University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Oldenburgi Carl von Ossietzky Egyetem 1973-ban alakult, így Németország egyik fiatal egyeteme. Célja, hogy válaszokat találjon a 21. században a társadalom előtt álló legnagyobb kihívásokra - interdiszciplináris, csúcstechnológiai kutatások révén.

A Oldenburg campus Pathways rövidek: az egyetem oktatói és adminisztratív munkatársai szorosan együttműködnek interdiszciplináris megközelítéssel. Sokan integrálódnak a speciális kutatási területekbe, kutatócsoportokba és az európai kiválósági klaszterekbe.

Az Egyetem szorosan együttműködik több mint 200 más egyetemrel világszerte, és a nem egyetemi intézményekhez is kapcsolódik a kutatás, az oktatás, a kultúra és az üzleti élet területén.

Az Oldenburgi Egyetem több mint 13 700 hallgatót készít szakmai életre. A szakterületek széles skáláját kínálja a nyelvtanulástól, a kulturális tanulmányoktól és a humán tudományoktól az oktatási tudományokig, a művészetig és a zenészettudományokig, a gazdasági és társadalmi tudományokhoz, a matematikához, a számítástechnikához, a természettudományokhoz és a 2012-ben létrehozott új gyógyszer- és egészségügyi tudományokhoz. .116043_pexels-photo-864994.jpeg

Helyszínek

Oldenburg

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Address
Carl von Ossietzky Universität Oldenburg,
Ammerländer Heerstraße 114-118

26129 Oldenburg, Alsó-Szászország, Németország