Ducere Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A világ legfontosabb iparági vonatkozó képesítések

Ducere együttműködést kötött a University of Wales Trinity Saint David szállít fok, amelyek tartalmazzák az egyedi üzleti világ erőforrások Ducere híres, valamint a tudományos szigor, amelyet a legrégibb A Királyi Egyetem Walesben és Angliában, miután az egyetemi Oxford és Cambridge .

Ez a partnerkapcsolat azt eredményezte, hogy a Ducere és a Wales-i Egyetem Trinity Saint David büszkén kínálja a leginnovatívabb diplomákat - egy egyedülálló egyetemi programot, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy valódi projektekkel dolgozzanak vezető üzleti szervezetekkel az Egyesült Királyságban.

A Dūcere egy modern, ed-tech szociális vállalkozás, amely a világ leginkább inspiráló elméjét és a legfejlettebb technológiákat hozza a felsőoktatásba. A felsőoktatási programaink 24 afrikai országban finanszírozzák a legmodernebb kiadói és írástudási fejlesztéseket. Az Alapítvány eddig több mint 700 hallgatói szerzőt publikált az 50 Gyermekgyűjtemény-gyűjteményen belül.

Egyetemi diploma a 21. századi innovációs gazdaság számára

Az egyetemekkel és a nagyvállalatokkal együttműködve a Ducere a modern tanuló igényeihez igazított diplomákat kínál rugalmas online tanulmányok, valós üzleti projektek és páratlan hallgatói támogatás révén.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Gyakorlati és ipari releváns felsőoktatás

A Ducere kurzusokat a vezető szervezetekkel együttműködve nyújtják az egyetemi oktatás biztosítására, amely valóban felkészíti a diplomásokat, hogy vállalják a következő pályafutását. A Ducere ipari partnerségei támogatják a gyakorlati és releváns tananyag-tartalmat; valódi ipari projektek, amelyek a diákokat az igazi üzleti világgal összekapcsolják.

A Dücere és az UWTSD diplomával való elvégzése egyedülálló és értékes tapasztalat, amelyet máshol nem lehet elérni. Függetlenül attól, hogy saját vállalkozást indít-e, létrehoz egy szociális vállalkozást, vagy dolgozik-e egy szervezeten belül, akkor megtanulja, hogy a készségeket a valós üzleti kihívásokra alkalmazza. Az alkalmazott képzettség a szakképzett munkaadók által keresett, biztosítja, hogy sikeres legyen bármilyen utat választ.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Valódi betekintést a globális vezetők és az üzleti innovátorok között

A Ducere Global Leaders Kar több mint 250 iparági vezetőből áll, köztük a korábbi elnökök, a miniszterelnökök, a vezérigazgatók, a vállalkozók és a filantrópusok.

E vezetők videóinformációi a Ducere kurzus tartalmának és tanterveinek szőttek, áthidalva az egyetemi tanulmányok és a gyakorlati, iparilag releváns tanulás közötti szakadékot.

"Egy olyan fokozat, amely megoldja a hatékony és a munkahelyi problémát"

Sky News Live (Switzer Daily)

"A globális vezetők ... valós életvezetési kurzusokat nyújtanak"

Üzleti áttekintés Heti Magazin

Helyszínek

Swansea

Address
Swansea, Wales, Egyesült Királyság