Central Bedfordshire College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

 • Central Bedfordshire College 1961-ben alakult Dunstable-ben.
 • 2010. január 14-én a kollégiumot átnevezték a Central Bedfordshire College amely tükrözi a Főiskola Közép-Bedfordshire-i közösség iránti elkötelezettségét, és azt a törekvést, hogy a térség tizenhat intézményének első számú posztját ismerje el.
 • A The Central Bedfordshire College a közelmúltban fektetett be a Kingsway projektbe, amely a Dunstable campuson új létesítményeket teremtett nyilvános és hallgatói létesítményeket.
 • A régióban a Central Bedfordshire College a "barátságos főiskola", ahol az érettebb környezetet értékelik.
 • A kollégium kitűnő ellátást nyújt a tanulási nehézségekkel küzdő hallgatók számára, és ez tükrözi a kollégium kultúráját, amely megoldásokat keres
 • Central Bedfordshire College erős kapcsolatot tart a Bedfordshire Egyetemmel és a Northampton Egyetemmel.
 • A tanterv nagymértékben függ a régió, a régióban tanulók és a regionális munkáltatók igényeitől
 • Azért vagyunk itt, hogy meggyőződjünk arról, hogy a tanulók maximális potenciállal rendelkezzenek, erős támogatást, integritást és a tanulás iránti szeretetet

Vízió, küldetés, értékek és normák

Látomás

"A Central Bedfordshire College átalakítja és gazdagítja az életet a tanulás és a vállalkozás révén a foglalkoztathatóság érdekében."

Küldetés

"Nagyszerű tanulást és fejlődést biztosítunk Bedfordshire-ben és azon túl is. Innovatív, vállalkozó és inkluzív leszünk abban, amit csinálunk és hogyan csináljuk. Értékeljük és támogatjuk a tanulókat, a kollégáinkat és partnereinket. "

Értékek és normák

A Central Bedfordshire College arra számítunk, hogy a személyzet és a diákok viselkednek a következő értékekkel és normákkal:
 • Mások kezelésére a RESPECT és a COURTESY segítségével
 • Hogy Őszinte legyünk minden kapcsolatunkban egymással és partnereinkkel
 • TEAM-KELETKÉNT, VALAMINT A TUDÁSJÁT
 • CLEAR és TRANSPARENT
 • FELHASZNÁLHATÓ ÉS RÉSZVÉTEL a főiskolai tevékenységekben
 • LISTEN és COMMUNICATE
 • Az EXCELLENCE-ra törekszünk mindenben
 • Hogy élvezzük és élvezzük magunkat

Egyenlőség, sokszínűség és befogadás

A Central Bedfordshire College büszkék vagyunk arra, hogy előmozdítsuk az esélyegyenlőséget, előmozdítsuk az emberek közötti jó kapcsolatokat, és megszüntessük a megkülönböztetés, a zaklatás és az áldozattá válás bármely formáját. A Főiskola komolyan veszi és tiszteletben veszi a közszféra közötti egyenlőségi kötelezettséget, amely előírja az állami szervek számára, hogy:

 • A jogellenes megkülönböztetés, zaklatás, áldozattá válás és minden más olyan magatartás megszüntetése, amelyet a 2010-es esélyegyenlőségi törvény tilt
 • Előretekintő esélyegyenlőség az olyan személyek között, akik megkülönböztetik a védett jellemzőket, és azok, akik nem osztják meg
 • Támogasson olyan jó kapcsolatokat az emberek között, akik megoszlanak egy védett tulajdonsággal és olyan emberekkel, akik nem osztják meg

A Central Bedfordshire College ban biztosítjuk, hogy teljesítsük a közszféra közötti egyenlőséggel kapcsolatos kötelezettségeinket az éves EDI cselekvési terv nyomon követésével és végrehajtásával.

Ha többet szeretne tudni a közszféra egyenlőségi kötelezettségéről, kattintson ide

Ezek azok a dolgok, amiket Ofsted mondott a College-ról a 2016. márciusi Ofsted Inspection Report:

"Az esélyegyenlőséget a kollégium egészében elősegíti, a vezetők a gondos megfigyelés és a megfelelő beavatkozások révén megszüntették a tanulók különböző csoportjai közötti különbségeket."

"A hallgatók és az alkalmazottak közötti kapcsolatok nagyon pozitívak az osztályok túlnyomó többségében, a tanulási helyeken és a kollégium szociális területein, a diákok élvezik az idejét a főiskolán és erős közösség részévé válnak."

"A diákok tiszteletet mutatnak tanáraik és egymás iránt, és javítják a bizalom szintjét, jó önálló gondolkodási és tanulási készségeket szereznek, és jól járulnak hozzá a csoportos megbeszélésekhez."

"A hallgatók és a személyzet tisztelettel tartja egymás sokszínűségét és álláspontjait, és a legutóbbi kezdeményezés a vitás kérdések körüli filozófiai viták ösztönzésével hozzájárul egymás megértéséhez és toleranciájához, valamint egy biztonságos és harmonikus hangulathoz az egész kollégiumon keresztül. a brit értékeket is jól támogassák. "

Central Bedfordshire College büszke birtokosa a sokszínűségért felelős vezetők és a sokszínűséggel rendelkező befektetők számára, mindkettő a Nemzeti Sokféleségi Központ által odaítélt.

Helyszínek

Luton

Leighton Buzzard Campus

Luton

The Incuba

Luton

Dunstable (Higher Education)

Luton

Dunstable (main campus)

Luton

Dunstable (Luton Road)

Luton

Houghton Regis

Luton

Dallow Learning Community Centre

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket