Cass Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Az egyik a City, a University of London öt szakiskola, a Cass Business School Európa egyik vezető üzleti iskolája. A "hármas-korona" akkreditáció elismert aranyszínvonalának megtartása mellett a világ egyik legfontosabb üzleti iskolája is.

Világszínvonalú hírnév

A város, a University of London szerves része, a Sir John Cass Business School része egy globális elit csoportnak az üzleti iskoláknak. Az iskola és tanfolyama következetesen a világ legjobbjai között szerepel.

Cass a világ három legnagyobb és legbefolyásosabb üzleti iskolai akkreditációs társulásának három aranyszínvonalú "hármas korona" akkreditációját tartja:

  • Egyesület az Advance Collegiate School of Business (AACSB)
  • MBA-k (AMBA)
  • Európai minőségfejlesztési rendszer (EQUIS)

Köszönhetően az elmúlt 50 éves hírnevének az oktatási és üzleti kutatás kiválóságáért, Cass kiemeli kiemelkedő tudósait, hallgatóit és vállalkozásait a világ minden tájáról a virágzó közösségbe.

Küldetésnyilatkozat

Cass-ban segítünk az egyéneknek a mai változó, összekapcsolt üzleti környezetben való boldogulásban. A legmodernebb elméletet és gyakorlatot ötvözzük mind a diákok lelkes londoni otthonában, mind a növekvő globális diákhálózattal.

Mint a világ egyik vezető üzleti iskolája, az oktatáshoz való hozzáállásunk egyedülállóan személyes, szellemi és szenvedélyes - ugyanakkor globális, gyakorlatias és fegyelmezett. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan erőteljes üzleti vezetőket fejlesszünk ki, amelyek elősegítik munkájuk agilitását, megkülönböztetését és fenntarthatóságát.

Tudás - olyan tudást építünk, amely inspirálja a hatásos és befolyásos gondolkodási vezetést

Oktatás - testreszabjuk a tanulási tapasztalatokat a készségek és a szakértelem fejlesztése, valamint a különbség és az agilitás előmozdítása érdekében

Közösség - Közösséget alkotunk közösségként, segíti munkatársainkat, alumniáinkat, partnereinket és diákjainkat a világ minden táján

Egy globális perspektíva

Globális elértünk sikerünk egyik fontos eleme, és támogatja a sokszínűség iránti elkötelezettségünket.

Cass-ban globális megközelítést alkalmazunk mindazokra, amiket csinálunk. Ez magában foglalja Dubajban működő kettős campus működését a Közel-Kelet szolgálatában, közvetlenül a modulok szállítása és a tanulmányi kirándulások megszervezése céljából szerte a világon, valamint a különböző kulturális hátterű és nemzetiségű diákok és tudósok felvétele.

Globális szemszögünkön keresztül felismerjük és felfogjuk a sokszínűség és az együttműködés hatalmas lehetőségeit.

Gyakorlati oktatás

Függetlenül attól, hogy csatlakozik a Casshoz, mint egyetemi, mester vagy MBA hallgató, hogy PhD-t szerez, vagy fejleszti fejlesztését a végrehajtó oktatáson keresztül, a legmodernebb elméletek és gyakorlatok inspiráló keveréke lesz.

Cass-ban nem hiszünk silókban való működésben. A világ vezető üzleti iskolája mélyreható ismereteket tesz lehetővé az iparág vezetőivel való szoros együttműködés révén.

Ez a megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy felkészítse Önt az elképzelésekre, a gyakorlati készségekre és a magabiztosságra, amelyeknek szüksége van a folyamatosan fejlődő üzleti világban.

Csatlakozz Cass-nak és váljon egy növekvő, erőteljes globális közösség részévé, ahol a saját jelvényed gondolatvezetőként és saját sikertörténeted létrehozásához.

Sir John Cass Alapítvány

Mivel a Sir John Cass 1712-ben alapított egy iskola az Aldgate-ben, a Sir John Cass Alapítvány támogatta világszínvonalú oktatását Londonban.

2001 májusában az Alapítvány nagyszerű adományt adott a Cass Business School új építési projektjének. Ma továbbra is folyamatosan támogatja Casset és a több mint 35.000 új generációs üzleti vezető globális közösségét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

MSc in Global Finance (online)

On-line Részidős 24 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London

Online MBA Global Finance egy világszínvonalú mester program, felajánlott keresztül a világ egyik vezető "hármas korona" akkreditált üzleti iskolák. [+]

Online MBA Global Finance egy világszínvonalú mester program, felajánlott keresztül a világ egyik vezető "hármas korona" akkreditált üzleti iskolák.

Rugalmas online formátumával a kurzus az Ön igényeinek megfelelően alakult, ha Ön:

Arra törekszik, hogy továbbfejlessze a karrierjét a pénzügyekben, anélkül, hogy a munkahelyére vonatkozó kötelezettségvállalásait tartsa meg, vagy elkötelezi magát az egyetemi tanulmányokraA világ bármely pontján székhellyel rendelkező, és világszínvonalú MSc-t keres a Global Finance-ben anélkül, hogy át kellene költöznie az Egyesült Királyságba, vagy máshol kellene áthelyeznieÚj a pénzügyi ágazat számára, tapasztalt, de más ágazatra költözik, vagy csak arra törekszik, hogy bővítse és elmélyítse globális pénzügyi ismereteit.... [-]