IUBH University of Applied Sciences – Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Amit másképp csinálunk

Az IUBH Alkalmazott Tudományi Egyetem minőségi programokat kínál alap-, mester- és MBA fokozatokhoz, teljesen új megközelítéssel. Létrehoztunk egyetemeket azoknak a hallgatóknak, akik szeretnék tanulmányaikat a helyszínen befejezni, de teljes programjainkat online is kínálják távoktatás céljából. Történetünk legújabb fejleménye: A támogatható hallgatók mind az online, mind az egyetemi tanulmányokat kombinálhatják, és válthatnak a kettő között. Ily módon lehetővé tesszük a hallgatók számára, hogy személyes és szakmai szinten fejlődjenek, és jövőorientált, rugalmas tanulmányok révén elősegítsük karrierjük előrehaladását.

Küldetésünk

Ami minket hajt, az az, ami hajt: A programjainkat és tanfolyamainkat a lehető legrugalmasabbá és innovatívabbá alakítjuk - a minőség feláldozása nélkül. Szaktudást és innovatív tananyagokat nyújtunk, valamint a kiváló hallgatói szolgáltatásokra és a szakmai tanácsadásra összpontosítunk. Programjainkat a tantárgyspecifikus ismeretek és a lágy készségek hatékony átadása jellemzi annak érdekében, hogy felkészítsék a diplomásokat a nemzetközi üzleti világra.

IUBH: A globális piac igényeihez igazodva

Az IUBH-nál folytatott tanulmányok lehetővé teszik a karriert globális környezetben, és a világ minden tájáról várjuk a hallgatókat. Nemzetközileg releváns oktatási tartalommal készülünk fel nemzetközi karrierjére, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy nemzetközi perspektívát nyújtsunk mind az általános menedzsment modulok, mind a tantárgy specifikus tartalmak számára. Nemzetközi gondolkodásmódunkat minden olyan formában átadjuk, amely a szakemberek következő generációjának felkészítésére szolgál a globális üzleti tevékenységre.

Pályakezdőink 94 százaléka a diploma megszerzésének első három hónapjában talál munkát, és két év után átlagosan 80 százalékuknak van vezetői felelőssége. Ezek a kiváló eredmények azon a tényen alapulnak, hogy a szakmai szakértelem oktatása mellett a társadalmi és interkulturális kompetencia képzésére összpontosítunk. Az IUBH büszke diplomáira és lenyűgöző karrierjükre.

  • Akkreditált és elismert világszerte: Emelje karrierjét európai diplomával
  • Megfizethető diplomák: Szerezzen akár 80% -os ösztöndíjat
  • Rugalmas fizetési lehetőségek: Stresszmentes és egyszerű!

Akkreditáció és rangsorolás

Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy hallgatóinknak első osztályú és jól felépített képzési programokat nyújtsunk magas szintű személyes támogatás mellett. Díjaink, akkreditációink és tanúsítványaink azt mutatják, hogy ezt sikeresen teljesítjük. Az összes jelenlegi képzési programunkat a FIBAA vagy az Akkreditációs Tanács akkreditálta. És az IUBH-t a Tudományos Tanács a lehető legmagasabb tízéves időtartamra magánegyetemként ismerte el. Számos külső rangsort és minősítést is megszereztünk.

Helyszínek

Rossz Honnef

Address
53604 Rossz Honnef, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket