Ducere Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A világ legfontosabb iparági vonatkozó képesítések

Ducere együttműködést kötött a University of Wales Trinity Saint David szállít fok, amelyek tartalmazzák az egyedi üzleti világ erőforrások Ducere híres, valamint a tudományos szigor, amelyet a legrégibb A Királyi Egyetem Walesben és Angliában, miután az egyetemi Oxford és Cambridge .

Ez a partnerkapcsolat azt eredményezte, hogy a Ducere és a Wales-i Egyetem Trinity Saint David büszkén kínálja a leginnovatívabb diplomákat - egy egyedülálló egyetemi programot, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy valódi projektekkel dolgozzanak vezető üzleti szervezetekkel az Egyesült Királyságban.

A Dūcere egy modern, ed-tech szociális vállalkozás, amely a világ leginkább inspiráló elméjét és a legfejlettebb technológiákat hozza a felsőoktatásba. A felsőoktatási programaink 24 afrikai országban finanszírozzák a legmodernebb kiadói és írástudási fejlesztéseket. Az Alapítvány eddig több mint 700 hallgatói szerzőt publikált az 50 Gyermekgyűjtemény-gyűjteményen belül.

Egyetemi diploma a 21. századi innovációs gazdaság számára

Az egyetemekkel és a nagyvállalatokkal együttműködve a Ducere a modern tanuló igényeihez igazított diplomákat kínál rugalmas online tanulmányok, valós üzleti projektek és páratlan hallgatói támogatás révén.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Gyakorlati és ipari releváns felsőoktatás

A Ducere kurzusokat a vezető szervezetekkel együttműködve nyújtják az egyetemi oktatás biztosítására, amely valóban felkészíti a diplomásokat, hogy vállalják a következő pályafutását. A Ducere ipari partnerségei támogatják a gyakorlati és releváns tananyag-tartalmat; valódi ipari projektek, amelyek a diákokat az igazi üzleti világgal összekapcsolják.

A Dücere és az UWTSD diplomával való elvégzése egyedülálló és értékes tapasztalat, amelyet máshol nem lehet elérni. Függetlenül attól, hogy saját vállalkozást indít-e, létrehoz egy szociális vállalkozást, vagy dolgozik-e egy szervezeten belül, akkor megtanulja, hogy a készségeket a valós üzleti kihívásokra alkalmazza. Az alkalmazott képzettség a szakképzett munkaadók által keresett, biztosítja, hogy sikeres legyen bármilyen utat választ.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Valódi betekintést a globális vezetők és az üzleti innovátorok között

A Ducere Global Leaders Kar több mint 250 iparági vezetőből áll, köztük a korábbi elnökök, a miniszterelnökök, a vezérigazgatók, a vállalkozók és a filantrópusok.

E vezetők videóinformációi a Ducere kurzus tartalmának és tanterveinek szőttek, áthidalva az egyetemi tanulmányok és a gyakorlati, iparilag releváns tanulás közötti szakadékot.

"Egy olyan fokozat, amely megoldja a hatékony és a munkahelyi problémát"

Sky News Live (Switzer Daily)

"A globális vezetők ... valós életvezetési kurzusokat nyújtanak"

Üzleti áttekintés Heti Magazin

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online BAs » Megjelenítés Online MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA (Hons) az Alkalmazott Üzletágban (Marketing)

On-line Nappali 2 - 3 év May 2019 Egyesült Királyság Swansea

Az online BA (Hons) Alkalmazott üzleti (Marketing) a hallgatók számára széles körű alapot biztosít a szükséges készségek, hogy boldoguljon a marketing vezető a modern üzleti világban. [+]

Ról rőlAz online BA (Hons) Alkalmazott üzleti (Marketing) a hallgatók számára széles körű alapot biztosít a szükséges készségek, hogy boldoguljon a marketing vezető a modern üzleti világban.

A marketing kulcsfontosságú koncepcióin túl a hallgatókat is bemutatják az elmúlt években bekövetkezett változásokhoz, és fejleszteni fogják a kivételes modern marketingkampányok létrehozásához és megvalósításához szükséges készségeket és ismereteket.

A hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy marketing stratégiákat dolgozzanak ki és hajtsanak végre a meglévő valódi szervezetekben, egyedülálló diplomás tapasztalattal rendelkezzenek ahhoz, hogy karrierjüket átugorják.... [-]


BA (Hons) az Alkalmazott Üzletágban (Menedzsment)

On-line Nappali 2 - 3 év May 2019 Egyesült Királyság Swansea

Az online BA (Hons) Alkalmazott Üzlet (Menedzsment) biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és megértést, hogy kiemelkedjen a stratégiai és operatív vezetők a modern üzleti környezetben. [+]

Ról rőlAz online BA (Hons) Alkalmazott Üzlet (Menedzsment) biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és megértést, hogy kiemelkedjen a stratégiai és operatív vezetők a modern üzleti környezetben.

A hallgatók meg fogják érteni a menedzsment klasszikus elveit és azok relevanciáját a mai kontextusban, de értékelik azokat a kihívásokat és lehetőségeket is, amelyek egy igen globalizált, digitalizált, és így változatos, modern üzleti környezetben keletkeztek.

Ezenkívül a diákok olyan vállalkozói készségeket hoznak létre, amelyek mind a magas színvonalú digitális gazdaságon belül hatékony menedzsmentet nyújtanak, mind a vállalkozói kapacitást a megalapozott szervezeteken belül. A kurzus elvégzése felhatalmazza a tanulókat arra, hogy tervezzenek és hajtsanak végre irányítási kereteket és stratégiákat, hogy megfeleljenek azoknak az egyedi üzleti forgatókönyveknek, amelyekben megtalálják magukat, függetlenül attól, hogy melyik szervezet működik.... [-]


BA (Hons) az Alkalmazott Üzletágban (Vállalkozás)

On-line Nappali 2 - 3 év May 2019 Egyesült Királyság Swansea

A BA (Hons) Alkalmazott üzleti (vállalkozási) program kifejezetten a diákok számára a szenvedély és a törekvés, hogy elindítsa a saját vállalkozás, vagy továbbfejleszti a vállalkozás, amelyhez már társult. [+]

Ról rőlA BA (Hons) Alkalmazott üzleti (vállalkozási) program kifejezetten a diákok számára a szenvedély és a törekvés, hogy elindítsa a saját vállalkozás, vagy továbbfejleszti a vállalkozás, amelyhez már társult.

A program széles alapot nyújt az üzleti készségeknek a vállalkozók és az üzleti vezetők igényeihez igazítva, akiknek a vágya, hogy jobb jövővel megteremtse a kiemelkedő üzleti vezetést, függetlenül attól, hogy vállalkozó, vezető vagy szociális vállalkozó legyen.

Mivel a diákok egyedülálló tanulási tapasztalattal rendelkeznek, amely magában foglalja a világon a legsikeresebb és inspiráló vezetők, az elnökök és a miniszterelnökök, a Nobel-díjasok és a vezető tudósok több száz vállán álló testre szabott tanulási tevékenységeket és exkluzív videotartalmakat. támogatják üzleti fejlődésüket.... [-]


MBA

MBA Online

On-line Nappali 15 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Swansea

Ez egy úttörő MBA, 6 modul által kifejlesztett és szállított a világ egyik legrégebbi egyetemek. Ezenkívül a Dūcere Global Business School több száz világvezető esettanulmányt, valamint egy nagy ipari projektet kínál. [+]

Ról rőlAz MBA Online teljes mértékben online, és nem igényel campusot.

Ez egy úttörő MBA, 6 modul által kifejlesztett és szállított a világ egyik legrégebbi egyetemek. Ezenkívül a Dūcere Global Business School több száz világvezető esettanulmányt, valamint egy nagy ipari projektet kínál.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?A mesterfokozat a szenvedélyekhez, célokhoz és ambíciókhoz igazodik.Fejleszteni kell egy iparági releváns projekt portfóliót a diploma részeként.Ismerje meg a több mint 250 Ducere Global Leaders dinamikus megismerését, beleértve a volt elnököket, a miniszterelnököket, a Nobel-díjasokat, a globális vezetőket, a vezérigazgatókat és az üzleti innovátorokat.Fejleszteni kell azokat a készségeket, amelyeket a munkaadóknak szüksége vanÉlvezze a személyre szabott diákok támogatásátTanulmányozza, ha HD videókhoz illik, páratlan akadémiai támogatást és vizsga nélkül.Legfontosabb tanulmányi területekGlobális üzleti kihívásokEmberi erőforrás menedzsmentMarketing menedzsmentPénzügyi menedzsmentDigitális vállalkozói tevékenységStratégiai menedzsmentFő Alkalmazott Ipari ProjektA karrierlehetőségek közé tartozik:MenedzserRendezőCégtulajdonosProjektmenedzser módosításaSzaktanácsadó [-]

Videók

Bachelor degrees for the 21st Century

The UK MBA Student Experiences

Kapcsolat