Elizabeth Johnson Organization

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Online angol nyelvtanfolyamok idősebb tinédzserek és felnőttek számára

Online önálló tanfolyamok és tanított online tanfolyamok

Online önálló tanulás
Az EJO 9 különféle online tanfolyam-csomagot kínál idősebb tizenévesek és felnőttek számára. Minden hallgatónak szüksége van egy internetkapcsolatra és egy eszközre (a legtöbb mobilbarát, és csak letöltenék az alkalmazást).
A kínált csomagok egy kétkomponensű akadémiai angol tanfolyamtól az ötkomponensű üzleti angol nyelvtanfolyamig terjednek. Például, a Down to Business Achiever tanfolyamcsomag az üzleti beszédet, az üzleti szókincset és a három üzleti írás elemet tartalmazza B2 szinten. Az A2 szintű és annál magasabb szintű gyakorlati angol nyelvtanfolyam egy diagnosztikai teszttel kezdődik, majd a program kiválasztja azt a leckét, amelyet a hallgató követ. Az A1 szintű kurzus előzetesen kiválasztott.

Online tanfolyamok

Az EJO az angol, az üzleti angol, az általános angol és az online tanfolyamokon előkészítő vizsgafelkészítést kínál. A tanfolyam megkezdése előtt végezzen el egy angol tesztet és egy igényelemzést. Részletes megbeszélést folytat az EJO csapat egyik tagjával a kurzus céljairól és célkitűzéseiről, valamint a fejleszteni kívánt nyelvi területekről. Bármi legyen is az igénye, a tanára programot tervez, hogy megfeleljen nekik. Az órák hossza 60 perc, és annyi vagy annyi órát tarthat, amennyire szüksége van.

Minden tanár képesített EFL tanár, aki az EJO-val dolgozik. A tanított órák mellett a hallgatók további elvégzendő feladatokat is kapnak. Minden résztvevő tanúsítványt kap a tanfolyam sikeres befejezéséről. A leckéket zoom vagy hasonló platform segítségével végzik.


Miért válasszon minket?

A legmegfelelőbb nyelvtanfolyam kiválasztása valóban fontos, mivel a jövőbe történő beruházásról szól. Függetlenül attól, hogy tanított online tanfolyamot vagy csak online tanfolyamcsomagot keres, és önállóan tanulmányozza magát, a családtagot vagy az alkalmazottat, biztosak vagyunk abban, hogy a válasz: Tanuljon angolul velünk!

Helyszínek

Alton

Address
GU34 Alton, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket