Advenio eAcademy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Az Advenio eAcademy-ról

A 2013-ban alapított Advenio eAcademy egy Máltán székhellyel rendelkező felsőoktatási intézmény (NCFHE licensz száma: 2013-FHI-0006), amely az igényes oktatási szolgáltatók és tanulók nemzetközi ügyfélkörét kínálja.

Az Advenio eAcademy egy Máltán székhellyel rendelkező felsőoktatási intézmény (NCFHE Licenszek száma: 2013-FHI-0006), amely a megkülönböztetett oktatási szolgáltatók és tanulók nemzetközi ügyfélkörét kínálja. Ez biztosítja a részt vevő oktatási intézmények és képzési szervezetek számára a fizikai helyiségek korlátain túlmutató lehetőségeket. Lehetővé teszi számukra, hogy olyan virtuális egyetemet foglaljanak magukévá, amely lehetővé teszi a legmodernebb oktatási és képzési programok kidolgozását és bevezetését, amelyek valóban értéket adnak a hallgatóknak.

Az Advenio eAcademy az első olyan szervezet Máltán, amelyet az NCFHE engedélyezett, amelynek szolgáltatásai az online tanuláson alapulnak. Az e-learning platform a díjnyertes EBLearn megoldás, amelyet az E-Business Systems, az AllSecure Ltd. webes megoldásai fejlesztettek ki és tartottak fenn. Az EBLearn erőforráskönyvtárakat, audiovizuális és video prezentációkat, fórum- és wiki-képeket kínál, konferenciaszervezés, amely lehetővé teszi egy-egy vagy egy-sok-sok coaching vagy bemutató foglalkozások számára.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Helyszínek

Málta Online

Address
Málta Online, Málta