Advenio eAcademy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Az Advenio eAcademy-ról

A 2013-ban alapított Advenio eAcademy egy Máltán székhellyel rendelkező felsőoktatási intézmény (NCFHE licensz száma: 2013-FHI-0006), amely az igényes oktatási szolgáltatók és tanulók nemzetközi ügyfélkörét kínálja.

Az Advenio eAcademy egy Máltán székhellyel rendelkező felsőoktatási intézmény (NCFHE Licenszek száma: 2013-FHI-0006), amely a megkülönböztetett oktatási szolgáltatók és tanulók nemzetközi ügyfélkörét kínálja. Ez biztosítja a részt vevő oktatási intézmények és képzési szervezetek számára a fizikai helyiségek korlátain túlmutató lehetőségeket. Lehetővé teszi számukra, hogy olyan virtuális egyetemet foglaljanak magukévá, amely lehetővé teszi a legmodernebb oktatási és képzési programok kidolgozását és bevezetését, amelyek valóban értéket adnak a hallgatóknak.

Az Advenio eAcademy az első olyan szervezet Máltán, amelyet az NCFHE engedélyezett, amelynek szolgáltatásai az online tanuláson alapulnak. Az e-learning platform a díjnyertes EBLearn megoldás, amelyet az E-Business Systems, az AllSecure Ltd. webes megoldásai fejlesztettek ki és tartottak fenn. Az EBLearn erőforráskönyvtárakat, audiovizuális és video prezentációkat, fórum- és wiki-képeket kínál, konferenciaszervezés, amely lehetővé teszi egy-egy vagy egy-sok-sok coaching vagy bemutató foglalkozások számára.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Helyszínek

Málta Online

Address
Málta Online, Málta

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket