B&20 British School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

A B & 20 British School-t úgy hozták létre, hogy kielégítse a hallgatók, szakemberek és cégek igényeit, akik célzott angol nyelvtanfolyamot kívánnak folytatni.

Tanfolyamokat kínálunk minden szintre (kezdő, középhaladó, haladó szintű), üzleti angol nyelvre, valamint felkészülést a hivatalos Cambridge ESOL vizsgákra, IELTS, önéletrajzra és állásinterjúra.

Angol anyanyelvi tanárokból álló professzionális csapatunk van, akik segítenek a 100% -os angol nyelvtudás megszerzésében közvetlenül otthonából.

A tanfolyamokra a Skype-on keresztül vagy otthonában kerül sor, az Ön igényei szerint, ideértve a hétvégét.

cuncon / Pixabay

Melyik iskola?

Időnként nagyon nehéz megtalálni a nyelvi igényeinek legmegfelelőbb iskolát. Például ha Londonban él, egyik oldalán sokféle oktatási intézmény található, amelyek közül választhat, de másrészt sajnos nem képes felmérni és megtalálni a legjobb Londonban működő angol iskolát. egy könnyű feladat, aminek látszik. Ez a város olyan sokféle és mégis heterogén iskolát kínál, olyan mértékben, hogy végül néha úgy tűnik, nem tudjuk megtalálni a legmegfelelőbbet.

Hogyan döntünk? Mit keresünk? Milyen elemeket és szolgáltatásokat kell figyelembe vennünk és elemeznünk, mielőtt eldöntenénk, hogy beiratkozzon, mennyi ideig és melyik kurzuson vegyen részt? Természetesen nem könnyű feladat, de talán szem előtt tarthatjuk a „tartsuk egyszerűen” mondást, és valószínűleg sikerrel fogunk járni. Itt vannak a javaslataink. A nyelvtudásodat az angol iskolának ki kell értékelnie, így nekik kell rendelkezniük ezzel a lehetőséggel, mielőtt bármit elkezdenek. A város bármely pontjáról könnyen elérhetővé kell válniuk, ugyanakkor távolról is támogatniuk kell őket (például a WhatsApp, Skype, Messenger segítségével) bármikor, akkor is, ha fizikailag nem részt vesznek kurzusukon; biztosítaniuk kell azokat a tanárokat / tanárokat, akiknek a tantervei megtalálhatók a saját weboldalukon vagy bárhol másutt könnyen elérhető módon; rendelkezésre kell állniuk, hogy megbeszéljék az Ön igényeit, hogy szolgáltatásukat leginkább az Ön igényeihez igazítsák. Nagy plusz lenne, ha sikerülne megteremteni és ösztönözni a tanórán kívüli tevékenységeket a hallgatók körében, valamint az oktatóikkal / oktatóikkal, például múzeumi látogatások, ad hoc „mindennapi élet” tanfolyamok, mozik, színház, stb.

Az eszközök a legfontosabb dolog, ezért könyveket kell adni anélkül, hogy el kellene mennie és keresnie kell azokat a könyvesboltokban, vagy online vásárolni. Alapvetően a londoni legjobb angol iskolának képesnek kell lennie arra, hogy a lehető legmegfelelőbb szolgáltatást biztosítsa Önnek annak érdekében, hogy tudása és nyelvi készségei nagy erőfeszítések nélkül javulhassanak, és ezáltal öröm legyen.

Mit csinálunk - a Skype-on

A mai elfoglalt életmód nem mindig ad lehetőséget arra, hogy elkötelezze magát a tanulással, a hobbijaival vagy érdekeivel.

A B & 20 British School megtalálta az Ön számára megfelelő megoldást. Most már online órákat követhet, és angolul tanulhat közvetlenül a kanapé vagy az ágy kényelme alapján, otthonának pihentető környezetében.

Kiváló minőségű órákat fog kapni angol anyanyelvi tanárok részéről. Tanára késő estig lesz elérhető, hétvégét is ideértve.

Ideális azok számára, akiknek korlátozott ideje van, és bármikor, beleértve a hétvégét, inkább az online angol órákat részesítik előnyben.

Skype osztályaink általában azoknak az embereknek az első választása, akiknek nincs idejük részt venni egy angol nyelvtanfolyamon a hétköznap. Ezért ezt a szolgáltatást este este 10-ig nyújtjuk.

Óráinkat angol anyanyelvűek tartják, akik széles körű tapasztalattal rendelkeznek a különféle szintek és konkrét igények kezelésében. Az órák interaktívak az összes lefedett témával, ideértve az angol nyelvtant, a beszélgetést, a hallgatást, a szókincset, a videók megtekintését a jobb társadalmi helyzetek megértése érdekében. Nem fog csalódni, mivel tanáraink segítenek az angol gyors elsajátításában és a legjobb minőségű versenyképes áron.

Az online órákhoz erős és megbízható internetkapcsolatra, valamint asztali vagy laptop számítógépre, notebookra vagy iPadre van szükség. Lehetséges oktatás okostelefonokon, de ezek nem ideálisak. A fülhallgató vagy a fejhallgató és a külső mikrofon előnyös lehet. Önnek képesnek kell lennie a Skype vagy hasonló alkalmazás használatára.

Mit csinálunk - otthonában

Ha szüksége van a tanárra, hogy otthonában látogasson el angol nyelvtanfolyamra, akkor ezt a szolgáltatást kínálhatjuk Önnek.

Nem lesz gondja London központjába utazni.

Maradhat otthon, és a tanárnál veheti magáénak egy-egy órát, aki végigvezeti Önt a kurzus minden lépésében. Igazolást otthonában kaphat nehézségek nélkül.

“Nehézségek nélkül kaphat igazolást otthonában”

Ha nem ismeri jól Londonot, vagy szeretné, ha otthonában lenne a tanár, örömmel találunk testreszabott megoldást az Ön számára.

Manapság a legtöbb embernek nincs ideje és pénze arra, hogy London központjába költözzön angol nyelvtanfolyamon való részvétel céljából. Ezért biztosítja a B & 20 British School ezt a kiváló otthoni szolgáltatást az angol nyelvtanuláshoz.

A Skype osztályokkal összehasonlítva az otthoni osztályok a legjobb választás azok számára, akik szeretnék, ha a tanár fizikai jelenléte jobban megérti az angol nyelvet és hatékonyan tanul.

Otthoni osztályainkat angol anyanyelvűek vezetik, akik interaktív órákat biztosítanak Önnek különböző eszközök és módszerek segítségével (például a társadalmi helyzetekről való beszéd), és többet megtudhatnak a nyelvtanról, az általános beszélgetésről, az üzleti angolról és a vizsga előkészítéséről. A részvételi igazolványt minden gond nélkül megkapja otthonába.

Minden órát hetenként terveznek veled, hogy megfeleljenek a határidőknek és a kitűzött céloknak.

Helyszínek

London

Address
2, Regent House – Pepper Street, Muirfield Crescent
E149SZ London, Anglia, Egyesült Királyság