Universidad Del Valle De Mexico

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UVM-ről

"Mindörökké felelős a termesztésért"

Az UVM-ben transzformálódó elvként hiszünk az oktatásban, és az emberek joga abban, hogy növekedjen és fejlődjön rajta keresztül. Hiszünk abban, hogy a diák az UVM-ben a feladat tengelye, és minél teljesebb az egyetemi tapasztalata, annál szilárdabb lesz a személyes és szakmai kompetenciái, amiből részt vesz közösségének és Mexikó és társadalom társadalmának fejlesztésében. a világ.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Ki vagyunk?

Az UVM egy modern és innovatív oktatási intézmény, amely a jövőben orientálódik a termelékeny emberek képzésére, akik hozzáadott értéket képviselnek a társadalom számára.

Küldetésünk

Bővítjük a globális minőségi oktatáshoz való hozzáférést, hogy olyan produktív embereket képezzünk, akik hozzáadott értéket képviselnek a társadalom számára.

Mottónk

1960 óta az UVM termékeny föld, ahol a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett, felelős szakemberek képzettek. Mindegyikükben az egyetem munkája, hogy magvak vetőmagokat termelnek, amelyek Mexikó javára szolgálnak.

Alapelveink

Az oktatás transzformatív ereje

Hiszünk az oktatásban, mint átalakító elvként, és az emberi jognak, hogy rajta keresztül növekedjen és fejlődjön.

Tudományos minőség

Hiszünk a nemzetközi akadémiai képzésben és azon képességünkben, hogy azokat olyan ágazatokba vigyük, amelyek nagy potenciállal rendelkeznek ahhoz, hogy kihasználhassák azt, és a személyes növekedés és a társadalmi mobilitás tényezőjévé váljon.

A hallgató a központban

Hiszünk abban, hogy a hallgató az UVM munkájának tengelye, és minél minél teljesebb az egyetemi tapasztalata, annál szilárdabb lesz a személyes és szakmai kompetenciái, amiből Ön részt vesz a közösség és a társadalom fejlesztésében Mexikóban és világban.

befogadás

Hiszünk a pluralitásban és a multikulturalizmusban, mint a társadalom alapvető jelei. Ezért meggyőződésünk, hogy a befogadó kritériumok mindenki számára gazdagítják, diverzifikálják és nyitják meg a lehetőségeket, miközben kizárják a szegénységet.

Folyamat javítása

Hiszünk az állandó fejlesztésnek, amely alapja az oktatási és adminisztrációs szolgáltatások és azok eredményeinek optimalizálása.

innováció

Hiszünk abban, hogy képesek vagyunk innovatív módszerek és forgatókönyvek létrehozására, tervezésére és megvalósítására, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy szerves és integrált módon fejlődhessünk.

hatékonyság

Hiszünk abban, hogy folyamatunkban és szolgáltatásunkban a hatékonyság és a hatékonyság fenntartása fontos, mint menedzsmentünk jellemzője.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Értékeink

Integritás a cselekvésben

Tisztelettel, őszinteséggel és átláthatósággal ismerkedjen meg minden tevékenységünkkel.

Szolgáltatás hozzáállás

Fenntartjuk a hangulatot cselekedeteinkben, és másokkal együttműködünk meleg, elkötelezettséggel, lelkesedéssel és tisztelettel.

A végrehajtás minősége

A kiválósági kritériumok alapján kifogástalanul és időben végezze el a nekünk megfelelő funkciókat.

társadalmi felelősség

Tiszta lelkiismerettel feltételezzük cselekedeteink társadalmi következményeit.

Az ígéretek teljesítése

Átalakítsuk ígéreteinket kötelezettségvállalásoknak és biztosítsuk a megfelelést.

A pajzsunk

109418_ESCUDOAUVM.png

A Mexikói-völgyi Egyetemet egy pajzs képviseli, amely identitását az eredetét és történetét reprezentáló szimbólumokkal integrálja. A pajzsunkat egy sas és egy kondor alkotja. A sas, a méltóság, a függetlenség és a szabadság jelképe képviseli a kontinens északi részét, míg a kondor, az autonómia, a bölcsesség és az erő tükrözi Latin-Amerikát. A Shield együttes az egyetemi hallgatók egyetemi hallgatók integrációját jelenti, amely az egyetemen található, a tanulmányok háza. A címer középpontjában, Mexikóváros reprezentatív emblémája, az UVM iskolák bölcsője, ezeknek az elemeknek a kialakításával, az intézményi filozófiánk irányító mottója: "Mindig felelős a termesztésért", amelyben öntsük a bölcsességet, a fegyelmet, a tudást és a szeretetet a vetett és betakarítottakért.

Jelképünk, a Lynx

109419_LINCEAUVM.png

A lélek halhatatlansága, az élet ereje és a szélsőséges érték a Lynx, a kabalája, amely az egyetemi közösség tagjainak minőségét szimbolizálja, sajátosságai. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik az éles elméje és a sűrűsége. Az agilis és összehangolt mozgalmakkal a Lynx lehetőséget ad arra, hogy a veszélyt előre láthassa, és tudja, hogyan kell vezetőnek lenni, fenntartva határozott lépését a kitűzött cél felé. Arany textúrájával kombinálva a legértékesebb és legértékesebb dolog, amely kiemelkedik az emberek számára, akik az UVM tagjaként hagyják magukat az egyetemi járásban; akik harmonikus és integrált módon fejlődtek ki potenciálisan, vagy diákjaikban vagy diplomáikban, tanárként vagy adminisztratív személyzetként, mert meg vannak győződve arról, hogy az oktatás útja soha nem ér véget, és benne mindig javítani kell minden nap nap.

UVM oktatási modell

Bővítjük a globális minőségi oktatáshoz való hozzáférést, hogy olyan produktív embereket képezzünk, akik hozzáadott értéket képviselnek a társadalom számára.

Mit jelent az UVM?

Ahhoz, hogy UVM legyen, egy kiválósági modellt kell kialakítani.

Interperszonális terület

Hatékony szóbeli és írásbeli kommunikációt fejlesztünk mind spanyol, mind angol nyelven, nemzetközi elképzeléssel, csapatmunkával, tudatossággal és társadalmi felelősséggel.

Az egész életen át tartó tanulás

Modellünk folyamatos és állandó tanuláson alapul, önkritikus és proaktív orientációt fejlesztve. Emellett kutatási készségeket fog fejleszteni.

Szakmai és szociális

Fejleszti a vezetést, a vállalkozói kapacitást, az innovációt és a kreativitást, a tudás alkalmazását a gyakorlatban az eredmények, a döntéshozatal és a problémamegoldás irányába.

Általános cél

Olyan feltételeket hozhat létre, amelyek irányítják az UVM oktatási munkáját, olyan iránymutatásokon keresztül, amelyek lehetővé teszik a lényegi funkcióinak megfogalmazását, annak érdekében, hogy diákjainak integrált fejlődését a tanulásra összpontosítva alkalmazzák.

Helyszínek

Mexikó város

Address
Av. Observatorio #400,
16 de Septiembre,
Delegación Miguel Hidalgo,
Ciudad de México, CP 11810

Mexikó város, Mexikó város, Mexikó

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket