UNIR México

Bevezetés

Hivatalos Leírás

UNITE Mexico egy mexikói magánegyetem előtt jóváhagyott Közoktatási Minisztérium (SEP) 2013-ban is része UNITE tudományos csoport, International University of La Rioja, A vezető online képzés Európában, amely nőtte ki magát, mint egy oktatási megoldást több ezer ember szerte a világon. az International University of La Rioja Mexikóban Kínál magas színvonalú, optimális edzés Európai intézmény minőség. Ez köszönhetően innovatív módszertan alapján érjük el Élő online osztályokAmelyek lehetővé teszik az azonnali közötti kapcsolat tanár-diák-társa, és az állandó kísérője a magántanárt. Egy hatékony módszer alapja a folyamatos értékelés, hogy biztosítsák a folyamatos asszimiláció a tudás, és lebonyolítása záróvizsgák, amelyek biztosítják az oktatási sikere diákjainknak.

UNITE Mexico egy egyetemi igazítani a változó idők és a társadalom. Egy új egyetemi koncepció, amelyben a művészet technológiai szempontokat integrálják, és a szolgáltatás egy adott minőségi oktatás. Több mint 32.000 diák világszerte választotta ezt az oktatási modellt, több mint 12.000 diák végzett, és egy másik 20.000 továbbra is felkészítjük a virtuális osztálytermek megtenni.

Címek Alap- és mesterképzés ajánlat UNITE Mexico Ezek hivatalos érvényességének és beépülnek a nemzeti oktatási rendszer által Közoktatási Minisztérium (SEP) Mexikóban.

küldetés

A misszió a Nemzetközi Egyetem La Rioja Mexikóban a szerves kialakulása a diákok a készségek követelt a mai társadalomban.

UNITE Mexikó elkötelezett amellett, hogy az igények és elvárások az összes érdekelt fél részt vesz a folyamatban (hallgatók, oktatási és kutatási személyzet, adminisztráció és a szolgáltatások, a közigazgatás és a társadalom általános) egy online képzés minőségének keresek folyamatos fejlesztés és a kiválóság.

Van egy speciális érzékenység, hogy fedezi azok számára, akik különböző okok miatt nem tud belépni az oldalra központok, vagy akik szívesebben választják a nyitottabb és az innovatív megoldások feltörekvő technológiák nyílt a hálózaton.

Társadalmi felelősség orientált politika felé Mexico UNITE olyan alapvető kérdésekben, mint:

 • Engedélyezése az egyetemi oktatásban való, hogy bárki, aki alkalmas a korábbi képzési, akar csinálni, és korlátok megszűnnek a távolság, ütemezését, helyét, a kulturális és társadalmi megakadályozni.
 • Végre kell hajtani az oktatási és kutatási erőforrások fejlesztése révén az új technológiák, így lehetőség nyílik a magas szintű oktatás, különös tekintettel azokra, amelyek a kulturális, technikai és társadalmi változások.

Értékek

Az értékek a Unite Mexikóban:

 • Elkötelezettség a hallgatói sikert.
 • Testreszabása oktatási feladatok kísérő tanulók számára tanulmányaik és az elhelyezkedés támogatása.
 • Folyamatos innováció a tanítás és tanulás módszertanát ellátást.
 • Fejlesztési és vállalkozói szellem ösztönzése.
 • Fogékonyság a várakozásokat a diákcsoportok, oktatói és kutatói állomány, a közigazgatás és a szolgáltatások, a közigazgatás és a társadalom között.
 • Ajánlat fok és programokat, amelyek megfelelnek a társadalom igényeinek.
 • Figyelmet, hogy az oktatás minőségének és a források.
 • Nyitott a nemzetközi dimenzióinak egyetemi oktatás megközelítés.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol
 • Spanish (Mexican)

Megjelenítés Online MBA » Megjelenítés Online Masters »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Mester fokozatot menedzsment és üzleti adminisztráció (MBA)

On-line Részidős 18 hónapok October 2018 Mexikó Buenavista

Az MBA diplomát a legkeresettebb szakmai profilok, akik törekszenek, hogy növekszik egy versenyképes és a nemzetközi piacon. Fejlesztették ki a dotarte stratégiai szemlélet, vezetői készségek, a nemzetközi perspektíva, a vezetői készségek és a vállalkozói szellemet. [+]

Az MBA diplomát a legkeresettebb szakmai profilok, akik törekszenek, hogy növekszik egy versenyképes és a nemzetközi piacon. Fejlesztették ki a dotarte stratégiai szemlélet, vezetői készségek, a nemzetközi perspektíva, a vezetői készségek és a vállalkozói szellemet.

A többcélú képzés, hogy megértsék a kölcsönhatás a különböző funkcionális területek üzleti. Különösen az MBA lehetővé teszi, hogy sikeresen végre pozíciók környezet és a változó és rendkívül versenyképes piacok, nem csak elérni a foglalkoztatási vetítés belül a saját cég, hanem a harcot az utat más vállalkozások, beleértve a nemzetközi.

Az időtartam a Mester az európai minőségi 18 hónap, így egy kézzel is kap egy hivatalos diplomát kevesebb idő, másrészt pedig, hogy online, akkor össze a munka és a magánélet között az egyetem. Osztályok kerül rögzítésre, így nincs gond, ha nem tud hozzáférni a személyes élő ugyanezen okokból.... [-]


Masters

Diplomáját a vezetés és irányítás az iskolák

On-line Nappali Részidős 18 hónapok October 2018 Mexikó Buenavista + 1 további

Mastery Unite Mexico hivatalos neve által hitelesített szeptember (RVOE) és zajlik teljesen online így össze a munka és a magánélet egyetemi tanulmányok minősége és személyre szabott lesz. [+]

Töltse ki a szakmai profil az egyetlen Master in Management az iskolák osztályok online, valós időben.

Mastery Unite Mexico hivatalos neve által hitelesített szeptember (RVOE) és zajlik teljesen online így össze a munka és a magánélet egyetemi tanulmányok minősége és személyre szabott lesz.

Ez az átfogó terv professzionalizációja tanulmányok készíti fel, hogy legyen a vezető oktatási intézmények Mexikóban szükség. A fő feladatok, amelyek foglalkoznak a következők:

Koordinálására és ellenőrzésére a munkát a többi igazgatósági tagok Vezető sarkallja az embereket Oktatási tervezési és ütemezési stratégia Kommunikálni és nyilvánosságra az intézmény (oktatási marketing) Irányítja és vezeti a Humán Erőforrás Előmozdítása az oktatási innováció Értékelésére és kézben a megfelelő döntések meghozatalára áttekintés Credits: 87 Időtartam: 18 hónap - 3 félév Kezdés: október 5, 2017 Módszertan: 100% online osztálytermi tanárok a számítógépen Fegyelem: Oktatás Vizsgálatokat elvégezni online Kettős mexikói és európai címe ... [-]

Mester a számítógép biztonságát

On-line Nappali Részidős 18 hónapok October 2018 Mexikó Buenavista + 1 további

Az MSc in Computer Security Online UNITE Mexico hozza a legújabb technológiát a felsőoktatásban. Az egyetlen tanított Masters in Computer Security 100% online és a valós idejű osztályt. [+]

Az MSc in Computer Security Online UNITE Mexico hozza a legújabb technológiát a felsőoktatásban. Az egyetlen tanított Masters in Computer Security 100% online és a valós idejű osztályt.

Nagy cégek, mint az Adobe, az Apple, a Sony és az Ebay szenvedett súlyos támadások adatbázisaikban az elmúlt években. Egy tanulmány szerint az ESET Security Report Latin-Amerikában 2016-ban, 91% -a latin-amerikai vállalatok megkérdezett van olyan terület, vagy a biztonsági felügyeletéért felelős számítógépes támadásokat.

Ez a tananyag, teljes és aktualizált, biztosítja az ismeretek és készségek meg kell ugrani a szakmai, amit keres. A végén lesz a szükséges erőforrások biztonságának megerősítése az informatikai infrastruktúra az üzleti az interneten.... [-]


Mester fokozatot oktatáspszichológia

On-line Nappali Részidős 18 hónapok October 2018 Mexikó Buenavista + 1 további

Legyen felkészülve, hogy javítsa az oktatás a gyermekek, serdülők és felnőttek egyetlen Master of Educational Psychology osztályok online, valós időben. Egy egyedülálló oktatási modell Mexikóban, amely megfelel a személyes és a szakmai élet. Ez a Master of Education a pszichológia területén hivatalosan érvényes (RVOE), és elismeri az szeptember [+]

Legyen felkészülve, hogy javítsa az oktatás a gyermekek, serdülők és felnőttek egyetlen Master of Educational Psychology osztályok online, valós időben. Egy egyedülálló oktatási modell Mexikóban, amely megfelel a személyes és a szakmai élet.

Ez a Master of Education a pszichológia területén hivatalosan érvényes (RVOE), és elismeri az szeptember

CSATLAKOZÁS az egyetemen fog látni élőben osztályokat, hogy kölcsönhatásba lépnek az osztálytársaival, tanárok, vagy nézze meg őket később, minden osztály rögzíti a virtuális campus. Lesz, az első naptól kezdve, egy magántanárt, és lesz egy virtuális könyvtár és a hozzáférést a kiterjedt bibliográfiát ásni a különböző anyagok, mint amire szüksége van.... [-]


Mester fokozatot és mérnöki honlapok

On-line Nappali Részidős 18 hónapok October 2018 Mexikó Buenavista + 1 további

Mérnöki honlap sokkal többet foglal magába, mint általában kapcsolódó „web fejlődését”. Ez a lista valamelyik divat és a technológia alapvető paradigma a mai számítástechnika, fogalmi keretek kialakítása és működtetése alkalmazások és a számítástechnikai erőforrásokat. Ez a Mester, folyamatosan frissített tartalommal, készíti fel az Ön számára, hogy képes-hoz pénzt az online üzlet. [+]

Mérnöki honlap sokkal többet foglal magába, mint általában kapcsolódó „web fejlődését”. Ez a lista valamelyik divat és a technológia alapvető paradigma a mai számítástechnika, fogalmi keretek kialakítása és működtetése alkalmazások és a számítástechnikai erőforrásokat. Ez a Mester, folyamatosan frissített tartalommal, készíti fel az Ön számára, hogy képes-hoz pénzt az online üzlet.

A komplexitás a szektor olyan, hogy fontos, hogy a formáció a jó szakemberek átfogó és mélyreható elképzelés, amely képes kihasználni a számítógépes rendszerek, stratégiai jelentőségű nagy jelentőségű és összetettségét, és elvégzése az irányt, építési és karbantartási hatékony átfogóan.... [-]