Hivatalos Leírás

Arden University

Itt az Arden University hiszünk abban, hogy mindenkinek mindenhol hozzáférnie kell a megérdemelt felsőoktatáshoz. Akár már poszt-középfokú végzettséggel rendelkezik, vagy éppen most kezdődik az utazás a felsőoktatásba, az Arden rendelkezik az eszközökkel és a szenvedéllyel, hogy segítsen neked egy igazán érdekes és hasznos tanulási élményben.

Ardenen úgy véljük, hogy a földrajzi korlátok és a személyes és szakmai kötelezettségek olyan akadályok, amelyek nem akadályozhatják meg a nagyratörő személyeket abban, hogy magas színvonalú oktatást folytassanak karrierjük javítása érdekében. Az online távoktatás és a kevert tanulás segítségével széles körű programokat kínálunk az Ön számára az életstílusához illeszkedő oktatáshoz. Elérhető online tanulási platformunk és szakértői oktatóink támogatást és útmutatást nyújtanak a tanulmányaik során, és biztosítják, hogy a lehető legtöbbet hozza ki tanulmányaiból.

116439_employment-1280-740.jpg

Mi különböztet meg minket

Tanulmányozza az Egyesült Királyság diplomáját, bárhol is tartózkodik

Távolság és kevert tanulási oktatás Az Pathways egyre gyakoribbá válnak a hozzáférhetőség online szolgáltatásának köszönhetően, amely biztosítja a diákoknak. Itt az Arden-nál 25 éves tapasztalattal rendelkezünk az innovatív online tanulási platformunk mellett a vonzó és magas színvonalú programok fejlesztésében. Büszkék vagyunk arra, hogy online programjainkon keresztül minden korosztály és szakmai háttérrel rendelkező 50 000 diákot támogattunk, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a diákok sikerének maximalizálásában, hogy felkészítsük őket a választott szakma karrierjének jutalmazására.

Arden University több mint 50 egyetemi, posztgraduális és diploma programot kínál online. Számos programunkat olyan szakmai testületek akkreditálják, mint például a Chartered Marketing Institute (CIM), a Chartered Management Institute (CMI), a British Psychological Society (BPS) és a Projektmenedzserök Szövetsége (APM). Emellett egyike vagyunk annak az öt oktatási intézménynek az Egyesült Királyságban, amely távoktatás útján képesítést igénylő LLB (Hons) fokozatot kínál.

119062_logos3.png

Fókuszban a foglalkoztathatóság

Az online programjainkat karrierje alapján tervezték. Oktatóinkat a kurzusokon belül és kívül is befektetjük sikerre, és programjaink magukban foglalják az egyes modulok gyakorlati készségeinek alkalmazását és egy független kutatási projekt befejezését. Egy programunk befejezése után Ön képes lesz arra, hogy világosan megértse tanulmányi területét, és rendelkezzen a karrierlehetőséghez szükséges készségekkel.

Sok online tanulónk már elkezdte pályafutását, arra törekszik, hogy magasabb rangú szerephez jusson, és néhány készen áll egy teljesen új terület felfedezésére. Ha érdekli az egyik programunk tanulmányozása, de nem felel meg a szabványos akadémiai követelményeknek, akkor jogosult lehet alkalmazni a nem szabványos belépési útvonalunkon, amely holisztikusabb képet ad az Ön képesítéséről és szakmai tapasztalatáról az alkalmazás felülvizsgálata során folyamat.

Finanszírozási lehetőségek

Ardenen úgy gondoljuk, hogy a költség nem akadályozhatja meg, hogy értékes oktatást nyerjen. Képzési programjaink alacsonyabbak, mint az átlagos brit képesítés, de versenyképes felsőoktatási színvonalat tartunk fenn.

Rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínálunk programjaink számára annak biztosítása érdekében, hogy a diákok inkább a tanulmányaikra összpontosítsanak, mint a pénzügyek fölötti stressz. A tanfolyamdíjakat a lakóhelye és a tanulmányozott program típusa alapján határozzák meg.

Lehetősége van arra, hogy előre fizesse meg a tanfolyam teljes költségét, amely általában a teljes ár 10% -os csökkentését tartalmazza, vagy kezelhető részletekben fizet. Fizetési tervünk lehetővé teszi, hogy fizessen, amikor elérte a tanfolyam következő szakaszát, és nem fizet havi díjakat.

Amit a diákok mondanak

116278_UaNCSiuo.png

"Már a diplomám befejezése előtt elkezdtem részesülni az MBA-ről. Fokozott tiszteletet és értéket éreztem a munkámban a társaimtól és a felsővezetőktől, míg a fizetésemelkedés nagyon hamar, ahogy reméltem."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"A távoktatás rengeteg rugalmasságot adott nekem, ami elengedhetetlen volt. Ez nagyon nehéz volt, és teljes odaadásra és jó időgazdálkodásra volt szükség, de ez valami olyasmit ért el, és nagyon büszke vagyok rá."

Laura Benson,

BA (Hons) Üzlet (Marketing)

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) az eszközök és elméletek széles körű megértését fogja fejleszteni a sikeres emberi erőforrás menedzsment szempon ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a Top-Up lehetővé teszi, hogy teljes üzleti egyetemi diplomát érjen el az üzleti életben (HRM), ha korábban már teljesített üzleti diplomát vagy azzal egyenértékű diplomát. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) az eszközök és elméletek széles körű megértését fogja fejleszteni a sikeres emberi erőforrás menedzsment szempontjából.

Az Arden rugalmas tanulmányi módja lehetővé teszi HR képességeinek és ismereteinek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felkészíti Önt a pénzügyi ismeretekre, amelyek szükségesek a következő lépések megtételéhez az üzleti világban, és kitűnő alapot biztosít Önnek a jövőbeli karrierjéhez.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Arden University online BA (Hons) büntető igazságszolgáltatási programja részletesen megismeri a bűnözői magatartást és az igazságszolgáltatási rendszert. Fejlessze megér ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Arden University online BA (Hons) büntető igazságszolgáltatási programja részletesen megismeri a bűnözői magatartást és az igazságszolgáltatási rendszert. Fejlessze megértését a bűnözés okairól és következményeiről, valamint a jelenleg alkalmazott megelőzési módszerekről.

Az Arden rugalmas tanulmányi módja lehetővé teszi társadalmi, pszichológiai és jogi ismeretei fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felruházza Önt a büntető igazságszolgáltatás alapos megértésével, hogy közelebb hozza Önt karriercéljaihoz.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerre. Ezt a programot úgy fejlesztették ki, hogy segítsen megérteni a bűnözés különféle szempontjait, és megadja a készségeket az igazságszolgáltatás karrierjéhez.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Megvan a szemed a humánerőforrás-gazdálkodás terén? Érdekli a pszichológia üzleti befolyását? Ha azt szeretné megtanulni, hogyan lehet a legjobban kihozni az emberektől, ... [+]

Megvan a szemed a humánerőforrás-gazdálkodás terén? Érdekli a pszichológia üzleti befolyását? Ha azt szeretné megtanulni, hogyan lehet a legjobban kihozni az emberektől, akkor milyen jobb lenne tanulni a HR mellett, mint a pszichológia?

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képzettség két tantárgyban a GCE A-level pluszban a GCSE szintjén három tantárgyban C fokozatban vagy magasabb szinten halad. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.

díjak

13 500 £ (Egyesült Királyság

[-]
Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ön kreatív gondolkodó? Szeretné tudni, hogyan alkalmazza a tervezéselméletet és a készségeket a gyakorlatban? Ha igen, akkor ez a Grafikai Design program célja, hogy megi ... [+]

Ön kreatív gondolkodó? Szeretné tudni, hogyan alkalmazza a tervezéselméletet és a készségeket a gyakorlatban? Ha igen, akkor ez a Grafikai Design program célja, hogy megismerje a tervezés alapelveit és annak lehetőségeit számos ágazatban.

A hagyományos és a kortárs technológiák segítségével újszerű és esztétikai terveket készíthet, valamint megismerheti a művészet, a design és a vizuális kultúra kritikus, fogalmi és történelmi hátterét. A kurzus megbízásain keresztül felépít egy portfóliót vagy egy "digitális vázlatkönyvek és végeredmények" készletét, amely bizonyítja az Ön által szerzett készségeket és ismereteket.

Tanfolyam követelmények... [-]
Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Kriminológiai és szociológiai távoktatási kurzusunk során feltárja a bűnözés jelenségét. Meg fogja vizsgálni annak okait, következményeit, végrehajtását és a társadalom t ... [+]

Kriminológiai és szociológiai távoktatási kurzusunk során feltárja a bűnözés jelenségét. Meg fogja vizsgálni annak okait, következményeit, végrehajtását és a társadalom társadalmi következményeit. Mindkét tantárgy tanulmányozása betekintést nyújt a társadalmi értékek és viselkedés világába, és megvizsgálja, hogy az egyének és az intézmények reagálnak-e a bűnözésre szélesebb társadalmi környezetben.

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képzettség két tantárgyban a GCE A-level pluszban a GCSE szintjén három tantárgyban C fokozatban vagy magasabb szinten halad. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Arden University online BA (Hons) kriminológiája ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Arden University online BA (Hons) kriminológiája

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi a jogi ismeretek és viselkedéstudásuk fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felruházza Önt a büntető igazságszolgáltatás alapos megértésével ahhoz, hogy közelebb kerüljön a karrierjeihez.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerre. Ezt a programot úgy fejlesztették ki, hogy segítsen megérteni a bűnözés különféle szempontjait, és segítséget nyújtson az igazságszolgáltatás karrierjéhez szükséges készségek megteremtéséhez.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Itt kapsz lehetőséget arra, hogy két lenyűgöző területet tanulj a társadalomtudományokban. Mindkét területen egyenlő időt fogsz tölteni. ... [+]

Itt kapsz lehetőséget arra, hogy két lenyűgöző területet tanulj a társadalomtudományokban. Mindkét területen egyenlő időt fogsz tölteni.

Olyan témákkal foglalkozik, mint a társadalmi diverzitás és az egyenlőtlenség hatása a bűnözésre, a kutatási módszerek és az adatelemzési készségek megértésének fejlesztése, valamint a pszichológiai jólét különböző hatásainak ismerete. Ön részt vesz a vitában, megtanulja önállóan dolgozni, bemutatni a kritikus elemzési készségeket, és megtanulja megtanulni a kutatás és az adatok megfogalmazását és értékelését - minden olyan készséget, amely hatalmas érték lesz a munka világában.

Tanfolyam követelmények... [-]
Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Tanuljon két alapvető társadalomtudományi tudományágot közös kitüntetéssel. Mind a pszichológia, mind a szociológia feltárja az emberi viselkedést - de különböző szinteke ... [+]

Tanuljon két alapvető társadalomtudományi tudományágot közös kitüntetéssel.

Mind a pszichológia, mind a szociológia feltárja az emberi viselkedést - de különböző szinteken. Míg a pszichológia az egyénekre összpontosít, addig a szociológia szélesebb körű társadalmi kérdéseket vizsgál, amelyek érintik az egyéneket; például a szegénység, az egyenlőtlenség és a társadalmi igazságtalanság. Ezeket a társadalmi tényezőket, például a kormányzati politikát és a globalizációt vizsgálják. Lehetőséget kap arra, hogy az egyént és a társadalmat összekapcsolja, hogy kiegyensúlyozott megértést kapjon a társadalom működéséről.

Tanfolyam követelmények... [-]
Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Azok a hallgatók, akik beiratkoznak erre az online tanfolyamra, a társadalomtudományok témáinak széles skáláját fedezik fel. A társadalmi életünk felépítésétől a tényezők ... [+]

Azok a hallgatók, akik beiratkoznak erre az online tanfolyamra , a társadalomtudományok témáinak széles skáláját fedezik fel. A társadalmi életünk felépítésétől a tényezőkhöz, amelyek befolyásolják az interakciót - például osztály, faj, nem, vallás, család, nemzetiség és faj - elmerülhetünk a körülvevő társadalmi világ tudományának elkészítésében.

Megtanulja összehozni ötleteit a munkaadók által értékelhető perspektívak széles skálájáról -, valamint megőrizheti a kritikai és elemző gondolkodás, az adatok és a kutatás értékelésének képességeit.

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képzettség két tantárgyban a GCE A-level pluszban a GCSE szintjén három tantárgyban C fokozatban vagy magasabb szinten halad. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Miért viselkednek az emberek úgy, ahogy viselkednek? És hogyan kell ezeket szabályozni? Jogi és pszichológiai diplomával lehetősége nyílik két lenyűgöző terület tanulmány ... [+]

Miért viselkednek az emberek úgy, ahogy viselkednek? És hogyan kell ezeket szabályozni? Jogi és pszichológiai diplomával lehetősége nyílik két lenyűgöző terület tanulmányozására a társadalomtudományban. Egyenlő időt tölt mindkét témában, szilárd alapot szerezve a jogi és pszichológiai ismeretekben, valamint az ezekkel a témákkal kapcsolatos gyakorlati készségekben, például vita, kutatás és egyértelműen bemutatva az ötleteket.

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képzettség két tantárgyban a GCE A-level pluszban a GCSE szintjén három tantárgyban C fokozatban vagy magasabb szinten halad. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (Top-Up) az üzleti sikerhez nélkülözhetetlen eszközök és elméletek széles körű megértését fogja fejleszteni. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a Top-Up lehetővé teszi a teljes egyetemi kitüntetések elérését az üzleti életben, ha korábban már teljesített HND-t az üzleti életben vagy azzal egyenértékű diplomát. Arden University online BA (Hons) Business (Top-Up) az üzleti sikerhez nélkülözhetetlen eszközök és elméletek széles körű megértését fogja fejleszteni.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi a készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felkészíti Önt a mindenre kiterjedő ismeretekkel, amelyek szükségesek a következő lépések megtételéhez az üzleti világban, és kitűnő alapot biztosít a jövőbeli karrierjéhez.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez a program lefedi a marketing fő eszközeit és elméleteit, valamint azt, hogyan lehet azokat a valós helyzetekben alkalmazni. Arden University online BA (Hons) Business ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a program lefedi a marketing fő eszközeit és elméleteit, valamint azt, hogyan lehet azokat a valós helyzetekben alkalmazni. Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) fejleszti kommunikációs készségeit és felkészíti Önt a következő szakmai lépésekre. A program CMI akkreditációja azt is jelenti, hogy a diplomások 5. szintű diplomát kapnak a vezetés és menedzsment területén, hogy segítsen kiemelkedni a tömegből.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi üzleti készségeinek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program arra is felkínálja Önt, hogy megszerezze a marketing ismereteit, hogy elősegítse a következő lépéseket az üzleti világban.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) az üzleti sikerhez elengedhetetlen stratégiai marketing eszközök és elméletek széles körű megértését fogja ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a Top-Up lehetővé teszi, hogy teljes egyetemi kitüntetést érjen el az üzleti életben (marketing), ha korábban már teljesített üzleti diplomát vagy azzal egyenértékű diplomát. Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) az üzleti sikerhez elengedhetetlen stratégiai marketing eszközök és elméletek széles körű megértését fogja fejleszteni.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi a készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program elősegíti a meglévő ismereteinek kiépítését, hogy megtegye a következő lépéseket az üzleti világban, és kitűnő alapot biztosítson a jövőbeli karrierjéhez.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez a Top-Up lehetővé teszi, hogy teljes alapképzési diplomát érjen el az üzleti (pénzügy) szakon, ha korábban már befejezte a HND-t az üzleti életben vagy azzal egyenérté ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a Top-Up lehetővé teszi, hogy teljes alapképzési diplomát érjen el az üzleti (pénzügy) szakon, ha korábban már befejezte a HND-t az üzleti életben vagy azzal egyenértékű. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) széleskörű megértését fogja kialakítani az üzleti sikerhez szükséges pénzügyi menedzsment eszközökről és elméletekről.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi, hogy a meglévő kötelezettségvállalásai körül fejlessze pénzügyi készségeit. Ez a program felkészíti Önt a pénzügyi ismeretekkel, amelyek a következő lépések megtételéhez szükségesek az üzleti világban, és kiváló alapot nyújtanak a jövőbeli karrierjéhez.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez a program lefedi az idegenforgalmi ágazat fő eszközeit és elméleteit, valamint azt, hogyan lehet azokat a valós helyzetekben alkalmazni. Arden University online BA (Ho ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a program lefedi az idegenforgalmi ágazat fő eszközeit és elméleteit, valamint azt, hogyan lehet azokat a valós helyzetekben alkalmazni. Arden University online BA (Hons) Üzleti (Turizmus) (CMI) elősegíti kommunikációs készségeinek fejlesztését és felkészíti Önt a következő szakmai lépésekre. A program CMI akkreditációja azt is jelenti, hogy a diplomások 5. szintű diplomát kapnak a vezetés és menedzsment területén, hogy segítsen kiemelkedni a tömegből.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi az üzleti turisztikai készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felkészíti Önt a stratégiai és kulturális ismeretekre, amelyek szükségesek a turisztikai üzleti vállalkozás következő lépéseinek megtételéhez, és elősegítik, hogy eszközként szolgáljon számos szervezet számára.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Arden University online BA (Hons) üzleti (idegenforgalmi) (Top-Up) elősegíti az irányítási eszközök és az elméletek széles körű megértését az idegenforgalmi ipar üzleti s ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ha már elvégezte a HND-t az üzleti életben (vagy azzal egyenértékű), ez a Top-Up lehetővé teszi, hogy teljes egyetemi diplomát szerezzen az üzleti életben (turizmus). Arden University online BA (Hons) üzleti (idegenforgalmi) (Top-Up) elősegíti az irányítási eszközök és az elméletek széles körű megértését az idegenforgalmi ipar üzleti sikeréhez.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi az üzleti turisztikai készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felkészíti Önt a stratégiai és kulturális ismeretekre, amelyek szükségesek a következő lépés megtételéhez, és kitűnő alapot nyújtanak a jövőbeli karrierjéhez.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Arden University online BA (Hons) üzlete ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Arden University online BA (Hons) üzlete

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi, hogy üzleti és jogi ismereteit a meglévő kötelezettségvállalásaiban fejlessze. Ez a program felajánlja Önt a megfelelő megértéshez, amely ahhoz szükséges, hogy az üzleti vezetés eszközévé váljon, és segíthessen abban, hogy közelebb kerüljön a karrier céljaihoz.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerére. Ezt a programot azért fejlesztették ki, hogy segítsen inspirálni és kezelni a vállalaton belüli változásokat, különös tekintettel az Egyesült Királyság jogára és a jogrendszerre.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Fogja meg az üzleti gyakorlatok széles körét, ami egy kompetens „mindenfelé haladó”, jól felszerelt, hogy szembenézzen a modern üzleti világgal. Arden University online B ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Fogja meg az üzleti gyakorlatok széles körét, ami egy kompetens „mindenfelé haladó”, jól felszerelt, hogy szembenézzen a modern üzleti világgal. Arden University online BA (Hons) üzlete (CMI) számos készséggel látja el Önt az állandóan változó üzleti világ számára. Ez a program CMI-akkreditációja azt is jelenti, hogy a diplomásoknak az 5. szintű vezetői és menedzsment diplomát kapják, hogy segítsen kiemelkedni a tömegből.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi az általános üzleti készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások köré. Ez a program az Ön számára az üzleti világban következő lépések megtételéhez szükséges ismereteket, és számos szervezet számára hasznos lehet.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez a program lefedi a humán erőforrás menedzsment fő eszközeit és elméleteit, valamint azt, hogyan lehet azokat a valós helyzetekben alkalmazni. Arden University online B ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a program lefedi a humán erőforrás menedzsment fő eszközeit és elméleteit, valamint azt, hogyan lehet azokat a valós helyzetekben alkalmazni. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) elősegíti a személyzet menedzsment képességeinek fejlesztését és felkészíti Önt a következő szakmai lépésekre. A program CMI akkreditációja azt is jelenti, hogy a diplomások 5. szintű diplomát kapnak a vezetés és menedzsment területén, hogy segítsen kiemelkedni a tömegből.

Az Arden rugalmas tanulmányi módja lehetővé teszi a HR készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felveszi Önt a toborzási ismeretekkel, amelyek szükségesek a következő lépések megtételéhez az üzleti világban, és elősegítik, hogy eszközként váljon számos szervezet számára.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez a program a pénzügyi menedzsment főbb eszközeit és elméleteit foglalja magában, és hogyan alkalmazza őket a valós helyzetekben. Arden University online BA (Hons) Busin ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a program a pénzügyi menedzsment főbb eszközeit és elméleteit foglalja magában, és hogyan alkalmazza őket a valós helyzetekben. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) fejleszteni fogja a pénzügyi menedzsment készségeit, amely központi szerepet játszik az üzleti siker elérésében, és felkészíti Önt a következő szakmai lépésekre. Ez a program CMI-akkreditációja azt is jelenti, hogy a diplomásoknak az 5. szintű vezetői és menedzsment diplomát kapják, hogy segítsen kiemelkedni a tömegből.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi, hogy a meglévő kötelezettségvállalásai körül fejlessze pénzügyi készségeit. Ez a program biztosítja a pénzügyi ismereteket, amelyek a következő lépések megtételéhez szükségesek az üzleti világban, és segítséget nyújtanak számos szervezet számára.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Arden University online BA (Hons) üzleti és számítástechnikai programja olyan készségeket és ismereteket nyújt Önnek, amelyek segítenek a karrierje következő lépésében. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Arden University online BA (Hons) üzleti és számítástechnikai programja olyan készségeket és ismereteket nyújt Önnek, amelyek segítenek a karrierje következő lépésében. Ez a BA (Hons) üzleti és számítástechnikai fokozat segíteni fogja az alapvető üzleti gyakorlatok megértésének fejlesztésében, különös tekintettel a vállalkozás befolyására és a számítástechnikai koncepciókra az üzleti stratégiai célok elérése során.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi üzleti és informatikai ismereteinek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program biztosítja azokat az ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy bármilyen üzleti eszközévé válhassanak, és segít közelebb hozni a karrierjeihez.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul

BSc

Arden University

A pszichológia izgalmas tudomány. Miért viselkednek az emberek úgy, ahogy viselkednek? Hogyan működik az elménk? A pszichológia legfontosabb tudásterületeit mind ez a kur ... [+]

A pszichológia izgalmas tudomány. Miért viselkednek az emberek úgy, ahogy viselkednek? Hogyan működik az elménk? A pszichológia legfontosabb tudásterületeit mind ez a kurzus lefedi: kutatási módszerek, biológiai pszichológia, kognitív pszichológia, egyéni különbségek, fejlődési pszichológia és szociális pszichológia. Ön is megismerheti a pszichológiai elmélet történetét.

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű végzettség két tantárgyban a GCE A szint pluszban C vagy magasabb szinten halad át három alanyban a GCSE szintjén. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Szeretne könyvelni vagy finanszírozni? A professzionális egyetemi diploma számviteli és pénzügyi célja a karrierjét szem előtt tartva. ... [+]

BSc (Hons) számvitel és pénzügy (ACCA)

Szeretne könyvelni vagy finanszírozni? A professzionális egyetemi diploma számviteli és pénzügyi célja a karrierjét szem előtt tartva. A sikeres befejezés után alapvető pénzügyi és vezetői számviteli készségekkel, valamint a pénzügyi világ erős, széles körű és gyakorlati ismereteivel rendelkeznek.

A díjat úgy tervezték, hogy ACCA-mentességet biztosítson, és az akkreditáció iránti kérelem folyamatban van. Ez a kurzus érvényesítése.

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képzettség két tantárgyban a GCE A-level pluszban a GCSE szintjén három tantárgyban C fokozatban vagy magasabb szinten halad. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

100% -ban online, ez a fok lehetővé teszi, hogy felfedezzék a számítástechnika legújabb elméleteit, technikáit és kérdéseit. Elsajátítja azokat a gyakorlati készségeket é ... [+]

100% -ban online, ez a fok lehetővé teszi, hogy felfedezzék a számítástechnika legújabb elméleteit, technikáit és kérdéseit. Elsajátítja azokat a gyakorlati készségeket és megértést, amelyekre szükség van a számítástechnika gyors ütemű világában való fejlődéshez.

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képzettség két tantárgyban a GCE A-level pluszban a GCSE szintjén három tantárgyban C fokozatban vagy magasabb szinten halad. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.

díjak

13 500 £ (Egyesült Királyság

[-]
Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

100% -ban online, ez a fok lehetővé teszi, hogy felfedezzék a számítástechnika legújabb elméleteit, technikáit és kérdéseit. Elsajátítja azokat a gyakorlati készségeket é ... [+]

100% -ban online, ez a fok lehetővé teszi, hogy felfedezzék a számítástechnika legújabb elméleteit, technikáit és kérdéseit. Elsajátítja azokat a gyakorlati készségeket és megértést, amelyekre szükség van a számítástechnika gyors ütemű világában való fejlődéshez.

Tanfolyam követelmények

Releváns HND vagy azzal egyenértékű, feltéve, hogy a teljes tanulási tapasztalat lehetővé teszi a program céljainak elérését. Ha Ön nem angol anyanyelvű, akkor be kell nyújtania nekünk az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvszint igazolását.

díjak

4500 £ (Egyesült Királyság

[-]
Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Az információ hatalom, és annak ismerete, hogy miként lehet kezelni a különböző technológiákon keresztül hozzáférhető adatok körét a szervezet támogatása szempontjából, é ... [+]

Az információ hatalom, és annak ismerete, hogy miként lehet kezelni a különböző technológiákon keresztül hozzáférhető adatok körét a szervezet támogatása szempontjából, értékes készség. Ez a 100% -os online tanfolyam tökéletes az Ön számára, ha bizonyítékok portfólióját kívánja összeállítani a munkaadók számára, amely megmutatja, hogy számítógépes alapú megoldásokat tud nyújtani az összetett problémákra, a legfrissebb eszközök és technológiák felhasználásával.

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képzettség két tantárgyban a GCE A-level pluszban a GCSE szintjén három tantárgyban C fokozatban vagy magasabb szinten halad. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Az információ hatalom, és annak ismerete, hogy miként lehet kezelni a különböző technológiákon keresztül hozzáférhető adatok körét a szervezet támogatása szempontjából, é ... [+]

Az információ hatalom, és annak ismerete, hogy miként lehet kezelni a különböző technológiákon keresztül hozzáférhető adatok körét a szervezet támogatása szempontjából, értékes készség. Ez a 100% -os online tanfolyam tökéletes az Ön számára, ha bizonyítékok portfólióját kívánja összeállítani a munkaadók számára, amely megmutatja, hogy számítógépes alapú megoldásokat tud nyújtani az összetett problémákra, a legfrissebb eszközök és technológiák felhasználásával.

Tanfolyam követelmények

Releváns HND vagy azzal egyenértékű, feltéve, hogy a teljes tanulási tapasztalat lehetővé teszi a program céljainak elérését. Ha Ön nem angol anyanyelvű, akkor be kell nyújtania nekünk az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvszint igazolását.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ha szívesen tárja fel a mobil számítástechnika széles körét és annak relevanciáját az üzleti és az ipar számára, akkor ne keresse tovább. ... [+]

Ha szívesen tárja fel a mobil számítástechnika széles körét és annak relevanciáját az üzleti és az ipar számára, akkor ne keresse tovább. A technológia gyors ütemben fejlődik, és ez a kurzus segít naprakészen tartani a felmerülő tendenciákat. A 17 modul mindegyike meg fogja vizsgálni a számítástechnika alapelveit és azt, hogy ezek miként működnek mobil környezetben.

Tanfolyam követelmények

Releváns HND vagy azzal egyenértékű, feltéve, hogy a teljes tanulási tapasztalat lehetővé teszi a program céljainak elérését. Ha Ön nem angol anyanyelvű, akkor be kell nyújtania nekünk az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvszint igazolását.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ha szívesen tárja fel a mobil számítástechnika széles körét és annak relevanciáját az üzleti és az ipar számára, akkor ne keresse tovább. ... [+]

Ha szívesen tárja fel a mobil számítástechnika széles körét és annak relevanciáját az üzleti és az ipar számára, akkor ne keresse tovább. A technológia gyors ütemben fejlődik, és ez a kurzus segít naprakészen tartani a felmerülő tendenciákat. A 17 modul mindegyike meg fogja vizsgálni a számítástechnika alapelveit és azt, hogy ezek miként működnek mobil környezetben.

Tanfolyam követelmények

A középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képzettség két tantárgyban a GCE A-level pluszban a GCSE szintjén három tantárgyban C fokozatban vagy magasabb szinten halad. Ha Ön nem angol anyanyelvi anyanyelvű, akkor az IELTS 6.0 vagy annál magasabb szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul

MA

Arden University

Ha stratégiai szerepet vállal a marketing karrierjében, az Arden University online MA Stratégiai Marketinge biztosítja a siker eszközeit. Szélesebb perspektívát fog kapni ... [+]

MA stratégiai marketing (CIM)Tanfolyam áttekintése

Ha stratégiai szerepet vállal a marketing karrierjében, az Arden University online MA Stratégiai Marketinge biztosítja a siker eszközeit. Szélesebb perspektívát fog kapni a vezetői marketing szerepekről, és megtanulhatja elemezni a modern marketingeszközök által a szakemberek rendelkezésére álló adatokat.

Az Arden rugalmas tanulási módja révén könnyebb a mesterképzés a stratégiai marketingben a meglévő kötelezettségvállalásai és felelősségei mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre történő átvitelében, miközben a szervezetet közelebb hozza marketingcéljaihoz.

... [-]
Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul

MBA

Arden University

Ez az online MBA (CMI) program az Arden University biztosítja a kritikus élményt, hogy sikerüljön az üzleti élet első szintjén, a vezetői tulajdonságokra, az üzleti fennt ... [+]

MBA (CMI)

Tanfolyam áttekintése

Ez az online MBA (CMI) program az Arden University biztosítja a kritikus élményt, hogy sikerüljön az üzleti élet első szintjén, a vezetői tulajdonságokra, az üzleti fenntarthatóságra és a stratégiai modellek kialakítására összpontosítva. Függetlenül attól, hogy létrehoz egy niche induló vagy működik egy nemzetközileg elismert vállalat, Arden MBA program ad neked a készségek meg kell, hogy állítsa be az üzleti sikerrel.

Sok diák végzi a tanulmányait velünk, miközben teljes munkaidőben dolgozik, és az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az MBA megszerzését a meglévő kötelezettségei és felelősségei mellett.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez az online MBA (pénzügy) program az Arden University olyan gyakorló vezetők számára készült, akik arra törekednek, hogy lépést tegyenek a stratégiai szerepre, a vezetői ... [+]

Master Of Business Administration (Pénzügy)Tanfolyam áttekintése

Ez az online MBA (pénzügy) program az Arden University olyan gyakorló vezetők számára készült, akik arra törekednek, hogy lépést tegyenek a stratégiai szerepre, a vezetői tulajdonságokra, az üzleti fenntarthatóságra és a stratégiai modellek kialakítására összpontosítva. Az Arden MBA programja lehetőséget nyújt arra, hogy a tanulást gyakorlatba hozza, azonnali értéket nyújtson magának és szervezetének.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az üzleti készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Sok diák befejezi tanulmányait velünk, miközben teljes munkaidőben dolgozik, és ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben növeli a szervezet stratégiai hatásait.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 50 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez az online MBA (Data Analytics) program, amelyet az Arden University tervez, olyan gyakorlati vezetők számára készült, akik stratégiai szerephez jutnak. a vezetői tulaj ... [+]

Master of Business Administration (Adatelemzés)

Tanfolyam áttekintése

Ez az online MBA (Data Analytics) program, amelyet az Arden University tervez, olyan gyakorlati vezetők számára készült, akik stratégiai szerephez jutnak. a vezetői tulajdonságok, az üzleti fenntarthatóság és a stratégiai modellek kidolgozása. Függetlenül attól, hogy létrehoz egy niche-indítást, vagy egy nemzetközileg elismert vállalatnál működik, az Arden MBA programja megadja az analitikai készségeket, amelyekre az adatok használatához szüksége lesz, és az üzleti sikerét.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az üzleti készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Sok diák befejezi tanulmányait velünk, miközben teljes munkaidőben dolgozik, és ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben növeli a szervezet stratégiai hatásait. Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez a Top-Up program lehetővé teszi, hogy a meglévő posztgraduális tanulásodra építsen, és a teljes körű MBA megszerzéséhez mindössze 12 hónap alatt gyors tanulmányokat ké ... [+]

Master of Business Administration (Top Up)

Tanfolyam áttekintése

Ez a Top-Up program lehetővé teszi, hogy a meglévő posztgraduális tanulásodra építsen, és a teljes körű MBA megszerzéséhez mindössze 12 hónap alatt gyors tanulmányokat készítsen. Arden University MBA programjai fejleszthetik a gondolkodást és a felkészülést a megkülönböztető módon, készen állnak a világszerte releváns iparágak és szervezetek kulcspozícióira.

Arden University rugalmas tanulási módja megkönnyíti az üzleti készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Sok diák befejezi tanulmányait velünk, miközben teljes munkaidőben dolgozik, és ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben növeli a szervezet stratégiai hatásait.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul

MSc

Arden University

A modern munkahely nagymértékben támaszkodik az adatokra, és az üzleti adatok kezeléséhez és értelmezéséhez szükséges készségek nagy keresletben vannak. Arden University ... [+]

MSc Data AnalyticsTanfolyam áttekintése

A modern munkahely nagymértékben támaszkodik az adatokra, és az üzleti adatok kezeléséhez és értelmezéséhez szükséges készségek nagy keresletben vannak. Arden University online MSc Data Analytics

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az adatkezelési és finanszírozási készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben a szervezetet közelebb hozza pénzügyi céljaikhoz.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a professzionális programot a tapasztalt szakemberek tervezik és szállítják, így biztosítani tudja, hogy karrierje a legjobb iparági tapasztalat révén legyen a legjobb alap.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

A Big Data a modern üzleti élet alapvető eleme, és nagy igényt támaszt a szakemberekkel az adatkezelési készségekkel, amellyel a területet kihasználhatja. Az internetes M ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A Big Data a modern üzleti élet alapvető eleme, és nagy igényt támaszt a szakemberekkel az adatkezelési készségekkel, amellyel a területet kihasználhatja. Az internetes MSc Data Analytics és az Információs Rendszerek Menedzsment programja az Arden University ötvözi a két tudományágat, hogy fejlett adatkezelési képességeket adjon a technikai döntéshozatalnak.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az adatkezelés és a vezetői készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre történő átvitelében, miközben a szervezetet közelebb hozza technikai céljaihoz.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Tudva, hogy ki a piacra, és hogyan juthat el a közönséghez, nagy előnyöket adhat a szervezeteknek. Az Arden University online MSc Data Analytics és Marketing (CIM) progra ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Tudva, hogy ki a piacra, és hogyan juthat el a közönséghez, nagy előnyöket adhat a szervezeteknek. Az Arden University online MSc Data Analytics és Marketing (CIM) programja ötvözi a két tudományágat, hogy fejlett adatkezelési lehetőségeket nyújtson a marketingpotenciál maximalizálása érdekében.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az adatkezelés és a marketing készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ezt a professzionális programot a Chartered Institute of Marketing akkreditálja, így biztos lehet benne, hogy a marketing karrierje a legjobb alapja.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a programot világszerte szerzett alumíniumokkal konzultálva fejlesztettük ki, hogy segítsük Önt az üzleti életben bekövetkező változások inspirálásában és kezelésében, különös tekintettel a projektkezelésre.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Az innováció, a kockázat és a minőség az alapvető témák, amelyek a mesterséges menedzsment sikeres karrierjének eléréséhez szükségesek. Az Arden University online MSc Dat ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Az innováció, a kockázat és a minőség az alapvető témák, amelyek a mesterséges menedzsment sikeres karrierjének eléréséhez szükségesek. Az Arden University online MSc Data Analytics és Operations Management programja ötvözi a két tudományterületet, hogy fejlett adatkezelési képességeket kínáljon, amelyek minimalizálják a kockázatot, miközben maximalizálják a minőséget.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az adatkezelés és a vezetői készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre történő átvitelében, miközben a szervezetet közelebb hozza az innovatív célokhoz.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

A modern munkahely adatokra támaszkodik, és a szervezet adatainak kezeléséhez és értelmezéséhez szükséges készségek nagy igényekkel rendelkeznek. Ez az MSc Data Analytics ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A modern munkahely adatokra támaszkodik, és a szervezet adatainak kezeléséhez és értelmezéséhez szükséges készségek nagy igényekkel rendelkeznek. Ez az MSc Data Analytics

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az adatkezelés és a HR menedzsment készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre történő átvitelében, és azonnal megtanulhatja a tanulást a munkahelyen.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a programot világszerte szerzett egyetemi tanárokkal konzultálva fejlesztették ki, hogy segítsen inspirálni és kezelni a vállalkozáson belüli változásokat, különös tekintettel a személyzet menedzsmentjére.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

A modern munkahely adatokra támaszkodik, és a szervezet adatainak kezeléséhez és értelmezéséhez szükséges készségek nagy igényekkel rendelkeznek. Ez az MSc Data Analytics ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A modern munkahely adatokra támaszkodik, és a szervezet adatainak kezeléséhez és értelmezéséhez szükséges készségek nagy igényekkel rendelkeznek. Ez az MSc Data Analytics

Arden University rugalmas tanulási módja megkönnyíti az adatkezelési és projektmenedzsment készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben közelebb hozza a szervezetet teljesítménycéljaihoz.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a programot világszerte szerzett alumíniumokkal konzultálva fejlesztettük ki, hogy segítsük Önt az üzleti életben bekövetkező változások inspirálásában és kezelésében, különös tekintettel a projektkezelésre.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ebben a gyorsan fejlődő technológiai környezetben elengedhetetlen a változás előrehaladása. Az Arden University online MSc Data Analytics és Enterprise Architecture progr ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ebben a gyorsan fejlődő technológiai környezetben elengedhetetlen a változás előrehaladása. Az Arden University online MSc Data Analytics és Enterprise Architecture programja ötvözi a két tudományágat, hogy fejlett ismereteket nyújtson az informatikai megoldások stratégiai megvalósításában.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az adatkezelés és a stratégiai készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben a szervezetet közelebb hozza stratégiai céljaihoz.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a programot világszerte szerzett alumíniumokkal konzultálva fejlesztettük ki, hogy segítsük Önt az üzleti életben bekövetkező változások inspirálásában és kezelésében, különös tekintettel a projektkezelésre.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Mivel a számítógépes bűnözés szorosan együttműködik az új technológiákkal, a szervezetek elismerik, hogy szükség van arra, hogy a szakemberek megismerjék és használhassák ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Mivel a számítógépes bűnözés szorosan együttműködik az új technológiákkal, a szervezetek elismerik, hogy szükség van arra, hogy a szakemberek megismerjék és használhassák az adatokat, hogy megvédjék üzleti tevékenységüket. Az Arden University online MSc Data Analytics és IT Security Management programja ötvözi a két tudományterületet, hogy fejlett adatkezelési képességeket biztosítson a rendszer biztonsága érdekében.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti az adatkezelés és a vezetői készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre történő átvitelében, miközben védi és biztosítja a szervezet működését.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ismerje meg az alapvető stratégiai készségeket az üzleti funkciók és a munkafolyamatok egyszerűsítésére, miközben hatékony IT-architektúra-megoldásokat tervez és telepít. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ismerje meg az alapvető stratégiai készségeket az üzleti funkciók és a munkafolyamatok egyszerűsítésére, miközben hatékony IT-architektúra-megoldásokat tervez és telepít. Ezt az MSc Enterprise Architecture Management programot az Arden University nyújtja, és a gyakorlati informatikai szakemberek számára hasznos, akik karrierjüket a stratégiai menedzsment irányába kívánják irányítani.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti a készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben a szervezetet közelebb hozza logisztikai céljaihoz.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ismerje meg az informatikai biztonsági elemek, például az infrastruktúra, a házirendek, az irányítás és a megfelelés egyensúlyát ezzel a programmal. Arden University onli ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ismerje meg az informatikai biztonsági elemek, például az infrastruktúra, a házirendek, az irányítás és a megfelelés egyensúlyát ezzel a programmal. Arden University online MSc IT Security Management felkészíti Önt a vezetői készségekkel, hogy hatékonyan vezesse a vállalat informatikai biztonsági struktúrájának elemeit.

Az Arden rugalmas tanulási módja révén az informatikai biztonsági menedzsment mestereit a meglévő kötelezettségvállalásai és felelősségei mellett keresheti. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben javítja a szervezeten belüli számítógépes biztonsági intézkedéseket.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

A minőségirányításra, a kínálatra és a fenntarthatóságra összpontosítva ez a program megérti a mérnöki tevékenységeket támogató szélesebb folyamatokat. Ez az MSc Mérnöki ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A minőségirányításra, a kínálatra és a fenntarthatóságra összpontosítva ez a program megérti a mérnöki tevékenységeket támogató szélesebb folyamatokat. Ez az MSc Mérnöki Menedzsment (CMI) program előnyben részesíti a gyakorló mérnököket, akik vezető pozíciót szeretnének vállalni.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti a mérnöki és projektmenedzsment készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben a szervezetet közelebb hozza logisztikai céljaihoz.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a programot azért fejlesztették ki, hogy segítsen inspirálni és kezelni a vállalkozáson belüli változásokat, különös tekintettel a mérnöki tevékenységekre.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Ez a mesterképzés segíteni fogja a globális projektek professzionális, magas színvonalú teljesítéséhez szükséges készségek fejlesztését. Az Arden University MSc Project M ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a mesterképzés segíteni fogja a globális projektek professzionális, magas színvonalú teljesítéséhez szükséges készségek fejlesztését. Az Arden University MSc Project Management (APM) programja hasznos lesz azok számára, akik már a projektmenedzsment területén gyakorolnak vagy karrierjüket akarják elérni.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti a projektmenedzsment készségek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben segít abban, hogy a szervezet sikeresen teljesítse a projekt céljait.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a programot akkreditálta a Projektmenedzsment Szövetség (APM), így biztos lehet benne, hogy a vezetői karrierje a legjobb alapja.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Jellemzően nem tudnánk pszichológiát tanulni a mesterszinteken, főiskolai szintű háttér nélkül. Ez a konverziós program azonban csak ezt teszi lehetővé. Ha bachelor (bárm ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Jellemzően nem tudnánk pszichológiát tanulni a mesterszinteken, főiskolai szintű háttér nélkül. Ez a konverziós program azonban csak ezt teszi lehetővé. Ha bachelor (bármilyen témakörben) rendelkezik, de a pszichológia területén változást tervez, most már a brit Pszichológiai Társaság (BPS) által akkreditált MSc Pszichológia szakon végzett az Arden University .

Az Arden rugalmas tanulási módja révén könnyebb a pszichológia mesterének a jelenlegi kötelezettségvállalásaival és felelősségeivel együtt keresni. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre történő átvitelében, miközben elnyeli az emberi elme megértését.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

A kortárs üzletág nagyobb integrációt igényel az informatikai funkciók és a szervezet szélesebb körű stratégiája között. Arden University online MSc Stratégiai Informatik ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A kortárs üzletág nagyobb integrációt igényel az informatikai funkciók és a szervezet szélesebb körű stratégiája között. Arden University online MSc Stratégiai Informatikai Menedzsmentje felkészíti Önt a vállalat informatikai vezetői struktúrájában való hatékony munkára.

Az Arden rugalmas tanulási módja révén könnyebb a mestereit stratégiai informatikai menedzsmentben megszerezni a meglévő kötelezettségvállalásai és felelősségei mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre emelésében, miközben a szervezetet közelebb hozza stratégiai céljaihoz.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a professzionális programot a tapasztalt szakemberek tervezik és szállítják, így biztosítani tudja, hogy karrierje a legjobb iparági tapasztalat révén legyen a legjobb alap.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Arden University

Fejleszteni kell a szükséges készségeket az üzleti távközlési lehetőségek javítása, valamint a hálózati megoldások tervezésének és megvalósításának irányítása érdekében. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Fejleszteni kell a szükséges készségeket az üzleti távközlési lehetőségek javítása, valamint a hálózati megoldások tervezésének és megvalósításának irányítása érdekében. Az Arden MSc Távközlési Menedzsment programja azoknak a javára válik, akik reménykednek a haladásra, vagy stratégiai vagy operatív távközlési menedzsment szerephez jutnak.

Az Arden rugalmas tanulási módja megkönnyíti a készségek és ismeretek fejlesztését a távközlési menedzsmentben a meglévő kötelezettségvállalások és felelősségek mellett. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre történő átvitelében, miközben növeli a szervezet kommunikációs módjait és eszközeit.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
On-line
Bővebben magyarul

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University