014. február 7-i 1560 határozat - 7 évig érvényes

A mezõgazdasági társaságok vezetõjének képzési folyamatában a készségek fejlesztése és megerõsítése ösztönzi azokat, amelyek lehetõvé teszik a megközelítést és az összetett problémák megoldását, elõsegítve a csapatmunkát, a rugalmasságot, a gondolkodást és a kritikus hozzáállást, valamint a szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek; ezáltal a diplomás képes lesz arra, hogy:

Menedzselje a mezőgazdasági ágazat tevékenységeivel előállított termelési folyamatokat, áruk és szolgáltatások felhasználását, átalakítását és marketingjét.Előzetes kutatási, tanácsadói és tanácsadói tevékenységek a régió és az ország mezőgazdasági és agráripari vállalkozásaiban. Készítsen megközelítéseket és megoldásokat kínáljon a mezõgazdasági, vidéki vagy szociális térség komplex problémáira.Olyan projektek menedzselése, amelyek elősegítik a kistermelők szervezését a vidéki ágazatban, helyi szintű szövetségek, közösségi vállalkozások és szolidaritási gazdaság létrehozása céljából.Fejleszteni a mezőgazdasági, vidéki és társadalmi menedzsment és vállalkozói szellem területén.Végezze el az emberi tehetség gazdálkodását a mezőgazdasági és az állattenyésztési egységekben.Foglalkozási profil... [-]
Kolumbia Popayán
Nyílt Beiratkozás
Spanish (Colombia)
Nappali
Részidős oktatás
9 félévek
On-line
Bővebben magyarul
Fundación Universitaria Popayán - Univida

Az üzleti menedzsment program, amelyet az FUP virtuális módban kínál, fő célja az üzleti és adminisztrációs integrált és megfelelő szakemberek etikai és társadalmi értele ... [+]

Cím: Üzleti adminisztrátor Modalitás: 100% virtuális Időtartam: 9 félév SNIES kód: 105448 Minősített nyilvántartás: 2016. március 31-i 05951 határozat - 7 évig érvényes.

Az üzleti menedzsment program, amelyet az FUP virtuális módban kínál, fő célja az üzleti és adminisztrációs integrált és megfelelő szakemberek etikai és társadalmi értelemben történő kiképzése, amelyek képesek a globális környezetben rejlő lehetőségek és kihívások szerint változásokat generálni, készségekkel az új információs és kommunikációs technológiák irányítására, irányítására és alkalmazására a szervezeten belül, valamint az erőforrások hatékony elosztása révén, amely lehetővé teszi a versenyképesség és az innováció fejlesztését.... [-]

Kolumbia Popayán
Nyílt Beiratkozás
Spanish (Colombia)
Nappali
Részidős oktatás
9 félévek
On-line
Bővebben magyarul
Fundación Universitaria Popayán - Univida

A FUP által kínált virtuális módú szociális kommunikációs program célja, hogy hozzájáruljon a régió és az ország fejlődéséhez integrált szakemberek képzésével, magas etik ... [+]

Cím: Szociális kommunikátor Modalitás: 100% virtuális Időtartam: 8 félév SNIES kód: 106233 Minősített nyilvántartás: 2017. április 12-i 07548 határozat - 7 évig érvényes

A FUP által kínált virtuális módú szociális kommunikációs program célja, hogy hozzájáruljon a régió és az ország fejlődéséhez integrált szakemberek képzésével, magas etikai és társadalmi felelősségvállalással, elkötelezett az idő és a terület számára, szilárd képzéssel. Elméleti és módszertani módon hozzájárulhatnak a fegyelemből a különböző társadalmi szereplők közötti párbeszédhez és a konfliktusok békés és párbeszédű megoldásához; szakemberek különféle társadalmi, politikai és kulturális folyamatok elemzésére, értelmezésére és megértésére képesek, közvetítői szerepet töltenek be az innováció, fejlesztés részvételi folyamataiban a társadalmi és társadalmi változásokat, és a tartalom előállítása és kezelése révén kreatív módon integrálódhat a digitális kommunikációs környezetbe.... [-]

Kolumbia Popayán
Nyílt Beiratkozás
Spanish (Colombia)
Nappali
Részidős oktatás
8 félévek
On-line
Bővebben magyarul