Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi vagyunk a szakmai szervezet a HR és az emberek fejlesztése - szakértők a világ a munka és a karrier partner több mint 140.000 tagja az egész világon. Célunk, hogy a bajnok jobb munka és életük javítása gyakorlatok emberek és szervezetek fejlesztése, javára a magánszemélyek, vállalkozások, gazdaságok és a társadalom.

Hisszük, hogy csakúgy, mint a hozzáadott értéket teremtve a szervezetek és a gazdaság, a munka lehet és kell biztosítani az egyének és a társadalom egésze is. Munka többet kell tennie, mint felel meg az alapvető pénzügyi szükségleteit - ez kell nekünk értelme és célja, valamint hozzájárulnak a teljes jólét.

Célunk

Bejegyzett jótékonysági voltunk létre, hogy előmozdítsa a művészet és a tudomány irányítása és fejlesztése az emberek közhasznú. Elkötelezettek vagyunk nem csak a megállapítás, és élen módjait meghatározó és szervező munkát, amit létre a gazdasági és társadalmi érték, hanem hogy elősegítsék javításának módjait egyéni élettartamának.

A HR és az L & D foglalkozások tartsa a kulcsa annak, hogy az édes hely. Jó emberek kezelése és a fejlődés nem csak a jó pénzügyi teljesítményét egy adott üzlet, hanem a jólét, illetve a munkaerő és a hosszú távú jólét a gazdaságok és társadalmak, amelyekben mindannyian dolgozunk.

Elképzelésünk

Úgy véljük, hogy a növekvő és fejlődő közösség a szakemberek, hogy a bajnok jobb munka és életük, mi segítünk biztosítani, hogy a munka értéket teremt az egyének, a szervezetek, a gazdaságok és a társadalom.

Célunk, hogy meghatározza és képviselje a nemzetközi mércét kiválóság az emberek és a szervezet vezetése és fejlesztése.

Megcsináljuk ezt:

  • a hangunkat, hogy befolyásolják az érintettekkel és ösztönzik őket, hogy fektessenek be a HR szakma, valamint egyéb lehetőségeket, amelyek segítenek, hogy bajnok jobb munka és a munkával töltött életszakasz
  • annak biztosítása, hogy a HR-szakma (és CIPD tagság) is tekintélyes és megbízható a világ minden táján szélesítése és megerősítése meghatározása szakmai HR, valamint annak biztosítása, hogy a HR szakemberek a jövőben van szerelve a tudás, készségek és viselkedések keresni, hogy bizalom és a tisztelet
  • befektetés a CIPD saját jövőben fenntartható, tudásalapú vállalkozás, amely új mércét állít a kiválóság az emberek és szervezetek fejlesztése

Helyszínek

UK Online

Address
Chartered Institute of Personnel and Development 2016, 151 The Broadway
SW19 1JQ UK Online, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket