Hivatalos Leírás

A világ legfontosabb iparági vonatkozó képesítések

Ducere együttműködést kötött a University of Wales Trinity Saint David szállít fok, amelyek tartalmazzák az egyedi üzleti világ erőforrások Ducere híres, valamint a tudományos szigor, amelyet a legrégibb A Királyi Egyetem Walesben és Angliában, miután az egyetemi Oxford és Cambridge .

Ez a partnerkapcsolat azt eredményezte, hogy a Ducere és a Wales-i Egyetem Trinity Saint David büszkén kínálja a leginnovatívabb diplomákat - egy egyedülálló egyetemi programot, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy valódi projektekkel dolgozzanak vezető üzleti szervezetekkel az Egyesült Királyságban.

A Dūcere egy modern, ed-tech szociális vállalkozás, amely a világ leginkább inspiráló elméjét és a legfejlettebb technológiákat hozza a felsőoktatásba. A felsőoktatási programaink 24 afrikai országban finanszírozzák a legmodernebb kiadói és írástudási fejlesztéseket. Az Alapítvány eddig több mint 700 hallgatói szerzőt publikált az 50 Gyermekgyűjtemény-gyűjteményen belül.

Egyetemi diploma a 21. századi innovációs gazdaság számára

Az egyetemekkel és a nagyvállalatokkal együttműködve a Ducere a modern tanuló igényeihez igazított diplomákat kínál rugalmas online tanulmányok, valós üzleti projektek és páratlan hallgatói támogatás révén.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Gyakorlati és ipari releváns felsőoktatás

A Ducere kurzusokat a vezető szervezetekkel együttműködve nyújtják az egyetemi oktatás biztosítására, amely valóban felkészíti a diplomásokat, hogy vállalják a következő pályafutását. A Ducere ipari partnerségei támogatják a gyakorlati és releváns tananyag-tartalmat; valódi ipari projektek, amelyek a diákokat az igazi üzleti világgal összekapcsolják.

A Dücere és az UWTSD diplomával való elvégzése egyedülálló és értékes tapasztalat, amelyet máshol nem lehet elérni. Függetlenül attól, hogy saját vállalkozást indít-e, létrehoz egy szociális vállalkozást, vagy dolgozik-e egy szervezeten belül, akkor megtanulja, hogy a készségeket a valós üzleti kihívásokra alkalmazza. Az alkalmazott képzettség a szakképzett munkaadók által keresett, biztosítja, hogy sikeres legyen bármilyen utat választ.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Valódi betekintést a globális vezetők és az üzleti innovátorok között

A Ducere Global Leaders Kar több mint 250 iparági vezetőből áll, köztük a korábbi elnökök, a miniszterelnökök, a vezérigazgatók, a vállalkozók és a filantrópusok.

E vezetők videóinformációi a Ducere kurzus tartalmának és tanterveinek szőttek, áthidalva az egyetemi tanulmányok és a gyakorlati, iparilag releváns tanulás közötti szakadékot.

"Egy olyan fokozat, amely megoldja a hatékony és a munkahelyi problémát"

Sky News Live (Switzer Daily)

"A globális vezetők ... valós életvezetési kurzusokat nyújtanak"

Üzleti áttekintés Heti Magazin

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Ducere Business School

Az online BA (Hons) Alkalmazott üzleti (Marketing) a hallgatók számára széles körű alapot biztosít a szükséges készségek, hogy boldoguljon a marketing vezető a modern üzl ... [+]

Ról rőlAz online BA (Hons) Alkalmazott üzleti (Marketing) a hallgatók számára széles körű alapot biztosít a szükséges készségek, hogy boldoguljon a marketing vezető a modern üzleti világban.

A marketing kulcsfontosságú koncepcióin túl a hallgatókat is bemutatják az elmúlt években bekövetkezett változásokhoz, és fejleszteni fogják a kivételes modern marketingkampányok létrehozásához és megvalósításához szükséges készségeket és ismereteket.

A hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy marketing stratégiákat dolgozzanak ki és hajtsanak végre a meglévő valódi szervezetekben, egyedülálló diplomás tapasztalattal rendelkezzenek ahhoz, hogy karrierjüket átugorják.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
Ducere Business School

Az online BA (Hons) Alkalmazott Üzlet (Menedzsment) biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és megértést, hogy kiemelkedjen a stratégiai és operatív vezető ... [+]

Ról rőlAz online BA (Hons) Alkalmazott Üzlet (Menedzsment) biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és megértést, hogy kiemelkedjen a stratégiai és operatív vezetők a modern üzleti környezetben.

A hallgatók meg fogják érteni a menedzsment klasszikus elveit és azok relevanciáját a mai kontextusban, de értékelik azokat a kihívásokat és lehetőségeket is, amelyek egy igen globalizált, digitalizált, és így változatos, modern üzleti környezetben keletkeztek.

Ezenkívül a diákok olyan vállalkozói készségeket hoznak létre, amelyek mind a magas színvonalú digitális gazdaságon belül hatékony menedzsmentet nyújtanak, mind a vállalkozói kapacitást a megalapozott szervezeteken belül. A kurzus elvégzése felhatalmazza a tanulókat arra, hogy tervezzenek és hajtsanak végre irányítási kereteket és stratégiákat, hogy megfeleljenek azoknak az egyedi üzleti forgatókönyveknek, amelyekben megtalálják magukat, függetlenül attól, hogy melyik szervezet működik.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
Ducere Business School

A BA (Hons) Alkalmazott üzleti (vállalkozási) program kifejezetten a diákok számára a szenvedély és a törekvés, hogy elindítsa a saját vállalkozás, vagy továbbfejleszti a ... [+]

Ról rőlA BA (Hons) Alkalmazott üzleti (vállalkozási) program kifejezetten a diákok számára a szenvedély és a törekvés, hogy elindítsa a saját vállalkozás, vagy továbbfejleszti a vállalkozás, amelyhez már társult.

A program széles alapot nyújt az üzleti készségeknek a vállalkozók és az üzleti vezetők igényeihez igazítva, akiknek a vágya, hogy jobb jövővel megteremtse a kiemelkedő üzleti vezetést, függetlenül attól, hogy vállalkozó, vezető vagy szociális vállalkozó legyen.

Mivel a diákok egyedülálló tanulási tapasztalattal rendelkeznek, amely magában foglalja a világon a legsikeresebb és inspiráló vezetők, az elnökök és a miniszterelnökök, a Nobel-díjasok és a vezető tudósok több száz vállán álló testre szabott tanulási tevékenységeket és exkluzív videotartalmakat. támogatják üzleti fejlődésüket.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul

MBA

Ducere Business School

Egy úttörő online MBA, amely 6 modult fejlesztett ki és szállított az Egyesült Királyság egyik legrégebbi egyeteme. Ezenkívül a Dūcere Global Business school több száz vi ... [+]

Ról rőlAz online MBA teljes egészében online lesz, és nem igényel semmilyen campus résztvételt, tanulmányozza a világ bármely pontján egy brit MBA-t.

Ez egy úttörő MBA, melynek 6 modulja a világ egyik legrégebbi egyeteme, a Wales Trinity Saint David egyeteme. Emellett a Dūcere Global Business iskola több száz világvezető esettanulmányt is kínál, egy jelentős ipari projektvel együtt.

A Dūcere olyan szociális vállalkozás, amely Ausztráliában, Afrikában és az Egyesült Királyságban úttörő oktatási kezdeményezéseket nyújt. A Ducere Global Business School által biztosított felsőoktatási programok finanszírozzák a Dūcere Alapítvány újító, iskolai fejlesztési és mentorálási munkáját, amely egyedülálló tanulási és vezetői lehetőségeket kínál 21 afrikai országban.... [-]

Egyesült Királyság Swansea
Október 2019
Angol
Nappali
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul

Bachelor degrees for the 21st Century

The UK MBA Student Experiences