UNIR - Mexico

Bevezetés

Hivatalos Leírás

UNIR Mexikó: az európai minőségi online mexikói egyetem

Az UNIR Mexikó egy magán mexikói egyetem, amelyet 2013-ban a közoktatási minisztérium (SEP) jóváhagyott.

A mexikói La Rioja Nemzetközi Egyetem nagyfokú keresletet kínál az optimális képzettség biztosítása érdekében az európai egyetemi minőséggel. Ebből a célból innovatív módszertant tervezett élő online osztályokon alapulva, amelyek lehetővé teszik a diák-tanár-partner közvetlen kapcsolatát és egy személyes oktató állandó kíséretét.

Ez a hatékony módszer a folyamatos értékelésen alapul, amely biztosítja a tudás állandó asszimilációját és a végső vizsgák megvalósítását, amely garantálja hallgatóink képzését.

Az UNIR Mexikó az új időkhöz és a jelenlegi társadalomhoz igazított egyetem. Ez az egyetem új koncepciója, amely a legmodernebb technológiai szempontokat integrálja a szoros és minőségi oktatás szolgálatában. Az UNIR Mexikó része az UNIR tudományos csoportnak, a La Rioja Nemzetközi Egyetemnek, az európai online oktatói vezetőnek, amely világszerte több ezer ember számára oktatási megoldássá vált. Világszerte több mint 38 000 diák választotta ki ezt az oktatási modellt, 24 000 pedig ma is folytatja ezt virtuális campusunkban, ebből 9000-et Spanyolországtól kívül.

Az UNIR Mexikó által kínált Bachelor és Master fokozat hivatalos érvényességgel rendelkezik, és a Mexikóban a közoktatás titkársága (SEP) beépíti a nemzeti oktatási rendszerbe.

A fokozatok:

 • Bachelor of Business Administration
  RVOE megállapodás: 20140032, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.
 • Politikatudományi és közigazgatási fokozat
  RVOE megállapodás: 20140029, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.
 • Bachelor of Communication
  RVOE megállapodás: 20140031, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.
 • Jogtudomány
  RVOE megállapodás: 20140030, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.
 • Bachelor in Pedagogy
  RVOE megállapodás: 20140033, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.

A mesterek:

 • Mesterképzés a pszichopedagógiában
  RVOE megállapodás: 20160036, kiadva 2016. január 28-án. Típus: Szövetségi.
 • Mester a Menedzsment és Menedzsment Oktatási Központok
  RVOE megállapodás: 20160035, megadva 2016. január 28-án. Típus: Szövetségi.
 • Master Of Business Administration és Menedzsment (MBA)
  RVOE megállapodás: 20160034, megadva 2016. január 28-án. Típus: Szövetségi.
 • Mester A Humán Erőforrás Menedzsment
  RVOE megállapodás: 20180080, megadva 2018. január 19-én. Típus: Szövetségi.
 • Master in Digital Markerting és elektronikus kereskedelem
  RVOE megállapodás: 20180355, megadva 2018. március 9-én. Típus: Szövetségi.
 • Mesterfokozat az Üzemeltetési Menedzsmentben és Minőségben
  RVOE megállapodás: 20180081, megadva 2018. január 19-én. Típus: Szövetségi.
 • Mesterképzés a számítógépes biztonságban
  RVOE megállapodás: 20160037, megadva 2016. január 28-án. Típus: Szövetségi.
 • Mesterfokozat a Honlap Menedzsment és Mérnöki képzésben
  RVOE megállapodás: 20160038, 2016. január 28-án adta ki. Típus: Szövetségi.
 • Mesterképzés a technológiai projektek tervezésében és irányításában
  RVOE megállapodás: 20170996, megadva 2017. augusztus 16-án. Típus: Szövetségi.
 • Integrált Irányítási Rendszerek Master
  RVOE megállapodás: 20180082, megadva 2018. január 19-én. Típus: Szövetségi.

A SEP és SEP mesterképzések mellett az UNIR Mexico lehetőséget kínál az európai posztgraduális diploma megszerzésére a La Rioja Nemzetközi Egyetem által kiosztott különböző tudományágakban. Ezen oklevelek többsége elismert mesterképzést szerez az európai felsőoktatási térségben.

"Az oktatás-tanulás oktatási modelljének élvonalában"

A La Rioja Nemzetközi Egyetem Mexikóban mindig is az online tanítás és tanulás oktatási modelljének élvonalába került. Az UNIR mind az akadémiai karán, mind pedig a tartalom generálásában átvette az információs technológiákat, az oktatási vezetés fenntartása szempontjából. Ez a digitális kultúra lehetővé tette számára, hogy operatív rendszert alakítson ki az erőfeszítések elismerése és tanárai és hallgatói maximális teljesítménye alapján.

Az UNIR Mexikó sikeresen felállította a sikeres modell valamennyi erényét állandó evolúcióval, hogy szilárd alapot nyújtson az alap- és a mesterképzésben. Olyan országban, mint a miénk, amely magas keresletet követel a szakemberek számára olyan területeken, mint a kutatás, az oktatás, az ipar, valamint az áruk és szolgáltatások előállítása, az UNIR Mexico kedvező és egyedülálló lehetőséget kínál az életképesség, a költségek és a elérni kívánt eredményeket.

Arra kérem Önt, hogy legyen része ennek az integrált, többes számú egyetemnek, és elkötelezett az elvei és értékei mellett. A tanárok, a diákok, a kapcsolódó intézmények és a nemzetközi egyetem innovatív modelljének ismerete és belépése iránt érdeklődők várják.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rektor UNIR México.

"Tiszta hivatás és szenvedély a tanításhoz"

Az UNIR México-nál úgy véljük, hogy az internet és a technológia világa lebontja az időt és az űrbeli akadályokat, hogy hozzáférjünk az információhoz, kölcsönhatásba léphessünk és együttműködjünk az emberekkel.

Ezért lehetőség nyílik a minőség és a kiválóság innovációjára az oktatás és a tanulás új módjaiban és módszereiben, az egyetem közelebb hozásához a munka világához, az integrált képzés igényeihez, a kompetenciák megszerzéséhez és a tudás generálásához.

Az UNIR Mexikó hivatalosan érvényes diplomával és mesterképzéssel (RVOE) Mexikóban, valamint számos különböző európai mesterképzésben. Továbbra is dolgozunk, hogy bővítsük akadémiai kínálatunkat országunk képzési igényei szerint, mind egyetemi, mind mesterképzésben.

Az UNIR-nél meg vagyunk győződve arról, hogy az erőfeszítés és az elkötelezettség jutalmazásra kerül. Minden erőfeszítést megtettünk annak biztosítására, hogy a hallgató megkapja a lehető legjobb oktatást. Tiszta tanítási hivatásunk és a teljes oktatási közösség szenvedélye a legjobb garancia a sikerre. "

Julieta Palma Anda, a UNIR México főigazgatója.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanish (Mexican)
 • Spanyol

Megjelenítés Online MBA » Megjelenítés Online Masters »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master Of Business Administration és Menedzsment (MBA)

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

A La Rioja Nemzetközi Egyetem Mexikóban (UNIR Mexikó) kínál Önnek Masters in Business Management és Adminisztráció (MBA) gyakorlat, szakmai és nemzetközi. [+]

Mexikói és európai kétfokozatú MBA

A La Rioja Nemzetközi Egyetem Mexikóban (UNIR Mexikó) kínál Önnek Masters in Business Management és Adminisztráció (MBA) gyakorlat, szakmai és nemzetközi.

Az UNIR Mexikó MBA-t az élő online osztályokon keresztül oktatják. Olyan innovatív módszertan, amely alkalmazkodik a személyes és munkahelyi felelősséget vállaló emberek mindennapjaihoz.

Ez az MBA, amely az Esettanulmány módszerével működik, különbözik, mert mindössze 18 hónap alatt tanít, és dupla mexikói és európai diplomát kínál:

A SEP által jóváhagyott és az UNIR Mexico által kiadott mexikói mesterfokozat.MBA az üzleti menedzsment és menedzsment, saját európai fokozat tanári értéket, amelyet a La Rioja Nemzetközi Egyetem (Spanyolország), az AACSB és az AMBA tagja.... [-]

Mesterképzés az üzleti Adminisztráció és Menedzsment (MBA)

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

Ez a Master's diploma a Business Management és a közigazgatás középpontjában a pénzügyi biztosítja Önnek az elméleti és gyakorlati eszközök szükséges ahhoz, hogy legyen egy profi az üzleti adminisztráció középpontjában a nemzetközi pénzügyi műveletek kezelésére. [+]

MBA két mexikói és európai diplomával a pénzügyminiszter

Ez a Master's diploma a Business Management és a közigazgatás középpontjában a pénzügyi biztosítja Önnek az elméleti és gyakorlati eszközök szükséges ahhoz, hogy legyen egy profi az üzleti adminisztráció középpontjában a nemzetközi pénzügyi műveletek kezelésére.

Az MBA az egyetemi diploma legnagyobb kereslet azon professzionális profilok, amelyek törekszenek növekedni a versenyképes üzleti piacon. Ha hozzá is járul az orientációhoz a Nemzetközi Vállalati Pénzügyek számára, érdekes profilt fog elérni bármely nemzeti és nemzetközi vállalat számára, és nemcsak a saját vállalata munkatervezésének megvalósításához, hanem a más vállalkozásokhoz - ideértve a nemzetközi szervezeteket is - való nyitottsághoz.... [-]


Mesterképzés az üzleti Adminisztráció és Menedzsment Humán Erőforrás (MBA)

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

Ezzel a Master of Business Administration és Menedzsment középpontjában az emberi erőforrás, akkor elérni a tudást és készségeket, hogy optimalizálja a vállalat emberi erőforrásokat, és irányítja a tehetség és a teljesítmény a különböző csapatok elérése érdekében a célok és a szervezet célkitűzései ... nemcsak a saját vállalata munkatervezésének megvalósítása, hanem más vállalkozások, köztük a nemzetközi szervezetek is. [+]

MBA a kettős mexikói és európai szintű humán erőforrás orientációval

Ugyanolyan fontos tudni, hogyan kell kezelni a vállalatot, hogy képes legyen kezelni a benne dolgozók potenciálját és képességeit. Ezzel a Master of Business Administration és Menedzsment középpontjában az emberi erőforrás, akkor elérni a tudást és készségeket, hogy optimalizálja a vállalat emberi erőforrásokat, és irányítja a tehetség és a teljesítmény a különböző csapatok elérése érdekében a célok és a szervezet célkitűzései ... nemcsak a saját vállalata munkatervezésének megvalósítása, hanem más vállalkozások, köztük a nemzetközi szervezetek is.

Az európai minőséggel rendelkező mesterképzés időtartama 18 hónap, így egyrészt kevesebb idő alatt szerezhet hivatalos diplomát, másrészt interneten keresztül kombinálhatja a személyes és a dolgozó életét az egyetemmel. Az osztályokat rögzíteni fogják, így nem lesz gond, ha személyes okokból nem tud hozzáférni hozzájuk.... [-]


Mesterképzés az üzleti Adminisztráció és Menedzsment Projektmenedzsment (MBA)

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

A szakirányú tanterv a Projektmenedzsment felkészíti Önt arra, hogy olyan menedzserré váljon, amely képes a nagyvállalatok legfontosabb akciótervének kezelésére, stratégiai tervezés, irányítás és nyomon követés szakértővé válásával. [+]

MBA a kettős mexikói és európai szintű projekt menedzsment iránymutatással

A UNIR Mexikóban megkaphat egy SEP mesterképzést a Business Administration és Management (MBA) egy kettős mexikói és európai fokozatot.

Az MBA az egyik legkeresettebb cím a jelenleg minden olyan profi profilok, amelyek szeretnének szentelni magukat a világ a magas szintű üzleti.

A szakirányú tanterv a Projektmenedzsment felkészíti Önt arra, hogy olyan menedzserré váljon, amely képes a nagyvállalatok legfontosabb akciótervének kezelésére, stratégiai tervezés, irányítás és nyomon követés szakértővé válásával.

Az UNIR Mexico MBA online, hivatalos és csak 18 hónapig tart. A mexikói és más országokban dolgozó kollégákkal online órákat fogsz részt venni, amelyekkel nemzetközi gyakorlatokkal megoldja a gyakorlati ügyeket. Az UNIR MBA teljesen kompatibilis a munkájával és a személyes életével, mert ha nem tud órákon részt venni órákon, később megtekintheti őket.... [-]


Mester üzleti Adminisztráció és Menedzsment Digitális Marketing (MBA)

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

A digitális marketinggel foglalkozó MBA-nál mind az elméletileg, mind a gyakorlatilag elérhetõ összes eszközzel hozzáférhetõvé válik, amellyel stratégiai elképzelést szerezhet az üzleti életben, fejleszti vezetõi készségeit és vezetõ készségeket és vállalkozói kezdeményezéseket biztosít. [+]

MBA a kettős mexikói és európai szintű digitális marketing orientációval

A Master in Business Management és adminisztráció az egyetemi diploma célja azoknak, akik keresnek szakmai javulást az üzleti piacon. A digitális marketinggel foglalkozó MBA-nál mind az elméletileg, mind a gyakorlatilag elérhetõ összes eszközzel hozzáférhetõvé válik, amellyel stratégiai elképzelést szerezhet az üzleti életben, fejleszti vezetõi készségeit és vezetõ készségeket és vállalkozói kezdeményezéseket biztosít. Ezen túlmenően, ahogyan a marketingre szakosodik, nyomon fogja követni a marketinggel kapcsolatos nemzetközi trendeket.

Az európai minőséggel rendelkező mesterképzés időtartama 18 hónap, így egyrészt kevesebb idő alatt szerezhet hivatalos diplomát, másrészt interneten keresztül kombinálhatja a személyes és a dolgozó életét az egyetemmel. Az osztályokat rögzíteni fogják, így nem lesz gond, ha személyes okokból nem tud hozzáférni hozzájuk.... [-]


Nemzetközi MBA

On-line Campus Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City + 1 további

A mexikói La Rioja Nemzetközi Egyetem (UNIR Mexikó) a Marcony Nemzetközi Egyetem (Miami) Nemzetközi Egyetemmel együttműködve kínál Önnek ezt a nemzetközi üzleti és menedzsment (MBA) diplomát, melyet Mexikó és az Egyesült Államok elismertek, és világos nemzetközi hivatással. [+]

MBA dupla hivatalos mexikói és amerikai diplomával

Dupla mód (18-22 hónap)

A mexikói La Rioja Nemzetközi Egyetem (UNIR Mexikó) a Marcony Nemzetközi Egyetem (Miami) Nemzetközi Egyetemmel együttműködve kínál Önnek ezt a nemzetközi üzleti és menedzsment (MBA) diplomát, melyet Mexikó és az Egyesült Államok elismertek, és világos nemzetközi hivatással.

A Nemzetközi MBA segítségével megtanulhatja kezelni és vezetni a multinacionális vállalatok bármely ágazat minden területén, amely magában foglalja (pénzügy, marketing, humán erőforrás, a termelés és még sok más)

Az UNIR-nál alkalmazkodunk hozzá, ezért adunk lehetőséget arra, hogy kiválasszuk, hogy 18 vagy 22 hónapban befejezed a Double Masters-et. Ezenkívül kiválaszthatja, hogy szeretné-e a mesterképzést online vagy keverni egy 4 hónapos tartózkodással Miamiban a Marconi Nemzetközi Egyetemen.... [-]


Masters

Integrált Irányítási Rendszerek Master

On-line Nappali 18 hónapok November 2019 Mexikó Mexico City

Az UNIR Mexikó Integrált Irányítási Rendszerének mestere felkészíti Önt arra, hogy végezzen szakmai tevékenységét, és ismerje meg belső auditorként való gyakorlását az alábbi területeken: [+]

Dupla mexikói és európai cím

Az UNIR Mexikó Integrált Irányítási Rendszerének mestere felkészíti Önt arra, hogy végezzen szakmai tevékenységét, és ismerje meg belső auditorként való gyakorlását az alábbi területeken:

környezetMinőségirányításVállalati társadalmi felelősség (CSR)Munkahelyi egészség és biztonság (Foglalkozási kockázatok megelőzése -PRL-)

Ez az egyetemi program felkészíti Önt arra, hogy az irányítási rendszerek integrálására specializálódjon globális elképzelés és összehangolt célok révén, megkönnyítve a döntéshozatalt bármely szervezet hatékonyságának és jövedelmezőségének növelése érdekében, a meglévő erőforrások optimális kezelésével.... [-]


Master in Digital Marketing és Elektronikus Kereskedelem

A hivatalos online marketing mesterképzés, amely elismerte a SEP által kiadott hivatalos tanulmányok (RVOE) érvényességét, szakértővé fogja tenni a digitális marketing legújabb trendjeit. [+]

Dupla mexikói és európai cím

A UNIR Mexikó digitális marketing marketing mestere az egyetlen európai mestere, aki Mexikóban az európai minőségben tanít online, élő osztályokkal és 18 hónapos időtartammal. Ez a specializáció gazdagítja szakmai karrierjét a digitális marketing és e-kereskedelmi szektor szakértőjeként.

A hivatalos online marketing mesterképzés , amely elismerte a SEP által kiadott hivatalos tanulmányok (RVOE) érvényességét, szakértővé fogja tenni a digitális marketing legújabb trendjeit.

Ezzel a címmel fejleszteni tudják a szükséges ismereteket, hogy felruházzák magukat a lehetséges vezetői szerepekben a Marketing és a Digital Advertising területén. Témák, mint például:... [-]


Menedzsment és Humán Erőforrás Menedzsment Master

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

Ez a mester az Emberi Erőforrás online területén bővíti készségeit és képességeit a tervezés, a stratégiai irányítás és a irányítás felé a szervezeti fejlődés és a stimuláció a tehetségét. [+]

Dupla mexikói és európai cím

Az UNIR Mexikó Emberi Erőforrás Menedzsment és Tehetséggazdálkodási Mester célja, hogy erősítse a humán erőforrás funkciókat a legmodernebb szakértelem révén. Ez gyakorlati eseteken alapuló módszertan segítségével vállalati menedzseri funkciókat vehet igénybe egy szervezet humán tőkéjének bármely területén.

Ez a mester az Emberi Erőforrás online területén bővíti készségeit és képességeit a tervezés, a stratégiai irányítás és a irányítás felé a szervezeti fejlődés és a stimuláció a tehetségét.

Ez a hivatalos MSP által akkreditált SEP lehetővé teszi, hogy:

Tervezzen és hajtson végre stratégiai terveket az emberi erőforrásokraNövelje a HR funkciók hatását az operatív és stratégiai folyamatok, valamint a digitális szerszámok elsajátításával, a kiválasztástól a munkavállalói megtartásigKezelje a vállalati kompenzációs politikátÖsztönözni kell az alkalmazottak képzését szakmai és motivációs fejlesztési programok révénErősítse meg vezetői és kommunikációs készségeit... [-]

Mester a Menedzsment és Menedzsment Oktatási Központok

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

Teljesítsd professzionális profilodat az online tanfolyamok menedzselésével és menedzselésével, valós időben. [+]

Dupla mexikói és európai cím

Teljesítsd professzionális profilodat az online tanfolyamok menedzselésével és menedzselésével, valós időben.

A Master of UNIR Mexikó egy hivatalos minősítés által validált a SEP (RVOE), és tanítják teljesen online, hogy össze tudja kombinálni a munkát és a személyes életet a minőségi egyetemi tanulmányok alkalmazkodni az Ön számára.

Ez a teljes szakmai tanterv felkészíti Önt arra, hogy vezető szerepet töltsön be a mexikói oktatási intézmények számára. A legfontosabb irányítási feladatok, amellyel szembenézni fog:

Koordinálja és ellenőrzi az Igazgatóság többi tagjának munkájátVezető motiváló emberekAz oktatási stratégia tervezése és programozásaKommunikálni és nyilvánosságra hozni az intézményt (oktatási marketing)Irányítsa és irányítsa az emberi erőforrásokatAz oktatási innováció elősegítéseÉrtékelje és irányítsa a megfelelő döntéseket... [-]

Mesterfokozat a Honlap Menedzsment és Mérnöki képzésben

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

A weboldal tervezés sokkal többet tartalmaz, mint amit általában a "weblapok fejlesztése" társít. Ez mindenekelőtt technológiai divat, és egy alapvető paradigma az aktuális számítástechnikában, a fejlesztés fogalmi keretének. valamint a számítógépes alkalmazások és erőforrások kiaknázása. [+]

Dupla mexikói és európai cím

A weboldal tervezés sokkal többet tartalmaz, mint amit általában a "weblapok fejlesztése" társít. Ez mindenekelőtt technológiai divat, és egy alapvető paradigma az aktuális számítástechnikában, a fejlesztés fogalmi keretének. és a számítógépes alkalmazások és erőforrások kiaknázása. Ez a mester, folyamatos tartalom frissítéssel, felkészíti Önt arra, hogy bármilyen online üzleti tevékenységet bevegyen.

Az ágazat összetettsége olyan, hogy alapvető fontosságú a jó szakemberek felkészítése, átfogó és mély jövőképekkel, amelyek stratégiai fontosságú, nagy jelentőségű és összetett számítógépes rendszereket képesek kihasználni, valamint irányításukat, építését és karbantartását hatékony és aprólékos módon.... [-]


Mesterfokozat a minőségmenedzsmentben és a mûveletekben

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

Az UNIR Mexikó Üzemeltetési Menedzsment és Minőségének Mesterének tanterve megfelel azon nemzeti vagy nemzetközi vállalatok igényeinek, amelyek vezető szakembereket igényelnek, és képesek optimalizálni a termékek és folyamatok menedzsmentjét. [+]

Az UNIR Mexikó Műveleti Menedzsment és Minőségének Mester felkészül arra, hogy bármelyik Mexikóban vagy más országban működjön.

Ez a hivatalos mesterképzés, melynek európai minősége az UNIR, egy hivatalos mexikói diplomát a SEP által hitelesített, teljesen online tanított olyan osztályokon keresztül, amelyeket élőben vagy késve megtekinthet.

Ennek a mesterképzésnek az a célja, hogy felkészítse Önt menedzserként a szervezeti mûveletek programjainak, modelleinek és struktúráinak kidolgozásában és megvalósításában, olyan tervezési és irányítási módszertanokkal, mint például:

Módosított menedzsment: Lean ManagementFolyamat menedzsment : Business Process Management (BPM)Minőségirányítás : Minőségirányítás... [-]

Mesterképzés a pszichopedagógiában

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

Készülj fel a gyermekek, serdülők és felnőttek oktatására, az egyetlen Psychopedagogy Masters online órák valós időben. Egy egyedülálló pedagógiai modell Mexikóban, amely alkalmazkodik személyes és szakmai életéhez. [+]

Dupla mexikói és európai cím

Készülj fel a gyermekek, serdülők és felnőttek oktatására, az egyetlen Psychopedagogy Masters online órák valós időben. Egy egyedülálló pedagógiai modell Mexikóban, amely alkalmazkodik személyes és szakmai életéhez.

Ez a mesterképzés a pszichopedagógiai oktatásban hivatalos érvényességgel (RVOE) rendelkezik, és a SEP elismerte.

Az UNIR campuson láthatja az élő osztályokat, hogy kölcsönhatásba lépjenek az osztálytársakkal vagy a tanárokkal, vagy később rájöjjenek rájuk, mivel minden osztály a virtuális campusban marad. Az első naptól kezdődően személyes oktatóval számol, és rendelkezésére áll egy virtuális könyvtár, és hozzáférhet egy széles bibliográfiához, amennyire csak szüksége van.... [-]


Mesterképzés a számítógépes biztonságban

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

Az egyetlen hivatalos mesterképzés a nemzetközi számítógépes biztonságban, amely lehetővé teszi, hogy mindössze 18 hónap alatt ötvözze szakmai és személyes életét. [+]

Az egyetlen hivatalos mesterképzés a nemzetközi számítógépes biztonságban, amely lehetővé teszi, hogy mindössze 18 hónap alatt ötvözze szakmai és személyes életét

A számítógépbiztonsági mester A UNIR Mexikó az operációs rendszerek, szoftverek, adatbázisok, webes rendszerek és az IKT használatában rejlő összes kockázattal szembeni védelemre vonatkozó legújabb technikákkal foglalkozik, valamint annak lehetséges hatása a szervezeten belül .

Az ilyen típusú szakemberek felkészültségének szükségessége lehetővé teszi szakmailag, mind az állami, mind a magánszektorban való fejlődést.

A 100% -os online cybersecurity mesterképzés a UNIR Mexikóban, többek között a következő készségekkel érhető el:... [-]


Mesterképzés a technológiai projektek tervezésében és irányításában

On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

Az online mesterképzés a technológiai projektek tervezésében és menedzselésében az, amire szükséged van a szakmai karriered bővítéséhez, mivel képzési vezetővé, valamint technológiai jellegű tervezésre, irányításra és végrehajtásra irányul. [+]

Dupla mexikói és európai cím

Az online mesterképzés a technológiai projektek tervezésében és menedzselésében az, amire szükséged van a szakmai karriered bővítéséhez, mivel képzési vezetővé, valamint technológiai jellegű tervezésre, irányításra és végrehajtásra irányul.

Ezzel az online mesterfokozattal az UNIR Mexikó módszertanának köszönhetően kombinálhatja szakmai és személyes életét az európai egyetemi minőségi tanulmányokkal: személyi oktatóval és élő és elhalasztott online osztályokkal rendelkezik, így a lehető legtöbb alkalommal megjelenítheti őket.

Hasonlóképpen tudást szerezhet a technológiai alapokkal, valamint a szükséges stratégiákkal és iránymutatásokkal, hogy az emberek és a multidiszciplináris munkacsoportok irányíthatók legyenek. Készülj fel arra, hogy új szakmai pályafutásodat hozzon létre egy szilárd formativ bázissal a szakterületen dolgozó szakértő tanárok kezében.... [-]