WINGS - Wismar University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

WINGS - A Wismar International Graduation Services - a Wismar University (Németország) leányvállalata - részidős programokat és tanúsított továbbképzést kínál szakemberek számára. A tanulmányi programokat a gazdaság, a technológia és a formatervezés területén kínálják, amelyeken keresztül magasabb szintű közoktatási fokozatot szerezhet, mint például alapképzés, diploma vagy mesterképzés. A WINGS erre épült, és 2004-ben került felállításra. Az elsődleges feladatok a részbeni és továbbképzési programok fejlesztése, szervezése és forgalmazása a Wismar Egyetem tudományos szakértelme alatt.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismari Alkalmazott Tudományok Egyeteme: A technológia, az üzleti élet és a formatervezés egy fejlett és innovatív oktatási és kutatási intézmény, amely több mint 100 éves tudományos kiválóságra utal vissza. Ez egy Nemzetközi Egyetem, amely gyakorlati és üzleti orientált, és több mint 8 100 hallgató tanul mind campuson, mind részmunkaidőben. Minden részidős hallgató hivatalosan beiratkozik a Wismari Egyetemen, és széles körben és egyénileg támogatja a WINGS-t.

Az Európában, a balti térségben, Amerikában, Latin-Amerikában, Ázsiában és különösen Délkelet-Ázsiában fennálló számos kapcsolat miatt kutatásunkban és az online oktatási módszerekben különféle kultúrák közötti jellemzők találhatók meg. Jelenleg a világ minden tájáról vannak olyan hallgatók, akik részt vesznek részmunkaidős programjainkban. A WINGS több mint 5200 részidős hallgatóval a németországi szakemberek részmunkaidős programjainak egyik vezető szolgáltatója lett.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Helyszínek

Wismar

Address
Wismar, Mecklenburg-Vorpommern, Németország

Bangkok

Address
Bangkok, Thaiföld

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Németország

Koppenhága

Address
Koppenhága, Dánia

Barcelona

Address
Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket