B&20 British School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

A B & 20 British School-t úgy hozták létre, hogy kielégítse a hallgatók, szakemberek és cégek igényeit, akik online célzott angol nyelvtanfolyamot vagy marketingórákat kívánnak folytatni.

Tanfolyamokat kínálunk minden szintre (kezdő, középhaladó, haladó szintű), üzleti angol nyelvre, valamint felkészülést a hivatalos Cambridge ESOL vizsgákra, IELTS, önéletrajzra és állásinterjúra.

Jelenleg online diplomát kínálunk a digitális marketing menedzsment területén a diplomások és a szakemberek számára angol és olasz nyelven, biztosítva ezzel a munkahelyi és egyetemi digitális marketing készségek fejlesztését.

Angol anyanyelvi tanárokból álló professzionális csapatunk van, akik segítenek a 100% -os angol nyelvtudás megszerzésében közvetlenül otthonából.

A tanfolyamokra Skype-en / Zoom-on keresztül vagy az Ön igényeinek megfelelő időben kerül sor, a hétvégét is ideértve.

cuncon / Pixabay

Melyik iskola?

Időnként nagyon nehéz megtalálni a nyelvi igényeinek legmegfelelőbb iskolát. Például ha Londonban él, egyik oldalán sokféle oktatási intézmény található, amelyek közül választhat, de másrészt sajnos nem képes felmérni és megtalálni a legjobb Londonban működő angol iskolát. egy könnyű feladat, aminek látszik. Ez a város olyan sokféle és mégis heterogén iskolát kínál, olyan mértékben, hogy végül néha úgy tűnik, nem tudjuk megtalálni a legmegfelelőbbet.

Hogyan döntünk? Mit keresünk? Milyen elemeket és szolgáltatásokat kell figyelembe vennünk és elemeznünk, mielőtt eldöntenénk, hogy beiratkozzon, mennyi ideig és melyik kurzuson vegyen részt? Természetesen nem könnyű feladat, de talán szem előtt tarthatjuk a „tartsuk egyszerűen” mondást, és valószínűleg sikerrel fogunk járni. Itt vannak a javaslataink. A nyelvtudásodat az angol iskolának ki kell értékelnie, így nekik kell rendelkezniük ezzel a lehetőséggel, mielőtt bármit elkezdenek. A város bármely pontjáról könnyen elérhetővé kell válniuk, ugyanakkor távolról is támogatniuk kell őket (például a WhatsApp, Skype, Messenger segítségével) bármikor, akkor is, ha fizikailag nem részt vesznek kurzusukon; biztosítaniuk kell azokat a tanárokat / tanárokat, akiknek a tantervei megtalálhatók a saját weboldalukon vagy bárhol másutt könnyen elérhető módon; rendelkezésre kell állniuk, hogy megbeszéljék az Ön igényeit, hogy szolgáltatásukat leginkább az Ön igényeihez igazítsák. Nagy plusz lenne, ha sikerülne megteremteni és ösztönözni a tanórán kívüli tevékenységeket a hallgatók körében, valamint az oktatóikkal / oktatóikkal, például múzeumi látogatások, ad hoc „mindennapi élet” tanfolyamok, mozik, színház, stb.

Az eszközök a legfontosabb dolog, ezért könyveket kell adni anélkül, hogy el kellene mennie és keresnie kell azokat a könyvesboltokban, vagy online vásárolni. Alapvetően a londoni legjobb angol iskolának képesnek kell lennie arra, hogy a lehető legmegfelelőbb szolgáltatást biztosítsa Önnek annak érdekében, hogy tudása és nyelvi készségei nagy erőfeszítések nélkül javulhassanak, és ezáltal öröm legyen.

Mit csinálunk - a Skype-on

A mai elfoglalt életmód nem mindig ad lehetőséget arra, hogy elkötelezze magát a tanulással, a hobbijaival vagy érdekeivel.

A B & 20 British School megtalálta az Ön számára megfelelő megoldást. Most már online tanfolyamokat követhet, és angolul, illetve a marketingről tanulhat közvetlenül a kanapé vagy az ágy kényelme alapján, otthonának pihentető környezetében .

Kiváló minőségű órákat fog kapni angol anyanyelvi tanárok részéről. Tanára késő estig lesz elérhető, hétvégét is ideértve.

Ideális azok számára, akiknek korlátozott ideje van, és bármikor, a hétvégét is beleértve, online tanórákat részesítenek előnyben .

Skype osztályaink általában azoknak az embereknek az első választása, akiknek nincs idejük részt venni egy angol nyelvtanfolyamon a hétköznap. Ezért ezt a szolgáltatást este este 10-ig nyújtjuk.

Óráinkat angol anyanyelvűek tartják, akik széles körű tapasztalattal rendelkeznek a különféle szintek és konkrét igények kezelésében. Az órák interaktívak az összes lefedett témával, ideértve az angol nyelvtant, a beszélgetést, a hallgatást, a szókincset, a videók megtekintését a jobb társadalmi helyzetek megértése érdekében. Nem fog csalódni, mivel tanáraink segítenek az angol gyors elsajátításában és a legjobb minőségű versenyképes áron.

Az online órákhoz erős és megbízható internetkapcsolatra, valamint asztali vagy laptop számítógépre, notebookra vagy iPadre van szükség. Lehetséges oktatás okostelefonokon, de ezek nem ideálisak. A fülhallgató vagy a fejhallgató és a külső mikrofon előnyös lehet. Önnek képesnek kell lennie a Skype vagy hasonló alkalmazás használatára.

Helyszínek

London

Address
Kemp House, 160 City Road, London
EC1V 2NX London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket