Elizabeth Johnson Organization

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Angol nyelvtanfolyamok gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek

Az EJO-nál az angol nyelvtanfolyamoknak a több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező angol nyelvtanfolyamok oktatásának hagyományát tartjuk fenn. Tanáraink elkötelezettek abban, hogy minden hallgatónkban a legjobbat hozzák. A legfrissebb tankönyveket és erőforrásokat használjuk a gyermekek, tizenévesek és felnőttek tanítására és szimpatizálunk az egyes diákok igényeire. Módszereink a nyelvtant, az olvasást és a szókincset a beszélgetéssel kombinálják.

Osztályainkban folyamatosan beszélnek angolul, és a beszéd a legjobb módja a tanulásnak!


Miért válasszon minket?

A legmegfelelőbb nyelvtanfolyam kiválasztása nagyon fontos, mert a jövőbe való befektetésről szól. Akár egy nyári üdülési kurzust keres egy intenzív, egy-egy programhoz, akár családtagjának, akár egy alkalmazottjának, biztosak vagyunk abban, hogy a válasz az angol nyelvtanulás velünk!

106992_106948_Smiley.jpg

Ajánlunk:

Ötven éves tapasztalat rendkívül sikeres angol nyelvű programok szervezésében

Ötven éve tanítunk angolul más országok diákjainak. Ez idő alatt több mint 250 000 hallgatót fogadunk az Egyesült Királyságban különböző kurzusokon, és jól ismertek az egész világon.

Rendezünk nemzetközi tanfolyamokat, programokat egyetlen nemzetiségi csoportnak és angol nyelvtanfolyamot, ahol az egyéni diákok a fogadó tanár otthonában élnek és tanulnak.

Az online tanulási programok kivételével minden tanfolyamot a brit tanács akkreditál. Tagjai vagyunk az akkreditált angol nyelviskolák és nyelvtanfolyam-szervezetek nemzeti egyesületének, az Egyesült Királyságnak, és ezen belül is a fiatal tanulók angol UK szakosodott csoportjának.

A gyorsan változó világban minden diákunk iránti elkötelezettségünk változatlan marad.


Minden tanfolyam, kivéve az online tanulási programokat, amelyeket a brit tanács akkreditált

A brit tanács akkreditációja az angol nyelvtanítás elismert minőségbiztosítási szabványa az Egyesült Királyságban. A brit tanács rendszeres időközönként megvizsgálja az angol nyelvű idegen nyelvű kurzusokat kínáló szervezeteket. A brit tanács akkreditálja azokat, akik megfelelnek a magas színvonalú minőségi követelményeknek.

Az akkreditáció biztosítja a hallgatók számára a minőséget. Tanfolyamainkat akkreditálták az angol nyelvtanfolyamok szolgáltatóinak akkreditációs rendszerének bevezetése óta.


Több, mint egy kurzus - teljes nyelvtanulás

Tanuljon angolul a tanáraiban, de még sok más módon is. Megtanulod, hogy beszélgetsz a tanáraiddal és az új barátokkal a leckeidőn kívül, és ha a homestay programban is van, akkor a házigazdáiddal. Természetesen megtanulod is, amikor üzletbe kerülsz, és látogatsz a helyi és nemzeti érdekű helyekre.

Az EJO-val való tanulás hatékony és élvezetes!


Tanítás, amely a megfelelő képzettségű tanárok gyakorlati kommunikációjára helyezi a hangsúlyt

Az angol nyelv használatával kapcsolatos bizalmának megteremtésével a legtöbbet használjuk Angliában. Tanításunk mindig az Önre és a tanulási igényekre koncentrál. A tanulási tevékenységek lehetőséget nyújtanak a gyakorlati, mindennapi angol nyelv használatára. Az osztálymunka mindig a tizenhat hallgatói osztályméreten alapul. Az egyszemélyes tanfolyamot természetesen egyénileg tervezték.

A tanfolyamokat bizonyos órákban erőforrásként használjuk, valamint hiteles, valós életű anyagokat, például újságcikkeket, rádió- és TV-műsorokat, felvételeket, verseket és filmeket. Természetesen a választott típus szerint a célokat pár- és csoportmunka, szerepjáték, megbeszélések, előadások, interjúk és felmérések révén érik el.

Az angol nyelvtanulás Angliában azt jelenti, hogy az anyanyelvűek által használt idiomatikus és mindennapi nyelvet tapasztalják. Maximális lehetőséget kínálunk a mindennapi angol nyelv gyakorlására mind a programozott tanfolyamok során, mind azokon kívül.

A tanárainkat nagyon óvatosan választjuk tapasztalataik, szakszerűségük, barátságuk és lelkesedésük miatt; valójában az általuk kínált kurzusokhoz való általános alkalmasságukért. Tanáraink képesítéssel rendelkeznek az általuk tanított pályához.


A diákok jóléte mindig abszolút prioritás

Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy biztosítsuk az Ön biztonságát és jólétét az életkora, a háttere és a típusa szempontjából, természetesen be van kapcsolva.

Az általunk kínált szálláshely alkalmas lesz, megfelel a brit tanács akkreditációs rendszerének követelményeinek, és biztonságos és biztonságos környezetet biztosít.

Ha a lakóingatlanokkal szemben tartózkodik, akkor a háztartás tagjaként fog élni. Képviselőnk meglátogatja az összes lakóhelyünket, és minden egyes házat a brit tanács kritériumai szerint ellenőrzünk. Házaink melegek és barátságosak, és egyidejűleg nem helyezünk el egynél több hallgatót ugyanabban az első nyelven, hacsak nem kérünk minket erre.

Mind a háztartásokban, mind a lakóházakban egy kiegyensúlyozott étrendet kínálunk, figyelembe véve az esetleges ésszerű táplálkozási követelményeket.

A kurzus kezdetén releváns és hasznos információkat adunk az angol jog és biztonság pontjairól, valamint arról, hogy hol tartózkodik.

Huszonnégy órás telefonszámot is adunk Önnek a vészhelyzetben való használatra.

Helyszínek

Passfield

Address
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, Anglia, Egyesült Királyság