IUBH Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulmány az IUBH-n

Nemzetközi karriert szeretne kezdeni Európában, és rugalmas és megfizethető módon kívánja elérni ezt a célt? Az online mester- és MBA-programok nemzetközi orientációt kínálnak Önnek, az üzleti és az általános irányítási kompetenciákra összpontosítva.

Ugyanakkor innovatív módon használják fel, hogy saját tempójában, helyén és idejében tanulhasson. Tanulmányi modellünkkel nagy hangsúlyt fektetünk a maximális rugalmasságra, és tökéletesen alkalmazkodunk az Ön életéhez és igényeihez.

IUBH Online tanulmány - a legrugalmasabb út a sikerhez

Mester és MBA online kurzusainkkal a világ leginnovatívabb, modern online tanulmányi programját kínáljuk.

Programjaink rendkívül rugalmasak és magas színvonalúak, erős hangsúlyt fektetve a gyakorlati oldalra, valamint számos olyan szolgáltatásra és újításra, amelyek megkönnyítik tanulmányaikat. A diplomások interkulturális készségeket, jó angol nyelvtudást és az általános menedzsment széleskörű ismeretét, a vonzó nemzetközi munkahelyeket nyitó ajtókat nyitják meg, és vezető szerepet töltenek be a karrierjükben az összes iparágban.

A karriered a motivációnk

A távoktatás az IUBH-nál kínál lehetőséget a diákoknak, hogy személyes és szakmai szinten fejlődjenek, és karrierjüket rugalmas, gyakorlatorientált tanulással segítsék elő. Különösen olyan szakembereket keresünk, akik egyébként elfoglalt személyek, akik személyesen és professzionális szinten szeretne nőni, miközben továbbra is alapvető feladataikat folytatják.

Ezért tervezzük meg a programjainkat és a tanfolyamainkat a lehető legrugalmasabbá és innovatívabbá, de anélkül, hogy feláldoznánk a szokásos magas IUBH minőséget.

Hisszük továbbá, hogy fontos szakismeretünk és a szolgáltatásra összpontosítani kiváló tanulói szolgáltatások és tanácsadás, valamint szakmai és innovatív tananyagok formájában.

Mi különböztet meg minket:

  • Támogatjuk a szakmai és személyes fejlődést, amely minden tanuló egyedi szükségleteihez igazodik.
  • A diákjainkat a lehető legjobban készítjük el egy sikeres karrierért - legyen szó hazájukról vagy távolról.
  • A távoktatási programunk a lehető legrugalmasabb - bármikor, bárhol is tanulhat.
  • Diákaink kiváló minőségű, multimédiás tananyagot nyernek.
  • Tananyagaink nagy gyakorlatiasak.
  • Számos iparági szakértőt integrálunk programjainkba.
  • Diákjaink, oktatóink és partnereink aktívan részt vehetnek a tananyag, tananyagok és szolgáltatások fejlesztésében.
  • Így garantálhatjuk a tanfolyamok, tananyagok és szolgáltatások folyamatos minõségét.

Akkreditáció és rangsorolás

Az IUBH számos akkreditációt és pecsétet jelöl meg a minőség és a kiválóság terén. Ezt folyamatosan növeltük programjaink és tanításaink minőségével.

Helyszínek

Rossz Honnef

Address
53604 Rossz Honnef, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország