Hivatalos Leírás

Rólunk

 • Central Bedfordshire College 1961-ben alakult Dunstable-ben.
 • 2010. január 14-én a kollégiumot átnevezték a Central Bedfordshire College amely tükrözi a Főiskola Közép-Bedfordshire-i közösség iránti elkötelezettségét, és azt a törekvést, hogy a térség tizenhat intézményének első számú posztját ismerje el.
 • A The Central Bedfordshire College a közelmúltban fektetett be a Kingsway projektbe, amely a Dunstable campuson új létesítményeket teremtett nyilvános és hallgatói létesítményeket.
 • A régióban a Central Bedfordshire College a "barátságos főiskola", ahol az érettebb környezetet értékelik.
 • A kollégium kitűnő ellátást nyújt a tanulási nehézségekkel küzdő hallgatók számára, és ez tükrözi a kollégium kultúráját, amely megoldásokat keres
 • Central Bedfordshire College erős kapcsolatot tart a Bedfordshire Egyetemmel és a Northampton Egyetemmel.
 • A tanterv nagymértékben függ a régió, a régióban tanulók és a regionális munkáltatók igényeitől
 • Azért vagyunk itt, hogy meggyőződjünk arról, hogy a tanulók maximális potenciállal rendelkezzenek, erős támogatást, integritást és a tanulás iránti szeretetet

Vízió, küldetés, értékek és normák

Látomás

"A Central Bedfordshire College átalakítja és gazdagítja az életet a tanulás és a vállalkozás révén a foglalkoztathatóság érdekében."

Küldetés

"Nagyszerű tanulást és fejlődést biztosítunk Bedfordshire-ben és azon túl is. Innovatív, vállalkozó és inkluzív leszünk abban, amit csinálunk és hogyan csináljuk. Értékeljük és támogatjuk a tanulókat, a kollégáinkat és partnereinket. "

Értékek és normák

A Central Bedfordshire College arra számítunk, hogy a személyzet és a diákok viselkednek a következő értékekkel és normákkal:
 • Mások kezelésére a RESPECT és a COURTESY segítségével
 • Hogy Őszinte legyünk minden kapcsolatunkban egymással és partnereinkkel
 • TEAM-KELETKÉNT, VALAMINT A TUDÁSJÁT
 • CLEAR és TRANSPARENT
 • FELHASZNÁLHATÓ ÉS RÉSZVÉTEL a főiskolai tevékenységekben
 • LISTEN és COMMUNICATE
 • Az EXCELLENCE-ra törekszünk mindenben
 • Hogy élvezzük és élvezzük magunkat

Egyenlőség, sokszínűség és befogadás

A Central Bedfordshire College büszkék vagyunk arra, hogy előmozdítsuk az esélyegyenlőséget, előmozdítsuk az emberek közötti jó kapcsolatokat, és megszüntessük a megkülönböztetés, a zaklatás és az áldozattá válás bármely formáját. A Főiskola komolyan veszi és tiszteletben veszi a közszféra közötti egyenlőségi kötelezettséget, amely előírja az állami szervek számára, hogy:

 • A jogellenes megkülönböztetés, zaklatás, áldozattá válás és minden más olyan magatartás megszüntetése, amelyet a 2010-es esélyegyenlőségi törvény tilt
 • Előretekintő esélyegyenlőség az olyan személyek között, akik megkülönböztetik a védett jellemzőket, és azok, akik nem osztják meg
 • Támogasson olyan jó kapcsolatokat az emberek között, akik megoszlanak egy védett tulajdonsággal és olyan emberekkel, akik nem osztják meg

A Central Bedfordshire College ban biztosítjuk, hogy teljesítsük a közszféra közötti egyenlőséggel kapcsolatos kötelezettségeinket az éves EDI cselekvési terv nyomon követésével és végrehajtásával.

Ha többet szeretne tudni a közszféra egyenlőségi kötelezettségéről, kattintson ide

Ezek azok a dolgok, amiket Ofsted mondott a College-ról a 2016. márciusi Ofsted Inspection Report:

"Az esélyegyenlőséget a kollégium egészében elősegíti, a vezetők a gondos megfigyelés és a megfelelő beavatkozások révén megszüntették a tanulók különböző csoportjai közötti különbségeket."

"A hallgatók és az alkalmazottak közötti kapcsolatok nagyon pozitívak az osztályok túlnyomó többségében, a tanulási helyeken és a kollégium szociális területein, a diákok élvezik az idejét a főiskolán és erős közösség részévé válnak."

"A diákok tiszteletet mutatnak tanáraik és egymás iránt, és javítják a bizalom szintjét, jó önálló gondolkodási és tanulási készségeket szereznek, és jól járulnak hozzá a csoportos megbeszélésekhez."

"A hallgatók és a személyzet tisztelettel tartja egymás sokszínűségét és álláspontjait, és a legutóbbi kezdeményezés a vitás kérdések körüli filozófiai viták ösztönzésével hozzájárul egymás megértéséhez és toleranciájához, valamint egy biztonságos és harmonikus hangulathoz az egész kollégiumon keresztül. a brit értékeket is jól támogassák. "

Central Bedfordshire College büszke birtokosa a sokszínűségért felelős vezetők és a sokszínűséggel rendelkező befektetők számára, mindkettő a Nemzeti Sokféleségi Központ által odaítélt.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Central Bedfordshire College

A 3. szintű diploma a vezetés és menedzsment ideális azok számára, akik szeretnék fejleszteni a szükséges készségeket vezetni és irányítani egy csapat. Lehet, hogy a külö ... [+]

A kurzus leírása

Keresi a lehetőséget, hogy fejlessze vezetői képességeit?

A 3. szintű diploma a vezetés és menedzsment ideális azok számára, akik szeretnék fejleszteni a szükséges készségeket vezetni és irányítani egy csapat. Lehet, hogy a különböző ágazatok közötti irányításra törekszik, vagy a jövőben vezető szerepet szeretne betölteni.

A sikeres befejezést követően a tanulónak elismert 3. szintű szakképesítést kapnak a vezetés és menedzsment területén, amelyet az ILM akkreditál.

Belépési követelmények19 évesnek kell lennedÖnnek gyakorló (vagy potenciális) első vonalvezetőnek vagy elég munkatapasztalatnak kell lennieErős érdeklődés a vezetői képességek fejlesztésébenKi a tanfolyam alkalmas?... [-]
Egyesült Királyság Luton
Augusztus 2019
Angol
9 hónap
On-line
Bővebben magyarul