Hivatalos Leírás

Az UVM-ről

"Mindörökké felelős a termesztésért"

Az UVM-ben transzformálódó elvként hiszünk az oktatásban, és az emberek joga abban, hogy növekedjen és fejlődjön rajta keresztül. Hiszünk abban, hogy a diák az UVM-ben a feladat tengelye, és minél teljesebb az egyetemi tapasztalata, annál szilárdabb lesz a személyes és szakmai kompetenciái, amiből részt vesz közösségének és Mexikó és társadalom társadalmának fejlesztésében. a világ.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Ki vagyunk?

Az UVM egy modern és innovatív oktatási intézmény, amely a jövőben orientálódik a termelékeny emberek képzésére, akik hozzáadott értéket képviselnek a társadalom számára.

Küldetésünk

Bővítjük a globális minőségi oktatáshoz való hozzáférést, hogy olyan produktív embereket képezzünk, akik hozzáadott értéket képviselnek a társadalom számára.

Mottónk

1960 óta az UVM termékeny föld, ahol a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett, felelős szakemberek képzettek. Mindegyikükben az egyetem munkája, hogy magvak vetőmagokat termelnek, amelyek Mexikó javára szolgálnak.

Alapelveink

Az oktatás transzformatív ereje

Hiszünk az oktatásban, mint átalakító elvként, és az emberi jognak, hogy rajta keresztül növekedjen és fejlődjön.

Tudományos minőség

Hiszünk a nemzetközi akadémiai képzésben és azon képességünkben, hogy azokat olyan ágazatokba vigyük, amelyek nagy potenciállal rendelkeznek ahhoz, hogy kihasználhassák azt, és a személyes növekedés és a társadalmi mobilitás tényezőjévé váljon.

A hallgató a központban

Hiszünk abban, hogy a hallgató az UVM munkájának tengelye, és minél minél teljesebb az egyetemi tapasztalata, annál szilárdabb lesz a személyes és szakmai kompetenciái, amiből Ön részt vesz a közösség és a társadalom fejlesztésében Mexikóban és világban.

befogadás

Hiszünk a pluralitásban és a multikulturalizmusban, mint a társadalom alapvető jelei. Ezért meggyőződésünk, hogy a befogadó kritériumok mindenki számára gazdagítják, diverzifikálják és nyitják meg a lehetőségeket, miközben kizárják a szegénységet.

Folyamat javítása

Hiszünk az állandó fejlesztésnek, amely alapja az oktatási és adminisztrációs szolgáltatások és azok eredményeinek optimalizálása.

innováció

Hiszünk abban, hogy képesek vagyunk innovatív módszerek és forgatókönyvek létrehozására, tervezésére és megvalósítására, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy szerves és integrált módon fejlődhessünk.

hatékonyság

Hiszünk abban, hogy folyamatunkban és szolgáltatásunkban a hatékonyság és a hatékonyság fenntartása fontos, mint menedzsmentünk jellemzője.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Értékeink

Integritás a cselekvésben

Tisztelettel, őszinteséggel és átláthatósággal ismerkedjen meg minden tevékenységünkkel.

Szolgáltatás hozzáállás

Fenntartjuk a hangulatot cselekedeteinkben, és másokkal együttműködünk meleg, elkötelezettséggel, lelkesedéssel és tisztelettel.

A végrehajtás minősége

A kiválósági kritériumok alapján kifogástalanul és időben végezze el a nekünk megfelelő funkciókat.

társadalmi felelősség

Tiszta lelkiismerettel feltételezzük cselekedeteink társadalmi következményeit.

Az ígéretek teljesítése

Átalakítsuk ígéreteinket kötelezettségvállalásoknak és biztosítsuk a megfelelést.

A pajzsunk

109418_ESCUDOAUVM.png

A Mexikói-völgyi Egyetemet egy pajzs képviseli, amely identitását az eredetét és történetét reprezentáló szimbólumokkal integrálja. A pajzsunkat egy sas és egy kondor alkotja. A sas, a méltóság, a függetlenség és a szabadság jelképe képviseli a kontinens északi részét, míg a kondor, az autonómia, a bölcsesség és az erő tükrözi Latin-Amerikát. A Shield együttes az egyetemi hallgatók egyetemi hallgatók integrációját jelenti, amely az egyetemen található, a tanulmányok háza. A címer középpontjában, Mexikóváros reprezentatív emblémája, az UVM iskolák bölcsője, ezeknek az elemeknek a kialakításával, az intézményi filozófiánk irányító mottója: "Mindig felelős a termesztésért", amelyben öntsük a bölcsességet, a fegyelmet, a tudást és a szeretetet a vetett és betakarítottakért.

Jelképünk, a Lynx

109419_LINCEAUVM.png

A lélek halhatatlansága, az élet ereje és a szélsőséges érték a Lynx, a kabalája, amely az egyetemi közösség tagjainak minőségét szimbolizálja, sajátosságai. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik az éles elméje és a sűrűsége. Az agilis és összehangolt mozgalmakkal a Lynx lehetőséget ad arra, hogy a veszélyt előre láthassa, és tudja, hogyan kell vezetőnek lenni, fenntartva határozott lépését a kitűzött cél felé. Arany textúrájával kombinálva a legértékesebb és legértékesebb dolog, amely kiemelkedik az emberek számára, akik az UVM tagjaként hagyják magukat az egyetemi járásban; akik harmonikus és integrált módon fejlődtek ki potenciálisan, vagy diákjaikban vagy diplomáikban, tanárként vagy adminisztratív személyzetként, mert meg vannak győződve arról, hogy az oktatás útja soha nem ér véget, és benne mindig javítani kell minden nap nap.

UVM oktatási modell

Bővítjük a globális minőségi oktatáshoz való hozzáférést, hogy olyan produktív embereket képezzünk, akik hozzáadott értéket képviselnek a társadalom számára.

Mit jelent az UVM?

Ahhoz, hogy UVM legyen, egy kiválósági modellt kell kialakítani.

Interperszonális terület

Hatékony szóbeli és írásbeli kommunikációt fejlesztünk mind spanyol, mind angol nyelven, nemzetközi elképzeléssel, csapatmunkával, tudatossággal és társadalmi felelősséggel.

Az egész életen át tartó tanulás

Modellünk folyamatos és állandó tanuláson alapul, önkritikus és proaktív orientációt fejlesztve. Emellett kutatási készségeket fog fejleszteni.

Szakmai és szociális

Fejleszti a vezetést, a vállalkozói kapacitást, az innovációt és a kreativitást, a tudás alkalmazását a gyakorlatban az eredmények, a döntéshozatal és a problémamegoldás irányába.

Általános cél

Olyan feltételeket hozhat létre, amelyek irányítják az UVM oktatási munkáját, olyan iránymutatásokon keresztül, amelyek lehetővé teszik a lényegi funkcióinak megfogalmazását, annak érdekében, hogy diákjainak integrált fejlődését a tanulásra összpontosítva alkalmazzák.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidad Del Valle De Mexico

Ez a típusú Online Degree lehetővé teszi, hogy kezelje azokat a változókat, amelyek befolyásolják a nemzetközi piacok változó irányát a nemzetközi szállítás logisztikáján ... [+]

Ez a típusú Online Degree lehetővé teszi, hogy kezelje azokat a változókat, amelyek befolyásolják a nemzetközi piacok változó irányát a nemzetközi szállítás logisztikájának elsajátítására, képesek lesznek tervezni, szervezni, irányítani és irányítani a vállalatok kereskedelmi és logisztikai területét.

Mit fogsz tanulni?

Elmondjuk tantervünket

Határozza meg a piac lehetőségeit és veszélyeit, és ezen a platformon tervezze meg a marketing stratégiákat.Promóciós és reklámkampányok kidolgozása.Az árak elemzése és meghatározása.Miért válassza az UVM-et?

A legjobb lehetőségeket kínáljuk Önnek

Menedzsment előkészítése... [-]

Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Del Valle De Mexico

Ez a mérnöki akadémiai terv rendelkezik, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy reagáljanak az avantgárd eszközöket és folyamatokat használó szervezetek logiszti ... [+]

Ez a mérnöki akadémiai terv rendelkezik, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy reagáljanak az avantgárd eszközöket és folyamatokat használó szervezetek logisztikai folyamatainak javítási igényeire.

Mit fogsz tanulni?

Elmondjuk tantervünket

Az erőforrások, az inputok és az ipari folyamatok kezelése, kezelése és optimalizálása, valamint a válaszidők és az áruk és / vagy szolgáltatások előállításában bekövetkező mozgások tanulmányainak fejlesztése.A versenyképességi stratégiáknak megfelelő növénytermesztési rendszerek elemzése, az intelligens folyamatok, termékek és létesítmények minőségének biztosítása.Növelje a termelési rendszerek versenyképességét, figyelembe véve az áruk forgalmazását és szállítását.Miért válassza az UVM-et?... [-]
Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Del Valle De Mexico

Az Online Degree ez a módja a marketing, az értékesítés, a reklám és a piackutatás területén nyújt ismereteket. Önnek készségei lesznek hatékony marketingstratégiák végre ... [+]

Az Online Degree ez a módja a marketing, az értékesítés, a reklám és a piackutatás területén nyújt ismereteket. Önnek készségei lesznek hatékony marketingstratégiák végrehajtására.

Mit fogsz tanulni?

Elmondjuk tantervünket

Határozza meg a piac lehetőségeit és veszélyeit, és ezen a platformon tervezze meg a marketing stratégiákat.Promóciós és reklámkampányok kidolgozása.Az árak elemzése és meghatározása.Miért válassza az UVM-et?

A legjobb lehetőségeket kínáljuk Önnek

Menedzsment előkészítése

Végrehajtó fejlesztési terület, amely megerősíti vezetői készségeit, a döntéshozatalt, az innovációt és a vállalkozói szellemet.... [-]

Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Del Valle De Mexico

Ez az online akadémiai terv lehetővé teszi a technológiai projektek menedzselésére és tervezésére irányuló készségek fejlesztését, amelyek a legmodernebb platformokon ala ... [+]

Ez az online akadémiai terv lehetővé teszi a technológiai projektek menedzselésére és tervezésére irányuló készségek fejlesztését, amelyek a legmodernebb platformokon alapulnak, figyelembe véve a felhő, a Big Data és a Mobile alkalmazások szolgáltatásait.

Mit fogsz tanulni?

Elmondjuk tantervünket

A módszerek, technikák és számítógépes eszközök alkalmazása a helyzetek és környezetek elemzésére a problémák megoldására és / vagy a döntések meghozatalára.A termelési követelmény optimális modelljének meghatározásán alapuló leltárrendszerek kezelése a piac viselkedésének megfelelően.Fizikai és vezeték nélküli eszközök értékelése és alkalmazása az adatok továbbítására a megállapított követelményeknek megfelelőenMiért válassza az UVM-et?... [-]
Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
4 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul

Masters

Universidad Del Valle De Mexico

Ez az MBA lehetővé teszi a tudás és a menedzsment készségek megszerzését, hogy stratégiailag irányítsa a szervezeteket és értéket teremtsen a vállalatban egy multidiszcip ... [+]

Ez az MBA lehetővé teszi a tudás és a menedzsment készségek megszerzését, hogy stratégiailag irányítsa a szervezeteket és értéket teremtsen a vállalatban egy multidiszciplináris üzleti környezetben és egyre inkább globalizált piacokon.

Mit fogsz tanulni?Átfogó és globális vízió kialakítása a vállalatról és annak környezetéről.Megszerzi azokat a tudást, amire szüksége van a vállalat alapvető funkcióinak megértéséhez és megértéséhez.Megszerzi azokat a tudást, amire szüksége van a vállalat alapvető funkcióinak megértéséhez és megértéséhez.Miért válassza az UVM-et?

Speciális mester

Mesterképzést és egy speciális programot tanulhat egyetlen programban.... [-]

Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
3 félévek
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Del Valle De Mexico

Ez az online mesterképzés lehetővé teszi, hogy elsajátítsa a kompetencia-megközelítés koncepcióit és módszereit, megfogalmazza és alkalmazza a tanítási és tanulási straté ... [+]

Ez az online mesterképzés lehetővé teszi, hogy elsajátítsa a kompetencia-megközelítés koncepcióit és módszereit, megfogalmazza és alkalmazza a tanítási és tanulási stratégiákat az akadémiai programok számára.

Mit fogsz tanulni?

Elmondjuk tantervünket

A kompetencia alapú oktatáson alapuló oktatási programok tervezése, diagnosztizálása, kezelése, kezelése, értékelése és innovációja.Tanítási-tanulási stratégiák alkalmazása.Frissítse ismereteit a szakmai vagy adminisztratív tevékenységekben szükséges szakmai készségekről.Miért válassza az UVM-et?

szakosodás

A tanterv négy szintre tagolódik a kompetencia-alapú oktatás fokozatos specializációjához.... [-]

Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Del Valle De Mexico

Ismerje meg a hatékony eszközök, folyamatok és módszerek használatát a szervezetek minőségi folyamatainak folyamatos javítása érdekében. ... [+]

Ismerje meg a hatékony eszközök, folyamatok és módszerek használatát a szervezetek minőségi folyamatainak folyamatos javítása érdekében.

Mit fogsz tanulni?

Elmondjuk tantervünket

A szervezetek termelékenységének javítására szolgáló minőségbiztosítási rendszerek kidolgozása, ellenőrzése és értékelése.Stratégiai tervek kidolgozása és kidolgozása a teljes minőségben.Alkalmazza az IT-t annak érdekében, hogy javítsa bármely szervezet minőségi minőségét.Miért válassza az UVM-et?

élcsapat

A program folyamatosan frissül a menedzsment és a minőségirányítás trendjei szerint.

Innovatív orientáció

A minőségre összpontosít és az ügyfél igényeire összpontosít.... [-]

Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul

Posztgraduális Diploma

Universidad Del Valle De Mexico

Ez a szakterület globális megközelítést kínál a vendéglátás és az idegenforgalom üzletágában, az ügyfélszolgálatra, valamint az idegenforgalmi célpontok és termékek érték ... [+]

Ez a szakterület globális megközelítést kínál a vendéglátás és az idegenforgalom üzletágában, az ügyfélszolgálatra, valamint az idegenforgalmi célpontok és termékek értékesítésére.

Mit fogsz tanulni?

Elmondjuk tantervünket

A vendéglátóipar jobb adminisztrációjának paramétereinek meghatározása.A marketing és marketing stratégiák ismerete a turisztikai termékek reklámozására.Találkozók turizmusának kereskedelmi stratégiáinak tervezése.Miért válassza az UVM-et?

Lehetőség több posztgraduális képzésre

Üzleti fókusz

A program az idegenforgalmi célpontok és termékek forgalmazására összpontosított.

szakosodás... [-]

Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Del Valle De Mexico

Ez a szakterület elméleti és gyakorlati ismereteket, valamint a pénzügyi gazdálkodásra és a szervezet erőforrásainak hatékony kezelésére összpontosító eszközöket nyújt. ... [+]

Ez a szakterület elméleti és gyakorlati ismereteket, valamint a pénzügyi gazdálkodásra és a szervezet erőforrásainak hatékony kezelésére összpontosító eszközöket nyújt.

Mit fogsz tanulni?

Elmondjuk tantervünket

A vállalat és annak pénzügyi környezetének átfogó ismerete.Pénzügyi szempontból alkalmazzon globális üzleti megközelítést.A pénzügyi elemzési és finanszírozási stratégiák technikáinak megvalósítása és mestere.Miért válassza az UVM-et?

rugalmasság

Rugalmas tantervi vázlat és élvonalbeli tartalom.

Nemzetközi tartalom

Hozzáférés a WOBI-UVM portálhoz a globális menedzsment legmegfelelőbb tartalmával.... [-]

Mexikó Mexico City
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta