Hivatalos Leírás

Központi Jogi Továbbképző, A vezető szolgáltató a szakmai asszisztens képzés és képesítések az Egyesült Királyságban. Ők biztosítják a téma-specifikus jogi asszisztens képzés, hogy fokozza a profilt, hogy a munkáltatók és segít tovább a karrierjét. Minősített paralegals nagy az igény, és már diplomás haladt, hogy munkához jussanak, továbbá a karrierjük, és létrehozza a sikeres vállalkozások.

Központi Jogi Továbbképző (Scotland) Ltd valamint a Strathclyde Egyetem, Úttörő koncepció asszisztens képzés közel 20 évvel ezelőtt. Ők most a vezető szolgáltató a gyakorlati asszisztens képesítés a posztgraduális egész UK.

A rugalmas, otthoni tanulmányi formátum lehetővé teszi a küldöttek, hogy tanulmányozza a saját üteme mellett a teljes munkaidő és a családi kötelezettségek. Átfogó természetesen anyagokat az elején a kurzus, beleértve útmutatók, tananyagát és megbízásokat. A tanfolyam teljesen önálló és a diákok nem igényelnek további anyagokat. Munkatársaink és ipari tutorok érinthető egész, hogy támogatást és útmutatást. Sikeres diákok meghívást kapnak végzős egy éves díjkiosztó ünnepségen a Strathclyde Egyetem, Glasgow.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Central Law Training

CLT Skócia is örömmel nyújt az online tanúsítvány Projektmenedzsment Jogi amely bevezeti bizonyított menedzsment technikák és alkalmazkodik ezek, hogy azok releváns és al ... [+]

CLT Skócia is örömmel nyújt az online tanúsítvány Projektmenedzsment Jogi amely bevezeti bizonyított menedzsment technikák és alkalmazkodik ezek, hogy azok releváns és alkalmazható a jogi szektorban. Meg fogják bevezetni, hogy strukturált megközelítést, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az üzleti célok, miközben növeli az ügyfél értékét, és biztosítják a jövedelmezőséget. Számos sablonok állnak rendelkezésre, és el fog indulni a használatuk, hogy azok működnek a legjobban az Ön számára. A tanfolyam befejezése rugalmasan internetes körül más kötelezettségvállalásokat. A sikeres akkor kap egy Certificate in Project Management ügyvédek által odaítélt CLT Scotland együttműködve a University of Strathclyde.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Augusztus 2019
Angol
Részidős oktatás
6 órák
On-line
Bővebben magyarul