Arden University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Coronavírus (Covid-19) frissítések:

Jelenlegi felvételünk nyitva van. Folytatjuk a zavartalan tanulási élményt az összes kurzusunk során. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező távoktatási szakemberek vagyunk az oktatás online közvetítésében.

Arden University

Itt az Arden University hiszünk abban, hogy mindenkinek mindenhol hozzáférnie kell a megérdemelt felsőoktatáshoz. Akár már poszt-középfokú végzettséggel rendelkezik, vagy éppen most kezdődik az utazás a felsőoktatásba, az Arden rendelkezik az eszközökkel és a szenvedéllyel, hogy segítsen neked egy igazán érdekes és hasznos tanulási élményben.

Ardenen úgy véljük, hogy a földrajzi korlátok és a személyes és szakmai kötelezettségek olyan akadályok, amelyek nem akadályozhatják meg a nagyratörő személyeket abban, hogy magas színvonalú oktatást folytassanak karrierjük javítása érdekében. Az online távoktatás és a kevert tanulás segítségével széles körű programokat kínálunk az Ön számára az életstílusához illeszkedő oktatáshoz. Elérhető online tanulási platformunk és szakértői oktatóink támogatást és útmutatást nyújtanak a tanulmányaik során, és biztosítják, hogy a lehető legtöbbet hozza ki tanulmányaiból.

qNvvOL_t24tubtkJ9V85jHUI6PIABNtYww0Z_uaVgNnJ-hmj6GGPBvvvpQL18dqQkh53Vv0YYu1GhtW4SbwryMT4xQFJqpyDVy6B479LG_nxooRT4D75F_kMi9OU72m7F6nv6D2y

Mi különböztet meg minket

Tanulmányozza az Egyesült Királyság diplomáját, bárhol is tartózkodik

Távolság és kevert tanulási oktatás Az Pathways egyre gyakoribbá válnak a hozzáférhetőség online szolgáltatásának köszönhetően, amely biztosítja a diákoknak. Itt az Arden-nál 25 éves tapasztalattal rendelkezünk az innovatív online tanulási platformunk mellett a vonzó és magas színvonalú programok fejlesztésében. Büszkék vagyunk arra, hogy online programjainkon keresztül minden korosztály és szakmai háttérrel rendelkező 50 000 diákot támogattunk, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a diákok sikerének maximalizálásában, hogy felkészítsük őket a választott szakma karrierjének jutalmazására.

Arden University több mint 50 egyetemi, posztgraduális és diploma programot kínál online. Számos programunkat olyan szakmai testületek akkreditálják, mint például a Chartered Marketing Institute (CIM), a Chartered Management Institute (CMI), a British Psychological Society (BPS) és a Projektmenedzserök Szövetsége (APM). Emellett egyike vagyunk annak az öt oktatási intézménynek az Egyesült Királyságban, amely távoktatás útján képesítést igénylő LLB (Hons) fokozatot kínál.

119062_logos3.png

Fókuszban a foglalkoztathatóság

Az online programjainkat karrierje alapján tervezték. Oktatóinkat a kurzusokon belül és kívül is befektetjük sikerre, és programjaink magukban foglalják az egyes modulok gyakorlati készségeinek alkalmazását és egy független kutatási projekt befejezését. Egy programunk befejezése után Ön képes lesz arra, hogy világosan megértse tanulmányi területét, és rendelkezzen a karrierlehetőséghez szükséges készségekkel.

Sok online tanulónk már elkezdte pályafutását, arra törekszik, hogy magasabb rangú szerephez jusson, és néhány készen áll egy teljesen új terület felfedezésére. Ha érdekli az egyik programunk tanulmányozása, de nem felel meg a szabványos akadémiai követelményeknek, akkor jogosult lehet alkalmazni a nem szabványos belépési útvonalunkon, amely holisztikusabb képet ad az Ön képesítéséről és szakmai tapasztalatáról az alkalmazás felülvizsgálata során folyamat.

Finanszírozási lehetőségek

Ardenen úgy gondoljuk, hogy a költség nem akadályozhatja meg, hogy értékes oktatást nyerjen. Képzési programjaink alacsonyabbak, mint az átlagos brit képesítés, de versenyképes felsőoktatási színvonalat tartunk fenn.

Rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínálunk programjaink számára annak biztosítása érdekében, hogy a diákok inkább a tanulmányaikra összpontosítsanak, mint a pénzügyek fölötti stressz. A tanfolyamdíjakat a lakóhelye és a tanulmányozott program típusa alapján határozzák meg.

Amit a diákok mondanak

116278_UaNCSiuo.png

"Már a diplomám befejezése előtt elkezdtem részesülni az MBA-ről. Fokozott tiszteletet és értéket éreztem a munkámban a társaimtól és a felsővezetőktől, míg a fizetésemelkedés nagyon hamar, ahogy reméltem."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"A távoktatás rengeteg rugalmasságot adott nekem, ami elengedhetetlen volt. Ez nagyon nehéz volt, és teljes odaadásra és jó időgazdálkodásra volt szükség, de ez valami olyasmit ért el, és nagyon büszke vagyok rá."

Laura Benson,

BA (Hons) Üzlet (Marketing)

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

BA