FutureLearn

Bevezetés

Hivatalos Leírás

-On FutureLearnAzt akarjuk, hogy inspirálja a tanulás az élet. Ezért kínáljuk a változatos, kiváló minőségű online kurzusok és tartalma néhány a világ vezető egyetemek és más kiemelkedő kulturális intézmények.

Célunk az, hogy csatlakoztassa a tanulók az egész világon a magas színvonalú oktatók és egymással. Úgy véljük, a tanulás kell élvezetes, társadalmi tapasztalat, rengeteg lehetőséget, hogy megvitassák, és tükrözik, amit tanult, annak érdekében, hogy a friss felfedezések, és új ötleteket.

Tanfolyamok szállítják egy lépéssel egy időben, és elérhető a mobil, tablet és asztali, így elfér a tanulás körül az életed, hanem az élet körül tanulás.

Mi egy privát cég teljes egészében az Open University, az előnye több mint 40 éves tapasztalattal a távoktatási és az online oktatás. Partnereink között több mint 80, a legjobb brit és nemzetközi egyetemek, valamint az intézmények egy hatalmas archívum kulturális és oktatási anyagok, köztük a British Council, a British Library és a British Museum.

Miért működik

FutureLearn kínál egy hatékony új módja annak, hogy megtanulják az interneten. Minden kurzus célja elvei szerint a hatékony tanulás, a történetmesélés, beszélgetés, látható tanulás, és a közösségi támogatással ünnepelni haladást.

Tanulás a történetmesélés

Minden partner egyetem célja egy teljes tanulási tapasztalat által előterjesztett, vezető tudósok a maguk területén. Ahelyett sugárzott hosszú tantermi előadások, ötletek bevezetése révén kiváló minőségű videók és cikkek. Akkor majd megvitatják, amit tanultál, teszteli az új ismereteket interaktív vetélkedők, melyek hasznos válaszokat, és a lehetőséget, hogy próbálja meg újra, ha a válasz rossz. Minden természetesen egy történetet mesél el, lépésről lépésre, a kihívások és hasznos tippeket az út mentén, hogy teszteljék és építeni a megértést.

Vita a tanulás

Megtanuljuk a legjobban, ha azt megosztása és megvitatása ötletek többi tanuló, hogy megértsék a különböző tapasztalatok és perspektívák és a hiányosságok pótlására a saját tudás. De nem mindenki szereti, hogy a társadalmi, így ahelyett elküldésével tanulók ki külön vitafórumok, akkor add meg észrevételeit mellett a tartalmat.

Akkor először olvassa mások mit kell mondani erről a témáról, majd csatlakozik az, ha készen áll. Ha különösen tetszik egy megjegyzést, akkor választhat, hogy kövesse a szerző, hogy könnyen megtalálja az embereket, és megjegyzéseket, amelyek a leginkább az Ön számára.

Mi lesz építve ezek a fogalmak a "vita hátterének" és "következő" az elkövetkező hónapokban, hogy a szociális tanulás érzi kevesebb, mint egy erőltetett beszélgetés és több, mint egy beszélgetés a barátokkal ötleteit, és mit tanultál.

látható tanulás

Az egyik módja annak, hogy fokozza a tanulás az, hogy a folyamat látható, hogy tudja, mi következik, hol van a pályán és milyen messzire jöttek. A To Do lista áttekintést ad a tanfolyam, amely bemutatja a tevékenységek minden héten, és nyilvántartás vezetése, amit befejeződött.

A profil oldal összefoglalja a saját tevékenységét, beleértve a tanfolyamok és a megjegyzésekben tettek. Mi kell kiterjesztve ezeket további táblákat során és jelzéseket a fejlődést.

Közösség által támogatott tanulás

Egy intenzív tutori modell nem működik tömeges méretű ingyenes tanfolyamokat, így szükséges, hogy ajánlatot online támogatás nélkül egy nagy hálózat tutorok. A megoldás az, hogy kihasználhatja a közösség, ahol a tanulók azonnal használhatja az újonnan szerzett ismeretek megosztása révén a tudás társaik.

Következő többi tanuló része egy erős rendszer építünk, amely lehetővé teszi, hogy ismerjék a jó járulékok és elősegítik az emberek, akik hasznos tanácsokkal, és hogy fejlessze saját hírnevét. Ily módon a siker nem csak múló egy megbízást, és elvégez egy tanfolyamot, hanem abban, hogy hozzájáruljon a FutureLearn közösséget.

Massive körű társadalmi tanulás

Mindezen megközelítések kell dolgozni rengeteg tanulók, így a megjegyzések nem csak villog múlt, és reputációja építhető idővel. Ezért úgy döntöttünk, hogy hozzon létre egy új hatalmas méretű társadalmi tanulási platform, szakértelem a The Open University, a BBC, a szociális média tervezők, valamint a FutureLearn partnerekkel. Ez egy új módja a tanulás.

Megjegyzések

Látható tanulás munkája ihlette John Hattie, hogy többet megtudni, látogasson visible-learning.org.

Elveink

Tíz alapelveiről, hogyan tervezzenek és építsenek FutureLearn.

Nyitva

Ahol csak lehetséges, javasoljuk partnereinket, hogy a tananyagot nyitott és felfedezhető, összekapcsolni ki a legjobb a weben, és részt vesz az online beszélgetés. Arra törekszünk, hogy tananyagot elérhetővé, mint sok eszköz csak lehetséges, és minden látogató. Osztozunk a fejlesztési folyamatot, és az érvelés mögött az üzleti döntések keresztül csatornák, mint a blog.

Hallgassa meg a tanulók

Visszajelzéseket tanuló áll a középpontjában a fejlesztési folyamat: mind a tananyagot és jellemzői a platform. Folyamatosan ismételget, és javítja a visszajelzések alapján, és megfigyeljük, hogy az emberek tanulnak. Elindítjuk a funkciók a lehető leggyorsabban, és tanulni, hogyan valódi emberek használják őket. És akkor mi teszi őket jobban.

Mesélj történeteket

Elbeszélő fontos. Azt akarjuk, hogy inspirálja a tanulókat, hogy menjen egy utazásra, és tudja, hol van, és hova menjen a következő. Az elbeszélés tartalmaz idők nézni, hallgatni és olvasni, a tér beszélgetés, pillanatok csendes elmélkedés és csúcspontokat az értékelést. Az általunk használt történetmesélés kommunikálni ötletek szórakoztató és magával ragadó módon. És mindig legyen a tanulók felzárkóztatása.

provokál beszélgetés

Beszélgetés történik összefüggésben, és szerves része a tanulási tapasztalat. Szociális interakciók nyitott alapértelmezés ösztönzése helyettes tanulás, és lehetővé teszi, hogy mindenki részesül a vitát. Javasoljuk, hogy mindenki legyen társaságkedvelő, mert az egyik legjobb módja, hogy keresztül beszél másokkal.

Embrace masszív

Mi megragadni a lehetőségeket, hogy a nagy számú ember együtt tanulás kapjuk: a szaktudással, ami létezik a csoport a száma, akik az interneten össze egyszerre; ahogy ötletek áramlását körül hálózat és hogyan tömegek segítségével felszínre a legjobb tartalmat. És megtudjuk nézni, hogy egy nagy csoport a tanulók viselkedését.

kapcsolatokat létrehozni

Arra bíztatjuk a tanulókat, hogy a kapcsolatok a kölcsönös támogatás, kihívást ötleteiket, és távolítsa el a magány a távoktatás. Készítünk terek kis csoportokban jönnek össze, és eléri a közös megértés.

Ne komplikáld túl

Igyekszünk elkerülni komplexitás, ahol csak lehetséges. Az általunk használt down-to-earth nyelv és az élmény, mint a barátságos és vendégszerető, mint tudjuk, és ösztönzi a partnereket, hogy ugyanaz. Tervezünk a közös használati esetek. Ha a funkció akkor hasznos, de csak egy pár, akkor ellenállni a kísértésnek, hogy tartalmazza azt, annak érdekében, hogy a platform egyszerűen használható minden.

Másoktól tanulni

Mi kölcsön a legjobb műsorszórás, a játékok és a szociális média, hogy hozzon létre egy kellemes és szórakoztató tanulási tapasztalat. Felhívjuk a hatalmas tudás és tapasztalat, hogy létezik a The Open University és körében konzorciumi partnerek, akik szintén megosztják tapasztalattal nevelői egymással, hogy a lehető legjobb minőségű végtermék.

Ünnepeld haladás

Mi motiválja a tanulókat, hogy feltörik az út apró lépésekben. Mindegyik lépés falatnyi, hogy a tanulás látható, segítenek a tanulóknak látni előrelépést gyorsan és rendszeresen gondolják, hogy mit tanultak. Ünnepeljük minden lépést a fejlődés, mind a kis és nagy. Nincs olyan dolog, mint a lemorzsolódás: javasoljuk a tanulók, hogy a tapasztalat, mint kevés, vagy annyi, mint amire vágynak.

Embrace FutureLearners

Szeretnénk létrehozni egy közösséget élethosszig tanulók, és biztosítani kell a kiugrási egyik útja a következő. Látogatóink FutureLearners, nem a diákok egy adott egyetemen.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Tanfolyamok » Megjelenítés Health Tanfolyamok » Megjelenítés Law Tanfolyam »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

A blokkhálózatban az energetikai szektorban

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Értsd meg, hogyan működik a blokkgyűrű, ahol a technológia származik, és miért fogja felhatalmazni az energiaügyfeleket, mint korábban soha. [+]

Ismerje meg az energiaszektorban a blokkhálózatok bomlasztó potenciálját

Ez az online kurzus tanulmányozza az energia szektor hihetetlenül bomlasztó potenciálját a blokkoló technológia terén. Megvizsgálja, hogyan működik a blockchain, és megpróbálja megérteni a háttér, az értékteremtés és a geopolitikai kontextus megértését, ami mindenki figyelmének középpontjába került.

A kurzus egyértelmű áttekintést ad arról, hogy a blokkhálózat hogyan és miért fogja átvenni az energiaágazatot, optimalizálva a régi folyamatokat és felhatalmazva az ügyfeleket, mint korábban soha. Ez létrehoz egy új paradigmát, ahol a felhasználók energiát tudnak vásárolni és eladni egymástól.... [-]


A Cyber ​​Security bemutatása

On-line Nappali Részidős 8 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Az életünk az online szolgáltatásoktól függ. Nyerje meg a létfontosságú internetes biztonság tudását és készségeit, hogy megvédje digitális életét. [+]

Miért csatlakozik a tanfolyamhoz?

Ez az online tanfolyam segít megérteni az online biztonságot és megvédi digitális életét, akár otthon, akár dolgozik.

Cory Doctorow vezetésével megtanulhatja, hogyan ismerheti fel az online veszélyt jelentő fenyegetéseket, és lépéseket tehet annak érdekében, hogy csökkentse az esélyeit, hogy velük történjen.

A kurzus az online biztonságot a szélesebb világ kontextusában fogalmazza meg, bemutatva olyan koncepciókat, mint a rosszindulatú programok, vírusok, trójai programok, hálózati biztonság, titkosítás, személyazonosság-lopás és kockázatkezelés.

A tanfolyamot támogatja az Egyesült Királyság Kormányának Nemzeti Cyber ​​Security Programja, a GCHQ Certified Training és az IISP akkreditált.... [-]


A digitális készségekről szóló kurzus: Social Media

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan használhatja a közösségi médiát az üzleti életben, és létrehozhat egy közösségi média jelenlétét a siker méréséhez. [+]

Ismerje meg, hogyan lehet hatékonyan használni a közösségi médiát az üzleti életben

A vállalkozásnak szüksége van a közösségi médiára? Tudja meg, miért fontos a közösségi média a vállalkozások számára ma, és hogyan használhatja azt a márka létrehozásához és javításához.

Megtudhatja a márkának a közösségi médián keresztül történő népszerűsítésének kulcsfontosságú lépéseit, beleértve a kampánycélok meghatározását, a célközönség és a megfelelő csatornák azonosítását, a meggyőző tartalmak létrehozását és a jelenlétének kezelését. Megtekintheti a különböző közösségi média csatornák példáit, tippeket a használatukra, valamint a sikerek mérését és a kampányok javítását.... [-]


A fúziók és felvásárlások folyamata: Számviteli elvek

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Értsd meg, hogyan alkalmazzuk a számviteli és adózási elveket ezen a végső kurzuson egy egyesülési és felvásárlási programban. [+]

Miután egy cég összeolvadt vagy megszerezték, számos kulcsfontosságú folyamat áll rendelkezésre, amelyek segíthetnek abban, hogy az üzlet sikeres legyen. Ezen a kurzuson néhány ilyen folyamatot fedezhet fel, és megtanulja, hogyan alkalmazza a számviteli és a szövetségi jövedelemadó elveket a bevételek és a pénzforgalom projektekhez, különösen a kombináció utáni entitáshoz.

Milyen témákat fedezel fel?

1. hét - Konszolidáció

Az ellenérték sajátos módszerei és a költség módszer, alcsoportjai és konszolidációja

2. hét - Könyvelés és speciális témák megvásárlása

Fedezze fel a vásárlási elszámolást részletesen és egyéb olyan területeken, mint a belső bevételi kód 338. szakasza, adólevonási goodwill és immateriális javak... [-]


A GDP-n túlmutató globális jólét

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Hogyan gondolhatunk a GDP-n túl és olyan virágzó gazdaságot építhetünk ki, amely jobban működik az emberek és a bolygón? Ismerkedjen meg ezzel a tanfolyamgal. [+]

Fedezze fel, hogyan tudunk egy jobb világot felépíteni a jólétre, nem pedig a gazdagságra összpontosítva.

A gazdasági növekedés már nem a legjobb mutatója a szélesebb sikernek. 2050-re a globális népesség elérheti a 10 milliárdot, és környezeti válsággal lehet számolni. Ha a következő évszázadban meg akarjuk haladni, és nem csak túlélni, új eszközökre és új gondolkodási módokra lesz szükségünk a mai kihívások leküzdéséhez és mindenki számára sikeres és virágzó jövő biztosításához.

Ebben a kurzusban megvizsgálja a társadalom sikerének meghatározására irányuló más megközelítéseket, megvizsgálva, hogyan kell a jólét szélesebb értelemben törekedni mind személyes, mind planetáris szinten.... [-]


A hétköznapi kémiai kutatás során

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a szerves kémiát a parfüm, gyógyszer, sörfőzés és sport mögött az Egyesült Királyság egyik vezető egyeteméről [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam egy sor kémiai alapú témát tár fel mindennapi életünkre vonatkozóan, különös hangsúlyt helyezve a szerves kémia fontos szerepére - a széntartalmú szerves vegyületek tanulmányozására. Tevékenységek közé tartozik a kísérletezés a "konyhában" gyakorlati projektek kezdve a kivonat növényi illat, a tesztelés aktivitását fűszerek ellen mikrobák. A kurzus különösen hasznos lesz a hatodik formátor számára, akik önálló tanulási készségeket fejlesztenek ki az egyetemre való áttéréshez.

Használjon valós példákat a szerves vegyületek tanulmányozására

A tanfolyam minden hét során valós példákat fogunk megmutatni, hogy hogyan lehet megérteni a szerves vegyületek szerkezetét és alakját, hogy megmagyarázhassák reaktivitását és tulajdonságait.... [-]


A jövő építése a robotokkal

On-line Nappali Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ezen az ingyenes online tanfolyamon bemutatunk néhány olyan nagy kihívást, amelyek az önálló rendszerek létrehozásával segítenek megérteni, hogy a kutatók hogyan tervezik meg a robotrendszereket, hogyan kapcsolódnak ezek a más tanulmányi területekhez és a robotika potenciális szerepét mindennapi életünkben jövő. [+]

Fedezze fel a robotika jövőjét gyárakban, otthonokban, kórházakban, iskolákban és autókban

A közeljövőben sokan együtt fognak dolgozni a robotok mellett. A robotika és az autonóm rendszerek ismerete hasznos segítséget jelent a mai karriert meglepő számban.

Ebben a kurzusban megnézzük a robotika jelenlegi és jövőbeni fejlődését, amelyek sok mindennapi életünket alakíthatják. Készítünk egy képet a robotok tervezésének alapelveiről és alapvető kihívásairól, és bemutatjuk, hogy a Sheffield Egyetem kutatása itt dolgozik ezen kihívások leküzdésén.

Milyen témákat fedezel fel?

Ez a kurzus a robotika területén folyó jelenlegi és jövőbeli fejleményeket vizsgálta, amelyek az emberek mindennapi életének különböző aspektusait alakíthatják. Megépítette a robotok tervezésének alapelveit és alapvető kihívásait, többek között:... [-]


A kihívást jelentő viselkedés során: a fiatalok segítésére szolgáló stratégiák

On-line Részidős 5 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Hogyan kezelheti a fiatalok kihívást jelentő magatartását? Keresse meg ezt az ingyenes online tanfolyamot, amely a legújabb kutatásokat tartalmazza. [+]

A fiatalok ma szembesülnek olyan problémákkal, amelyekkel dolgozni és segíteni tudnak nekik, fontosabb, mint valaha. Ez a kurzus segít a fiatalok munkájával kapcsolatos tapasztalatainak javításában. A kurzus során a legfrissebb kutatásokat használjuk fel a kihívást jelentő magatartás okainak feltérképezésére és a stratégiák megvizsgálására, amelyek segítenek a viselkedést módosító eszköztár felépítésében. Az Ambition School Vezetés olyan különböző szakértőkkel dolgozik, amelyek empirikus ismereteket nyújtanak és különböző iskolai környezetben tanulnak, ami azt jelenti, hogy szaktudásukat mind a kutatásokból, mind a fiatalok közvetlen munkatársaiból nyerik.... [-]


A nemen és a fejlődés területén

On-line Részidős 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Hogyan viszonyul a nem a nemzetközi és közösségi fejlődéshez? Ismerje meg ezt az online tanfolyamot. [+]

Fedezze fel a nemek és a nemzetközi fejlődés közötti kapcsolatot

Mi a gender-hez a nemzetközi fejlődéshez? A "nő" a nemek és a fejlődés középpontja? Mi hozza össze a nemet és a fejlődést?

Ezek azok a kérdések, amelyeket kérni fognak és válaszolunk erre a kurzusra. Fedezd fel a kortárs nemzetközi és közösségfejlesztés nemi dimenzióit, és végül megtudhatod, hogy mi és miért fontos a neme.

Milyen témákról lesz magáé?

Az online tanfolyam kulcskérdései a nemekkel kapcsolatos kérdésekben a mai nemzetközi és közösségi fejlődésben:

Mi köze van a nemekhez a fejlesztéshez? A "nő" a nemek és a fejlődés lényege? Mit hoz a nemek és a fejlődés együtt? Mit fog elérni? ... [-]

Angol nyelvtanfolyam a munkahelyen

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez a kurzus azoknak szól, akik angolul tanulnak, és akik érdeklődnek az angol nyelvtudás fejlesztéséért a foglalkoztathatóság és a munkahelyi környezetek tekintetében. Segítséget nyújt az álláskeresőknek és a fiatal szakembereknek, akiknek szüksége van az angolra. [+]

Ez a kurzus azoknak szól, akik angolul tanulnak, és akik érdeklődnek az angol nyelvtudás fejlesztéséért a foglalkoztathatóság és a munkahelyi környezetek tekintetében. Segítséget nyújt az álláskeresőknek és a fiatal szakembereknek, akiknek szüksége van az angolra.

Minden héten az angol munkahelyi szempontjaira összpontosítunk. Videókat nézhet és meghallgathat olyan embereket, akik keresnek és keresnek munkát, felkészülnek az interjúkra, interjúk készítésére, új munkájuk megkezdésére és az új munkatársakkal való együttműködésre. Tapasztalt oktatónk megvizsgálja az alkalmazott nyelvek egy részét, és felhívja a figyelmet olyan hasznos pontokra, amelyek segítenek javítani az angol nyelveket a munkahelyi környezetekben.... [-]


A norvég bemutatkozása

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tanulj meg beszélni, írni és megérteni az alap norvég nyelvet, ezzel az ingyenes, négyhetes, bevezető idegen nyelvtanfolyamgal. [+]

Tervezik Norvégiába tanulni, utazni vagy dolgozni? Érdekli a norvég kultúrát? A skandináv modellt keresi? Vagy egy troll férjhez?

Ez az ingyenes online tanfolyam megteremti az alapvető nyelvi készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy új barátaidat hozzanak létre és megbirkózzanak a mindennapi élethelyzetekkel, valamint a norvég nyelv, a társadalom és a kultúra további feltárásának egyik lépcsője.

Ismerkedjen meg a norvég nyelvvel

Ez a négy hetes kurzus bemutatja a norvég nyelvet, amely mintegy 5 millió ember beszél. Alapvető nyelvet és nyelvtant tanul az aktív tanuláson keresztül. Miután befejezte ezt a kurzust, mindennapi beszélgetésekben részt vehet.... [-]


A nyílt adatok felhasználása a digitális üzletág számára

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel az Open Data hatalomát, és megtudhatja, hogyan használhatja azt az üzleti tevékenység átalakításához. [+]

Az Open Data olyan adatok, amelyeket bárki hozzáférhet, használhat vagy oszthat meg, és ha jól használják, rendkívül hatékony lehet. Lehetővé teszi a vállalkozások, az állampolgárok, a fejlesztők és a kutatók számára olyan erőforrásokat, amelyek kulcsfontosságú javulást hozhatnak közösségeik és gazdaságuk számára. Segítséget nyújt az új termékek és szolgáltatások fejlesztésében, az üzleti hatékonyság növelésében és a gazdasági érték megteremtésében.

Ez a kurzus új betekintést nyújt a nyílt adatok történetébe, előnyeire és hátrányairól, üzleti ügyeiről és az Open Data közzétételével és használatával kapcsolatos üzleti modellekről.... [-]


A pénzügyi válság megértése: az üzleti ciklusok és a politika

On-line Részidős 5 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a történelem, a pénzügyi válságok és az üzleti ciklusok közötti kapcsolatot, ezzel az ingyenes online tanfolyamgal. [+]

A gazdasági válságok gyakran súlyos következményekkel járnak - mindenkinek a kormányoktól és a vállalatoktól Öntől és éntől. De a válságok a fejlődő gazdaság alapvető részének tekinthetők, a strukturális kiigazításokkal és az intézményi változásokkal együtt. Ebben a kurzusban többet megtudunk a pénzügyi válságok szerepéről, történelmükről és értelmezésükről.

Fedezze fel a pénzügyi válság történetét

Tudunk tanulni a válságok történetéből? Ezzel a kurzussal a pénzügyi válságot egy történelmi perspektívából látjuk - a válság különböző eseteinek vizsgálata a kontextushoz viszonyítva. A kurzus végén meg kell tudnod határozni és leírni a különböző gazdasági és pénzügyi válságokat, és történelmi szempontból értelmezni ezeket a válságokat.... [-]


A Ramon Llull megértése: filozófia, művészet és tudomány az Ars Combinatoria-n keresztül

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel Ramon Llull filozófus lenyűgöző munkáját és hatását ezzel az ingyenes online tanfolyamgal [+]

Ramon Llull, a 13. században Mallorcán született, befolyásos filozófus, író és úttörő gondolkodó volt. Ezt az ellentmondásos embert az európai kultúra egyik legvilágosodottbb elméje csodálta és megvetette. A 13. század végi szellemi körökben is vezető szerepet töltött be, amelyben arab, zsidó és keresztény filozófusok és tudósok vettek részt.

Ma már új jelentőséget tulajdonított a tudás megosztásának másokkal folytatott vitájában. Ebben a kurzusban feltárjuk munkáját, és hogyan befolyásolja a művészet, az irodalom, a tudomány és a technológia.

Milyen témákat fedezel fel?

Ramon Llull életrajza

Ramon Llull munkája és találmányai... [-]


A sikeres EPQ-ban való tanfolyam: a projekt befejezéséhez szükséges csavarok és anyacsavarok

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Egy rövid tanfolyam, amelynek célja, hogy segítse a diákokat felkészülni az EPQ képesítésekre [+]

Gondolkodni egy EPQ-ból? Vagy már EPQ-t vállalt és túlterhelt? Vagy csak tippeket szeretnél kapni?

Fedezd fel az összeset Extended Project Qualification-t ezzel a kurzussal. Megvizsgálja az EPQ-t, megvizsgálja a kutatási folyamatot és az értékelési kritériumokat, és gyakorlati tanácsokat kap az időgazdálkodásról és az EPQ prezentációjáról.

Olyan készségeket is fejlesztesz, amelyek hasznosak lehetnek az egyetemi szintű tanulmányozásra való áttéréshez, és esélyt kap arra, hogy beszélgetéseket és ötleteket cseréljen másokkal, akik szintén EPQ-t csinálnak.

Milyen témákat fedezel fel?Indokolja az EPQ-tA kutatási folyamatAmit az értékelők keresnek egy EPQ-banA projektjelentés megírásaForrások keresése és értékeléseIdő beosztásAz EPQ bemutatásaA projekt összefogásaMit fog elérni?... [-]

A tanítás sikere: az osztályterem és a világ

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a 21. századi készségeket, az IKT-t és a többnyelvű megközelítést ezzel az angol nyelvtanítási szakmai továbbképzéssel. [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam az angol nyelvtanárok számára világszerte. Ez segít fejleszteni a folyamatos szakmai fejlődéshez (CPD) szükséges készségeket és gyakorlatokat.

Ez a kurzus részét képezi a sikeres tanulásnak: az angol nyelvoktatási gyakorlatnak. A programban megvizsgáljuk a CPD 12 szakmai gyakorlatát a British Council tanári fejlesztési keretén belül.

Ebben a kurzusban négy szakmai gyakorlatot fogsz megnézni:

Az IKT integrálása21. századi készségek előmozdításaTöbbnyelvű megközelítések használataAz oktatási politikák és gyakorlat megértése.

Ismerje meg az angol nyelvtanárokat világszerte

Minden héten az egyik ilyen gyakorlatra összpontosít. A tapasztalt tanárokkal készített rövid videointerjúkat a világ minden tájáról származó osztálytermi filmekkel kombinálják a főbb pontok szemléltetésére.... [-]


A továbbfejlesztett adatbányászati ​​tanfolyam a Weka-val

On-line Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan használhat olyan népszerű csomagokat, amelyek kiterjesztik a Weka funkcióit és alkalmazási területeit. Használd őket a saját adatainak bányájára! [+]

Bővítse az adatbányászati ​​forgatókönyvek és technikák repertoárját

Ez a kurzus az adatbányászattal kapcsolatos tudásszintű varázslóhoz vezet, az adatbányászatról a Weka és a More Data Mining segítségével Weka segítségével, bemutatva, hogyan kell használni a népszerű csomagokat, amelyek kiterjesztik a Weka funkcióit. Megismerheti az idősorok és a bányászati ​​adatfolyamok előrejelzését. Csatlakoztathatja a népszerű R statisztikai csomagot, és megtudhatja, hogyan használja széles körű vizualizációs és előfeldolgozó funkcióit a Weka-tól. A Weka scriptet Python-ban írhatod - mindezt a barátságos Weka felületen belül. És megtudhatja, hogyan terjesztheti az adatbányászati ​​feladatokat több számítógépen az Apache SPARK segítségével.... [-]


Az, hogyan lehet sikeres a globális munkahelyen

On-line Nappali Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

A tanfolyam bárki keres, hogy megkezdje a világ bármely pontján. Mert egyetemisták és diplomások is kapsz betekintést, hogyan kell kezelni magát sikeresen és a szükséges készségeket, hogy sikerül a globális munkahelyen. [+]

Ez a tanfolyam segít sikerül, amikor belép a munkahelyen.

A tanfolyam célja, hogy a natív és a nem angol anyanyelvű körül középszintű (kb B1 a KER) vagy annál magasabb.

Vegyes [-]

Az alapkutatás kurzusa: a számok megértése

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez a kurzus megmagyarázza, hogyan használhatja a számokat a természeti világ leírására és az atomoktól az óceánokig mindent érthet. [+]

Ez a gyakorlati, gyakorlati tanfolyam segíteni fog abban, hogy elkezd gondolkodni, mint egy tudós, számokat használva a természeti világ leírásához és megértéséhez.

Lehet, hogy a grönlandi jégtakaró mérete, az esőcseppekben lévő molekulák száma vagy a médiában bemutatott, az éghajlatváltozásról szóló legfrissebb készlet.

Az átlagokat vagy százalékokat többé nem fogja eldobni, és még megtanulod szeretni a negatív számokat. Meg fogja érteni és irányítani a számokat, mint egy tudós. A kurzus bemutatja azokat a fő készségeket, amelyekkel meg kell értened és kommunikálnod a tudományos számokat, kapcsolnod kell hozzá a valós világhoz, és osszuk meg felfedezéseidet más tanulókkal.... [-]


Az alapkutatás tanfolyamai: A kísérletek megértése

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Egyszerű, izgalmas, gyakorlati fizikai, kémiai és biológiai kísérletek segítségével ismerkedjen meg a tudományalapú készségekkel. [+]

Ismerkedjen meg a tudománygal, szórakoztató kísérleteket végezzen otthon

Ezen a gyakorlati kurzuson gondolkodni kezd, mint egy tudós, kísérleteket végezhet otthon.

Ön kivonja a DNS-t a gyümölcsből, megfigyelheti az ozmózist az akcióban, megnézheti, hogyan viselkednek különböző folyadékok fagyasztva, és megsemmisítik a burgonyát.

Miközben ezeket a kísérleteket elvégzi, tudományos készségeket fejleszt ki, beleértve a megfigyelést, a nyilvántartást, az adatelemzést és a kísérletellenőrzést.

A tanfolyamot a Dangoor Oktatás jellegű támogatásával készítették el. Ön is élvezheti a Basic Science: Understanding Numbers.

Milyen témákat fedezel fel?... [-]

Az inkluzív tanulás és a tanítási környezet tanfolyamai

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a fogyatékossággal élő diákok által tapasztalt akadályokat, és tanulmányozza meg, hogyan lehet ezeket az akadályokat legyőzni befogadó gyakorlatokon keresztül. [+]

Fedezze fel, hogyan lehet a felsőoktatást jobban bevonni

Az Egyesült Királyság kormányának kutatása szerint a fogyatékossággal élők körülbelül fele valószínűsíthetően képzettségi fokozatot szerzett, mint a fogyatékkal élők. Fontos kérdést vet fel: hogyan lehetne az oktatást inkluzívabbá tenni?

Ezen a kurzuson megtanulják a befogadás és a digitális hozzáférhetőség különböző aspektusait a diákok, a tanárok és a felsőoktatásban dolgozó segítő személyzet tapasztalatai alapján.

Fel fogod tárni a fogyatékkal élő hallgatók által tapasztalt akadályokat, a befogadó gyakorlatok szerepét, és hallgatni először a diákoktól a hatások befogadásáról szóló tanulmányaikat.... [-]


Az innovációs stratégia tanfolyamai: A szokásos gyanúsítottak kihívása

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg az innovációs stratégia megismerését és megtanulja alkalmazni azokat a fejlett és új kontextusokban az üzleti életben. [+]

A mai üzleti és világméretű kihívásokkal való találkozás megköveteli, hogy túllépjenek a kihívásokkal járó gondolkodáson. Itt van egy jó innovációs stratégia. Ezen a kurzuson megismerkedhet a nyílt innováció, a menedzsment-innováció, a platform-innováció és a feltörekvő piaci innovációk kihívásairól, és megtanulja, hogyan lehet hosszú távú megközelítéssel találkozni velük. A vetélkedők, a legfrissebb elméleti megfontolások, az úttörő vállalkozások esetei és a vezető szakemberekkel folytatott gondolkodó viták segítségével megszilárdíthatja az innovációs ismereteit.

Milyen témákat fedezel fel?

1. hét: Mi az innovációs stratégia?... [-]


Az intelligens hálózatok intelligens hálózatainak iránya: a nulla kibocsátás felé

On-line Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tudja meg, hogy az intelligens hálózatok és a nagy adatok segíthetnek az állampolgároknak, a vállalatoknak és a városoknak megérteni az energiafelhasználást és csökkenteni az ökológiai lábnyomot. [+]

Tekintse meg, hogyan segíthetnek az intelligens hálózatok az állampolgárokat, a vállalatokat és a városokat csökkenteni a kibocsátást

Ez az online tanfolyam technológiai és viselkedési keretet biztosít ahhoz, hogy segítse az állampolgárokat, a vállalatokat és a városokat a szénlábnyomuk csökkentésében.

Megvizsgálja az energiatermelési modelleket, és alapeszközöket használ, hogy integrálódjon az energiatermelési ciklusba. Megtudhatja, hogyan működnek intelligens hálózatok, mind kicsi, mind nagy léptékben. És az intelligens hálózatokból nagy adatokat gyűjti össze, és elemzi azt, hogy megértse az energiafogyasztást.

Végezetül megnézzük, hogyan lehet a közintézmények felett lenni, az energiainformáció és a fenntarthatóság növelése érdekében mind a városi, mind a vidéki környezetben.... [-]


Az irodalom és a mentális egészség: Olvasás a jólétért

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tudja meg, hogy a versek, a színdarabok és a regények segítenek megérteni és megbirkózni a mély érzelmi törésekkel az ingyenes online tanfolyamon. [+]

A nagyszerű 18. századi író, Dr. Samuel Johnson, aki súlyos depressziós csapásokban szenvedett, azt mondta, hogy "az írás egyetlen eredménye, hogy az olvasó jobban élvezhesse az életet, vagy jobban viselje azt".

Figyelembe véve a Johnson kifejezését kiindulópontként, ez a kurzus megvizsgálja, hogy a versek, a színdarabok és a regények segítenek-e megérteni és megbirkózni a mély érzelmi törődéssel.

Útközben olyan orvosok fognak hallani, akik orvosi szempontból kínálnak, és azoktól az emberektől, akik krízishelyzetben fordultak az irodalomhoz, köztük olyan jól ismert alakokat, mint Melvyn Bragg, Mark Haddon, Sir Ian McKellen és Stephen Fry.... [-]


Az árak kezelése: Bevezetés az árképzési stratégiába és a bevételek kezelésébe

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tanulja meg, hogy az árazási stratégiákkal növelje cégének bevételét, és állítsa be a megfelelő árat a megfelelő személynek a megfelelő időben. [+]

Hogyan kezelik a légitársaságokat, hoteleket, üdülőhelyeket és más szervezeteket? Miért látszólag ezek az árak nem vonatkoznak a költségekre és különbözőek az egyes fogyasztók számára? És mi az alapul szolgáló logika és stratégia ezen árak mögött?

Nyissa meg a fekete doboz árképzési stratégiáját és bevételkezelését

Ez az ingyenes online tanfolyam megnyitja a fekete bevételmenedzsment-csomagot - az utazási, szabadidős és egyéb iparágak széles körű árképzési stratégiáját, hogy további bevételeket generáljanak, az áraknak az emberek preferenciáival és fizetési hajlandóságával történő beállításával.

Meg fogja vizsgálni a módszert a legtöbb bevételkezelő rendszer magjában, és feltárja a választ olyan kérdésekre, mint például:... [-]


Az éghajlatváltozás hatása a közegészségügyre

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel az éghajlatváltozás közegészségre gyakorolt ​​hatását, és fedezze fel a különböző viselkedésformák és politikák befolyásolásának módját. [+]

Fedezze fel az éghajlatváltozásnak az egészségre gyakorolt ​​közvetlen és közvetett módjait

Ez az online tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy feltárja az éghajlatváltozás közegészségre gyakorolt ​​hatását. Megosztja egymással a közvetlen és közvetett módozatokat, amelyekben az éghajlatváltozás hatással van az egészségre az egész világon.

Kezdetével megvizsgálja az éghajlatváltozás jelenlegi tendenciáit és az ezen a területen folyamatosan felmerülő adatok értékeléséhez használt módszereket. Megtudhatja, hogyan használható a nyilvánosan elérhető adatok kihasználása, a viselkedések vagy irányelvek módosításának kampánya mind helyi, mind regionális szinten.... [-]


Bevezetés során a holland jog: az első lépéseket a jog világa

On-line Részidős 5 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

A törvény szabályozza szinte minden szempontból a társadalom számára. Néha ez nagyon jól látható: ha jön a bíróság az ügy ellen súlyos bűncselekmények vagy a parlamentben egy heves vita egy új törvényjavaslatot. A törvény szabályozza a kis - de fontos - dolgok, mint bérlet az új otthon, vagy a munkaszerződést. [+]

A törvény szabályozza szinte minden szempontból a társadalom számára. Néha ez nagyon jól látható: ha jön a bíróság az ügy ellen súlyos bűncselekmények vagy a parlamentben egy heves vita egy új törvényjavaslatot. A törvény szabályozza a kis - de fontos - dolgok, mint bérlet az új otthon, vagy a munkaszerződést.

A jobb is nagyrészt láthatatlan. Például rendezi élelmiszert a pénztárnál, te magad valószínűleg nem közvetlenül tudatában annak, hogy mindig van egy kölcsönös elkötelezettség kreatív megkötésekor közted és a szupermarketben. Ez megnyitja több jogait és kötelezettségeit, mint nyilvánított a zöldségesek és fizet érte.... [-]


Biokémiai tanfolyam: az élet molekulái

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a biokémia bioenergia és egészségre kifejtett hatását, fedezze fel a diplomások keresletét; a Biokémiai Társasággal. [+]

Miért csatlakozik a tanfolyamhoz?

A biokémia összehozza az összes tudományt, hogy tanulmányozza az élő szervezetekben bekövetkező kémiai és fizikai folyamatokat. Ez valójában az élet tudománya.

Magától értetődő tudományágaként a biokémia jelentős hatást gyakorol az élettudományok minden területére, és a biokémikusok nagy jelentőséggel bírnak a munkáltatók körében.

Ismerkedjen meg a biokémiával

Ez az ingyenes online biokémiai tanfolyam felvázolja a terület hátterét és történelmét, valamint kortárs jelentőségét az élettudományokban. Ideális, ha az iskolában a biológiát és a kémiát élvezi, és a biokémiában való tanulásról vagy a különféle tantárgyakról való gondolkodás során gondolkodik.... [-]


Course : Environmental Challenges: Hierarchy in Property Rights

On-line Nappali Részidős 2 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

A növekvő népesség és a társadalmi változások nyomást gyakorolnak a környezettel való kapcsolatunkra.

[-]

Course : From Ink to Sound: Decoding Musical Manuscripts

On-line Nappali Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

A legtöbb ember tudja, hogy a zene saját szkriptje - a jelölés. De ritkán ismerik a jelölési rendszer hosszú hagyományait.

Ebben a kurzusban időben utazunk és felfedezzük a középkori zenei jelöléseket. Megmutatjuk Önnek, hogyan kell dekódolni és átírni a korai hírszerző rendszereket. És megvitatjuk a zenei jelölés kihívásait és elveit, a szemiotikai megközelítésekre és a vizuális elméletre hivatkozva.

Milyen témákat fedezel fel?

Zenei kéziratok és jegyzetek és ezek története a történelem során.

A korai hírszerző rendszerek dekódolása és átírása.

A zenei jelölés kihívásai és elvei, amelyek a szemiotikai megközelítésekre és a vizuális elméletre vonatkoznak.... [-]


Course : Inside IELTS: Preparing for the Test with the Experts

On-line Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tudjon meg többet a szükséges készségekről az IELTS Academic számára az ingyenes kurzusról a Cambridge English-től, a tesztelőktől. [+]

Arra gondolsz, milyen készségekre van szüksége a sikerhez az IELTS Academic tesztben? Talán azt szeretné tudni, hogy az IELTS vizsgáztatók hogyan értékelik a szinteteket, vagy hogyan javíthatja a zenekar pontszámát? Ez a tanfolyam segít megtalálni a válaszokat, megérteni, hogyan kell tanulmányozni a tesztet és fejleszteni akadémiai angol nyelvtudását.

A világ különböző szakembereivel és tanulóival kölcsönhatásba fog lépni. Lehetőséged lesz arra, hogy próbáld meg az autentikus IELTS gyakorlati feladatokat, és megtudd, milyen készségeket tesztelnek és hogyan jelölték őket.

Az IELTS közös tulajdonosa a British Council, az IDP: IELTS Australia és a Cambridge English Language Assessment.... [-]


Course : Introduction to Process Mining with ProM

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Végezzen core process bányászati ​​elemzési technikákat, és helyesen értelmezze az eredményeket; Konkrét és cselekvõ folyamatbeli betekintést nyerhetnek (saját) eseményadataiból. Mit fog elérni?

A tanfolyam végéig képes lesz ...

Az elemzésre alkalmas eseményadatok azonosítása Alkalmazzon különböző folyamatbányászati ​​technikákat a ProM lite eszközön az eseménynaplókra A ProM lite eszköz különböző folyamatbányászati ​​technikák eredményeinek értelmezése Ismertesse a folyamatáramlást az eseményadatok alapján Javítsa az eseményadatok bányászati ​​elemzésén alapuló folyamatokat Ki a kurzus?

Ez a kurzus az üzleti folyamatok kezelésében (BPM), az adatkutatásban és / vagy a folyamatelemzésben érdekeltek számára készült. ... [-]


Course : Propaganda and Ideology in Everyday Life

On-line Részidős 5 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

[+]

Interdiszciplináris perspektívák az ideológiáról a politikáról, a történelemről, a szociológiáról, a klasszikusokról, a pszichológiáról és a médiatanulmányokról Az olyan mindennapi tevékenységek közötti kapcsolat, mint a fogyasztás, a főzés és a városi térségekben politikai meggyőződéssel Mit fog elérni?

A tanfolyam végéig képes lesz ...

Értékelje a különböző tudományos módszertanok hasznosságát az ideológiák megértéséhez Hasonlítsd össze a politikai spektrum által létrehozott propagandát Beszéljétek meg, hogyan haladnak a politikai eszmék és értékek a különböző történelmi időszakok és a kulturális környezet között [-]

Course : Study UK: a Guide for Education Agents and Counsellors

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

A tanfolyam végéig képes lesz ...

Határozza meg az Egyesült Királyság oktatásának és minőségbiztosításának főbb szempontjait Együttműködjenek és tanuljanak társaikkal közös gyakorlati közösségekkel Fedezze fel a kulcsfontosságú forrásokat a diákok tanácsadásához Ismerje meg szakmai gyakorlatának szempontjait Fedezze fel az ügynökök, tanácsadók és tanácsadók etikus magatartásának kulcsfontosságú területeit Mutassa be a speciális belépési alkalmazások megértését Ki a kurzus?

Ez a kurzus elsősorban azoknak a tanácsadóknak készült, akik szeretnének eljutni az Egyesült Királyságba, ideértve az iskolai tanácsadókat, oktatási ügynököket és az oktatási ügynökök iránt érdeklődőket. A potenciális diákok és a tanulók, akik érdeklődnek az Egyesült Királyságba történő tanulmányozáshoz, szintén tájékozató és hasznos kurzust találnak. Angol a B1 szinten a CEFR-n.... [-]


Course : What Influences Property Value?

On-line Részidős 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

[+]

Ez az online tanfolyam megkérdezte: mi teszi értékesebbé néhány tulajdonságot, mint mások?

Ebben a kurzusban feloldottuk az ingatlanértékek néhány titkait; Hogy a lakásárak mindig emelkednek; Az ingatlanhoz kapcsolódó karrierlehetőségek feltárása; Megfontolta a kamatlábak és az infláció lakásárakra gyakorolt ​​hatását; Feltárta a közeli lakosság iránti kereslet és a demográfiai lehetőségek közelsége hatását; És elérte és értelmezte az ingatlanárakra vonatkozó adatokat.

Mit fog elérni?

A tanfolyam végéig képes lesz ...

Ismerkedjen meg a tulajdon nyelvével Fedezze fel a különféle karrier- és befektetési lehetőségeket a tulajdonban Fedezze fel a föld különböző jellemzőit, amelyek befolyásolják az értékét Hozzáférés és értelmezés az ingatlanárak egyes adatairól Ki a kurzus? ... [-]

Course about Gabriel García Márquez: Power, History and Love

On-line Részidős 8 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Ez a tanfolyam lehetővé teszi, hogy:

Mit fog elérni? Ki a kurzus? [-]

Course about Korea in a Global Context

On-line Részidős 6 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Geopolitikai szempontból, Dél-Korea található Északkelet-Ázsiában, a régió, ahonnan szinte az összes biztonsági feszültség a kelet-ázsiai alakul ki. Vegyük például a hosszú távú kínai-japán versengés és a megoldatlan területi viták a Kelet-kínai-tengeren. [+]

Dél-Korea a kritikus pillanatban, különösen a globális kilátások.

Értsd geopolitika és a biztonság

Geopolitikai szempontból, Dél-Korea található Északkelet-Ázsiában, a régió, ahonnan szinte az összes biztonsági feszültség a kelet-ázsiai alakul ki. Vegyük például a hosszú távú kínai-japán versengés és a megoldatlan területi viták a Kelet-kínai-tengeren. Azt szokták mondani, hogy a területi viták Tokió és Peking elérte a „forráspont”. Továbbá, az állandó biztonsági fenyegetések által okozott Észak-Korea nukleáris fegyverek és a nagy hatótávolságú rakéták nem lehet félvállról venni. Legfőképpen a Kína felemelkedése és az Egyesült Államok újrakiegyenlítő "Ázsia felé valószínűleg létrehoz egy új dimenziót a globális hatalmi politika.... [-]


Course From Notation to Performance: Understanding Musical Scores

On-line Részidős 4 hetek February 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Szeretne különböző technikákat tanulni a zene hallgatásához és megértéséhez?

Megtanulhatod, hogyan csatlakoztathatod a hallható zeneszámhoz tartozó megjegyzést, a rövidebb ismerős dallamoktól a teljes zenekari pontszámig.

Mozart, Schubert, Beethoven és Mahler műveire összpontosítva bemutatjuk Önt egy zongoristának, egy kis kamarazenekarnak és egy karmesternek, aki megmagyarázza, hogyan hoznak létre emlékezetes előadásokat az oldal feljegyzéseiből.

Ki a kurzus?

Ez a tanfolyam célja mindenki számára, aki érdeklődik a zene iránt. Nem kell tudnia olvasni a zenét, vagy játszani.

[-]

Course in Academic Integrity: Values, Skills, Action

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

A leggyakoribb racionalizálás használt bocsásson akadémiai becstelenség Olyan váratlan eseményekkel foglalkozik, amelyek hozzájárulhatnak az akadémiai tisztességhez [-]

Course in Assessment for Learning in STEM Teaching

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Határozza meg a legfontosabb alapelveit Értékelés a tanulásért Értékeljük egy részét a kutatási szakirodalom Értékelés a tanulásért Tükrözik a szerepe szándékos párbeszéd támogatásában tanításait olyan nyilvánvaló módon Magyarázza meg a legfontosabb jellemzőit csuklós-pont kérdés Javítani képes létrehozni felhajtható pont kérdések révén peer review tervezési és értékelési folyamat Hozzájárulás a sok forrásból származó adattár felhajtható pont kérdések Együttműködés a kortársakkal, az oktatók és mentorok kipróbálni tevékenységek és ossza gondolkodás annak érdekében, hogy elmozdulás gyakorlatot Értékelje a gyakorlatban számos olyan ötletet, hogy lehet használni kiváltásához bizonyítékok diákok Összegyűjti és elemzi a bizonyítékokat diákok bevezetett változások az osztályban, hogy kritikusan mérlegelje a saját gyakorlatát annak érdekében, hogy elsőbbséget következő lépéseit saját fejlesztési [-]

Course in Becoming a Digital Citizen: an Introduction to the Digital Society

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

[+]

A társadalomban való eredményes részvétel egyre inkább megköveteli az online részvételt. Ez nem csak technikai képesség kérdése, akárcsak fizikai társadalmunk, megfelelő és felelősségteljes magatartást kell szerezni.

Ebben a kurzusban megvizsgáljuk és feltárjuk a digitális társadalom fogalmát. Megvizsgáljuk, hogy a személyes értékek és az etikai megítélések miként alakítják online részvételünket, és hogyan alkalmazhatók az új technológiák az esetleges problémák megoldására. Mindezen keresztül fejlesztjük digitális képességeiteket és tudatunkat a digitális technológiák használatának kulturális és etikai vonatkozásairól, és megpróbáljuk meghatározni azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékony és sikeres digitális állampolgárok lehessenek.... [-]


Course in Big Data: Statistical Inference and Machine Learning

On-line Nappali Részidős 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

Milyen szoftverek és eszközök van szüksége?

Lesz az alábbi ingyenes eszközöket. Kérjük, tekintse át az alábbi termékoldalakat annak biztosítására, hogy a rendszer megfelel a minimális követelményeknek: R és R Studio Desktop (nyílt forráskódú kiadás) Az R Studio használatával gyakorlati gyakorlatokat végez, így elég ismerősnek kell lennie R-vel:

Csomag telepítéséhez [-]

Course in Bioprinting: 3D Printing Body Parts

On-line Részidős 4 hetek June 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Ez az online tanfolyam bemutatja a forradalom történetét, bemutatva Önt az általánosan használt biométernek és bioprint-technikának.

Milyen témákról lesz magáé? A klinikai 3D bioprintek multidiszciplináris jellege A 3D-s modellező szoftver előnyei és korlátai a bioprinteléshez A 3D nyomtatási folyamat (a probléma, a tervezés, az anyagválasztás és az objektumgyártás) Esetismertetések az életet javító bioméretekről (pl. Robohand, Titán sarok, glaukóma implantátumok) A protetika és a szerkezeti támaszanyagok anyaga és változata a 3D bioprintekben Az implantátum és a protézis közötti különbség Innovatív bioaktív kutatás (pl. Porc, biopén, bőrregeneráció) Az új gyógyászati ​​kezelésekben és a 3D bioprintek jövőjével kapcsolatos etikai és szabályozási kérdések [-]

Course in Business Fundamentals: Customer Engagement

On-line Részidős 4 hetek April 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Kapcsolati marketing nem korlátozódik csak a business-to-fogyasztói ügyletekre. Függetlenül attól, hogy az állami szektorban, a katonai, vagy akár egy technológiai start-up, akkor megtudja, milyen ötleteket keretében kifejlesztett ügyfelek egyaránt alkalmazható a kapcsolatok szervezetek az érdekelt felek, például a befektetők, és egyéb szervezeti egységek egy nagy szervezet.

Mit fog elérni? Értékeljük, és értékelik az etikai kérdéseket övező marketing kapcsolatokat. Ki a kurzus?

Ez a kurzus célja, hogy bárki keres, hogy fejlesszék és erősítsék a kapcsolatot ügyfeleikkel, vagy más érdekelt felek, és nem igényel semmilyen tapasztalata kapcsolat tanulmányozása marketing.... [-]


Course in Business Fundamentals: Effective Networking

On-line Nappali Részidős 4 hetek February 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

Hálózat alapvető képesség, amely segít irányítani a karrierjét. Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja az elveket hálózati alapvető készség, hogy segítsen fejleszteni a személyes márka a világon a munka.

Építsd meg a hálózat és a személyes márka online és a valós világ

Lesz kézműves, és visszajelzést kap, lifttel pályán, egy rövid nyilatkozatot a szerepe és tehetsége. Meg fogja tanulni, hogyan kell elemezni az értékét a kapcsolatok, hogy mit keres egy új munkát, vagy olyan megoldást keres, hogy hatékonyabb a jelenlegi helyzetben. A tanfolyam is kiterjed stratégiák önálló bemutató, tartani a kapcsolatot az a kapcsolatokat, és biztosítja, hogy itt hálózati kapcsolatok alapja a kölcsönös előnyök és a bizalom.... [-]


Course in Business Futures: Sustainable Business Through Green HR

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

[+]

Adjuk a fenntarthatóság ökológiai és humán erőforrás szempontjából Határozza meg a szakaszában a fenntarthatóság és a vezetők a változás az üzleti fenntarthatóság Meghatározása és alkalmazása a zöld HR eszközök és stratégiák Fejleszteni zöld HR, mint fogalom, a szervezeteket, hogy elérjék betarthatatlanság Fedezze fel a koncepció hármas felső sorban megközelítés a fenntarthatóság Fedezze elemeinek zöld HR és a kapcsolatok között az ökológiai és humán fenntarthatóság Értékeljük a hatékony üzleti stratégiák és megközelítések fenntarthatóság Ki a kurzus?

Ez a kurzus célja, hogy a szakemberek és a diákok tudományágak műveletek, pénzügy, marketing, vagy az emberi erőforrások, akik szeretnének többet megtudni a fenntartható zöld HR gyakorlat.... [-]


Course in Challenging Wealth and Income Inequality

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Majd felfedezni sok különböző alternatívák megvalósítása egyenlőbb világot a jövő generációi számára.

A tanfolyam útmutatók Dr. Jerome De Henau adjunktus közgazdász The Open University és Jonquil Lowe, oktató a Personal Finance The Open University.

Milyen témákról lesz magáé? Mit jelent az „egyenlőtlenség”, és hogyan mérjük. Az összehasonlítás az egyenlőtlenség az országok között, különböző embercsoportok és generációk. Miért egyenlőtlenség ügyekben. Viták körül egyenlőtlenség. Az okok, következmények, jellege és hatása az egyenlőtlenség, különösen a lakhatás és a nyugdíjak. A következmények az egyenlőtlenség az egyes pénzügyi tervezés lakás és a nyugdíj-megtakarítás. [-]

Course in Exploring Anatomy: the Human Abdomen

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

[+]

Tekintsük a kutatás és megvitassák a legfontosabb különbség a szimpatikus és paraszimpatikus a vegetatív idegrendszert. [-]

Course in Finance Fundamentals: Financial Services after the Banking Crisis

On-line Nappali Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

A legfontosabb, hogyan működik az ipar a fogyasztó számára?

[-]

Course in Functional Programming in Haskell: Supercharge Your Coding

On-line Nappali Részidős 6 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

Technikák strukturálása programok nem triviális méret Fejlesztése egyéni elemzés szerszámok könyvtár támogatása Értelmezze adatstruktúrák és funkció interfészek segítségével típusok Alkalmazza formális módszerek bizonyítani tulajdonságai funkcionális programok Fejleszteni, módosítani, és fedezze kód standard Haskell platform szerszámok Indokolja a program által használt közös szabvány monádoknak (beleértve IO és talán) Fedezze fel szabvány combinators működtető listákon Ki a kurzus? [-]

Course in Global Systems Science and Policy: an Introduction

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Politika minden szinten, az egyénekről a világra: politikai és globális problémákkal kezdjük. Hogyan lehet ezeket a problémákat kell megoldani?

[-]

Course in Homo Floresiensis Uncovered: The Science of ‘the Hobbit’

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

[+]

Gyűjteni, és jelentést tesz aktuális kutatás tekintetében Floresi ember [-]

Course in Management and Leadership: Growing as a Manager

On-line Nappali Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

Mit fog elérni? Mutassa be a fogalmak a menedzsment és a vezetés Megérteni és értékelni a különböző kezelési és tanulási stílusok Határozza meg, hogy szükség van, és a fontos adatok bizonyítékként a jó döntések meghozatalát Azonosítja és meghatározza az "érdekeltek" és értsék miért fontos Kezdődik, és fejleszteni a folyamatban lévő eljárás a személyes fejlődés tervezés [-]

Course in Online Business: Customer Profiling for Success

On-line Nappali Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

Azonosítani, hogy ki az ügyfelek / fogyasztók elemzésével azok jellemzőit, és ezen információ előállításának további kutatásra Hasonlítsa részvételének szintjére és típusú vásárlás, megjósolni az milyen hatással lehet az ügyfelek vásárlási szokások Alkalmazza a primer és szekunder kutatási módszerek egy olyan piac létrehozása kutatási tervet, amely jobban meghatározza a vevő igényeit, motivációit, és ok, hogy vásárolni bizonyos termékek vagy szolgáltatások Tervezni és építeni egy ügyfél utazás térképet, hogy leírja a folyamat a vevő veszi, amikor arról dönt, vásárlás, generálásával ügyfél personas Ki a kurzus? ... [-]

Course in Social Enterprise: Business Doing Good

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

Mit fog elérni? Határozza meg a szociális vállalkozások Fejlessze társadalmi vállalkozás üzleti ötlet Hozzájárulnak beszélgetés a szociális vállalkozás világ Ki a kurzus?

Ez a kurzus célja, akit érdekel a tanulás többet szociális vállalkozás, beleértve a vállalkozókat, jótékonysági, dolgozó szakemberek és a diákok.

[-]

Course in the Secret Power of Brands

On-line Nappali Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

[+]

Hogyan márkák kap tervezték: nagy márka kialakítása, a négy dimenzió márka tervezés, a folyadék vezető folyamatok nagy márka tervezés Hogyan márkák meghajtó szervezetek: az ötlet a márka által vezetett vállalkozás, a négy negyedre márka cselekvés, a szerepe a márka innováció és a változás Értékelje a design branding, és a négy dimenzió, amelyen működik Értékeljük az előnyeit és technikák márka által vezetett menedzsment Képzeld el a jövőben a márkaépítés, és elkezdi építeni a saját személyes márka Ki a kurzus?

Nem tanulmányi követelmények, de akkor meg kell, hogy egy mély érdeklődést márkák és hogyan működnek.... [-]


Digitális készségek: növekszik a karriered

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tudja meg, hogyan változik a digitális a munka világa, és hogyan tudja sikeresen növelni karrierjét a digitális korban. [+]

Fejlessze karrierjét digitális készségekkel

A digitális technológia ma már szinte minden életünkben, például a munka során érinti. Ezen a kurzuson azt fogod felfedezni, hogyan tudsz sikeres karriert építeni a digitális korszakban. Nézzük közelebb a digitális jelentését, és hogyan változtatta meg a munkát.

Azt is feltárja, hogy milyen különböző utakra lehet szert tenni a karriered növelésére, és milyen szerepet játszhat a digitális ebben a területen. Ráadásul megtudhatja a kulcsfontosságú készségeket, amelyeknek mindannyiunknak szüksége van az új környezetben való boldoguláshoz, és hogy hogyan lehet támogatást találni és folyamatosan tanulni a célok eléréséhez.... [-]


Digitális vezetés: értékteremtés a technológia segítségével

On-line Nappali Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

A digitális technológiák rendkívül gyorsan változnak. Ez a négyhetes tanfolyam bemutatja az új digitális tájat. [+]

Ebben a kurzusban meg fogja vizsgálni: Mit jelent a "digitális vezető"? hogyan illeszkedik az üzleti és informatikai stratégiák és képességek összehangolása a versenyképesség növeléséhez; és a digitális technológiák szerepe az üzleti tevékenység erősítésében. Ki ez a tanfolyam?

A digitális vezetés célja a felső és a középvezetés a szervezet bármilyen típusában és méretében, valamint minden iparágban.

Függetlenül attól, hogy Ön vezérigazgató vagy valaki, aki részt vesz a digitális technológiák versenyképességének javításában, ez a kurzus az Ön számára. Nem számítunk arra, hogy bármilyen ismeretekkel rendelkezned a menedzsmentelméletről vagy a gyakorlati technikai készségekről a kezdetekhez.... [-]


Diákigazgatóvá válás tanfolyam: tanítás és mentorálás

On-line Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan lehet szakmailag részt venni a felsőoktatási intézmények tanításában, támogatásában és irányításában. [+]

A hallgatói asszisztensek értékes munkatársak a Groningeni Egyetemen. Jelenleg több mint 700 diák vesz fel oktatási feladatokat, támogatja a szerepfunkciókat, irányítja a pozíciókat és sok más feladatot.

De hogyan kell felkészülni a munkára, mint hallgatói asszisztens? Mi a szakmai viselkedés? Hogyan kell kezelni a kihívást jelentő helyzeteket az osztályteremben? Hogyan támogathatjuk az elsőéves hallgatókat? Ezeket és más kérdéseket fogjuk lefedni ebben a kurzusban.

Milyen témákat fedezel fel?A diákok bevonásának előnyei a szervezetbenA felsőoktatás szakmai magatartásaA felsőoktatás alapelveiOsztálykészítésTanítás egy osztálybanÉrtékelésMentorálás és visszajelzésHallgatói képviseletEsettanulmányok a felsőoktatásbanMit fog elérni?... [-]

Egészségtudományi felmérés: a kezelések finanszírozásának kiválasztása

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Tudja meg, hogyan értékelik az új gyógyszerek és kezelések bevezetése előtt. [+]

Ez a tanfolyam segít megérteni, hogyan és miért finanszírozzák a gyógyszereket és a kezeléseket, és felfedezik, hogy az egészségügyi szervezetek milyen döntéseket hoznak arról, hogy bizonyos kezelésekhez hozzáférést kell-e adnunk.

A döntések meghozatalához használt információk kulcsfontosságú elemére összpontosít - az egészségügyi technológiák értékelése (HTA).

Milyen témákról lesz magáé?

Ebben a kurzuson a következőket vettük szemügyre:

Milyen egészségügyi technikai értékelést alkalmaznak és hogyan alkalmazzák az egészségügyi döntéshozók arról, hogy milyen döntéseket hoznak arról, hogy milyen gyógyszereket és kezeléseket kell a betegek rendelkezésére bocsátani - ez azt jelenti, hogy a kezelés előnyeit vagy hatásait és költségeit is figyelembe vesszük. Olyan bizonyítékok, amelyek segíthetnek abban, hogy eldönthessük, van-e előnye a kezelésnek, és hogy mennyi hasznot nyújt. A bizonyítékok típusai, különös tekintettel a klinikai vizsgálatokra, azok kínálatára, korlátozottságukra és miért fontosak a HTA számára. A meglévő kutatások és a kezelésre vonatkozó bizonyítékok együttes alkalmazására szolgáló módszerek, így egyértelmű képet kaphatunk arról, hogy milyen előnyökkel jár a kezelés. Ehhez egy olyan eljárást vizsgáltunk, amely úgynevezett "állapotfelmérés", amely egyesíti a bizonyítékot egyetlen jelentésbe, és statisztikai módszereket alkalmaz, hogy több tanulmányból adatokat gyűjtsön össze, hogy egyetlen értékelést készítsen a kezelés hatásairól. A kábítószerek és a gazdasági hatások költségei összehasonlíthatók a meglévő kezelések költségeivel. Ehhez megpróbáltunk egy konkrét kutatási technikát, a gazdasági modellezést használni. Megvizsgáltuk a különböző típusú modelleket, azok értékét a HTA-ban és azt, hogy hogyan kombinálódnak azokkal a bizonyítékokkal, amelyekkel a kezelés klinikai hatékonyságának szisztematikus felülvizsgálata a költség / haszon becslések készítésére szolgál. Megvizsgáltuk a végleges HTA-jelentést is, hogy közvetlen megismerést nyújtsunk a döntéshozók által bemutatott... [-]

Egészség és jólét kurzus az ókori világban

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Használj irodalmi és régészeti bizonyítékokat, hogy lássuk, hogy az ókori görögök és a rómaiak hogyan közelítettek az egészséghez, a jóléthez és a társadalmi kérdésekhez. [+]

Ismerje meg a görög és a római megközelítést az egészségre és a jólétre

Milyen volt az ókori Rómában vagy Görögországban egészséges? Hogyan mondhatjuk el, milyen jólétet jelentett az ókorban?

Ez az online tanfolyam segíteni fog neked ezeket a kérdéseket feltárni, mind irodalmi, mind régészeti bizonyítékokat felhasználva, hogy felfedezzék az ősi társadalmakban a való élet részleteit.

A testet szervekre és rendszerekre osztjuk fel, mindegyiküket az emberi test szerkezetére és működésére vonatkozó ősi elméletek feltárására.

Meg fogjuk fedezni, hogy milyen ókori társadalmak olyan témákról gondolkodnak, amelyekkel még ma is birkózunk - az elme és a test viszonyából, a szexualitáshoz, az idősödéshez és a nemhez.... [-]


Ehealth: a pszichológia, a technológia és az egészség kombinációja

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Hogyan tud a technológia egészségesnek lenni? Ismerje meg az eHealth tervezését, alkalmazását, megvalósítását és értékelését. [+]

Az eHealth a jólét, az egészség és az egészségügy javítására szolgáló technológiák használatát jelenti. Ez egy esernyő kifejezés, amely rögzíti az egészségügyi kontextus, a technológia és az emberek koncepcióját.

Ebben az ingyenes online tanfolyamon betekintést nyújtunk az eHealth domainjébe, leírjuk az eHealth fejlesztésére szolgáló módszereket, és elmagyarázzuk azokat a elméleteket, amelyek lehetővé teszik a viselkedési változást és megkönnyítik a megvalósítást. Azt is meg fogod érteni, hogy az eHealth technológiákat hogyan fejlesztik és használják a gyakorlatban, különféle esettanulmányok, feladatok és példák segítségével.... [-]


Genomikai orvostan: a betegek gondozása a cukorbetegségben

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan fejlõdnek a genomika fejlõdései a tudásunkat és olyan állapotok kezelését, mint a cukorbetegség. [+]

A genetika területén óriási előrelépés történt az elmúlt tíz évben az első emberi genom szekvenálása óta. Most már csak egyetlen kísérletben lehet elemezni az összes 20 000 emberi gént, ahelyett, hogy egy adott génre koncentrálna. A genomikai korszakban vagyunk.

Ez az ingyenes online kurzus bemutatja a genomika témáját, a University of Exeter kutatási szaktudását a cukorbetegségben, bemutatva a jelenlegi genomikai ismeretek klinikai alkalmazását.

Fedezze fel a genomikai vizsgálatok hatását!

A páciens tapasztalatait felhasználjuk a cukorbetegség genetikai diagnózisa hatásának és értékének megvitatására a páciensek, családjuk és az ellátásukért felelős klinikusok számára. Megtanulják a betegség alapjául szolgáló patológiai mechanizmus megértésének értékét, hogy lehetővé tegyék a genomikai tesztelés progresszióját a klinikai gondozásban.... [-]


Geohealth tanfolyam: A közegészség javítása a földrajzi információk segítségével

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel, hogyan használhatók a térinformatikai és földrajzi információs rendszerek (GIS) a közegészség megértéséhez és javításához. [+]

Miért csatlakozik a tanfolyamhoz?

A környezetünk, amelyben élünk és dolgozunk, nagymértékben befolyásolhatja egészségünket - ez a geohealth feltörekvő területe által feltárt hatás.

Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja Önt a geohealth új fejlesztéseihez, tekintetbe véve a legfrissebb gondolkodást és módszereket a térinformatikai és földrajzi információs rendszerek (GIS) egészségügyi környezetben való felhasználására.

Ismerje meg a geohealth technikákat és a legjobb gyakorlatokat

A kurzus tíz különböző témakörből áll, az adatgyűjtési technikától kezdve a térbeli szimulációig, és célja a tudományos kutatás és az egészségügyi szakemberek közötti szakadék áthidalása.... [-]


Kezdő üzleti 4: az üzleti folyamatok

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A sikeres üzleti támaszkodik folyamatok és információs rendszerek; fontos, hogy egy vállalkozó fizet figyelmet arra, hogy az üzleti működik, és hogyan lehet javítani úgy, hogy abban a helyzetben vannak, hogy azt előre kezelni a növekedést. [+]

A sikeres üzleti támaszkodik folyamatok és információs rendszerek; fontos, hogy egy vállalkozó fizet figyelmet arra, hogy az üzleti működik, és hogyan lehet javítani úgy, hogy abban a helyzetben vannak, hogy azt előre kezelni a növekedést. Akár van egy ötletem egy jövőbeli kockázati vagy már van egy oldalsó-line üzleti, miközben tanul, ez persze fedél a hatékony üzleti folyamatok a termelékenység növelése érdekében.

Ez persze a negyedik a sorozat hat mintegy „kezdő vállalkozás”.

Milyen témákról lesz magáé? A fontos az üzleti folyamatok: adatkezelési műveletek és technológiák Hatékony üzleti folyamatok: alkalmazkodás folyamatok elősegítése az üzleti növekedés Hogyan lehetne javítani a termelékenységet, hogy megfeleljen a kereslet megnövekedett Információs rendszer típusok belül az üzleti Az üzleti terv: az üzleti folyamatok és információs rendszerek Mit fog elérni? Beszéljük meg a fontosságát mind az üzleti folyamatok és az informatikai rendszerek által hozzájárul a tanfolyam megjegyzéseket. Határozza meg a kihívásokat üzleti arcok kezelése során a növekedést. Értékelje a vállalkozó üzleti kihívás: Hogyan Sophie termelékenység növelése, hogy megfeleljen az igényeknek értékesítés? Határozza meg az üzleti folyamatokat az üzleti tervben. Vizsgálja, ahol a vállalkozás fog működni. Értékeljük, aki részt vesz a folyamatokban. Segítségével a saját üzleti ötlet vagy egy szabadon választott vállalat, vizsgálja az információs és rendszerek, nyomon követni az üzleti folyamatokat. Jegyezzük fel a szükséges készségek tervezni és futtatni az üzleti folyamatokat. Ki a kurzus? ... [-]

Kurzus: 1. világháború: Történelem 100 történetben

On-line Nappali Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Módosítsa az első világháború látásának módját, amikor újonnan kiadott történelmi archívumokról reményt, szenvedést és veszteségeket fedez fel. [+]

2015. április 25-én a Gallipoli kirakodások centenáriuma volt.

A Gallipoli-kampány Ausztrália és Új-Zéland első nagy katonai akciója az 1. világháborúban. Az Anzacs folytatta a palesztinai harcot, Egyiptomban és a nyugati fronton, és minden egyes szövetséges hadsereg egyik legmagasabb balesetszámát szenvedte el.

Gyakran szembeszállva, mindig kihívással, ez a kurzus egy olyan konfliktus kritikai vizsgálatát jelenti, amely megváltoztatta a világot.

Ez az ingyenes online tanfolyam része a Monash Egyetem 100 Stories projektjének, az Anzac centenárium emlékére és a háború költségeinek feltárására. A tanfolyam április 25-én megegyezik az ANZAC napjával, és új és befogadóbb módon emlékezik rá.... [-]


Kurzus: A bűncselekménytől a büntetésig: Bevezetés a büntető igazságszolgáltatáshoz

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Mi a bűnözés? Hogyan működik Angliában és Walesben a büntető igazságszolgáltatás? Tudjon meg többet azáltal, hogy követi az ügyet a rendszeren keresztül. [+]

Mi történik, ha állítólag elkövetett bűncselekményt Angliában és Walesben? Most az esélyed, hogy megtudd. Ebben a kurzusban követni fogja a gyanúsítottat a nyomozás, a büntetőeljárás és az ítélethozatal útján. Belépsz a tárgyalóterembe - felfedezed, hogyan működik a büntető igazságszolgáltatás - és megtudja a büntetőjogot és a kulcsfontosságú intézményeket, például a rendőrséget és a bíróságokat.

Milyen témákat fedezel fel?1. hét: A bűncselekmények meghatározása; a bűnözés terjedelmének mérése2. hét: Vizsgálat és büntetőeljárás3. hét: A próbafolyamat4. hét: BüntetésMit fog elérni?

A tanfolyam végéig képes lesz ...... [-]


Kurzus: A kémek világa: Titkok tartása

On-line Campus Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Kóstolja meg a kémkedést, és megtudja, hogyan tarthatja biztonságban a titkait a 13-18 éves korosztály számára tervezett tanfolyamon. [+]

Használjon logikai és problémamegoldó készségeket a nehéz rejtvények megoldásához

Miért kell kémkedni? Erős kritikai gondolkodás és kommunikációs készségek, a logika megértése és a rejtvények iránti szeretet mind hasznosak.

Ez a tanfolyam segíteni fogja ezeket a képességeket, miközben feltárja a kémkedés izgalmas világát. A kódkészítésről és a törésről, a titkosításról, a logikus gondolkodásról és még sok másról megtudhatja, hogy megtudja, hogy jó kém lenne.

Milyen témákat fedezel fel?Bevezetés a kémkedéshez és a közös Egyesült Államok ügynökségei, amelyek intelligenciát gyűjtenekAz információk titkosításának okaiAz információ különböző módjai titkosítottakA logikus gondolkodás és a nyelvi minták használatával a titkosított üzeneteket kulcs nélkülA hagyományos dekódolási módszerek hogyan vezetett a modern napi számítógéphezMiért fontos az információvédelem?A közösségi médiában nyújtott információk hogyan veszélyeztethetik személyes adataik biztonságátA modern napi titkosítás hatékonyságaMit fog elérni?... [-]

Kurzus: Az Éjszakai Égben: Orion

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel az éjszakai égboltot és fejlessze tudását a csillagászatról, egészen az Orion konstellációján keresztül. [+]

Ez az online csillagászati ​​tanfolyam megváltoztatja az éjszakai égbolton.

Meg fogja vizsgálni az egyik leghíresebb csillagkép Orion. Kezdve a ködével, ahol új csillagok és bolygók alakulnak ki, megnézzük a hét legfényesebb csillagot, amelyek Orionot készítik kiváló minőségű képek, többek között a Hubble Űrtávcsővel.

Meg fogja tanulni az exoplaneteket és az élet titkait a Naprendszerünkön kívül. És gondolkodni fog a Tejútról, figyelembe véve az Univerzum történetét a Nagy Bangtől a jelenig.

A tanfolyamot a Dangoor Oktatás jellegű támogatásával készítették el.

Milyen témákat fedezel fel?Az éjszakai égbolt megfigyelése és fényképezéseA Constellations és az Orion számáraCsillagképződés és csillagkép evolúciójaNukleáris fúzió a csillagokbanSupernova, fehér törpék, neutron csillagok és fekete lyukakA Tejút és más galaxisokA Nagy Bang és az Univerzum evolúciójaSötét anyagA Naprendszer, különösen az aszteroidák és az üstökösökBolygók más csillagok körülMit fog elérni?... [-]

Kurzus: cél magasabb: a menekültek és menedékkérők felsőoktatásához való hozzáférés

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ez a tanfolyam célja, hogy segítse a menekülteket és a menedékkérőket abban, hogy megkapják az általuk szükséges információkat az egyetemre az Egyesült Királyságban. [+]

Ez a kurzus célja, hogy segítse a menekülteket és a menedékkérőket abban, hogy megkapják az Egyesült Királyságban az egyetemre való jelentkezéshez és az egyetemre való bejutáshoz szükséges információkat és támogatást. Kövesd Ahmadot és Rassinát, miközben az alkalmazási folyamaton keresztül vezetnek, segít megérteni, hogy hova akar menni, és hogyan érheti el. A kurzust a felsőoktatás, a menekültek támogatásának hálózata, a nyelvtanulók és az egyetemeken tanuló menekültek egy csoportja támogatja.

Ki a kurzus?

Ez a kurzus olyan menekültek és menedékkérők számára készült, akik folytatni vagy elkezdeni felsőoktatási tanulmányaikat az Egyesült Királyságban.... [-]


Kurzus: egyesülések és akvizíciók: szabad pénzáramlás modellezés

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan értékelheti a vállalat pénzügyi teljesítményét az akvizíciós lehetőségek meghatározásához. [+]

Ez a kurzus azt vizsgálja, hogyan kell használni a szabad pénzforgalmi koncepciókat a vállalati teljesítmény elemzéséhez és értékeléséhez annak érdekében, hogy jobb tőkebevonási és beszerzési döntéseket hozhassanak.

Bevezetést kap a szabad pénzforgalomhoz és annak összetevőihez, és megismerheti a tőke költségét. Azt is megvizsgálja, hogy mennyire szabad készpénzforgalmat lehet felhasználni a felvásárlásokban, és feltárhat néhány közös végrehajtási problémát.

Milyen témákat fedezel fel?

1. hét - Ingyenes pénzforgalom

Szabad pénzforgalmi komponensek és a cég célja

2. hét - Tőke és módosított szabad pénzforgalom... [-]


Kurzus: egyesülések és felvásárlások: az üzletszerkezet kialakítása

On-line Nappali Részidős January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ismerje meg, hogyan lehet összeállítani az egyesüléseket és felvásárlásokat, és felfedezni az ügylet végrehajtásához szükséges dokumentumokat, adókat és jogi struktúrákat. [+]

Ismerje meg a fúziók és felvásárlások gyakorlati tudását

Ez a kurzus részletesen megvizsgálja a fúziók és akvizíciók tranzakcióinak különböző módjait.

Megtudhatja a jogi struktúrákat, az állományvásárlást, az eszközvásárlást, az adóveszteség egyesülését és a visszaváltási jogokat.

Ahogy feltérképezi ezeket a különböző tranzakciós struktúrákat, figyelembe veszi az érintett jogi és vállalati dokumentumokat, valamint az adóköveteléseket mind a vevő, mind az eladó vonatkozásában.

Milyen témákról lesz magáé?

1. hét - Felülvizsgálat, dokumentumok és jogi struktúrák

Értsd meg az olyan iratokat, mint pl. Eljegyzési levelek, titoktartási megállapodások, elnevezések, szándéknyilatkozatok és az M & A alapját képező struktúrák... [-]


Kurzus: Folyamatos bányászat az egészségügyben

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogy a folyamatbányászat hogyan használható az egészségügyi adatok értékes megismerésére, hogy javítsa a betegellátást, miközben csökkenti a költségeket. [+]

Ismerje meg, hogyan lehet a legtöbbet kihozni az egészségügyi adatokból a folyamatbányászat segítségével

Az egészségügyi ellátásban több ezer összetett és változó folyamat áll rendelkezésre, amelyek adatokat generálnak, beleértve a betegek kezelését, a labor eredményeit és a belső logisztikai folyamatokat. Ezen adatok elemzése alapvető fontosságú e folyamatok javításához és a szűk keresztmetszetek megszüntetéséhez.

Ezen a kurzuson azt fogja megtudni, hogy a folyamatbányászat hogyan segíthet az adatok értékes megismerésében, ha a folyamatbányászat különböző területeit vizsgálja, és megmutatja, hogyan alkalmazták. Akkor is kap a lehetőség, hogy alkalmazza a folyamat bányászat a valós egészségügyi adatok.... [-]


Kurzus: Go Solar PV: A nap fotovoltaikának üzleti lehetőségei

On-line Részidős January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a napenergia PV technológiájának jelenlegi állapotát és jövőbeni lehetőségeit, és új betekintést nyerjen a napelemek piacára. [+]

Fedezze fel a PV üzletet és bővítse professzionális lehetőségeit.

A nap hatalmának kihasználása évtizedek óta az energetikai szakemberek álma. Most, hogy a fotovoltaikus napelem technológia egyre költségesebbé, méretezhetővé és hozzáférhetőbbé válik, az álom egyre közelebb áll a valósághoz.

Ez az online tanfolyam mélyrehatóbbá teszi a napelemes PV-t, megvizsgálva annak lehetőségeit a mai és a közeljövőben, feltárja a technikai kihívásokat, és értékeli a kereskedelmi lehetőségeket.

Páratlan betekintést nyújt a globális napenergia piacba, és megadja neked a tudást és a gyakorlati részleteket a napenergia jövőjének alakításához és vezetéséhez.... [-]


Kurzus: Hogyan olvasni egy regényt

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Vegyél egy regény bőrét a modern fikció egyik fő építőelemének megértésével. [+]

Szerezzen tovább az olvasásból

Mi teszi a nagy regényt? Hogyan társul egy regény? Hogyan értékeljük legjobban a fikciót?

Válaszolj ezeket a kérdéseket és még többet ezen a kurzuson az Edinburgh-i Egyetemen és az Edinburghi Nemzetközi Könyvfesztiválon.

A kurzus során felfedezhetjük a modern fikció négy fő építőköveit: telek, jellemzés, párbeszéd és beállítás, számos szövegből származó példák felhasználásával, beleértve a négy regényt, amelyeket a tavalyi James Tait Black fikciós nyereményt választottak. Azt is feltárja a formális stratégiák szerzői által használt, hogyan jöttek, és hogyan hatnak ránk olvasóként.

Milyen témákat fedezel fel?A kurzus konkrét technikákat vizsgál meg a rajzolással és az időbeliséggel kapcsolatban, beleértve a visszahívásokat, a megbízhatatlan elbeszéléseket és a keretezett elbeszéléseket.A kurzus fontolgatja a karakter megértésének módjait, például a viselkedést és a motívumokat.A párbeszéd bemutatásával kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik, beleértve a társalgási hangulatot és a dialektus hangokat.A kurzus megvizsgálja a különböző beállítások hatását a cselekmény és a karakter fejlődésére.Felkéri a tanulókat, hogy heti tudással és végső szakértői értékeléssel teszteljék megértésüket.A kurzus magában foglalja a James Tait Black fikciós nyereményt 2017-ben elnyert négy regényt: CE Morgan The Kings of Sport, Garth Greenwell Mit jelent neked, Eimear McBride's The Lesser Bohemians és Jo Baker's A Country Road, A Tree.Mit fog elérni?... [-]

Kurzus: Készüljön fel egy kódklub futtatására

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Építsd meg bizalmadat és gyakorlati tanácsokat kapj a fiatalok kódexklubjának elindításáról és működtetéséről. [+]

Készülj fel egy szórakoztató és oktatási kód klubot

A Code Club egy globális hálózat olyan önkéntesek és pedagógusok számára, akik ingyenes kódolási klubokat működtetnek a 9-13 évesek számára.

Ez a rövid kurzus magabiztosságot és készségeket nyújt a Code Club számára a fiatalok számára, és inspirálja a következő generációt, hogy izguljon a számítástechnika és a digitális készítés terén.

Az önkéntesek, a tanárok és a Code Club csapata gyakorlati tanácsokat és tippeket fog kapni, és felderíti a Code Club által biztosított ingyenes forrásokat.

Milyen témákat fedezel fel?Lépésenkénti útmutatás a Code Club elindításához.Készítsen cselekvési tervet egy kódklub létrehozásához.Az első alkalom megtervezése és végrehajtása fiatalokkal.Ötletek és tippek arról, hogyan ösztönözheti a tanulókat és ünnepelje eredményeit.Mit fog elérni?... [-]

Kurzus: Miért fontos a kutatás?

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel, mi a kutatás, és miért olyan fontos mindannyiunk számára. Tudja meg, hogyan lehet a bizonyítékokon alapuló döntéseket hozni. [+]

Képzelj el egy olyan világot, ahol nincs kutatás, ahol a kormányok a becsvágyon alapuló politikát folytatnak, és a gyártók tesztelés nélkül engedik fel a termékeket.

A kutatás lehetővé teszi számunkra, hogy globális szinten megoldjuk a problémákat és a bizonyítékokon alapuló döntéseket hozhassunk.

Ez alatt a kurzus során bemutatjuk, hogy mi a kutatás, és miért olyan fontos mindannyiunk számára. Alapvető kutatási koncepciókat tanulhat meg, találkozhat a vezető kutatókkal, akik valós problémákkal foglalkoznak, és azonosítani tudják érdeklődésüket saját kutatásukhoz.

Milyen témákat fedezel fel?A kutatás hozzájárulása a társadalomhozBevezetés az alapvető kutatási koncepciókba, többek között: Bizonyítékokon alapuló döntéshozatalKutatási paradigmák és megközelítésekMit fog elérni?... [-]

Kurzus: Miért migrálnak az emberek? elméletek

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a migrációval kapcsolatos mélyebb elméleteket, és megtudja, hogy a migráció állandó jelenség az emberi történelem során. [+]

Mozogjon a költöztetés címsorain túl

A második részben ebben a kétrészes sorozatban megismerkednek a különböző elméleti modellekkel, amelyek megpróbálják megmagyarázni, miért kezdődik a migráció és miért folytatódik. Vizsgálja a migrációt társadalmaink strukturális jellemzőjeként, és megvizsgálja az egyének választási lehetőségeit migrálni. Figyelembe veszi a hálózatok és az intézmények szerepét az emberek mozgásában. Ön is meghallja a nemzetközi szakértőktől, hogy a migrációs elméletek segítenek megérteni a munkaerő-migráció eseteit a világ különböző régióiban.

Milyen témákat fedezel fel?A migráció mint globális jelenség megértéseMiért kezdődik a migráció?Hogyan folytatódik a migráció?Elméleti megközelítések a gyakorlatbanMit fog elérni?... [-]

Kurzus: Nagy adatok és a környezet

On-line Nappali Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Az olyan forrásokból, mint a műholdak, az érzékelők és a közösségi média, hogyan segítheti a környezeti adatelemzés az üzleti életben és a kutatásban? [+]

Használjon jelenlegi példákat a nagy környezeti adatok lehetséges előnyeinek feltárására

Az időjárási ingadozásoktól az invazív fajok elterjedéseig milyen problémákkal tudnak a tudósok a hatalmas adatgyűjtések elemzésével foglalkozni? Mik az üzleti, kutatási és mindennapi élet lehetséges előnyei?

Ismerje meg a lehetséges karrierlehetőségeket, és szerezzen betekintést az iparági szakértőktől és kutatóktól, akik egy sor jelenlegi projekten dolgoznak. A várostervezéstől a vadon élő állatok megfigyeléséig vizsgálja meg a nagy adatok kezelésének és elemzésének bonyolultságát, hogy innovatív megoldásokat kereshessen.

Milyen témákat fedezel fel?... [-]

Kurzus a birminghami korán: az utazás az iszlám szívek

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a Birminghami Korán történelmét és jelentőségét, valamint az utat a késő ókortól a Közel-Keletig a kortárs Egyesült Királyságig. [+]

Fedezze fel a történetet a világ egyik legrégibb iszlám kézirata mögött

A Birminghami Korán az egyik legrégebbi túlélő iszlám kézirat. Ez a kurzus fel fogja fedezni a Birminghami Korán eredetét és utazását az iszlám szívekből, a Birminghami Korán jelentőségét, a korának meghatározására szolgáló módszereket és annak kezelését a Cadbury Research Library, Birmingham Egyetem . Ismerje meg, hogyan lehet azonosítani a Korán kéziratok jellemzőit, és hogyan befolyásolják a könyv művészetét az iszlám kéziratos kultúrában. Továbbá megtudhatja a közel-keleti kéziratok Mingana gyűjteményét és azok relevanciáját a 21. századra.

Milyen témákat fedezel fel?... [-]

Kurzus angol nyelven, mint oktatói médium

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Felszerelni a nemzetközi összefüggésekben való tanítást az angol nyelvtudás és az interkulturális ismeretek növelésével. [+]

Mivel az egyetemek globális versenyképességűek, az angol nyelven tanított kurzusok bővülnek.

A felsőoktatásban dolgozók gyakran angol nyelvű tudományos tanári munkákká válnak - akár tanárok, akár kutatók - anélkül, hogy angolul vagy interkulturális ismeretekkel rendelkeznének.

Ez a kurzus célja, hogy orvosolja ezt, és alaposan bemutatja az angol nyelvet oktatóeszközként (EMI). Megismerkedsz az aktuális EMI gyakorlattal, és növeled az ön bizalmát az angol nyelv használatához, és az interkulturális készségek fejlesztésére is törekszel.

Csatlakozz hozzánk, és készülj fel a globális osztályteremre.

Milyen témákról lesz magáé?... [-]


Kurzus a sikerhez: Alkalmazások írása

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes háromhetes tanfolyam segít Önnek tökéletes CV, alkalmazás és online profil elkészítésében, amikor pályára vagy pályára pályázik. [+]

Ezt a kurzust a Sheffield Egyetem Karrier Service szakemberei tervezték és dolgozták ki, hogy segítsenek sikeres pályázatok elkészítésében, függetlenül attól, hogy pályázik-e álláshelyekre, vagy egyetemi vagy főiskolai tanulmányokat terveznek-e.

A három hét alatt megnézzük a pályázati folyamat különböző részeit. Segítünk Önnek abban, hogy megismerje a munkatapasztalattal és a tanulmányaival szerzett készségeit, és megmutatja, hogyan illesztheti őket a munkahelyi hirdetésekhez vagy a tanfolyam követelményeihez.

Megosztjuk Önnel a legjobb tippeket, hogy segítsenek kivételes alkalmazások, önéletrajzok (vagy életrajzok) elkészítésében, amelyek betűket és személyes kimutatásokat tartalmaznak, és betekintést nyújtanak a munkáltatók és a felvételi oktatók között, hogy mit keresnek a jelöltekben. Továbbra is megpróbáljuk megvizsgálni a digitális lábnyomát, és professzionális profilt kereshet online.... [-]


Kurzus a spanyol kultúrában a filmen keresztül

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával a Luis Bu filmjeivel [+]

Fedezze fel a spanyol kultúrát három ikonikus filmrendezőn keresztül

Ez az on-line tanfolyam három, híres spanyol filmrendező, Luis Buñuel, Pedro Almodóvar és Guillermo del Toro munkáján keresztül kutatja a spanyol kultúrát.

Minden héten megnézzük egy másik spanyol rendezőt, és rájössz, miért olyan sokan szeretik munkájukat. Fel fogod edzeni a szemed és a füled, értékeli a fotózást, a mozgást, a színt, a színt és a történetet, és segít mindenféle filmben.

Azt is megtanulod felismerni és értelmezni a kulturális és ideológiai üzeneteket a filmben, és beszélni arról, hogy a filmben a spanyol kultúra eltér a sajátjától.

Milyen témákat fedezel fel?Ismerje meg Luis Buñuel-t és a filmhez és kultúrához való hozzájárulását.Tanulj meg a fotózás és mise en scène alapfogalmainak elemzésére,Ismertesse a Buñuel filmek fényképezését és mise en scène-ét.Ismerje meg Pedro Almodóvarot, és miért fontos.Ismerje meg a szexuális politikát, tábort és a Kitsch-et a filmenIsmerje meg Guillermo del Toro-t, és miért fontosIsmerje meg a mozgás és a szerkesztés alapjaitKépes elemezni a del Toro filmjeit a mozgás és a szerkesztés soránMit fog elérni?... [-]

Kurzus Miért Biológia: Alapfogalmak

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Javítson a komplex biológiáról a társadalmi kérdésekben, amelyek hatással vannak ránk és a társadalomra. [+]

Fedezze fel a biológiát azon összetett kérdések mögött, amelyekről olvashatsz a hírekben

Gyakran olvassuk a biológián alapuló híreket, amelyeket nem értünk eléggé ahhoz, hogy véleményt alkossunk.

A komplex biológiai fogalmak - a genetikai determinizmus, a klónozás, a géntechnika, az öregedés elleni küzdelem, az eugenetika, a mesterséges kiválasztás vagy az intelligencia öröksége - értelmezéséhez tudni kell, hogy nem tudjuk.

Ez az online tanfolyam segíthet. Alapvető bevezetést ad az ötletek mögött álló biológiának, - tanulságok és szakértői interjúk segítségével - annak érdekében, hogy megértsük azok következményeit a társadalomtudományok és a humán tudományok területén.... [-]


Környezeti igazságszolgáltatási kurzus

On-line Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Megérteni, hogy az éghajlatváltozás, a biológiai sokféleség csökkenése és az erdőirtás hogyan befolyásolja az embereket, és felderíti az igazságosságot a környezetgazdálkodásban. [+]

A világ kihívást jelent a környezeti problémákkal szemben. Ezek kihívást jelentenek, mivel a különböző emberek jellemzően eltérő módon járulnak hozzá a környezeti változáshoz és azért, mert hatásaikat különböző helyeken különböző emberek érzékelik.

A környezeti igazságtalanságok megértése

Ez az ingyenes online tanfolyam segít megérteni, hogy az igazságtalanság számos környezeti probléma közös jellemzője. Több mint 5 hét alatt megvizsgáljuk az erdőirtást, a biológiai sokféleség csökkenését, az éghajlatváltozást és más környezeti kérdéseket, és olyan kérdéseket vetünk fel, mint például:

El tudjuk-e kezelni a trópusi erdőket a faanyagbevételek és a szénkészletek növelése mellett, miközben biztosítani tudjuk, hogy az ott élők teljesítsék saját szükségleteiket és az egészséges ökoszisztéma látását?Hogyan védhetik meg a védett területek a megfelelő egyensúlyt a fajok megóvása, a helyi érdekek, a jövő generációi és a természeti jogok igényei között?... [-]

Logikus és kritikai gondolkodásban

On-line Részidős 8 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Javítsa logikus és kritikus gondolkodási készségeit ezen az ingyenes online tanfolyamon. Határozza meg a hatékony gondolkodás közös akadályait. [+]

Folyamatosan azért adunk okot, hogy tegyünk és hiszünk a dolgokban: hisszük, hogy meg kell vásárolnunk egy terméket, támogatnunk kell egy okot, elfogadnunk kell egy munkát, valakit ártatlannak vagy bűnösnek kell ítélnünk, hogy a méltányosság megköveteli számunkra, hogy végezzenek házi munkát és így tovább. Annak felmérése, hogy miért vagyunk vagy hisszük ezeket a dolgokat, felszólít bennünket arra, hogy kritikusan és logikusan gondolkodjunk.

Javítsa logikus és kritikus gondolkodási készségeit

Annak ellenére, hogy felszólítunk arra, hogy kritikus és logikus gondolkodási készségeinket mindig használjuk, a legtöbben nem annyira jó nekünk. Ez az ingyenes online tanfolyam célja, hogy segítsen ezek fejlesztésében és fejlesztésében.... [-]


Marketing Analytics tanfolyam

On-line Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg a marketing elemzés alapjait, és olvassa el, hogyan használhatja az adatokat a marketing hatékonyságának biztosítása érdekében. [+]

Tanulja meg, hogyan használhat elemzéseket a marketingeredmények javítására

A nagy és kicsi vállalatok elárasztják a fogyasztói döntésekkel kapcsolatos adatokat. De ez az információ gazdagsága nem mindig vezet jobb döntésekbe. Az információ értelmezésének ismerete a kihívás - és különösen a marketingszakemberek számára egyre inkább elvárják, hogy analitikákat használjanak döntéseik igazolására és igazolására.

Ebben a kurzusban megtalálja a szerszámokat a márka és az ügyfelek hatékonyságának mérésére, a regresszióelemzés értelmezésére, az ügyfél élettartamának kiszámítására és a tervezési kísérletekre, mint a marketingkampányok értékelésére és optimalizálására.... [-]


Matematikai rejtvények: kriptarithmák, szimbólumok és titkos kódok

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel és oldja meg a titkosított matematikai rejtvényeket, amelyek számát betűkkel vagy szimbólumokkal helyettesítik, ezzel az ingyenes online tanfolyamgal. [+]

Fedezze fel és oldja meg a titkosított matematikai rejtvényeket, amelyek számát betűkkel vagy szimbólumokkal helyettesítik, ezzel az ingyenes online tanfolyamgal.

Ez az online tanfolyam háromféle matematikai kirakós játékot, történelmet és az őket létrehozó puzzlistákat vizsgál meg:

Cryptarithms: ahol a számjegyeket betűkkel helyettesítették, szóbeli aritmetikussal kellett megoldani őket. Jelképek: ahol a számokat szimbólumok képviselik, beleértve az ősi és a modern világból származó példákat. Matematikai operátor-rejtvények: ahol a számokat adják, de az operátor hiányzik. Például, mit jelent a csillag * 1320 = 6-ban?

Ön gyakorolja az agyát, javítja a problémamegoldó készségeket, és megtanulja a matematikai rejtvények megfejtésének művészetét és tudományát.... [-]


Nemzetközi kurzus: globális kormányzás

On-line Nappali Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ismerje meg a globális kormányzás fontosságát, és fedezze fel a folyamatokat és az intézményeket, amelyek megoldást találnak a globális kihívásokra. [+]

Az egész világon egyre több ország kapcsolódik egymáshoz és függ egymástól. Ez feszültséghez és zavarhoz vezethet. Ez a kurzus egy iránytűt ad neked, hogy navigáljunk összekapcsolt világunkon.

Mindent megtud a globális kormányzásról, amelynek célja a nemzetek közötti fokozott együttműködés, és miért létfontosságú. A globális kihívások és problémák megoldására törekvő bonyolult folyamatokat és intézményeket is megismerhetjük, és megtudhatjuk, hogy az érdekeltek sokfélesége hogyan képes a globális kormányzást csekély feladatává tenni.

Milyen témákról lesz magáé? A látható és láthatatlan: nemzetközi csúcstalálkozók és a globális kormányzás normái. A globális szabályozási eszközkészlet: kemény törvény és puha törvény Összehangolt irányítási mechanizmusok Az állami és állami megoldásokon túl: köz-magán partnerségek Mit fog elérni? ... [-]

Nyelvismeret: tanulás és tanítás

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Bevezetés néhány kulcsfontosságú fogalomba a hatékony nyelvtanítás és nyelvtanulás terén. [+]

Mi a nyelv? Hogyan értelmezzük a jelentést egy új nyelven? Mi könnyű és nehéz a másik nyelv tanulásáról? És mi a legjobb módja más nyelvek tanítására?

Ez az ingyenes online tanfolyam néhány kérdésre ad választ. Ezt a Southampton Egyetem és a British Council fejlesztette ki, és izgalmas közös online kurzusra támaszkodik, az angol nyelvtanításban.

Ha teljes mértékben részt vesz a "Nyelv: tanulás és tanítás" című tanulóban, akkor ösztöndíjra jelentkezhet, aki az MA díjak egy részét fedezi. Többet megtudhatsz, ha csatlakozol a tanfolyamhoz.

A tanfolyam négy héten keresztül zajlik. Bemutat a legfrissebb ötleteket a kutatás és a nyelvtanulás és a tanítás gyakorlatában. Mi fogunk:... [-]


Oktatás mindenki számára: fogyatékosság, sokszínűség és befogadás

On-line Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel, hogyan lehetne az oktatást inkluzívabbá tenni, különösen olyan területeken, ahol az erőforrások korlátozottak. [+]

A gyermekek milliói a fogyatékosság miatt kizárásra kerülnek az oktatáshoz való hozzáférésből, kiirtva őket a potenciáljukból és csökkentsék társadalmunkat.

Ebben a kurzusban megismerkedsz az inkluzív oktatással, megismerheted, hogy milyen akadályok vannak a tanulásban és hogyan kell őket kihívni. Több mint hat hét alatt több fogyatékossággal élőkből tanulhat meg, és felfedezheti azokat a gyakorlati lehetőségeket, amelyekkel egy olyan befogadóbb tanulási környezetet hozhat létre, amelyet saját területére alkalmazhat.

Csatlakozzon hozzánk és segítsen létrehozni egy olyan világot, ahol a tanulás minden gyermek számára.

Mit fog elérni? ... [-]

Persze, az interkulturális kommunikáció

On-line Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Akár folytató határokon átnyúló üzleti és kulturális régiók, találkozó más embereket nemzetközi utazás, a munka változatos, a globális szervezet, vagy külföldön tanuló, akkor részesülhetnek jobb megértése interkulturális kommunikáció. [+]

Akár folytató határokon átnyúló üzleti és kulturális régiók, találkozó más embereket nemzetközi utazás, a munka változatos, a globális szervezet, vagy külföldön tanuló, akkor részesülhetnek jobb megértése interkulturális kommunikáció.

Elsajátítani az alapokat interkulturális kommunikáció

Ez az ingyenes online tanfolyam középpontjában az alapvető, de fontos fogalmakat. Fog:

segít jobban megérteni a kultúrák komplexitás; ápolják a figyelmet a saját és mások kulturális identitás; kiemelni néhány figyelemre méltó eltérések kommunikációs stílusok és kulturális értékek; és útjelző utak kiépítése felé az interkulturális kompetencia. Kezdjük egy utazás az ön-felfedezés, meséltünk egymásnak kulturális történetek és feltárása a különböző kultúrák. Meg fog lepődni, hogy milyen kultúrában befolyásolja a felfogás, gondolkodás, kommunikációs stílusok, értékek és hiedelmek. Alkalmazkodni az új kulturális gyakorlatok, hogy jön az életedbe ... [-]

Persze, hogy elindítsuk karrierjét: az egyetemen haladjunk előre

On-line Nappali Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

A kielégítő karrierépítés élethosszig tartó folyamat. Használja ezt a tanfolyamot, hogy megtegye az első lépést, és indítsa el az egyetemet az első lábakon. [+]

Ismerje meg, hogyan tudja kihozni a legtöbbet az egyetemen és elkezdeni a karrierépítést

Gondolkodni a jövőről, mint egy egyetemi hallgató lehet izgalmas és rémisztő - különösen a rendszeres híreket változó munkaerőpiacokról. Hogyan kell felkészülni egy ismeretlen jövőre? Egy egyetemi diploma lehet egy jó kezdet, ha az egyetemi idejét jól használják. Használja ezt a kurzust, hogy megtudja, hogyan lehet a legtöbbet kihozni az egyetemi tapasztalatból és elkezdeni dolgozni egy sikeres és kielégítő karrier felé.

Milyen témákról lesz magáé? A jövőképedről és az életedben építeni kívánt jövőképről Építsen érzéseidet, hogy ki vagy és hogyan befolyásolja a karrierlehetőségeidet Az erőforrások és a készségek megértése, mostantól olyanok is vannak, amilyeneket a jövőben szükséged lehet Az olyan munkahelyi vagy üzleti lehetőségek, amelyek az egyetem alatt és azon túl létezhetnek A munka világának feltárása és az iparban vagy a területen létező lehetőségek A karrierlehetőségek és az eredmények megértése Hogyan válasszunk egy tanfolyamot Hogyan léphetünk előre és építhetünk egy személyes vagy szakmai különbségtételt? Hogyan megközelítsük az egyetemi életet és élvezzük a legtöbbet a tapasztalatból A döntéshozatal és tervezés stratégiái Mit fog elérni? ... [-]

Persze, hogy megtanulják, hogy kódot elektronikus zenei eszközöket javascript

On-line Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ebben természetesen meg fog épülni egy sor elektronikus zenei eszközök segítségével a JavaScript nyelvet, és a Web Audio API-t. Akkor jelenik meg soronként, hogy a program interaktív dobgép és még algoritmikus zenei rendszerek, melyek képesek a zene automatikusan. [+]

Ebben természetesen meg fog épülni egy sor elektronikus zenei eszközök segítségével a JavaScript nyelvet, és a Web Audio API-t. Akkor jelenik meg soronként, hogy a program interaktív dobgép és még algoritmikus zenei rendszerek, melyek képesek a zene automatikusan. Akkor is kell mutatni, hogyan fejlesszék felhasználói felületek gombok, csúszkák és egyéb elemeket. A zene és felhasználói felületek csinál fog futni minden böngésző, amely támogatja a Web Audio API, beleértve a Safari iOS és a Chrome Android.

Végén a kurzus, akkor képes lesz:

végrehajtja hangszintézist a Web Audio API építeni egy dobgép, amely képes lejátszani dob minta ritmusok leírják a legfontosabb összetevői a számítógépes zenei szoftverek tervezés felhasználói felületek, amelyek lehetővé teszik a nem programozóknak használni az elektronikus zenei szoftver használja algoritmikus zene előállító technikák zene segítségével automatikusan valószínűsége és szabályok [-]

Persze: a 21. századi múzeum színhelyei mögött

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerkedjen meg a múzeumi tanulmányokkal ebben az ingyenes online tanfolyamban. Ismerje meg az emberek és ötletek múzeumok ma [+]

Hogyan érthetjük meg ma a múzeumokat? Ki vannak múzeumok? Hogyan reagálunk érzelmileg a múzeumi tárgyakra és a terekre? És hogyan járulhatnak hozzá a múzeumok a társadalmi igazságosság, az emberi jogok, az egészség és a jólét érdekében? Ezen a kurzuson ezeket a kérdéseket inspiráló esettanulmányok és gondolkodásgátló ötletek segítségével fedezheti fel. Fedezze fel, hogy a modern múzeumok miként igyekeznek befolyásolni kortárs világunkat, a múzeumi tanulmányok úttörői több mint 50 éve a Liverpool Nemzeti Múzeumok, az Egyesült Királyság egyik vezető múzeumi szolgáltatása és a Leicester Egyetem tanulásával.

Ki a kurzus?

Ez a kurzus a múzeumok iránt érdeklődő embereket célozza meg. Lehet, hogy egy jelenlegi vagy leendő hallgató, aki többet szeretne megtudni a múzeumi tanulmányok oktatásáról; Múzeum önkéntes; Vagy múzeumi szakember. ... [-]


Persze: a film üzleti tevékenysége

On-line Részidős 6 hetek October 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a filmgyártás érdekes világát, és fedezze fel a fejlesztés, a terjesztés és a finanszírozás összetettségét. [+]

A filmkészítés kreatív kihasználás, de mint bármely más vállalkozás, a cél az is, hogy pénzt keres.

A The Business of Film-ot a The Open University hozta létre, a Pinewood Studios-kel - a világ vezető grafikai szolgáltatásainak vezető szolgáltatójával. A stúdiók a Star Wars: VII. Epizód - a Force Awakens és a 24. James Bond filmcsillag volt a közelmúltban.

Az értéklánc-koncepció és a fontos független filmes esettanulmányok segítségével a kurzus gyakorlatias és mélyreható feltárása a legfontosabb üzleti döntéseknek.

Miért nem sikerül a film?

[-]

Persze: a közegészségtörténet a háború utáni britainban

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Megérteni, honnan származik a közegészség, miért néz ki ma, és hol lehet ez a következő lépés? [+]

A történelem egyedülálló képet adhat a múlt közegészségügyi problémáiról, politikáiról és gyakorlatairól, és kulcsfontosságú az egészségügy megértéséhez a mai világban.

Ez az online tanfolyam alkalmat ad arra, hogy a múltat ​​a jelenvel való beszélgetésbe vigyék, amely lehetővé teszi, hogy a háború utáni brit közegészségügy változó természetét a mai napig megváltozott változásokkal összefüggésben határozza meg.

Milyen témákról lesz magáé? Hogyan változott a közegészségügy jelentése és hatóköre Nagy-Britanniában az elmúlt 70 év során? A közegészségügyi szolgáltatások jellege és azok kapcsolata az önkormányzatokkal és az Országos Egészségügyi Szolgálattal Egyéni felelősség a közegészségügyért A krónikus betegség kulcsfontosságú kihívássá vált a közegészségügy szempontjából A fertőző betegség megmaradása és az olyan új körülmények megjelenése, mint a HIV / AIDS A társadalmi-gazdasági helyzet és annak a közegészségre gyakorolt ​​hatása Egészségügyi oktatási technikák, taktika és hatékonyság A közegészségügy javítására irányuló törekvések A közegészség határai, sikerei és kudarcai az idő múlásával. Mit fog elérni? ... [-]

Persze: az adatok értelme a médiában

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Legyen a szociális statisztikák kritikus fogyasztója. Tanulja meg, hogy milyen számok jelennek meg, mikor és miért félrevezetik őket, és hogyan kell helyrehozni a hamis híreket. [+]

Mit jelentenek a szociális statisztikák és a gazdasági adatok?

Az egyre növekvő mértékben mindenféle adatot bombázunk a társadalom változásairól. A közvélemény-kutatás tendenciáiról és a migrációs adatokról a gazdasági eredményekre és az államadósság szintjére.

Ezen a tanfolyamon a Sheffield University of Sheffield Módszertani Intézeténél fogva megvizsgáljuk, hogyan lehet áttörni a zavarodottságot annak eldöntésére, hogy milyen számok jelennek meg, mikor és miért (szándékosan szándékosan) megtévesztik és meghatározzák, mi a "hamis hír".

Milyen témákról lesz magáé? Felismerve a média által jelentett számok "méretét". Hogyan változik a kockázat és a kockázat? A társadalmi statisztikák létrehozása, különös figyelmet fordítva a felmérési adatokra. Mit tanulhatunk a népszámlálási kategóriákból? A felmérések különböző módjai és a különböző formátumok hatása az eredményekre. Hogyan kell felhívni a reprezentatív mintát egy lakosságból? A mérési hibák forrásai a felmérésekben. Érzékeny vagy nehéz tárgyak mérése. Annak ellenőrzése, hogy az adatok megbízhatóak-e a módszertan áttekintésével. Hogyan lehet kiszámítani a mintavételi hiba margóját (MoSE)? A korreláció és az összefüggés közötti különbség. Hol található meglévő adatforrások. Hogyan fejleszthetünk kvantitatív kutatási projektet? Mit fog elérni? ... [-]

Persze: fedezze fel az animációt

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg az animációs technikákat, többek között a stop motion, a 2D, a CGI és a pixilation, díjnyertes animátorokkal, ebben az ingyenes NFTS tanfolyamban. [+]

Függetlenül attól, hogy Ön egy budding animátor vagy rajongó animáció, aki jobban meg akarja tudni, mi történik a színfalak mögött, az ingyenes online tanfolyam a nemzetközileg elismert Nemzeti Film és Televízió Iskolából (NFTS) lesz neked valami.

Több mint négy héten keresztül a díjnyertes animátorok csapata átviszi Önöket a történetmeséléshez és a saját animációs technikájának demystifikálásához.

2 - 2D vagy cel animáció.

3 - Nagy léptékű animáció a valós világban.

4 - CGI vagy 3D számítógépes animáció.

Az NFTS csatlakozott a Creative Skillsethez, hogy felajánlja ezt a tanfolyamot. Fedezze fel az Animáció számos díjnyertes rövidfilmjét, amelyet az NFTS legutóbbi végzettjei készítettek, valamint lehetőségeket kínál kis méretű animációs technikák kipróbálására.... [-]


Persze: hajóroncsok és vízalatti világok: tengeri régészet

On-line Nappali Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ismerje meg, hogy a tengeri régészet hogyan vizsgálja az óceánok és a tengerek változó kapcsolatát a 2,5 millió évvel ezelőtti napig. [+]

Az emberek évezredeken keresztül felfedezték és függtek bolygónk óceánjaitól. Ez idő alatt világunk földrajza radikálisan megváltozott, ahogy a part menti régiók elárasztottak és a szigetek felemelkedtek, vagy a hullámok alatt elvesztek. A víz által lefedett világfelszín 70% -ával páratlan, mégis nagyrészt érintetlen rekord az emberi élet maradt a tenger alatt, hogy rájöjjön, legkorábbi őseinkről a mai napig. A hajóroncsok és a tengeralattjárók világa során a tengeri régészetről tanulunk - az ősi földközi-tengerről az őskori Északi-tengerig tartó víz alatti tájak feltárására, és az Indiai-óceántól az óceán csendes-óceáni partjaira irányuló hajóroncsokat.... [-]


Persze: intelligens választások: a látókör kiterjesztése

On-line Nappali Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ingyenes online tanfolyam az UCAS-tól, hogy segítsen a hallgatóknak megérteni a brit felsőoktatási lehetőségek gazdagságát. [+]

Ezt a kurzust az UCAS tervezte, hogy jobban megértse az Ön számára nyitva álló tanulmányi és képzési lehetőségeket. A tantárgyak, az egyetemek és az elérhető lehetőségek széles köre túlterhelt lehet. A döntéseid megismerése és döntéseid meglehetősen ijesztőek lehetnek. Ezért összeállítottunk egy sor anyagot, hogy segítsünk a gondolkodás kialakításában.

Válassza ki a megfelelő témát és útvonalat az Ön számára

Feliratkozás után többet megtudhat az Ön lehetőségeiről és növelheti a megfelelő választási lehetőségeket az Ön számára. Betekintést nyerhetünk a tantárgyak kiválasztásában és a különböző iskolai, felsőoktatási vagy egyéb képzési utakon átívelő különböző utakon, az Ön által kiválasztott karrier-pályára.... [-]


Persze: mi a lélek?

On-line Nappali Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Fedezze fel a legmegfelelőbb tudományos és filozófiai koncepciókat, hogy megértsük saját elméjüket ezen az ingyenes online tanfolyamon [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam egyesíti a tanulókat és a szakembereket, akik érdeklődnek az elme működésétől. Célja hidak építése hagyományosan ellentétes megközelítések között az elme megértése érdekében.

Mi az a lélek?

Ez a kérdés összetévesztette a filozófusokat, a tudósokat, a történészeket és a hétköznapi embereket idővel és kultúrákkal.

Miközben az agyi funkciók orvosi megértésének előrehaladása fényt deríthet a neurológiai funkciókra és rendellenességekre, az alapvető kérdés, hogy mi az a tudat egy másik problémára utal.

Ezt a problémát nem lehet megválaszolni az agy tisztán tudományos megértése, sem egy tisztán filozófiai vagy pszichológiai megközelítés. Számos diszciplína megpróbálta megoldani a kérdést ", ami többszörös és néha ellenszenves válaszokat eredményezett.... [-]


Persze: mi a vezetés?

On-line Részidős 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A vezetés olyan kifejezés, amelyet gyakran használnak és gyakran félreértik. Ismerje meg, mi a vezető, és hogyan gyakorolhatja a vezetést. [+]

Vizsgálja meg a vezetőket és a vezetést, hogy javítsa hatékonyságát, mint vezető

Ebben a kurzuson a következő két hétben a következő kérdésre válaszolunk: "Mi a vezetés?" Az első héten a vezetés két alapvető perspektíváját vizsgáljuk: vezető szerepet tölt be személyként és vezetésként gyakorlatként. A 2. héten megvizsgáljuk a vezetés és a vezetés közötti különbséget, így meg tudjuk határozni, hogy Ön vezetõ szerepet tölt be, vezetõ szerepet betöltõ vezetõ vagy vezetõ, aki vezetõvé válik. A hatalom és befolyás forrásainak feltérképezésével, valamint az észlelés formálásával a viselkedést hatékonyabban tudja kezelni a fontos kérdéseket.... [-]


Persze: pénzügyi utazásom irányítása

On-line Nappali Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Tegyen egy utazást az Egyesült Királyság pénzügyi piacán: hogyan változott a pénzügyi válság és a későbbi reformok után? [+]

A pénzügyi válság drámai eseményei a 2000-es évek végén átalakították az Egyesült Királyság pénzügyi szolgáltatási ágazatát. Hosszú távú intézmények mentek üzletből, mások kényszerítettek felvásárlásokra, és csak a kormányok beavatkozása világszerte - a szemet gyönyörködtető pénzügyi helyreállítási csomagok jóvoltából - megakadályozta a bankszektor implózisát.

Most, közel 10 éve a válságból, itt az ideje, hogy megragadja és megvizsgálja, hogy az ipar hogyan néz ki ma. A legfontosabb, hogy miként működik az ipar a fogyasztó számára? Melyek a termékek? Milyen versenyképes az ipar? A szabályozás hatékonyan működik-e a fogyasztók pénzügyi piac védelmére? Hol lehet a fogyasztók segítséget és iránymutatást kapni egy változó pénzügyi környezetben?... [-]


Persze: térképek és a térinformatikai forradalom

On-line Nappali Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Tanuljon meg térképeket és elemezheti a földrajzi mintákat a legfrissebb földrajzi információs rendszerek (GIS) és a térképészeti eszközök segítségével. [+]

Tanulja meg a térképek elkészítését és a földrajzi minták elemzését a legújabb eszközök segítségével

Az elmúlt évtizedben robbanásszerűen új módok nyíltak megérteni és felhasználni a helyinformációt a széles körben hozzáférhető technológiákban. Ez a térinformatikai forradalom új fogyasztói GPS eszközöket, interaktív webes térképeket és helymeghatározó mobil eszközöket hozott létre. Ezek az előrehaladások mindenki számára lehetővé teszik a térinformációk használatát, összegyűjtését és megértését.

Ez az online tanfolyam magában foglalja a kartográfia, a földrajzi információs rendszerek (GIS) és a térbeli gondolkodás alapkoncepcióit, és valós példákat használ fel, amelyek az alapvető készségeket biztosítják ahhoz, hogy a felszíni szinten túlmutató földrajzhoz kapcsolódjanak.... [-]


Persze a földön a zsebemben: egy bevezetés a geológiába

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerkedjen meg a geológiával. Fedezze fel, honnan származnak a hétköznapi tárgyakat alkotó anyagok, és hogyan használják őket fenntartható módon. [+]

Minden, amit használunk, amelyet nem termesztettünk, vagy olyan anyagokból áll, amelyek geoszcientist által származnak. Függetlenül attól, hogy a pusztában állunk, egy város közepén vagy otthonunkban, a geológia és a Föld természeti erőforrásai körülöttünk állnak, mindennapi életünk szerves részét képezik.

Az ingyenes online tanfolyam során felfedezheti az óceán fenekének, a vulkánok és a mobiltelefon közötti kapcsolatot; Miért állnak az apró tengeri növények és állatok a műanyagipar középpontjában? És hogyan ütközik a kontinensek és a hegyi építési folyamatok befolyásolják a megjelenése sok épület és számos konyhai munkalap.... [-]


Persze a közgazdaságtan feltárásában: a következő generáció rosszabb lesz?

On-line Nappali Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

A következő generáció jobb vagy rosszabb lesz, mint a szüleik? Nézd meg a vita mindkét oldalát, és határozd meg magad. [+]

Fedezze fel a következő generáció gazdasági kilátásait, és hogyan javíthatja azt.

A következő generáció bizonytalan gazdasági kilátásokkal néz szembe. Ez az online tanfolyam magyarázza, miért.

Bemutatsz a globális gazdaságba, hogyan tapasztalható a tõke és a gazdasági növekedés, és hogyan hat ez a jólétre világszerte.

Megvizsgáljuk azokat az okokat, amelyek optimisták és okok miatt pesszimistaak lehetnek. Meg fogjuk vitatni, hogy a következő generáció milyen mértékben számíthat arra, hogy jobb vagy rosszabb lesz, mint a jelenlegi generáció.

Meg fogod osztani véleményedet arról, hogy mi a valószínűbb, és hallani, hogy a kiemelkedő közgazdászok és más tudósok eltérő nézeteket kaphatnak e kérdésről.... [-]


Persze a labdarúgásban: több, mint egy játék

On-line Nappali Részidős January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Fedezze fel a labdarúgás szerepét a mai világban - beleértve a pénzügyeket, klubokat, nemzeteket és rivalizációkat - ezzel az ingyenes online tanfolyamgal. [+]

Fedezze fel a futball (futball) világát, a pénzeket, a riválisokat, a trendeket, a múltat, a jeleneket, a férfi játékot, a női játékot és az igazi kérdéseket. Akár tetszik, gyűlölöd vagy megpróbálod figyelmen kívül hagyni - csatlakozz hozzánk, ahogy a színfalak mögé megyünk, hogy megvizsgáljuk, miért több a labdarúgás, mint egy játék.

Az utcai focitól a több millió dolláros átutalásokig, a férfiaktól a nőkig, a globálistól a helyiig, a brazíliai strandoktól a szegénység elleni küzdelemig ez az online tanfolyam túlmutat a pályán, felismeri a futball szerepét a társadalomban és esetleg egy közelségben lévő közösség.

Milyen témákról lesz magáé? Bevezetés a korai történelemhez, a labdarúgás eredete és mítoszai Arany futball pillanatai A globális labdarúgás, a FIFA és a nagy 5 labdarúgó ligák emelkedése Bevezetés a futballfinanszírozáshoz és a jóléthez Nagy labdarúgó-klubok, nemzetek, riválisok és meccsek, amelyek megváltoztatták a világot Bevezetés a futballadatokhoz, a trendekhez, és mit mond el nekünk Ki a világbajnok és mi teszi őket bajnok? A női labdarúgás emelkedése, népszerűsége és mítoszai Az egyenlőtlenség, a hajléktalanság és az egészségügyi ellátás a labdarúgás révén Bevezetés a labdarúgás irányításához, tulajdonjoga és hatalma Mi teszi a nagy labdarúgó csapatot? A labdarúgás több mint egy játék? Találkozzon egy labdarúgó legendával és nézeteikkel Brazíliával és a legnagyobb labdarúgóval szemben Mit fog elérni? ... [-]

Persze a pénzem vezetésében

On-line Részidős 8 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A készségek elsajátítása a személyes pénzügyek kezeléséhez: költségvetések, adósságok, befektetések, ingatlanvásárlás, nyugdíjak és biztosítások kezelése. [+]

A reáljövedelmek esésével és a személyi adósság rekordmagasságával soha nem volt jobb időnk a személyes pénzügyi képességeinek javítására - a pénzügyek kezelése célja éppen ez.

Ez az ingyenes online tanfolyam azzal kezdődik, hogy gyakorlati útmutatást ad a költségvetés összeállításához, és felhasználja, hogy jó döntéseket hozhasson a kiadásairól. Fedezheti fel az adósságokat és a befektetéseket, és megtudhatja, hogyan használják a jelzálogkölcsönöket a lakásfelhasználás finanszírozására. Megmagyarázzák a nyugdíjtervezés kritikus kérdését, útmutatással szolgálnak a különböző nyugdíjtermékekre vonatkozóan.

... [-]

Persze a válás karrier okos: hogyan kell eladni magad

On-line Részidős 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A legtöbb ember változtatnak munkahelyet többször során a munka világában. Sok hogy drámai karrier műszakban. Azonosítása az átruházható általános készségek kulcsfontosságú ahhoz, hogy a legtöbbet ebből a mozgékony foglalkoztatási piacon. [+]

A legtöbb ember változtatnak munkahelyet többször során a munka világában. Sok hogy drámai karrier műszakban. Azonosítása az átruházható általános készségek kulcsfontosságú ahhoz, hogy a legtöbbet ebből a mozgékony foglalkoztatási piacon.

Ismerje meg erősségeit, és hogyan kell eladni őket

Ez a kurzus áttekinti a jelenlegi karrier környezetben. Esettanulmányokkal és egy sor egyedi ellenőrzési eszközök, a tanfolyam kihívást jelent, hogy:

vizsgálja meg a sikerek és mit jelent a siker az Ön számára fejleszteni a képességét, hogy tükrözze a erősségeit és gyengeségeit azonosítsa a legfontosabb szakmai készségek és képességek. Adatait, és portfóliók ... [-]

Persze az irodalomban a digitális korban: közelről olvasás távoli olvasás

On-line Részidős 6 hetek April 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online tanfolyam foglalkozik ezekkel a fontos kérdéseket, például azt mutatja be, hogy a különböző értelmezési módjai irodalmi szövegeket. Utánanézünk kipróbált módszerek, például szoros olvasás. Azt is ki kell térnie az újabb, számítógépes gyakorlatok, mint a távoli olvasás. [+]

Mint tudjuk értelmezni, amit olvasunk, azt értelmezi, vagyis az ősi kulturális technikája értelmezést. Csak ritkán fordul elő, hogy valójában tükrözi ezt a folyamatot: milyen eszközökkel, amelyek segítenek megérteni az irodalmi szövegeket? Hogyan értelmezése működik? És hogyan mi növekvő használata az e-könyvek és a tabletták megváltoztatta az általunk olvasni és értelmezni irodalom?

Ez az ingyenes online tanfolyam foglalkozik ezekkel a fontos kérdéseket, például azt mutatja be, hogy a különböző értelmezési módjai irodalmi szövegeket. Utánanézünk kipróbált módszerek, például szoros olvasás. Azt is ki kell térnie az újabb, számítógépes gyakorlatok, mint a távoli olvasás.... [-]


Persze az óceánok felfedezésére

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a mély óceán által lefedett világunk felét, és hogyan befolyásolja életünket bolygónk rejtett arcán. [+]

Az első űrhajósok, akik elhagyták a Föld pályáját, először látták "kék bolygónkat". De mi van a világunk felében, amely több mint két mérföld mély vízzel van lefedve? Hogyan viszonyulnak mindennapi életünk az óceán mélyéhez és milyen kihívásokkal és lehetőségekkel rendelkezik ez a korábban rejtett birodalom a jövőnk számára?

Ebben a kurzusban csatlakozol a tudósokhoz, akik felfedezik az óceánt a legmélyebb mélytengeri szellõzõktõl a lengyelek hideg vízig, mélyebbre, hosszabbra és gyakrabban, mint valaha, és meglátják, hogy az óceán mélységeirõl ma is olyan csodálatos Az ismeretlen marad. Ezzel a kurzussal meglátod, hogy a mély óceán már nem elérhető, és csatlakozzon egy globális vitához a "kék bolygónk" jövőjéről.... [-]


Persze megtanulni kódolni az adatelemzést

On-line Nappali Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ez a gyakorlati tanfolyam megtanítja, hogyan kell írni a saját számítógépes programok, egy sor kód egy időben. Megtanulja, hogyan érheti el a nyílt adatokat, tisztítsa meg és elemezze azt, és készítsen vizualizálást. Azt is megtanulják, hogyan kell írni, és ossza meg elemzések, magán- vagy állami.

[+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

Ez a gyakorlati tanfolyam megtanítja, hogyan kell írni a saját számítógépes programok, egy sor kód egy időben. Megtanulja, hogyan érheti el a nyílt adatokat, tisztítsa meg és elemezze azt, és készítsen vizualizálást. Azt is megtanulják, hogyan kell írni, és ossza meg elemzések, magán- vagy állami. Ingyenes szoftvereket telepítesz (lásd az alábbi követelményeket), hogy megtanuljon kódolni a Python-ban, a széles körben használt programozási nyelv minden tudományterületen, mivel támogatja a tudományos és mérnöki könyvtárakat és vizualizációs eszközöket, valamint számos fejlesztési eszközt. Akkor írja fel elemzéseket, és nem kódoló gyakorlatok segítségével a népszerű Jupyter Notebook platform, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az elért eredmény a kódot, és segít azonosítani - és erősít - az esetleges hibákat könnyebben. Megvizsgálja az Egészségügyi Világszervezet, a Világbank és más szervezetek valós adatait. Majd arra ösztönzik, hogy megvitassák az adatokat, és az elemzéseket a többi tanuló, és építeni egy kutatói közösség körül ezen és más adatokat.... [-]


Pszichológia és mentális egészség: a természeten és a nevelésen túl

On-line Részidős 6 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan érzelmek és viselkedésünk pszichológiai megértése új utakat biztosít a mentális egészség és jólét javítására. [+]

A pszichológiai terápiák és a klinikai pszichológusok munkája most nagyon népszerű. Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja, hogy a pszichológusok hogyan érzik az érzelmeket, viselkedésformákat és gondolkodási mintákat, és hogyan segítik a klinikai pszichológusokat az ügyfelek problémáinak észlelésében.

Több mint hat hét alatt feltárja a diagnózis és a kezelés területén jelenleg felmerülő kihívásokat és vitákat, és új lelkiismereti gondolatokat talál a mentális egészségről.

Új perspektívákat fogsz kapni a "természet-nevelés" vitáról, és megértheted, hogy az élettapasztalatok milyen hatással vannak ránk. Meg fogja vitatni az új kutatásokat is, amelyek megígérik, hogy segítenek javítani a saját mentális egészségünket és jólétünket.... [-]


Smart-asd persze: az emberek és az autizmus technológiák

On-line Nappali Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Megtaláljuk a legmegfelelőbb technológiai hallgatók támogatása autista és / vagy szellemi fogyatékos. [+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

Sok gyermek diagnosztizáltak autizmus spektrum zavar (ASD) is van egy értelmi fogyatékosság (ID). Ez a csoport azonban gyengén képviselt a kutatás és a tudás a TEA.

Ebben természetesen először kapsz egy mélyebb megértését tea DI. Akkor meg fogja vizsgálni, hogy a technológia lehet használni, hogy segítsen ezeknek az embereknek, és bevezeti a SMART-ASD App megkönnyíti azonosítani a készségek és szükségletek ezeknek a gyerekeknek és a mérkőzés őket a technológiák, amelyek a legmegfelelőbb számukra.

Milyen témákról lesz magáé? Bevezetés az autizmus és a mentális retardáció Hogyan lehet a technológia segítségével az autista emberek és az értelmi fogyatékos Kiválasztása a legmegfelelőbb technológiát minden gyermek autista, értelmi fogyatékosok SMART-ASD: az emberek összekötő technológiákat. Hogyan konkrét javaslatok minden gyermeknek. Mit fog elérni? ... [-]

Spanyol nyelvtanfolyam kezdőknek 6: out and about

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Megtanulhatja, hogyan kérhet útmutatást, vásároljon ruhát, és rendeljen ételt és italokat a hatodik spanyol kezdőknek. [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam az utolsó a hat a spanyol kezdőknek program. Beszélni fog a nyelvvel, amire szüksége van:

beszéljünk arról, hol vannak a helyek; kérjen útmutatást; ruhák boltja; Rendeljen élelmiszereket és italokat.

Ismerje meg, hogyan menjen ki, vásároljon, enni és inni spanyolul A tanfolyam négy hete alatt meg fog tanulni néhány olyan kifejezést, amire szükséged lesz, ha útmutatást szeretne kérni, valamint a ruhákkal és élelmiszerekkel kapcsolatos szókincseket , így a következő alkalommal, amikor egy spanyolul beszélő országba látogat, élvezheti a vásárlást.

Tapasokról, pinchókról és raciones-ről tudni fognak, és képesek lesznek megérteni egy spanyol menüt, és megismerkednek Valencia gyönyörű városában, Spanyolországban. Azt is megtanulod használni, hogy feltétlenül adjon útmutatást.... [-]


Szerződésmenedzsment kurzus: az üzleti kapcsolatok építése

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ismerje meg a kapcsolatok kiépítését és a szerződések sikeres kezelését ezen az ingyenes online tanfolyamon, amelyet az Egyesült Királyság kormánya és az IACCM támogat. [+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

A szerződések alapvető fontosságúak minden üzleti tevékenységhez, és a kapcsolatok alapvető fontosságúak az összes szerződés esetében.

Ez az ingyenes online tanfolyam segít megérteni a szerződéses irányítási folyamatokat; önnek bizalmat ad az új szerződések kidolgozásához; és segít a sikeres kapcsolatok kiépítésében a szerződések hatékony végrehajtásához.

A szerződések és a kapcsolatok sikeres kezelése

A kurzust a Southampton Egyetem fejlesztette ki, a Crown Kereskedelmi Szolgálat, az Egyesült Királyság Kabinet Hivatala, a Közszolgálati Tanulás és a Nemzetközi Szerződéses és Kereskedelmi Menedzsment Szövetség (IACCM) társulásával.... [-]


Tanfolyam: a hálózati életkorban való tanulás

On-line Nappali Részidős 2 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Mit jelent a hálózatba kerülő világban való tanulás? Ismerje meg és fedezze fel, hogyan használja ki saját személyes tanulóhálózatát. [+]

Fejlessze ki az oktatásban elért sikereket.

A digitális technológiák alapvetően megváltoztatták a tanulást. A web már nem egyszerűen egy információs erőforrás, hanem interakció, ösztöndíj és kreativitás.

Ebben a világban, ahol a tudás széles körben elterjedt, a hozzáférhetőséget az egyén tanulási hálózatának erőssége határozza meg és függ. Ez a kurzus felkészíti Önt az oktatásban elért sikerre, ebben a hálózati életkorban. Megvizsgálja digitális különbségeinket, hogyan kezelheti azokat, és megvizsgálhatja a saját személyes tanulóhálózatának növekedését és kezelését.

Milyen témákról lesz magáé? Hogyan tanulunk a hálózati életkorban (tanulási elmélet) A digitális egyenlőtlenségek és a digitális állampolgárság megértése oktatási környezetben Az Ön személyes tanulóhálózata (PLN) hogyan néz ki és hogyan használja Növelje hálózatát - új kapcsolatokat hozva létre és értékeli a megbízhatóságot Hozzájárulás a hálózathoz - online identitás kezelése (egyetlen vagy többszörös); létrehozása és megosztása A hálózat működésének megteremtése; küldő / kérelmező / postázás; együttműködő Mit fog elérni? ... [-]

Tanfolyam: a vállalkozások és szolgáltatások digitális átalakítása

On-line Nappali Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Fedezze fel a digitális átalakítás hatását a vállalkozásokra és a szolgáltatásokra, és fedezze fel, hogyan valósíthatja meg azt a saját szervezetében. [+]

A technológia változik minden szempontból, hogy a vállalkozások és a szolgáltatások, akár állami, akár magán, működnek - a folyamat ismert, mint a digitális átalakulás.

Értékelje, hogyan lehet a szolgáltatások iparosítását a digitális és az emberi vonatkozások integrálásával Ki a kurzus?

Ez a kurzus azon szolgáltatások vagy ipari vállalatok alkalmazottai számára készült, akik a szolgáltatásaik digitalizálására törekszenek, és szeretnék megérteni ennek az átalakulásnak a szervezetre és a kultúrára gyakorolt ​​hatását.

[-]

Tanfolyam: bevezetés a fenntarthatósághoz és a fejlődéshez

On-line Nappali Részidős 2 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Fedezze fel az emberi tevékenységnek a bolygónkra gyakorolt ​​hatását, és mit tehetünk a fenntartható jövő biztosítása érdekében mindenkinek. [+]

Hogyan tudunk fenntarthatóbb jövőt hozni?

Mivel a szélsőséges időjárási események továbbra is elérték a címsorokat, nyilvánvaló, hogy a környezeti problémák egyre nőnek a világon.

Ismerkedjen meg a fenntartható fejlődéssel, és megtudja, mit tehetünk a környezettudat, a Deakin Egyetemen folytatott online tanfolyamon keresztül.

Fedezheti fel a fenntartható fejlődés különböző módjait, és megvizsgálhatja az emberi tevékenységnek a bolygónkra gyakorolt ​​valódi hatását.

Megtudhatja a közelmúltban tett lépéseket a fenntartható fejlődés elérése érdekében, valamint azokat a megoldásokat, amelyekre a jövőben szükség lesz.... [-]


Tanfolyam: Blended Learning Essentials: Első lépések

On-line Nappali Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Szabad szakképzés a szakoktatási és szakképzési szektor számára a hatékony gyakorlat és pedagógia ösztönzésére a kevert tanulásban. [+]

Ez a tanfolyam célja, hogy segítsen bárkinek, aki tanít vagy támogat tanulás a szakképzésben és a képzési (VET) szektorban megérteni a kevert tanulás előnyeit és a technológia hatékony használatát a tanulók támogatása érdekében. Digitális bajnokok egy csoportja által támogatva olyan oktatási és képzési szakemberekkel fog csatlakozni, akik megértik a kevert tanulás gyakorlati kihívásait. Tudatában vagy annak, mennyire fontos a digitális módszerek keveredése a tanításba. Ezek a módszerek segítenek a tanulóknak megismerkedni azokkal a digitális munkahelyekkel, amelyekhez csatlakozni fognak.

Milyen témákat fedezel fel?A kevert tanulás definíciói.A digitális technológia hatása a tanárokra és a tanulókra.Pedagógiai elméletek és tanítási megközelítések, amelyek a kevert tanulás alapját képezik, beleértve a konstruktivizmust, a társadalmi konstruktivizmust és a problémamegoldást.Digitális technológiák, amelyek támogatják a kevert tanulás formális és informális tanulói forgatókönyveket.A virtuális tanulási környezetek (VLE) szerepe és azok hatékony felhasználása a kevert tanuláshoz.A nyílt eszközök szerepe a kevert tanulásban.Nyitott oktatási források (OER): milyenek, hogyan használhatók, és hol találhatók meg.A kevert tanulás tervezésének folyamata, beleértve a tantervet és az oktatási tervezést. A DADDIE modell szerepe a kevert tanulás tervezésében és értékelésében. Történet-beszámoló és történet-beszámítási technikák a digitális tanulás fejlesztéséhez.Az értékelés szerepe a tanterv kialakításában. Különböző megközelítések a technológia használatához az értékelés és a visszacsatolás támogatásához.Az "átbillent" tanulás előnyei és kihívásai. Megközelítés egy lefordított lecke kidolgozásához.Együttműködés a kevert tanulásban, beleértve a vitafórumok használatát, a szinkron együttműködést és a közösségi médiát.Hogyan lehet megtervezni és áttekinteni egy kevert tanulási tevékenységet?A digitális készségek tanulóinak fel kell szerelni őket a modern munkahelyre és arra, hogy hogyan lehet támogatni a tanulókat e készségek fejlesztésében.A befogadó oktatási... [-]

Tanfolyam: felkészülni a karrier sikerére az egyetemen

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan tudja a legtöbbet kihasználni az egyetemen, és biztosítsa, hogy a készségeket és tapasztalatokat a diplomás munkáltatók szeretnék. [+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

A megfelelő diplomával és egyetemmel való találkozás eléggé kellemetlennek tűnik, anélkül, hogy aggódnod, mit fogsz csinálni az érettségi után. De a diplomás munkaerőpiac egyre versenyképesebbé válik, elengedhetetlen, hogy elgondolkodjon a hosszú távú karrierjéről és a foglalkoztathatóságról.

Ez az ingyenes online tanfolyam meg fogja mutatni, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a felsőoktatásban töltött időből, azzal a végső céllal, hogy javítsa a kilátásait, amikor végzett.

A felsőoktatás segítségével fejlesztheti készségeit és tapasztalatait

Több mint három hét múlva, akkor lesz:

Növelje saját készségeinek, értékeinek és érdekeinek tudatosítását; [-]

Tanfolyam: Filmkészítés és animáció az osztályteremben

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ismerje meg, hogyan használhatja az egyszerű filmkészítést és az animációt, hogy a tanulás az élethez jusson, és segítse a kereszttantervi eredményeket és értékelést. [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam mindenki számára segít, aki az 5-19 éves fiatalokkal dolgozik, hogy egyszerű filmkészítéssel és animációval tanulhasson. Rájössz, hogyan lehet a filmeket és animációkat hatékony eszközként felhasználni az aktív tanulás ösztönzésére, és lehetővé téve a tanulók számára, hogy erős kapcsolatot létesítsenek a tanterv bármely területén.

Próbáld filmkészítés és animáció az osztályteremben

A tanfolyam során:

megtanulják, hogy még az egyszerű felszerelés is használható kiváló minőségű rövidfilmek készítésére az osztályteremben;alkalmazza ezt a tudást az osztályteremben, olyan filmeket hozva létre, amelyek segítik a megszerzést;fedezzen fel egy sor csúcssort, amely segít a filmgyártási készségek elsajátításában;megtanulják, hogyan készítsen egyszerű filmeket és animációkat diákjaival;és megtanulják, hogyan használják ezt a kreatív művészeti formát értékelő eszközként.... [-]

Tanfolyam: királyi étel és ünnepi történelem

On-line Nappali Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Rajzolja meg a királyi étel történelmét a királyi paloták fényében. [+]

Fedezze fel a királyi étel történetét öt fő uralkodó ízlésén keresztül.

A Tudoroktól a 20. századig csatlakozik a Reading és a történelmi királyi paloták szakértő történészeihez, kurátoraihoz és élelmiszer-tudományi szakembereihez, és engedelmeskedik a jogdíjas nemzedékek változó ízléseinek és a paloták csodálatának. Intim pillantást vetünk a színfalak mögé Angliában a leghűségesebb palotákra; Henry VIII a Hampton Court palotában, Elizabeth I a Tower of Londonban, George I a Hampton Court palotában, George III a Kew palotában és Victoria at Kensington Palace.

Milyen témákról lesz magáé?

1. hét: VIII. Henrik király és a Hampton Court palota... [-]


Tanfolyam: kulturális tanulmányok és modern nyelvek: bevezetés

On-line Nappali Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Fedezze fel nyolc ország kultúráját, nyelvét és nemzeti identitását könyveivel, képeivel, szlogenjeivel és műemlékeivel [+]

Érdekli más országokban? Szeretne tanulmányozni és megérteni más kultúrákat? Ez az ingyenes online tanfolyam több időt vesz igénybe a középkortól a mai napig, Oroszországtól Európaig és egészen Latin-Amerikáig.

Fedezzen fel nyolc országot

Együtt nyolc országot vizsgálunk meg néhány szlogenek, könyvek, műemlékek és képek megjelenésével, amelyek különböző történelmi időkből származtak. Megtanulni fog a következő témák:

Szlogenek: Franco Basaglia La libertà è terapeutica; Dolores Ibárruri's ¡No pasarán !; Karl Marx és Friedrich Engels Proletarier aller Länder, vereinigt euch! Könyvek: Victor Hugo Les Misérables; Dante Inferno; Ladislav Fuks a The Cremator Műemlékek: A holokauszt emlékműve; Luxor Obeliszk; A bronz lovas Képek: Bouabdellah videóműve: "Belly Danse to the Marseillaise: francia identitás a videóművészetben"; Shepherd térkép a Habsburg Birodalomról; A Quauhquechollan ruhadarabja Tanuljon 12 kulturális szakértővel ... [-]

Tanfolyam: kulturális örökség és a város

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Fedezze fel, hogyan fejlődnek a városok saját egyedi kultúrái, és fedezze fel a kulturális örökséggel kapcsolatos kulcsfontosságú koncepciókat. [+]

A kulturális örökséget általában nemzeti vagy vallási értelemben tárgyalják: az olasz kultúráról, a görög civilizációról, az iszlám művészetről stb. Beszélünk. De ma a városok saját múzeumokat, galériákat, művészeti termékek piacát és városi hálózatokat hoznak létre. A városok - mint például a Doha és az Egyesült Arab Emírségek, Szingapúr és Délkelet-Ázsia, Los Angeles és Észak-Amerika - képviselik és összekapcsolják a kulturális központokat.

Ezeken és más példákon keresztül ezen a kurzuson keresztül feltárja, hogy pontosan mit jelent a városi kulturális örökség és az ehhez kapcsolódó legfontosabb fogalmak.

Milyen témákról lesz magáé? ... [-]

Tanfolyam: Leendő határidők feltárása: modellezés a környezeti és az energetikai gazdaságban

On-line Nappali Részidős 5 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Vessen egy pillantást a jövőre, és megtanulják, hogyan fejlesszék és használják a modelleket a környezeti és az energiagazdálkodásban. [+]

Tegye meg a tájékozott döntéseket a környezeti problémák sürgetése érdekében

Mi fog kinézni a jövőnk? Folytatjuk-e a fosszilis üzemanyagok égetését, vagy 100% -ban megújuló világban élünk? Hogyan kezeljük az éghajlatváltozást és milyen politikákat kell végrehajtanunk?

Mutató példákat adunk Önnek, hogy ismerkedjenek meg a gazdasági modellezés és a legmodernebb energiapolitikai kutatások témáival.

Ez az online tanfolyam feltárja ezeket az aggodalmakat, a környezetvédelmi és az energiagazdálkodási modellek használatával. Megtanulhatod, hogyan tervezhetsz modelleket, hogyan értelmezheted és felhasználhatod az eredményeket a megalapozott döntések meghozatalához, és hogyan lehet modelleket használni az energia- és környezetvédelmi politikák értékeléséhez.... [-]


Tanfolyam: online üzlet: sikeres digitális marketing

On-line Nappali Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Értsd meg, hogyan segíthet a digitális marketing az induláshoz az online üzleti siker egyik programjában. [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja Önt a digitális marketing gyorsan fejlődő világának, valamint annak a szerepnek, amelyet a tudatosság növelésében és az online vállalkozások értékesítésében játszik. Együtt utazunk együtt, hogy felfedezzük, hogyan használják a digitális felhasználók a keresést, az együttműködést, a felülvizsgálatot és a vásárlást.

Ismerje meg, hogyan hozhat létre digitális marketingstratégiát

Ha nem tudja, hová megy, soha nem fog megérkezni, ezért van szüksége stratégiára a digitális marketing döntéseinek irányításához. A lépésről lépésre útmutatást adunk saját digitális marketingstratégiájának megteremtéséhez, hogy Ön a megfelelő úton haladhasson az Ön legértékesebb ügyfeleinek bevonásával és megtartásával kapcsolatban.... [-]


Tanfolyam a családtörténetben: a családfa kutatása

On-line Részidős 6 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Fejlessze ismereteit a családtörténethez. Fedezze fel ősei múltját, és hozzon létre egy értelmes családi történetet vagy egy családi fát. [+]

Ez az online kurzus fejleszteni fogja a genealógiai technikák megértését és a családtörténet kommunikációját.

Elkezdi meghatározni, hogy mit szeretne kutatni, mielőtt megvizsgálja a forrásokat megtalálni és elemezni, és tárolja és rögzítheti azokat, amiket talál. Megvizsgálja azt a kihívást, hogy megtalálja a helyes ősöket, beleértve a DNS-tesztelés potenciálját is.

Végezetül bemutatjuk azokat a főbb eszközöket, amelyeket a genealógusok használnak a kutatásaik közvetítésére, beleértve a családfát, és megmutatják neked, hogy hogyan írjunk egy értelmes családi történetet, amely magában foglalja a történelmi kontextust.... [-]


Tanfolyam a globális erőforrás politikában: a múlt, a jelen és a jövő az olaj, a gáz és a palánk

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Megérteni a kritikus energia kihívásait a világgal szemben, és elemezni a globális energiaipar politikai gazdaságát. [+]

Az energia gyakran mondják, hogy a modern társadalom életmódja. A globális gazdaságban jelenleg több tengeri változás áll, amelyek középpontjában az energia áll.

Ismerje meg a világ számos kritikai kihívását

Ennek az ingyenes online tanfolyamnak az a célja, hogy megvizsgálja az előttünk álló számos kritikai kihívást, valamint a globális energiapiacok gazdaságának és politikájának összetett kölcsönhatását.

Hat héten keresztül megvizsgáljuk: az alacsony olajárak okait és következményeit a globális energiapiacok és a geopolitika terén; az észak-amerikai palagáz-gáz sikere és más országok, különösen Kína vágya, hogy a jövőben ismétlik; az USA földgáz- és olajtermelésének állapota; és a palánk forradalmának és az alacsony olajáraknak az OPEC-ra és Oroszországra gyakorolt ​​hatása.... [-]


Tanfolyam a könyvelés a személyes és üzleti számviteli

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tanulja meg, hogyan lehet egyensúlyba hozni a könyveit és fejleszti a készségeket a pénzügyek kezelésében személyes és üzleti környezetekben. [+]

Gyakoroljon gyakorlati pénzügyi készségeket, hogy segítsen kiegyensúlyozni a könyveket

Fedezze fel, hogyan áramlik a pénz a személyes és üzleti környezetekben, és fejleszti az alapvető készségeket a pénzügyek kezeléséhez. Ezzel a kurzussal bevezeti a könyvelést és a könyvelést.

A közös fogalmakat, az alapvető matematikákat elsajátíthatja, és képes lesz arra, hogy tudását a gyakorlatba vezesse. Ezt a kurzust követően tökéletesen kiegyensúlyozhatja könyveit, és meg tudja érteni, hogy a nyereség és veszteség koncepciója hogyan vezet bevételhez vagy adóssághoz.

Fejlessze ötleteit a beszélgetés során

Ezt a tanfolyamot nem könnyíti meg. A tanulókat arra ösztönzik, hogy támogassák egymást, osszák meg személyes tapasztalataikat és ismereteiket, és új perspektívákat találjanak.... [-]


Tanfolyam a robotika bevezetésében: robotkar készítése

On-line Részidős 5 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Egyszerű robot tervezése, létrehozása és programozása, és megosztása más tanulókkal. [+]

Itt van az esélyed, hogy egy egyszerű robotot építsen.

A robotika a hardverek és a szoftverek integrálásáról szól. Ebben a kurzusban egy egyszerű robotot tervezünk, építünk és programozunk, legalább két kötéssel, amelyek tollat ​​vagy ceruzát hordozhatnak, és koordinált vonalat rajzolhatnak egy papírlapra. Rengeteg mód van arra, hogy valóban egy ilyen robotot építsen, és ez a készségszinttől, a költségkerettől, vagy a felszereléstől függ.

A projekt kihívást jelenthet. Számos készséget kell összeállítania, például a mechanikai tervezést és a szoftverfejlesztést. A szoftvernek kinematikus algoritmusokat kell végrehajtania, valamint kommunikálni kell az érzékelőkkel és a motorokkal. Szükséged lesz arra, hogy a robottáéra mutató pontok útvonalát állítsd elő a munkalapon, és próbáld meg és állítsd be a szoftvert a robot teljesítményének javítása érdekében. A kurzus végén felkérést kap, hogy küldjön be egy videót a befejezett robotról a szakértői értékeléshez.... [-]


Tanfolyam a számítástechnika oktatásában

On-line Részidős January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fokozza a gyakorlatot és a tárgyi tudást, mint a számítástechnika általános vagy középiskolai tanára. [+]

Hogyan lehet a számítástechnikát olyan módon oktatni, amely a fiatalokat befogadja és releváns a világban, ahol élnek? Az angol számítástechnikai tanterv magában foglalja a számítástechnikai készségeket, a digitális írástudást, a digitális állampolgárságot és a digitális ösztöndíjat. Ez a tanfolyam tárgyi tudást, készségeket és tanácsadást nyújt a tervezéssel, tanítással, értékeléssel és politikával kapcsolatban.

Eredetileg az UEA által a Computing at School (CAS) és BT szponzorálásával létrehozott National STEM Learning Center ad otthont ennek a kurzusnak, amely lehetővé teszi, hogy tanulhasson a CAS CAS-ben tanult szakemberektől, és tükrözze saját tantermi gyakorlatát a tanítás fejlesztése érdekében.... [-]


Tanfolyam a transzmédia történetírásában

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan lehet meggyőzni a történeteket több platformon, például könyvek, filmek, játékok és TV-n keresztül, ezzel az ingyenes online tanfolyamsal. [+]

A történeteket többféle formában - könyvek, képregények, események, filmek, játékok és TV-műsorok kapják. Ez a közvetítő történetmesélés vagy többplatformos történetírás.

Ez a tanfolyam segít Önnek arra, hogy több platformon keresztül meggyőző történeteket mutasson be.

Megtekinthetünk példákat, mint például az Avengers, a Matrix és a Transformers - és az elméletet a gyakorlatba, a népszerű mese, a Három kis malac felolvasásával, többplatformos formában.

Tanulhat Daniel H Byun - a filmrendező is ismert 변혁.

Milyen témákat fedezel fel?

Négy héten belül megkérdezzük:

Mi a közvetítő mesélés? És hogyan különbözik a kapcsolódó eszmék, mint a média konvergenciája és az egyik forrás többcélú (OSMU)?Hogyan készítenek emlékezetes történetet a karakter, a cselekmény és a beállítás legfontosabb elemei?Mit tanulhatunk a folklórból és a hagyományos narratívákból?És mi a történetírás a digitális korszakban, mint a korábbi formák?... [-]

Tanfolyam az angol nyelvtanuláshoz akadémiai célokra: első lépések

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fejleszteni kell az egyetemi nyelvtanuláshoz szükséges angol nyelvtudást és tanulmányi készségeket. [+]

Ez az online tanfolyam bemutatja Önnek az egyetemi nyelvtudást és készségeket, amelyeket egy olyan egyetemen kell tanulnia, ahol az oktatás angol nyelven történik.

Négy nyelvi készséget fejleszt ki (hallgat, beszédet, olvasást és írást) az egyetemi hallgatók által végzett feladatok felhasználásával: előadások, jegyzetek készítése, beszélt előadások, az akadémiai szövegek olvasása (beleértve a hosszú mondatokat és vizuális információkat) tudományos szavakat.

Az egész tanfolyamon megoszthatja gyakorlati munkáját más tanulókkal, visszajelzést adhat és kaphat.

Milyen témákról lesz magáé? Stratégiai és szókincs kifejlesztése az akadémiai szövegek olvasásához és megértéséhez. Az információk megtalálása, megértése, leírása és értékelése tudományos célokra. Aktív hallgatás és hatékony jegyzetkészítő készségek fejlesztése. A nyelvtudásra építve a problémák és az ok-okozati hatások leírására. Több információ összegyűjtése, a megszerzett készségek felhasználásával, az írásos jelentésbe való integráláshoz. A jelentés véglegesítése előtt kérdezze meg a peer-to-peer visszajelzést. Mit fog elérni? ... [-]

Tanfolyam az angol nyelvtanulás világának feltérképezésében

On-line Részidős 6 hetek February 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, mit jelent az angol nyelvtanulás (TEFL). Fedezze fel a külföldi vagy otthoni nyelvtanulás lehetőségét! [+]

Az angol nyelvtanítás fantasztikus módja a világnak. És ez rendkívül kielégítő - látod, hogy a diákok nagyszerű dolgokat érjenek el új készségeikkel.

Éppen ezért több ezer ember vesz fel állásokat szerte a világon minden évben, az angol nyelvtanítással, mint idegen nyelven.

Ha csatlakozni szeretne, most van esélye. Ez az online kurzus az angol nyelvtanítás (ELT) be- és kimeneteit vizsgálja, amely magában foglalja, hogy mit tartalmaz az ELT és hol taníthatja azt.

A Cambridge-i angol nyelvvizsga tanáraitól és szakértőitől tanácsot kap, segít Önnek angolul külföldön vagy otthon tanítani.

Milyen témákról lesz magáé? ... [-]

Tanfolyam az egyetemek felkészítésére

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez a kurzus feltárja és fejleszti azokat a kulcsfontosságú analitikai készségeket, amelyeket a hallgatóknak szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen az egyetemi tanulási környezetben. [+]

A felsőoktatás a magasabb szintű tanulást jelenti: a kritikai gondolkodással kapcsolatos készségek fejlesztése; Támogatott, érdemi érveléssel; Kritikusan elemezheti és felhasználhatja az adatokat vagy forrásokat. Ezek egyetemi szintű készségek, de ezeken a készségeken alapulhatsz, mielőtt odaérnél. Ezek a készségek segítenek az olyan értékelésekben, mint az A-szintek és a kiterjesztett projektmunkák. Azok a tulajdonságok is, amelyeket a munkáltatók értékelik a diplomások.

Ebben a kurzusban fel fog tárni néhány kulcsfontosságú készséget a sikerhez az egyetemen. Meg fogja hallani, hogy az egyetemi előadók mit mondanak arról, hogy a diákjaik milyen kiválóak az iskolai végzettséggel, vagy nehézségekkel küzdenek az egyetemi hallgatók körében, és nehézségekbe ütközik az egyetemi tanulási környezetben.... [-]


Tanfolyam az energia puzzle megoldásában: multidiszciplináris megközelítés az energiaátmenethez

On-line Részidős 7 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan lehet elemezni az energiaátalakítási eseteket a technológiai, jogi, közgazdasági, térbeli és társadalmi perspektívákból. [+]

Ma az energetikai rendszerek szembesülnek a sürgető globális kihívásokkal: gazdasági és társadalmi fejlődés, szegénység felszámolása, megfelelő élelmiszertermelés, egészségi állapot, az ökoszisztémák megőrzése, a béke és a biztonság. Jelentős átalakulás - az energiaátmenet - szükséges ezeknek a kihívásoknak a kezelésére.

Ebben a kurzusban a multidiszciplináris megközelítést alkalmazzuk, hogy megvizsgáljuk az energiaátalakítási kérdést, amely magában foglalja a kérdés kereteit és módszereit. Megoldja az energia puzzle?

Milyen témákat fedezel fel?Energiaátváltás és fenntarthatóságAz energiaátmenet technikai vonatkozásaiTerületrendezésIntegrált energia rendszerAz energiaátmenet pszichológiai aspektusaAz energiaátalakítás jogi aspektusaEnergia rendszerekAz energiaátmenet gazdasági aspektusaMit fog elérni?... [-]

Tanfolyam a zene szerzői: megérteni a szerzői jogi törvényt, amikor zenével dolgozik

On-line Részidős 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg az Egyesült Királyság zenei szerzői jogi törvényét, és hogyan alkalmazza Önt mint alkotó, producer, forgalmazó, forgalmazó vagy a zenei engedélyes. [+]

Fedezze fel az Egyesült Királyság zenei szerzői jogi törvényét, és hogyan hasznosíthatja a zenészeket

Ez az online tanfolyam bemutatja az angol zenei szerzői jog legfontosabb szempontjait.

Olyan kérdésekre válaszol, mint például: mi a szerzői jogvédelem és mi nem? Milyen körülmények között lehet újra felhasználni a szerzői joggal védett anyagot engedély vagy fizetés nélkül? Hogyan működnek a gyűjtő társaságok? És hogyan szerezhet pénzt zenészként licencelési ügyletekkel, önkiadással vagy zenével?

A valóságos zenészek megosztják tapasztalataikat a tanfolyam során, tanácsot adnak a szerzői jogok kezelésével kapcsolatban, más művészek másolják, és elkerülik, hogy véletlenül másolatot kapjanak.... [-]


Tanfolyam az online tanulás megkezdéséhez

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tudja meg, mi az online tanulás, és fejleszti az online tanulás képességét, anélkül, hogy az életed hátralevő részét el fogná tartani. [+]

Fejlessze ki az online tanulás sikere érdekében szükséges készségeket

Az internet nagyobb szerepet játszik munkánkban és társadalmi életünkben. De úgy gondoltad, hogy tanult online?

A campus egyetemen való tanulás nem mindenki számára. Ha gondoskodik a felelősségről, új készségre van szüksége ahhoz, hogy megváltoztassa a pályafutását, vagy tanulni szeretne, akkor az online tanulmány lehet az Ön számára.

Ebben az online tanfolyamon megtudhatja, hogy mi az online tanulás és mit kínál. Meg fogja találni az online tanulmányokhoz szükséges készségeket; értékelje saját készségeit; megvizsgálja, hogyan alakulnak a diákok online közösségek; és megtanulják, hogyan élvezhessék a rugalmas tanulmányi megoldások és dedikált oktatók előnyeit.... [-]


Tanfolyam gyakorlati tudomány: biológia

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Készítsen gyakorlati leckéket, hogy segítsen a 14-16 éves diákoknak megérteni a biológiát a tudományos tanárokkal. [+]

Javítsák a diákok tanulását a biológia gyakorlati óráiban

Csak olyan sok lehetőség van arra, hogy a diák egy hagymás cellára nézzen, így hogyan kapcsolódhatunk be a hallgatókhoz a biológiai gyakorlatokhoz?

Ezen a kurzuson megvitatják az elméleti fogalmak és a gyakorlati munka közötti kapcsolatot, és alaposan átgondolják, mi történik a saját tantermeiben a biológiai gyakorlatok során.

Ön is fejleszteni és megosztani kreatív módjait a gyakorlati biológia olyan megközelítésekkel, amelyek alkalmazandók a különböző helyzetekre, beleértve a GCSE szükséges gyakorlatokat.

Milyen témákat fedezel fel?

Gyakorlati munka a 14-16 évesek számára az enzimek, a mikroszkópia és a mikrobiológia kulcsfontosságú témái számára.... [-]


Tanfolyam időgazdálkodási stratégiák projekt menedzsment

On-line Részidős 2 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fejlessze időgazdálkodási készségeit, és fedezze fel az időgazdálkodási stratégiákat annak érdekében, hogy minden kezelt projekt jól működjön. [+]

Minden projektmenedzsernek vagy projektvezetőnek van egy olyan projektje, amely úgy tűnik, hogy a spirál ki van téve az irányításnak - elnyeli a tervezettnél több időt és erőforrást. Ez a tanfolyam segít megállítani a történést.

Meg fogod tanulni az időgazdálkodási stratégiákat, amelyek segítenek megakadályozni, hogy a projektek kezelhetővé váljanak, és fejlesszék a projektmenedzser alapvető készségeit annak érdekében, hogy minden futó projekt megfeleljen a határidőknek.

Most itt az ideje, hogy véget vessünk az elszabadult projekteknek.

Milyen témákról lesz magáé? Ismertesse az időgazdálkodási folyamatokat Ismertesse az időgazdálkodás legfontosabb koncepcióit, beleértve a késéseket és a vezetőket, a kritikus útvonalat, az etetéses puffereket, az erőforrás-kiegyenlítést, az erőforrás-kiegyenlítést, az ütemezés befejezési dátumát, a cél kitöltési dátumát és a mérföldköveket. Ismertesse a különböző eszközöket és módszereket, amelyek javítják az időkezelést, beleértve a precedens-diagramozási módszert (PDM), a kritikus út módszereket, a kritikus lánctermelési módszert, a gantt-diagramot Mit fog elérni? ... [-]

Tanulmány a globális kutatásokban: a globalizáció vége?

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Megérteni, hogy egyes kormányok miért próbálják megragadni szuverenitását és elhagyni a globális intézményeket. [+]

A globalizáció olyan folyamat, amelyet egyetlen ember sem tud felgyorsítani, lassítani vagy leállítani. De ez nem jelenti azt, hogy az emberek nem próbálják meg.

A kormányok és a polgárok szerte a világon vagy próbálják kihasználni a globalizáció előnyeit (és próbálja korlátozni negatív hatásait), vagy megpróbálja elkerülni. Ezen a kurzuson megtudhatsz néhány okot, amiért az emberek profi vagy globalizációellenesek. Meg fogja találni, hogy miért határokat és határokat választanak egyes kormányok és országok, és mások az integrációt választják.

Milyen témákat fedezel fel?A szövetségek, szerződések és szervezetek megsértéseDemokratikus fáradtság és populista követelésekRegionalizáció és europeizációIdegengyűlölet és kozmopolitizmusÁthelyezések és gazdasági nacionalizmusA protekcionizmus és a globális versenyKi ez az akkreditált?... [-]

Tanulmányok hallgatása és bemutatása: angol nyelvtanulás akadémiai célokra

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Javítsd meg a hallgatásod és a jegyzetkészítő készségedet, valamint az akadémiai szókincs megértését, majd hozd létre saját előadásodat. [+]

Ismerje meg, hogyan hallgassa meg és jelenjen meg hatékonyan angolul.

Ha képesek vagyunk meghallgatni másokat és hatékonyan bemutatni saját ötleteidet, akkor sikerül az egyetemen eljutni. Ez az online tanfolyam segít fejleszteni ezeket a készségeket angol tanulás közben. Hatékony stratégiákat mutat be a hallgatásra és a jegyzetelésre, hogy segítsen azonosítani és rögzíteni a legfontosabb pontokat más emberek előadásaiban. Ennek részeként javítani fogod a kulcsfontosságú tudományos nyelv és a szaknyelv értelmezését.

Mindent el fog hozni, amivel együtt tanulsz, létrehozhatod és gyakorolhatod a saját beszéded bemutatását, és részletes oktatói visszajelzést kapsz.... [-]


Természetesen a babák szem előtt: miért a szülő agya ügyek

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ez természetesen meg fogja vizsgálni, hogy a tudat a szülő befolyásolja a fejlődő agy, a gyermek, a koncepciótól a csecsemő- és a későbbi életében. [+]

Ez természetesen meg fogja vizsgálni, hogy a tudat a szülő befolyásolja a fejlődő agy, a gyermek, a koncepciótól a csecsemő- és a későbbi életében.

Mi elviszi egy utazásra, hogy kezdődik a terhesség, feltárása fontos a képességét, az anya-to-be gondolni rá, miközben továbbra is a baba a méhben mellett a hatása az érzelmek, mint a szorongás és a depresszió.

Mi lesz akkor felfedezni, amit a kutatás azt mondja, a mód, ahogyan a szülő érzelmi és kognitív elme tudja alakítani az interakciós összefüggésben a baba az első két életévben, és a hatása ennek a kölcsönhatásnak a baba fejlődő elme. Ez magában foglalja, például gondol a szülő azon képességét, hogy „elme gondolkodó” szempontjából, hogy képes kezelni a baba, mint egy adott személy egy elme saját.... [-]


Természetesen a bevezetés a tanulás és a tanítás a felsőoktatásban

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A hagyományos nézetek az oktatás eltolódott. A tanárok most sokkal többet megkönnyítése a tanulás szemben egyszerűen látni saját szerepüket az ismeretek átadására. Mostantól látva diák koncentrált és tanuló-központú megközelítés, hogy a norma - megközelítéseket, amelyek megváltoztatják a szerepek és felelősségek a tanárok és tanulók. Ez a tanfolyam bemutatja, hogy diák-központú megközelítés és általános elvek a tanítás és tanulás egyetemi szinten. [+]

Ez természetesen része a Foundations of University Tanulás és tanítás program, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze képességeit az oktatás és a tudás a tanulás a felsőoktatásban egy rugalmas program online kurzus UNSW.

A hagyományos nézetek az oktatás eltolódott. A tanárok most sokkal többet megkönnyítése a tanulás szemben egyszerűen látni saját szerepüket az ismeretek átadására. Mostantól látva diák koncentrált és tanuló-központú megközelítés, hogy a norma - megközelítéseket, amelyek megváltoztatják a szerepek és felelősségek a tanárok és tanulók. Ez a tanfolyam bemutatja, hogy diák-központú megközelítés és általános elvek a tanítás és tanulás egyetemi szinten.... [-]


Természetesen a bevezetés az állami vezetés

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ebben az ingyenes online tanfolyamot, akkor többet megtudni vezetés keretében közszolgáltatások, az állami szektor intézményei, közösségi és önkéntes csoportok és politikai szervek. [+]

Vezetés vizsgálták évszázadok, bár vizsgálata a modern időkben főként arra összpontosult, a munka vezetőinek magánszektor profitorientált szervezetek.

Ebben az ingyenes online tanfolyamot, akkor többet megtudni vezetés keretében közszolgáltatások, az állami szektor intézményei, közösségi és önkéntes csoportok és politikai szervek.

Tudja meg, mi teszi a vezetés a közszolgálati megkülönböztető

Ön meg fogja vizsgálni a sajátosságait vezetés közszolgálati, beleértve annak egyre nagyobb hangsúlyt kap a generációs közös értéket, és a tárgyalások különböző formáinak közérdeket. Meg fogja tanulni néhány alapvető készségek állami vezetés, mint a politikai furfang, dolgozó együttműködés és konfliktuskezelés.... [-]


Természetesen a bevezetés mennyiségi befektetési

On-line Részidős 6 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A pénzügyi piacok egyre összetettebbé válnak, - ez nem könnyű tudom, hol kezdjem, amikor a befektetés. A mai világban a kereslet pontos adat-alapú kvantitatív elemzés világszerte folyamatosan emelkedik: ez lett fontos megérteni, és képes legyen használni a statisztikai és matematikai információk pontos és gyors. [+]

A pénzügyi piacok egyre összetettebbé válnak, - ez nem könnyű tudom, hol kezdjem, amikor a befektetés. A mai világban a kereslet pontos adat-alapú kvantitatív elemzés világszerte folyamatosan emelkedik: ez lett fontos megérteni, és képes legyen használni a statisztikai és matematikai információk pontos és gyors.

Ez a tanfolyam megtanít a lényeget a modern befektetési elmélet és segít megtanulni, hogy alkalmazzák őket a valós életben a pénzügyi adatokat és a programozás.

Megértsék a modern befektetési elmélet

A tanfolyam akkor kezdeni tanulni kulcsfontosságú fogalmak a modern befektetési elmélet és kvantitatív befektetés, mint a visszatérés, a kockázat és portfolió optimalizálása.... [-]


Természetesen a bevezetés ökoszisztémák

On-line Részidős 6 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ha nem fogja miért ökoszisztémák működésének, egyre nehezebb és meghatározza a lehetséges okokat, mikor nem, és megnehezíti, hogy azonosítsák a lehetséges környezeti veszélyek az emberre. [+]

Ha nem fogja miért ökoszisztémák működésének, egyre nehezebb és meghatározza a lehetséges okokat, mikor nem, és megnehezíti, hogy azonosítsák a lehetséges környezeti veszélyek az emberre.

Ebben természetesen meg fogja tapasztalni, hogy milyen élőlények vannak egymáshoz kapcsolva bonyolult összefüggések, hogy az ilyen linkeket vizsgálták, és hogy a fizikai tulajdonságok egy adott élőhely kölcsönhatásba az élőlények élnek meg. Esettanulmányokkal, akkor jön, hogy megtanulják, hogyan ismerete ökoszisztémák vezet megértése egyéni fontossága, és hogyan lehet megőrizni.

Minden Open University tudományos képzés bemutatott FutureLearn készülnek a fajta támogatást Dangoor Education.... [-]


Természetesen a Big adatok: matematikai modellezése

On-line Nappali Részidős 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ismerje meg, hogyan alkalmazzon kiválasztott matematikai modellezési módszereket nagy adatok elemzésére ebben az ingyenes online tanfolyamban.

[+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

Gondolkozott már azon, hogyan matematika lehet használni, hogy megoldja a nagy adatproblémák? Ez a tanfolyam megmutatja, hogyan. A matematika mindenütt jelen van, és a nagy adatok emelkedésével hasznos eszköz lesz az információk kinyerése és a nagy adatkészletek elemzése során.

Ismerje meg, hogyan matematika alátámasztja nagy adatelemzés

Kezdjük azzal, hogy elmagyarázzuk, hogy a matematika számos olyan eszközt alapoz meg, amelyeket a nagy adatok kezelésére és elemzésére használnak. Megmutatjuk, hogyan nagyon különböző alkalmazott problémák közös matematikai céljait, és ezért lehet kezelni a hasonló matematikai eszközök. Mi lesz majd folytassa a bevezetését három ilyen eszközök alapján lineáris algebra keretet. Ezek az eszközök és a problémákra, amelyekkel foglalkozni a következők:... [-]


Természetesen a birodalom: a viták a brit imperializmus

On-line Részidős 6 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

A Brit Birodalom volt a legnagyobb birodalom valaha is látott. Megállapította, több mint egynegyede a világ népességének és előkészítette az utat a mai globális gazdaságban. De a brit imperializmus nem ellentmondások nélkül, és ez továbbra is okozhat hatalmas nézeteltérés történészek között ma. Ez az ingyenes online tanfolyam segít megérteni, hogy miért. [+]

A Brit Birodalom volt a legnagyobb birodalom valaha is látott. Megállapította, több mint egynegyede a világ népességének és előkészítette az utat a mai globális gazdaságban. De a brit imperializmus nem ellentmondások nélkül, és ez továbbra is okozhat hatalmas nézeteltérés történészek között ma. Ez az ingyenes online tanfolyam segít megérteni, hogy miért.

Fedezze fel a Brit Birodalom keresztül hat ellentmondásos témákat

Hat héten át, fogjuk felfedezni a Brit Birodalom keresztül hat téma - a pénz, erőszak, faji, vallási, nemi, neme és propaganda. Kapsz hallani a történetet a lenyűgöző, akik hozzájárultak mind a felemelkedését és bukását.... [-]


Természetesen a Business Online: ügyfél profil a sikerhez

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Amikor megkérdezték, hogy ki a megrendelő, feltörekvő vállalkozók gyakran mondják, hogy "bárki". Ez nem lehet távolabb az igazságtól. Ez az ingyenes online tanfolyam segít megérteni, hogyan lehet használni az elsődleges és a másodlagos kutatás, hogy megtaláljuk a vásárló és a design elkötelezettség stratégiák vonzza és megtartja őket. [+]

Ez természetesen része a Business Online Siker program, amely lehetővé teszi, hogy indítson, piacon és saját sikeres online üzlet.

Amikor megkérdezték, hogy ki a megrendelő, feltörekvő vállalkozók gyakran mondják, hogy "bárki". Ez nem lehet távolabb az igazságtól. Ez az ingyenes online tanfolyam segít megérteni, hogyan lehet használni az elsődleges és a másodlagos kutatás, hogy megtaláljuk a vásárló és a design elkötelezettség stratégiák vonzza és megtartja őket.

Megértsék az adatokat, és fedezze fel az ügyfelek

Ez a tanfolyam bemutatja, hogy hogyan, hol és miért, hogy gyűjtsön adatokat, és hogyan kell használni, hogy hozzon létre az ügyfél personas és marketing stratégiák.... [-]


Természetesen a Business Process Management: Bevezetés a folyamat gondolkodás

On-line Nappali Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Szervezetek futtatni számos üzleti folyamatokat. Megalapozzák mi lesz kész, mikor és hogyan, amely lehetővé teszi számukra, hogy elérjék a stratégiai célokat. [+]

Nincs külön előzetes tapasztalattal vagy ismeretekkel kell csatlakozni.

Milyen szoftverek és eszközök van szüksége?

Minden, amire szükség van a siker ebben természetesen van ellátva, vagy ingyenesen letölthető.

Vegyes [-]

Természetesen a Cyber ​​Security: Biztonság otthon, Online, az élet

On-line Nappali Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ez a háromhetes ingyenes online tanfolyam a gyakorlati internetes biztonságot vizsgálja, beleértve az online magánéletet, a fizetési biztonságot és a biztonságot otthon

[+]

Ez a háromhetes ingyenes online tanfolyam a gyakorlati internetes biztonságot vizsgálja, beleértve az online magánéletet, a fizetési biztonságot és a biztonságot otthon.

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

A modern világban, az információs biztonság hatással van mindannyiunkra: otthon, a munkahelyen, az online és az élet általában. Mint sok találmányok, amelyek a korábbiakhoz, az internet és a web, a felhő, és az Internet of Things (IoT) hozzák magukkal sok előnye van, hanem új lehetőségeket nyit a bűncselekmény. Amennyiben tehát ne érintkezzen a szép új világban? Ez az ingyenes online tanfolyam egy alternatív, feltéve, ha a tudás, hogy tájékozott döntéseket.... [-]


Természetesen a digitális gazdaságban: pénzügy üzleti növekedés

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Minden üzleti igények készpénzt növekedéséhez és fejlődéséhez. Egyes vállalkozások képesek megtalálni elég készpénz a saját működését, hogy kihasználják a növekedési lehetőségeket. Mások kell használni külső finanszírozási források, mint a banki hitel. Hogyan működik egy vállalkozás, hogy robusztus döntéseket hitelfelvétel? [+]

Minden üzleti igények készpénzt növekedéséhez és fejlődéséhez. Egyes vállalkozások képesek megtalálni elég készpénz a saját működését, hogy kihasználják a növekedési lehetőségeket. Mások kell használni külső finanszírozási források, mint a banki hitel. Hogyan működik egy vállalkozás, hogy robusztus döntéseket hitelfelvétel?

Értékelje hogyan lehet finanszírozni az üzleti beruházások

Akár kezelése a mikrovállalkozások, kis- vagy közepes méretű vállalat, vagy egy nagyvállalat, az ingyenes online tanfolyam végigvezeti a finanszírozási lehetőségek, amelyek segítségével értékelheti, hogy milyen típusú finanszírozás alkalmas az üzleti beruházások és hogyan dolgozzon ki egy finanszírozási stratégiát, hogy a helyes döntés a fajta hitelfelvétel a te dolgod. Meg fogja vizsgálni a szerepe a hagyományos és az alternatív finanszírozási lehetőségek, és megtanulják, hogy a pénzügyi kimutatások felmérni a pénzügyi helyzete üzlet. Azt is megtanulják használni cash flow előrejelzések, hogy segítsen döntéseket hozni a kezelése az üzleti pénzügyeit.... [-]


Természetesen a digitális gazdaságban: értékesítési keresztül ügyfél betekintést

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Nem számít, mennyire bonyolult a marketing, ha nem eredményez ügyfeleket vonzani, akkor a vállalkozás van beállítva, hogy nem. Ez az ingyenes online tanfolyam vonatkozik friss gondolkodás a marketing és értékesítési tevékenység áll össze az ügyfelek, akik folyamatosan jön vissza. [+]

Nem számít, mennyire bonyolult a marketing, ha nem eredményez ügyfeleket vonzani, akkor a vállalkozás van beállítva, hogy nem. Ez az ingyenes online tanfolyam vonatkozik friss gondolkodás a marketing és értékesítési tevékenység áll össze az ügyfelek, akik folyamatosan jön vissza.

Épít egy átfogó képet az ügyfelek

Perspektívák a szerepe és magatartása az ügyfelek változnak, a marketingesek támaszkodva egyre nagyobb teljesítményű információs rendszerek építeni egy átfogó képet a fogyasztók számára.

Ezen a kurzuson, akkor fejleszteni annak megértését, hogyan ügyfélkapcsolat menedzsment szül üzletfejlesztési sikere, és kritikusan értékeli a közvélekedéssel, hogy a forgalombahozatali befolyásolja az ügyfelek. Azt is megtanulják, hogyan eladási áttért attól, hogy a "lábát az ajtón", hogy miután a "ujját az impulzus" segítségével betekintést-központú megközelítések nyerni azokat minden fontos értékesítés.... [-]


Természetesen a döntéshozatal egy komplex és bizonytalan világban

On-line Nappali Részidős 7 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Kitöltésével ezt az utat, akkor már kifejlesztett készségek és ismeretek, amelyek javítják a döntéshozó készségek fellépés érdekében az összetett világban és bizonytalanság. [+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

A vezetők képesnek kell lennie fellépni az összetett világban és bizonytalanság. Ez persze csak az első lépés, hogy dolgozzon ki magát az egyik a jövő kulcsfontosságú döntéshozók, illetve fokozza a döntéshozó készségek.

Először is, ez a tanfolyam bemutatja, hogy a komplexitás és meg fogja határozni a bizonytalanság. Ezután lefedjük számos eszközt és módszert, hogy megértsék, és képes legyen eligazodni a bonyolult és bizonytalan világban.

Annak szükségességét, hogy a multidiszciplináris megközelítés kerül előtérbe egész folyamán. Vendég előadók különböző karok elmagyarázza, biztosítja az alkalmazások és példákat saját szakirányokon átfogóbb megértését különböző elemeinek összetettsége. Például, a komplexitás lehet szépen magyarázható a használata rovarok és agyát, és sok más természeti és társadalmi jelenségek. Ugyanez ötleteket lehet alkalmazni a gazdasági és pénzügyi rendszerek.... [-]


Természetesen a fagyott határon: figyelemmel kísérik a zöld területek jéglepedését a térből

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan ellenőrzik a grönlandi jégtakarót az űrből és a talajból, hogy megértsük múltjukat, jelenlegi és jövőbeli éghajlatunkat. [+]

Fedezze fel, hogyan befolyásolja az éghajlatváltozás a grönlandi jéglapot

Az elmúlt 100 ezer év alatt a sűrített hó rétegeiből áll, a hatalmas grönlandi jéghidak értékes rekordként szolgálnak múltbeli klímánk és a jövőbeli éghajlatváltozás előfutára.

Ez az online tanfolyam rávilágít arra, hogy a grönlandi jégtakarót hogyan figyelik a térről és a talajról. Megnézi a Föld megfigyelési (EO) műholdak által lehetővé tett méréseket, például a Cryosat-ot, az érintett technológiákat és technikákat, a létrehozott adatokat, felhasználási módjait és kihívásait.

Megvizsgálja a jég szerepét az éghajlati rendszerben, valamint az éghajlatváltozás hatását a grönlandi jégtakaróra.... [-]


Természetesen a fejlődő kulturális intelligencia Leadership

On-line Nappali Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Tudja meg, milyen kulturális intelligencia (CQ), és miért jó vezetők és menedzserek szüksége van rá, ebben az ingyenes online tanfolyam. [+]

A kulturális hírszerzés fejlesztése a vezetés számára

A kulturális intelligencia (CQ) a természetes fejlődése a jól bevált fogalmait IQ (intelligencia hányados) és az EQ (érzelmi intelligencia). A jó vezetők szükség mindhárom vezető hatékonyan.

CQ az a képesség, hogy a határokon oszt -, hogy ország, generációs, nemi, szektor vagy a háttér - és gyarapodását több kultúrában. Fejlesztése a CQ lehetővé teszi, hogy működjön együtt az emberek, akik különböznek tőled, és vezet a szervezet, közösség, az üzleti vagy tanulmányi helyétől.

Megérteni és a kulturális intelligencia

Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja, hogy a koncepció a CQ, és fedezze fel az evolúció és jelentősek a vezetés.... [-]


Természetesen a fejlődő kutatási projekt

On-line Részidős January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A kurzus célja, hogy bárki, aki jelenleg végzi, vagy tervezi, hogy vállalják egy darab tudományos kutatás, az, hogy a kiterjesztett Project selejtező (EPQ) nemzetközi érettségi Extended esszé, walesi érettségi egyéni projekt, tanfolyam, vagy egy darab független ösztöndíjat. A tanfolyam fut március, június, szeptember és október 2017, így úgy döntött, a kezdési időpont, amely megfelel Önnek. [+]

A kurzus célja, hogy bárki, aki jelenleg végzi, vagy tervezi, hogy vállalják egy darab tudományos kutatás, az, hogy a kiterjesztett Project selejtező (EPQ) nemzetközi érettségi Extended esszé, walesi érettségi egyéni projekt, tanfolyam, vagy egy darab független ösztöndíjat. A tanfolyam fut március, június, szeptember és október 2017, így úgy döntött, a kezdési időpont, amely megfelel Önnek.

A kíváncsiság az emberiség egyik legfontosabb jellemzőit. Ez lehetővé tette számunkra, hogy az ismeretlen ismert, hogy megtörje akadályokat, és ragyog a fény az élet minden területén, a mi napról napra hobbi feltárása a csillagok. A veleszületett vágy, hogy vizsgálja meg a felelős sok a legbüszkébb eredményeit. Ez a tanfolyam segít a vonat, hogy kihasználhatja a kíváncsiság, és felhasználni arra, hogy vállalja a saját kutatási projekt egy tudományos módon.... [-]


Természetesen a felfedezése angolul: Nyelv és Kultúra

On-line Nappali Részidős 6 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Ez természetesen az angolul tanulók néz brit kultúra és megvizsgálja angol használatban, hogy segítsen javítani a nyelvi készségek. [+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

Ez a tanfolyam azok számára, akik tanulnak angolul, és akik érdeklődnek a többet megtudni a brit kultúra és javítsák angol nyelvtudás.

A kurzus a rövid videókat bemutatni egy másik téma minden héten, beleértve az angol mint globális nyelv, a környezet, a vállalkozások és az irodalom. Filmre Nagy-Britanniában, ezeket a videókat segít fejleszteni a hallgatási készségek nézni hiteles példát ember beszél angolul. A tapasztalt oktató megvizsgálom használt nyelv a videókat, és felhívni a figyelmet, hogy hasznos pontot, amely segít javítani a beszélt és írott angol.

A tanfolyam nem követi a nyelv tananyag, de úgy hiteles angol kontextusban, mint a kiindulási pont. ... [-]


Természetesen a fizikai színház: feltárása a pofon

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez a tanfolyam bemutatja, hogy a világhírű orosz rendező Meyerhold technikája biomechanika. Ez meghívja Önt, hogy tanulmányozza és tapasztalatok első kézből a forradalmi biomechanikai Étude, „The Slap”. [+]

Ez a tanfolyam bemutatja, hogy a világhírű orosz rendező Meyerhold technikája biomechanika. Ez meghívja Önt, hogy tanulmányozza és tapasztalatok első kézből a forradalmi biomechanikai Étude, „The Slap”.

Keresztül keveréke videó, animáció, vitafórumok és gyakorlati kezditek megérteni Meyerhold orosz színész képzés technikával - a kétperces ismételhető gyakorlat fejlesztésére használják egyensúly, tudatosság és kifejezőkészség. Meg fogják kérni, hogy vizsgálja meg a saját válasza erre az egyedi megközelítést képzés és megosztja ezeket válaszait az ember tanulók.

Milyen témákról lesz magáé? Meyerhold és az orosz forradalom: miért biomechanika találta, és ezért úgy érezte, szükség Feltárása „a pofon” keresztül biomechanikai gyakorlófeladatokat néven études Meyerhold akcióban: a biztonságos munkavégzéshez elkészítésével segítségével bemelegítés technikák „A pofon” akcióban: technikák „rázzuk fel, és rázza”, „pofon és figyelembe célja” és „a pofon, és visszatér a semleges” Gyártása videót, képet vagy próza bizonyító intézkedések a études Mit fog elérni? Feltárása és megvitatása oroszországi események első felében a 20. században, hogy segítsen megérteni a fejlődés az orosz színház, és életét a Meyerhold és kortársai. Értékeljük a megértést a biomechanika és a études. Tükrözik a heti tanulás hozzájárul a vita folyt mozog biomechanikai módon. Végezze el a biomechanika és études felmelegedjen tevékenységét. Fedezze fel a három összetevője „a pofon.” Fejleszteni kell a fizikai mozgás tapasztalatát biomechanikaiiag. Vizsgálja történelmi példák az írás, állóképek és mozgóképek és megvizsgálja, hogyan szeretné felvenni a tapasztalatait. Felmérjük a megértés és a vizsgálat befejezését, amely megköti a tanfolyamot. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a fogyatékosság és a jó élet: együttműködik a fogyatékosság

On-line Részidős 6 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ma ismerjük fogyatékosság része az emberi sokszínűség. De mit jelent az, hogy működjön együtt a fogyatékosság olyan módon, amely lehetővé teszi a jó életet magunk és mások? [+]

Bízza fogyatékosság, hogy jó életet a saját és mások

Ma ismerjük fogyatékosság része az emberi sokszínűség. De mit jelent az, hogy működjön együtt a fogyatékosság olyan módon, amely lehetővé teszi a jó életet magunk és mások?

Ebben persze, akkor lehetősége van arra, hogy vegyenek részt a néhány nagy problémáiba fogyatékos emberek, a kormányok és a társadalmak. Akkor vizsgálja meg az emberi jogok megközelíti a fogyatékossághoz és kritikusan szemléljék a fogalmak befogadás, a hozzáférés és támogatás. Azt is megtudjuk, fogyatékosság politikáról és politikai, az érdekképviselet és aktivizmus, és megvizsgálja, hogyan kell dolgozni a fogyatékos több szinten, hogy jó életet mindenki számára.... [-]


Természetesen a funkcionális programozás erlang

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Funkcionális programozás egyre fontosabb, amelyek globális léptékű alkalmazások az interneten. [+]

Funkcionális programozás egyre fontosabb, amelyek globális léptékű alkalmazások az interneten.

Mi össze az elmélet a funkcionális programozás és a gyakorlat, hogy hogyan működik az Erlang. A tanfolyam is segít, ha érdekli Elixir alapján ugyanazt a virtuális gép Erlang, és segít abban, hogy megy minden funkcionális nyelv.

Funkcionális programozás volt ereje, a University of Kent az elmúlt 30 évben. Megtudhatja, Simon Thompson - társszerzője egyik szabványos bevezetők Erlang O'Reilly Media Erlang programozási.

Milyen témákról lesz magáé? Első lépések a programozás Erlang Programok és funkciók Erlang Adatszerkezetek listák alkalmazásával Eszközök Erlang programozási Funkcionál adatok, és a magasabb rendű funkciók Esettanulmányok Mit fog elérni? Megmagyarázni, hogy miért Erlang alakult, hogyan tervezési formálták a kontextusban, amelyben azt használják, és hogyan Erlang lehet használni a gyakorlatban ma Tükrözik a design Erlang, összefüggésben a logikai fejlődését, és hogyan használják a gyakorlatban ma Műsorokat fogalmak segítségével a funkcionális programozás, ideértve különösen a rekurzió mintaillesztés és megváltoztathatatlan adatokat Tudást listák és egyéb Erlang adattípusok programok Fejleszteni magasabb rendű funkciók segítségével általános minták Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a gondozó a hátrányos helyzetű gyermekek

On-line Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online

A megszorítások idején és a szűkülő közszolgáltatások, a feladat, hogy azonosítsa és gondozó veszélyeztetett gyermekek még soha nem volt nagyobb kihívás. Ebben az ingyenes online képzést mi segítünk felfedezni néhány érintett kérdések vállalkozás ezt a feladatot. [+]

A megszorítások idején és a szűkülő közszolgáltatások, a feladat, hogy azonosítsa és gondozó veszélyeztetett gyermekek még soha nem volt nagyobb kihívás. Ebben az ingyenes online képzést mi segítünk felfedezni néhány érintett kérdések vállalkozás ezt a feladatot.

Értsd kockázat és a sebezhetőség, elméleti és gyakorlati

Majd fontolóra, mit értünk kockázat és a sebezhetőség, valamint hogy hogyan határozzuk meg elég jó szülői. Majd gondolj, hogy a gyermekek növekedését és fejlődését, és hogyan tudjuk számukra elhatárolás és a biztonság révén tartalmas kapcsolatok és a mellékleteket. És akkor nézd meg az adott készségek a kommunikáló gyerekek és fiatalok.... [-]


Természetesen a gyógyszerek betartása: a megértés és a változó a beteg viselkedését

On-line Részidős 2 hetek December 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez természetesen úgy lett kialakítva, pszichológusok és orvosok a King 's College London, akiket érdekelnek a gyógyszerek tapadást. [+]

Ez természetesen úgy lett kialakítva, pszichológusok és orvosok a King 's College London, akiket érdekelnek a gyógyszerek tapadást.

Használata bizonyítja-elmélet és technikák, akkor elmélyíti a tudatosság és megértés az aktuális gyakorlati és elméleti kérdések körül gyógyszerek tapadást.

Lesz megismerjék a COM-B keret és példákat viselkedésváltozás technikák támogatása tapadást. A tanulók a világ minden tájáról lesz a legjobb gyakorlatok megosztása és megvitatása a gyakorlati példák látható szimulált klinikai konzultációk.

Mit fog elérni?

Alkalmazni egy keretet, hogy jobban megértsék a gyógyszerek nem tapadóképességének vezetőit Alkalmazzanak olyan technikákat, amelyek hatékonyan támogatják a viselkedési magatartás változását a gyógyszerek viselésében Tükrözzük, hogyan lehet ezeket a technikákat alkalmazni a klinikai gyakorlatban. Kik a kurzus?... [-]


Természetesen ahhoz, hogy megértsék a kábítószer-függőség

On-line Részidős 6 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Mindannyiunkat megérintett függőség - személyesen, a kör a család és a barátok, és a mi közösség. Függőség és az ahhoz kapcsolódó ártalmakat megnyomorítja az érintettek és a körülöttük lévő emberek. [+]

Mindannyiunkat megérintett függőség - személyesen, a kör a család és a barátok, és a mi közösség. Függőség és az ahhoz kapcsolódó ártalmakat megnyomorítja az érintettek és a körülöttük lévő emberek.

De hogyan függőség fejleszteni? Mit tehetünk azért, hogy kezeljük? És mit tehetünk, hogy akadályozza meg?

Fedezze fel, hogyan függőség alakul

Ebben az ingyenes online tanfolyam, fogjuk felfedezni, hogyan függőség alakul ki, nézi a környezeti, genetikai és személyes kockázatokat.

Megvizsgáljuk, hogy mi történik, ha egy gyógyszer bekerülhet a test és az agy, hogyan agyi változások, és hogy ez a folyamat lehet, hogy lábadozik a függőség egy ilyen kihívás.... [-]


Természetesen a holdak

On-line Részidős 8 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Sok holdak Naprendszer. A Föld az egyetlen bolygó, egyetlen hold. Néhány holdak nagyobbak, mint a miénk; Sok sokkal kisebb. Vannak még apró holdak körül keringő néhány aszteroidák. [+]

Sok holdak Naprendszer. A Föld az egyetlen bolygó, egyetlen hold. Néhány holdak nagyobbak, mint a miénk; Sok sokkal kisebb. Vannak még apró holdak körül keringő néhány aszteroidák. Vannak, akik folyamatos vulkánkitörések; mások meghaltak, kráteres csomók. Az egyik a folyók és tavak folyékony metán. Saját Moon források, amelyek segítségével nyissa meg a Naprendszer jövőbeni feltárása. Egy maroknyi holdak van az alábbi feltételeknek a felületeken, ahol a primitív élet létezhet.

Regisztrálj, hogy vizsgálja meg a gazdag sokféleségét holdak, az alapvető folyamatokat, amelyek alakították őket, és a kapcsolat a Hold és a Föld. Lesz irányítása alatt a szakértők az Open University és másutt. A tanfolyam gazdag kiváló minőségű szöveg, kép, videó, hang és interaktív elemeket.... [-]


Természetesen a hálózati biztonság szakemberek

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Hálózati biztonság kérdése egyre inkább aggodalomra ad okot a vállalkozások, a napi támadások előforduló belső rendszereket. Egyre személyzet kell, hogy legyen tisztában hálózati biztonsági kérdéseket, és hogyan kell megvédeni magukat és vállalkozásukat a támadásoktól. [+]

Hálózati biztonság kérdése egyre inkább aggodalomra ad okot a vállalkozások, a napi támadások előforduló belső rendszereket. Egyre személyzet kell, hogy legyen tisztában hálózati biztonsági kérdéseket, és hogyan kell megvédeni magukat és vállalkozásukat a támadásoktól.

Értsd hálózati biztonsági támadások és védje rendszerek

Ez a rövid, ingyenes online tanfolyam segít szakembereknek az első lépéseket a hálózati biztonsági technikákat. Mi fog összpontosítani szoftver biztonsági rések, hogy lehet használni, hogy megtámadják a rendszert, mielőtt feltárva a lehetséges védelmi stratégiák sem elrettenteni vagy mérséklése az ilyen támadások.... [-]


Természetesen a jó agy, rossz agy: alapjai

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online kurzus bevezetés a kulcsfontosságú fogalmak az emberi agy, és célja a nem szakember. Ez ad alapvető információkat és magyarázatokat, úgy, hogy jobban megértse a saját hihetetlen agya. [+]

Ez természetesen része a jó agy, Bad Brain program, amely lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg az emberi agy, a CPD vagy, mint egy átjáró a további vizsgálat.

Ez az ingyenes online kurzus bevezetés a kulcsfontosságú fogalmak az emberi agy, és célja a nem szakember. Ez ad alapvető információkat és magyarázatokat, úgy, hogy jobban megértse a saját hihetetlen agya.

Megérteni a saját csodálatos agy

Nézzük meg, mi az agy készül, hogy hogyan vannak ezek a szervezett, és hogyan működnek.

Ez az információ segít idegtudományi világszerte megértsék az agy - és hogyan képes megtenni mindent meggátol leesik a kerékpárt, hogy így érzi, szomorú, hogy a labdarúgó-válogatott elvesztette a játékot, hogy segít megtanulni az agy működését.... [-]


Természetesen a kereskedelmi szociális vállalkozások: fakadó dagály a misszió sodródás

On-line Részidős 5 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Sok szociális vállalkozások egyre több kereskedelmi, elfogadó technikák, finanszírozási vagy kormányzást általában kapcsolódó nonprofit vállalkozások. [+]

Sok szociális vállalkozások egyre több kereskedelmi, elfogadó technikák, finanszírozási vagy kormányzást általában kapcsolódó nonprofit vállalkozások.

Ebben az online tanfolyam, szociális vállalkozás és a mikrofinanszírozás szakértői Université Libre de Bruxelles és a vendégek is új megvilágításba helyezte ezt a trendet. Azt fogja kérni, hogy hogyan befolyásolja a kereskedelmi irányításának és üzemeltetésének a szociális vállalkozások, és amely sugárutak lehetne vagy kellene használni, hogy elkerüljék küldetése drift.

Milyen témákról lesz magáé?

Miért szociális vállalkozók innovációs

A motivációk kiindulási szociális vállalkozás; Új kapcsolatos adatokat az egyenlőtlenség és a boldogság; közötti kapcsolat a pénzügyi kirekesztés és a szegénység; és hogy a szociális innováció próbálták kezelni ezeket a problémákat.... [-]


Természetesen a kezdő üzleti 1: látás és lehetőséget

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A sikeres üzleti kezdődik világos jövőkép és alapos ismerete a lehetőségekre kell bekapcsolni, hogy a jövőkép valóság. Akár van egy ötletem egy jövőbeli kockázati vagy már van egy oldalsó-line üzleti, miközben tanul, ez a tanfolyam segít vizsgálni a látását, és fedezze fel a rendelkezésre álló lehetőségekről. [+]

A sikeres üzleti kezdődik világos jövőkép és alapos ismerete a lehetőségekre kell bekapcsolni, hogy a jövőkép valóság. Akár van egy ötletem egy jövőbeli kockázati vagy már van egy oldalsó-line üzleti, miközben tanul, ez a tanfolyam segít vizsgálni a látását, és fedezze fel a rendelkezésre álló lehetőségekről. Ez megadja az időt tervezni, és segít elindítani dokumentálása a gondolatait a strukturált üzleti terv, miközben lehetővé teszi, hogy ossza meg ötleteit másokkal.

Ez természetesen a sorozat első hat mintegy „kezdő vállalkozás”.

Milyen témákról lesz magáé? A vállalkozói tanulási ciklust A lehetőség az üzleti modell: megosztásának fontosságát a látását Vision és lehetőséget a sikeres vállalkozások Az írás egy mag értékajánlatot Bevezetés az írás egy stabil üzleti tervet. Mit fog elérni? Értékeljük a vállalkozói ciklus, amely alátámasztja a tanfolyamot. Tárja fel felfedezni vagy hoz létre üzleti lehetőségeket. Vizsgálja vállalkozások a térségben. Beszéljétek meg a vállalkozó üzleti kihívás: Mely üzleti kezdjem, és hogyan? Mérni, és értékelni egy üzleti ötlet. Üzleti tervet 200 szó. Vizsgáljuk meg a látás és lehetőséget biztosít egy üzleti tervet. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a kezdő üzleti 2: az emberek és hálózatok

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A sikeres üzleti erősen támaszkodik az emberek és a hálózatépítés. Egy jó csapat, és szélesebb hálózat elengedhetetlen a sikerhez és a növekedés. Akár van egy ötletem egy jövőbeli kockázati vagy már van egy oldalsó-line üzleti, miközben tanul, ez a tanfolyam segít felismerni az emberek, akik segítségével vegye fel az üzleti előre a formális és informális üzleti hálózatok. [+]

A sikeres üzleti erősen támaszkodik az emberek és a hálózatépítés. Egy jó csapat, és szélesebb hálózat elengedhetetlen a sikerhez és a növekedés. Akár van egy ötletem egy jövőbeli kockázati vagy már van egy oldalsó-line üzleti, miközben tanul, ez a tanfolyam segít felismerni az emberek, akik segítségével vegye fel az üzleti előre a formális és informális üzleti hálózatok.

Ez persze a második egy sor hat mintegy „kezdő vállalkozás”.

Milyen témákról lesz magáé? Különösen fontos a személyek, csoportok és hálózatok üzleti Szerepek a csapat Módszerek fejlesztése egy csapat Formális és informális üzleti hálózatok Hogyan lehet kialakítani és bővíteni a szakmai hálózat Az üzleti terv: azonosítja az emberek, csoportok és hálózatok Mit fog elérni? Értékeljük, hogy fontos az emberek, csoportok és hálózatok az üzleti sikerhez. Határozza meg a nyolcféle csapat szerepeket. Fedezze fel az öt szakaszból a csapat fejlődését. Beszéljétek meg a vállalkozó üzleti kihívás: Melyik opció Nick kiválasztásához, hogy építsenek egy nagy teljesítményű csapat? Határozza meg az emberek és hálózatok az üzleti tervben. Határozza meg, milyen készségekre van szükség. Fedezze fel, hogyan fogja fejleszteni a hálózatokat. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a kezdő üzleti 3: az ügyfelek és versenytársak

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ahhoz, hogy egy sikeres vállalkozás meg kell érteni, akik az ügyfelei és ami még fontosabb, hogyan fogsz elérni őket. Akár van egy ötletem egy jövőbeli kockázati vagy már van egy oldalsó-line üzleti, miközben tanul, ez a tanfolyam segít felismerni és megérteni a célpiac. [+]

Ahhoz, hogy egy sikeres vállalkozás meg kell érteni, akik az ügyfelei és ami még fontosabb, hogyan fogsz elérni őket. Akár van egy ötletem egy jövőbeli kockázati vagy már van egy oldalsó-line üzleti, miközben tanul, ez a tanfolyam segít felismerni és megérteni a célpiac. Ez megadja az időt tervezni, és segít elindítani dokumentálása a gondolatait a strukturált üzleti terv, miközben lehetővé teszi, hogy ossza meg ötleteit másokkal.

Ez természetesen a harmadik a sorozat hat mintegy „kezdő vállalkozás”.

Milyen témákról lesz magáé? Adjuk meg a piacon: azonosítja az ügyfelek és versenytársak Az elmélet megértéséhez piacok: a különbség a piaci és iparági Piacelemzést: a piac mérete és a benne rejlő lehetőségeket Hogyan állapítható meg egy üzleti célpiac Versenytárs elemzés Hogyan, hogy konkrét ügyfelek Az üzleti terv: az ügyfelek és versenytársak Mit fog elérni? Értékeljük a fontos megérteni az ügyfelek és versenytársak indításakor üzlet. Beszéljétek meg a különbség a piaci és iparági segít meghatározni a piacot, és a terméket vagy szolgáltatást kínál erre a piacra. Értékelje a vállalkozó üzleti kihívás: Melyik piacok Ashleigh megcélozni neki a terméket? Fedezze fel a piacon egy üzleti tervet. Beszéljétek meg a mérete, terjedelme és jellemzői a piacon. Foglalja össze a legfontosabb versenytársai vagy egy másik vállalkozás által végző versenytárs elemzés. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a kezdő üzleti 5: ügyvezető pénzügyek

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A menedzsment a pénzügyek elengedhetetlen a sikeres üzleti; pénzügyi információk olyan bizonyítékok, hogy támogassa a döntéseket az üzleti és segít, hogy igazolja ezeket a határozatokat, ha be azokat másoknak. [+]

A menedzsment a pénzügyek elengedhetetlen a sikeres üzleti; pénzügyi információk olyan bizonyítékok, hogy támogassa a döntéseket az üzleti és segít, hogy igazolja ezeket a határozatokat, ha be azokat másoknak. Akár van egy ötletem egy jövőbeli kockázati vagy már van egy oldalsó-line üzleti, miközben tanul, ez a tanfolyam bemutatja, hogy a kulcsfontosságú pénzügyi információkat és ad egy esélyt, hogy megvitassák ötleteit másokkal.

Ez természetesen az ötödik egy sor hat mintegy „kezdő vállalkozás”.

Milyen témákról lesz magáé? Különösen fontos a pénzügyi információk Bevezetés a kulcsfontosságú pénzügyi információk: árbevétel előrejelzése; eredménykimutatás előrejelzése; és a pénzforgalom előrejelzése Elemzése és értelmezése a pénzügyi teljesítmény Hogyan növelje jövedelmezőségét Marketing egy termék az árak és az eladások száma Főbb pénzügyi előrejelzések: életképességének meghatározásához egy üzleti lehetőséget Az üzleti terv: üzlet pénzügyeit Mit fog elérni? Beszéljétek meg, miért előrejelzés és tervezés kulcsfontosságú készségek belül minden sikeres üzlet. Beszéljétek árbevétel előrejelzése, a nettó profit és a célja a cash flow előrejelzés. Értékelje a vállalkozó üzleti kihívás: Hogyan lehet, hogy ő Hannah üzlet jövedelmezőbb? Határozza üzleti pénzügyek az üzleti tervben. Költségének értékelése, az árak, a bruttó nyereség és a cash flow előrejelzések. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a kezdő üzleti 6: finanszírozás az üzleti

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A sikeres üzleti igényel finanszírozást kap kezdődött. Számos módja van, hogy a vállalkozás létrehozásához és működtetéséhez, az informális, mint a személyes megtakarítások és a hitelfelvétel, kölcsön a barátok és a család, a formális utakat, mint a bankhitel, tőkebevonás a tömeg-finanszírozást. [+]

A sikeres üzleti igényel finanszírozást kap kezdődött. Számos módja van, hogy a vállalkozás létrehozásához és működtetéséhez, az informális, mint a személyes megtakarítások és a hitelfelvétel, kölcsön a barátok és a család, a formális utakat, mint a bankhitel, tőkebevonás a tömeg-finanszírozást. Ez a tanfolyam segít vizsgálni a finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre a vállalkozások, és hogyan finanszírozza a bővítése az üzleti.

Ez az utolsó természetesen egy sor hat mintegy „kezdő vállalkozás”.

Milyen témákról lesz magáé? A rendelkezésre álló lehetőségek tőkét új vállalkozások Pénzügyi támogatás a településen Hogyan finanszírozza a bővítése az üzleti Bevezetés a crowdfunding Szurok üzleti ötlet, termék vagy szolgáltatás Az üzleti terv: finanszíroz egy üzleti Mit fog elérni? Vitassuk meg az előnyeit és hátrányait a típusú alap lehet emelni, hogy segítséget kap a cég működését. Azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják azt, hogy egy új vállalkozás finanszírozása pl cég típusát, a piacon, vagy szektorban a cég kereskedik belül, a törekvések az alapítók. Beszéljétek meg a vállalkozó üzleti kihívás: hogyan lehet a terjeszkedés a csapat cég finanszírozni? Mérje finanszírozását egy üzleti tervet. Értékeli, hogy finanszírozásra van szükség az induláshoz. Tükrözik, hogy hogyan lenne megközelíteni a pénzügyi forrásokat. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a kiberbiztonság a kis- és középvállalkozások: azonosítása fenyegetések és támadások megelőzése

On-line Részidős 2 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Szinte naponta hallunk számítógépes támadások nagy szervezetek, de ritkán hallunk sokat hasonló támadások a kis- és középvállalkozások. Ez nem azt jelenti, hogy ők nem történik meg. [+]

Szinte naponta hallunk számítógépes támadások nagy szervezetek, de ritkán hallunk sokat hasonló támadások a kis- és középvállalkozások. Ez nem azt jelenti, hogy ők nem történik meg.

Ebben persze, akkor megismerheti a közös számítógépes fenyegetések kis- és középvállalkozások, amit egy számítógépes támadás azt jelenti, és milyen gyakorlati eszközök és stratégiák akkor életbe, hogy megakadályozzák őket.

Vizsgálja igazi kibertámadás akcióban

Kezdjük megnézi a legutóbbi Panama Papers szivárgás többet megtudni a számítógépes fenyegetések, a módszerek, hogy a hackerek, és milyen következményekkel jár a számítógépes támadások lehet a kis- és középvállalkozások.... [-]


Természetesen a kihalás: múlt és jelen

On-line Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online kurzus feltárja, milyen az élet a Földön alakította öt kihalási események a távoli múltban. Jelenleg a biológiai sokféleség válságban, és a kilátás egy hatodik kihalási esemény ma. [+]

Ez az ingyenes online kurzus feltárja, milyen az élet a Földön alakította öt kihalási események a távoli múltban. Jelenleg a biológiai sokféleség válságban, és a kilátás egy hatodik kihalási esemény ma.

Fedezze fel az öt tömeges kihalást a múlt

Minden héten vannak viták a tudósok arról, hogy a kutatási tájékoztat bennünket a biológiai sokféleség bolygónk beleértve a legelső életformák; hal és tetrapod diverzifikálása; a sugárzás a hüllők és dinoszauruszok; és a növekvő emlősök.

Mi elsősorban a megelőző öt kihalási események, amelyek alakították a biológiai sokféleség bolygónk. A kövületek bizonyítékát tárja fajok kihaltak ezekben tömeges kihalások és új lehetőségeket teremtett a túlélő bióta változatossá.... [-]


Természetesen a kiváló testnevelési órák

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online kurzus célja, hogy segítse a testnevelők elérni és fenntartani ezt a szintet. Ez határozza meg a "kiváló" testnevelési órán, mint amelyik megfelel a különböző tanulási szükségleteit annak minden diák egy időpontban, egy adott helyzetben. [+]

UNESCO hangsúlyozták, hogy sürgősen szükség van az iskolák, hogy foglalkozzon a fizikai inaktivitás, javításával fiatalok tapasztalatai testnevelés. Pár ezt a rendszeres külső ellenőrzés, hogy az iskolák sok országban kapnak, és vannak egyre nagyobb nyomás nehezedik minden testnevelők, hogy elérjük a legmagasabb szintű teljesítményt.

Ez az ingyenes online kurzus célja, hogy segítse a testnevelők elérni és fenntartani ezt a szintet. Ez határozza meg a "kiváló" testnevelési órán, mint amelyik megfelel a különböző tanulási szükségleteit annak minden diák egy időpontban, egy adott helyzetben.

Legyen "aktivátor" és kiemelkedő testnevelés órák ... [-]

Természetesen a klinikai bioinformatikai: felszabadítása genomika az egészségügyben

On-line Részidős 5 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online kurzus célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségügyi szakemberek körében a szerepe a klinikai Bioinformatikai és Genomics az egészségügyben ma. Mi bemutatjuk, hogyan lehet a fegyelem a klinikai Bioinformatikai nyújt fontos hidat az élvonalbeli tudomány és a szállítási genomikus orvoslás a klinikai gyakorlatban. [+]

Ez az ingyenes online kurzus célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségügyi szakemberek körében a szerepe a klinikai Bioinformatikai és Genomics az egészségügyben ma. Mi bemutatjuk, hogyan lehet a fegyelem a klinikai Bioinformatikai nyújt fontos hidat az élvonalbeli tudomány és a szállítási genomikus orvoslás a klinikai gyakorlatban. Ha megértjük a szerepe a klinikai Bioinformatician egyértelművé válik, hogy milyen szerves vannak, hogy biztosítsák a kedvező lehetőségeket genomi gyógyászatban teljes mértékben megvalósítani a betegellátásban.

Fedezze fel a potenciális klinikai Bioinformatikai

Ez egy izgalmas időszak. Mi most kezdik szekvenciakomplementaritást teljes genomok a klinikán, a legtöbb személyes adatokat lehet a beteg. Mi lehet kezdeni, hogy hogyan genom változatok esetleg hatással lehet az egészségre, és tudjuk irányítani igazán pontos gyógyszert az egyes betegeknél. Ez nem nélkülözi a kihívásokat. A genom egy hatalmas mennyiségű információt. Meg kell határozni a kiváltó változat (a rész a genomban, amelyek változást okoznak egészségügyi) olyan, mint keresni egy tűt a szénakazalban. De mit jelent ez a kifejezés valójában? Ez a tanfolyam elviszi a világ egy klinikai Bioinformatician és megmutatja, hogy mit csinálnak a színfalak mögött, amikor megállapította, hogy a tű a genomikai adatok. Azt is megmutatja, mi történik a következő, és a fontos hozzájárulást Klinikai Bioinformatician make a beteg útját.... [-]


Természetesen a környezeti kihívások: az emberi hatás a természeti környezet

On-line Részidős 2 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Komplex minták ökológia nem mindig ok-okozati és kiszámítható. Populációk saját dinamikával, hogy független lehet a külső környezeti feltételek. [+]

Ez természetesen része a környezetvédelmi kihívások program, amely lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg, hogy az emberek és a természet egymásra, és keresni 10 kredit, a University of Leeds.

Komplex minták ökológia nem mindig ok-okozati és kiszámítható. Populációk saját dinamikával, hogy független lehet a külső környezeti feltételek. Ebben természetesen megnézzük az is, hogy a természeti rendszerek szervezik; Noha az élő rendszerek összetettek, van olyan is, viszonylag állandó mintákat és kapcsolatokat.

Ez a kurzus három megközelítést az okozati összefüggés és dinamikája a környezeti rendszerek, és milyen emberek vesznek részt, és érintik ezek a rendszerek világszerte. Ez is egy bevezetést korreláció és a korlátozásokat a statisztikai vizsgálatok.... [-]


Természetesen a környezeti kihívások: szűkösség és a konfliktusok a természeti környezet

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Az emberi konfliktus a rövid és hosszú távú hatásai vannak a természetben. A környezet közvetlenül befolyásolja a szennyezés és a robbanások; és fel lehet használni, mint egy háborús fegyverként. Hosszabb távon, a fenntartható környezetgazdálkodás megbomlik, amikor konfliktus destabilizálja a társadalmi rendszerek és az emberek nem férhetnek hozzá a természeti erőforrásokat. [+]

Háború és a konfliktus súlyosan megzavarhatja a kormányzás, a környezet. Milyen hatással van mind az emberek és a környezet? Ez természetesen része a környezetvédelmi kihívások program, amely lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg, hogy az emberek és a természet egymásra, és keresni 10 kredit, a University of Leeds.

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

Az emberi konfliktus a rövid és hosszú távú hatásai vannak a természetben. A környezet közvetlenül befolyásolja a szennyezés és a robbanások; és fel lehet használni, mint egy háborús fegyverként. Hosszabb távon, a fenntartható környezetgazdálkodás megbomlik, amikor konfliktus destabilizálja a társadalmi rendszerek és az emberek nem férhetnek hozzá a természeti erőforrásokat. Mivel a források kimerülnek, elvárható lenne, hogy az emberek összeütközésbe mintegy természeti erőforrásokhoz való hozzáférés.... [-]


Természetesen a lányok oktatásába: tanítási stratégiák kidolgozása a bizalom, a rugalmasság és az együttműködés

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A viselkedés, hogy az oktatási rendszer jutalom - tanul, gondos előkészítés, a beteg mászás egyik szintről a másikra - úgy tűnik, hogy a nők előnyt tudományosan. Mégis, a munka világában, az emberek felvenni és elősegíti alapuló jellegét, mint a képesítés. [+]

A viselkedés, hogy az oktatási rendszer jutalom - tanul, gondos előkészítés, a beteg mászás egyik szintről a másikra - úgy tűnik, hogy a nők előnyt tudományosan. Mégis, a munka világában, az emberek felvenni és elősegíti alapuló jellegét, mint a képesítés.

Vizsgálatán keresztül, hogy mit kell a fiatal, nők az osztályban a kurzus célja, hogy indítsunk el egy beszélgetést a tanárok, hogyan lehet a legjobban segíteni a lányok sikerül az osztályban, és azon túl, valamint kínál hiteles tanácsadás, útmutatás és gyakorlati megoldásokat.

Értse meg a tényezőket, amelyek befolyásolják a lányok az iskolában

Mielőtt feltárása tanítási stratégiákat, hogy a munka az osztályban, akkor először megvizsgálja a jelentős tényezőket, amelyek befolyásolják a lányok tanulási tapasztalatok. Különösen akkor nézd meg a stratégiák kidolgozása karakter oly módon, hogy támogatja a tudományos siker az iskolai és a szakmai siker iskola után. Azt is meg fogja vizsgálni, és megvitassák azokat a tényezőket, amelyek gátolják az lányok eléri teljes potenciálját az iskolában és a jövőbeli karrierjük.... [-]


Természetesen a modern épület tervezése

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Az éghajlatváltozás, a technológia és a szabályozás változik modern épület tervezése, valamint a szakmai gyakorlat a építészeti, mérnöki és építőipari (AEC) ipar. [+]

Az éghajlatváltozás, a technológia és a szabályozás változik modern épület tervezése, valamint a szakmai gyakorlat a építészeti, mérnöki és építőipari (AEC) ipar.

Ez az online kurzus feltárja ezeket a tendenciákat, kihangsúlyozva, hogy a felsőoktatás és az építőiparban is foglalkozik velük. Ez által kidolgozott, a University of Bath nagyra értékelt Tanszék Építészeti és Építőmérnöki és felhívja az új, interdiszciplináris MSc program a modern épület tervezése.

Milyen témákról lesz magáé? A linkek között a felsőoktatás és a modern épület tervezése az ipar A feltörekvő szerepe a tervezési igazgató Különösen fontos a modellezés fokozott tervezési Új fenntartható építés anyagok és technikák Víz érzékeny tervezés fokozott ellenálló képességet Épületek és azok hatását az egészségre és jólétre Mit fog elérni? Fejleszteni a figyelmet a különböző szempontokat, amelyek befolyásolják a modern épület tervezése jelenlegi időkben Határozza meg a különböző területeken, ahol a szakemberek belül AEC működhet (a hagyományos irodai és helyszíni pozíciók laboratóriumi alapúak) Írja le, hogyan design menedzsment, a digitális modellezés, a nanotechnológia, a rugalmasságot, a jólét és a fenntarthatóság vezetés az AEC tananyag Beszéljétek meg, hogy fokozni kell az integráció közötti HE és a gyakorlatban az utat a kialakulását AEC szakemberek Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a munka fordítás: elmélet és gyakorlat

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Létre, mint a szakma, a harmadik évezred BCE, fordítás az egyik legalapvetőbb emberi tevékenység, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kölcsönhatásba lépnek egymással belül és a kultúra. Mindannyian találkozunk fordítás a mindennapi életben, akár beszélünk sok nyelven, vagy csak egy. [+]

Egészségügyi és az igazságügyi rendszer, az önkéntes szektorból a sport és a művészetek, mindannyian egyre inkább él és dolgozik a környezetben, ahol az emberek beszélnek több nyelvet.

Létre, mint a szakma, a harmadik évezred BCE, fordítás az egyik legalapvetőbb emberi tevékenység, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kölcsönhatásba lépnek egymással belül és a kultúra. Mindannyian találkozunk fordítás a mindennapi életben, akár beszélünk sok nyelven, vagy csak egy.

Akár rendszeresen dolgozik fordítók és tolmácsok MUNKÁNKBAN találja magát néha jár, mint egy fordító vagy közvetítő, fontolgatja fordítás egy lehetséges módját a szakmai fejlődés, vagy egyszerűen csak gondolkozzanak a mindig jelenlévő összjátéka nyelvek és kultúrák körülötted, javára válik ez a kurzus.... [-]


Természetesen a nagyhatalmak az ókori világ: a közel-keleti

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Több mint négy hét, ebben az ingyenes online kurzus feltárja négy ősi közel-keleti kultúrák és hogyan kölcsönhatásba egymással 3500 évvel ezelőtt. [+]

Több mint négy hét, ebben az ingyenes online kurzus feltárja négy ősi közel-keleti kultúrák és hogyan kölcsönhatásba egymással 3500 évvel ezelőtt.

Követési az egyiptomi, mitanni és hettita nagyhatalmak

Utazás, diplomácia, kereskedelem és háború jellemző, ahogy a pálya az ókori egyiptomi, mitanni és hettita szuperhatalom. Látni fogjuk, hogyan kerültek kapcsolatba egymással a saját erőfeszítéseit, hogy kiterjesszék befolyásukat az egyre megtámadott Szíria-Palesztina földeket.

Meg fogjuk vizsgálni, tárgyakat, a University of Liverpool Garstang Régészeti Múzeum - az egyik legjelentősebb gyűjteménye műtárgyak az Egyesült Királyságban - lehetővé teszi, hogy tanulni nem csak a történelem ebben az időszakban, de azt is, hogy a szakértők használja leletek rekonstruálni a múltat.... [-]


Természetesen a nanotechnológia egészségügyi: innovatív formatervezési orvosi diagnosztikai

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel a használata és következményei nanotechnológia új orvosi alkalmazások nanotechnológia használjuk irányítani és manipulálni nanométer méretű számít nanométeres pontossággal. [+]

Fedezze fel a nanotechnológia használatát és következményeit az új gyógyászati ​​alkalmazásokban A nanotechnológia a nanométeres pontosságú nanométer méretű anyag ellenőrzésére és manipulálására szolgál. Ez lehet atomok, molekulák vagy nagyobb biológiai szerkezeteket, mint például DNS-t, vagy élő sejtek. Ez az online kurzus feltárja a potenciális nanotechnológia orvosi alkalmazások, hogy új eszközöket lehet használni diagnosztizálására betegség vagy monitor orvosi kezelést.

Milyen témákról lesz magáé? Bevezetés a technológia és a tudomány a nanotechnológia. Az összefüggés a nanotechnológia és orvosi alkalmazások. A hatás és lehetséges következményeinek új technikák etikai kérdések és a társadalmi viselkedés. Bevezetés a mögöttes tudományos és technológiai nanotechnológia fejlesztések és az előállítására használt technikák eszközök használata nanotechnológia. Nano és a légzés: az elektronikus orr; Nano és a vér: Lab-on-a-chip; Nano és a vizelet: rák kimutatására. Példa az esetekben, amikor az új technológia nem egy önálló fejlesztési hanem egyfajta társadalmi kérdésekre, és viszont is új társadalmi és etikai kérdéseket. Mit fog elérni? Ismertesse a technológia és a tudomány a nanotechnológia Közötti kapcsolat vizsgálata a nanotechnológia és az orvosi alkalmazás Vegyenek részt a mögöttes tudomány és technológia és technika gyártásához használt nano készülékek Beszéljétek társadalmi és etikai kérdések merülnek fel az új technológiai fejlesztések az egészségügyi domén Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen Angliában a király idejében Richárd

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A felfedezés a csontváz Richárd egy Leicester parkoló - és a közelmúltban kinyilatkoztatások egy hűtlenség belül családja vérvonalát - tette headline news szerte a világon. [+]

A felfedezés a csontváz Richárd egy Leicester parkoló - és a közelmúltban kinyilatkoztatások egy hűtlenség belül családja vérvonalát - tette headline news szerte a világon.

Ebben az ingyenes online tanfolyam, a csapat tudósok a University of Leicester kezelésére széles körének témák a England Richard volna lakott a 15. században, és nézd vissza az újrafelfedezése és reinterment.

Fedezze fel a Rózsák háborúja

A politikai élet a 15. században domináló vad dinasztikus hadviselés - a Rózsák háborúja - amelynek hűséget és a teljesítmény között eltolódott arisztokrata klikk, pusztító eredményeket.

A század is látta elhagyása sok falu keresztül lakosság csökkenése, valamint átállás nagyobb mértékben használják a földet legelő gazdálkodás. De a munkaerő iránti kereslet azt jelentette, hogy a jólét a dolgozók emelkedett, és a vége felé a század bevezetése nyomtatás transzformált írástudatlanságának és könyvek.... [-]


Természetesen angolul kisgyermekkorban: a nyelvtanulás és a fejlesztés

On-line Részidős 6 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online tanfolyam szülőknek és a szakemberek megvizsgálják, hogy milyen fiatal gyerekek tanulnak angolul, és vizsgálja meg még sok más szempontból a kora gyermekkori tanulás és fejlődés. [+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

Hogyan kisgyermekek legjobb tanulni angolul, mint egy további nyelvet, miközben ők még mindig a tanulás anyanyelvükön? Hogyan és miért a gyerekek tanulnak a legjobban a játék? Mit tehet a szülő és a szakemberek azért, hogy lehetővé teszik a gyermekek, hogy a legtöbbet hozza ki a tanulási tapasztalat?

Ez az ingyenes online tanfolyam szülőknek és a szakemberek megvizsgálják, hogy milyen fiatal gyerekek tanulnak angolul, és vizsgálja meg még sok más szempontból a kora gyermekkori tanulás és fejlődés.

Hozza létre a legjobb környezetet kisgyermekek tanulni angolul

British Council pedagógusok megosztják egymással betekintést és a tapasztalatok, így meg lehet tanulni, hogyan lehet a legjobban beszélni a kisgyermekek számára; hogyan hozza létre a legjobb környezetet számukra, hogy angolul tanulni, mint egy további nyelv; és hogyan ellenőrzi a haladást a leghatékonyabban.... [-]


Természetesen a nyílt innováció

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

A mai világban, az új termékek és szolgáltatások nem korlátozódik egy szervezeten belül, vagy akár egy ország. A sikerhez a vállalkozásokat kell hajlandó együttműködni másokkal, a helyszínen, és az ötleteket - a modell néven nyitott innováció. [+]

A mai világban, az új termékek és szolgáltatások nem korlátozódik egy szervezeten belül, vagy akár egy ország. A sikerhez a vállalkozásokat kell hajlandó együttműködni másokkal, a helyszínen, és az ötleteket - a modell néven nyitott innováció.

Alkalmazza a nyitott innováció a versenyelőny

Ez az ingyenes online tanfolyam arról szól, hogyan lehet megtalálni ötleteket innováció a külvilágtól - például a szállítók, versenytársak vagy a fogyasztók - és asszimilálni őket a saját ellátási lánc, új folyamatok, termékek és szolgáltatások.

A tanfolyam betekintést és a kutatás, hogy egy szervezet, függetlenül attól, hogy a helyét, kihasználhatja a legújabb gondolkodás alkalmazása nyitott innováció megvalósítása versenyelőnyt.... [-]


Természetesen a politika a gazdasági és a közgazdaságtan a politikusok

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ebben a három hetes, Sir Vince Cable és a csapat a vezető közgazdász a University of Nottingham fogja magyarázni közötti kapcsolat a politika és a közgazdaságtan. Ön meg fogja vizsgálni ezeket a linkeket megnézi a munka jelentős politikai szereplőkkel és a legfontosabb gazdasági elképzeléseket is elfogadtak. [+]

Hogyan működik a gazdaság hatása a politikusokat? És hogyan politikus hatása a gazdaság?

Ebben a három hetes, Sir Vince Cable és a csapat a vezető közgazdász a University of Nottingham fogja magyarázni közötti kapcsolat a politika és a közgazdaságtan.

Ön meg fogja vizsgálni ezeket a linkeket megnézi a munka jelentős politikai szereplőkkel és a legfontosabb gazdasági elképzeléseket is elfogadtak.

Ismerje meg a kapcsolatot a politikusok és a gazdaság

Meg fogja tanulni a kortárs közgazdaságtan - például feltárása válaszok a pénzügyi válság az 2008 - és néhány, a politikai vezetők, akik fel a legfontosabb gazdasági elméletek a gyakorlatban a történelem során.... [-]


Természetesen a prediktív elemzési: egyre betekintést a nagy adatmennyiség

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ismerje meg, hogyan prediktív elemzési eszközök segítségével betekintést nyerni nagy adatmennyiség. Gyűjtés nagy adatok csak az első lépés; miután azt, hogyan van értelme ez? Ez az ingyenes online tanfolyam megmutatja, hogyan prediktív elemzési eszközök segítségével információt szerezni, és tudás a nagy adat. [+]

Ismerje meg, hogyan prediktív elemzési eszközök segítségével betekintést nyerni nagy adatmennyiség. Gyűjtés nagy adatok csak az első lépés; miután azt, hogyan van értelme ez? Ez az ingyenes online tanfolyam megmutatja, hogyan prediktív elemzési eszközök segítségével információt szerezni, és tudás a nagy adat.

Az elkövetkező négy hétben, a tapasztalat erejét HPE által Vertica Analytics platform mint alkalmazott eszköz. Segítségével Vertica Analytics és esettanulmány megközelítés alkalmazandó beépített prediktív elemzési funkciók és algoritmusok - lineáris regresszió, logisztikai regresszió és k-közép klaszter - levezetni betekintést az adatokat is, hogy lehetőséget teremtenek a szervezet számára.... [-]


Természetesen a párhuzamos programozás erlang

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Mi össze az elmélet párhuzamos programozási gyakorlatának, hogy hogyan működik az Erlang. Kapsz a lehetőséget, hogy erősítse mit tanulni a gyakorlati feladatok és több jelentős, nem kötelező gyakorlati projekteket. [+]

Egyidejű funkcionális programozás egyre fontosabb, amelyek globális léptékű alkalmazások az interneten.

Mi össze az elmélet párhuzamos programozási gyakorlatának, hogy hogyan működik az Erlang. Kapsz a lehetőséget, hogy erősítse mit tanulni a gyakorlati feladatok és több jelentős, nem kötelező gyakorlati projekteket.

Funkcionális programozás volt ereje, a University of Kent az elmúlt 30 évben. Az egész természetesen megtudhatja Simon Thompson - társszerzője egyik szabványos bevezetők Erlang O'Reilly Media Erlang programozási.

Milyen témákról lesz magáé? Folyamatok és az üzeneteket Erlang Üzenet-konkurencia Tervezés robusztusság Kezelési hibák, és foglalkozik a kivételek Tesztelés és rögzítése konkurencia Többmagos és elosztott Erlang OTP: Az Open Telecom Platform Mit fog elérni? Fejleszteni párhuzamos programok Erlang használó folyamatok és üzenet-elmúlás közötti kommunikációt Ismertesse a mechanizmusa üzenet feldolgozása Erlang Magyarázza életciklusának egy Erlang folyamat és a kezelési hibák Előkészíti és végrehajtja megbízható rendszerek Erlang Foglalja össze a tervezési elvei az Open Telecom Platform (OTP) Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a pénzügyi alapismeretek: beruházás elmélete és gyakorlata

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

A kutatások azt mutatják, hogy a brit háztartások szegények befektetések kezelése korlátozott megértése befektetési döntések, a kockázatok és hozamok. Az így kapott "megtakarítási rés" fenyegeti a forgatókönyv, ahol sok nem engedheti meg magának, hogy visszavonul. [+]

A kutatások azt mutatják, hogy a brit háztartások szegények befektetések kezelése korlátozott megértése befektetési döntések, a kockázatok és hozamok. Az így kapott "megtakarítási rés" fenyegeti a forgatókönyv, ahol sok nem engedheti meg magának, hogy visszavonul. Másutt a háztartások nem tervez megfelelően befektetési döntésüket illeszkedik a kockázati étvágyát és a horizonton való hozzáférést alapok. Pénzügyi alapjai: Beruházási Elmélet és gyakorlat célja, hogy megadja az eszközöket, hogy elkerüljék ezeket a személyes pénzügyek rémálmok.

Majd vizsgálja meg a különböző befektetési döntések, és a hozamok és a kockázatok különböző termékeket. Azt is tanulni befektetési stratégiát és hogyan lehet biztosítani a megközelítés, hogy a beruházás összhangban van a kockázat-hozam étvágyat. Azt is nézd meg, hogyan lehet elkerülni az egyéni és csoportos viselkedési jellemzők, amelyek rontják a hatékony befektetési döntéshozatalban.... [-]


Természetesen a pénzügyi alapismeretek: pénzügyi tervezés és költségvetés

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Pénzügyi alapjai: Pénzügyi tervezés és költségvetés átvizsgálja a jelenlegi gazdasági backcloth és annak hatása a háztartások pénzügyi. Mi majd lépni, hogy vizsgálja meg a hozzáállás, a pénzügyi irányítás és hogy van-e rossz pénzügyi szokásait, és ezeket hogyan kell kezelni. [+]

Pénzügyi alapjai: Pénzügyi tervezés és költségvetés átvizsgálja a jelenlegi gazdasági backcloth és annak hatása a háztartások pénzügyi. Mi majd lépni, hogy vizsgálja meg a hozzáállás, a pénzügyi irányítás és hogy van-e rossz pénzügyi szokásait, és ezeket hogyan kell kezelni.

Bemutatunk egy egyszerű négylépcsős modell készítéséhez pénzügyi döntéseket, mielőtt hogy vizsgálja meg a két komponens a háztartási költségvetés - bevételek és kiadások. Ennek során megtudjuk, mi is az infláció hatását és adóztatás jövedelmek és a támogatást nyújtanak háztartások által nyújtott állami ellátórendszer.

A költségek vizsgálatát megnézzük a nyomást helyezni minket költeni a pénzt, hogyan kell biztonságosan vásárolhat az interneten, és hogyan „heurisztikus” zavarhatja jó kiadások döntéshozatalban.... [-]


Természetesen a pénzügyi alapjait: ügyvezető háztartási mérleg

On-line Részidős 4 hetek February 2019 Egyesült Királyság UK Online

Pénzügyi alapjai: Kezelése a háztartások mérlegének kezdődik nézi hitelfelvétel és adósságok. Azt meg kell birkózniuk a tényezőket, amelyek hatással kamatszintek. Nézzük a különbség „jó” tartozás és a „rossz” tartozások és az, ahogyan a hitelezők hitel pontszámot azok számára, akik kölcsön pénzt. [+]

Pénzügyi alapjai: Kezelése a háztartások mérlegének kezdődik nézi hitelfelvétel és adósságok. Azt meg kell birkózniuk a tényezőket, amelyek hatással kamatszintek. Nézzük a különbség „jó” tartozás és a „rossz” tartozások és az, ahogyan a hitelezők hitel pontszámot azok számára, akik kölcsön pénzt.

Mi majd lépni, hogy vizsgálja meg a tömb beruházások, hogy az emberek fér - köztük megtakarítási számlák, kötvények, részvények és részesedések alapok. Megnézzük a meghatározó befektetési hozam, és a történelmi bizonyítékokat, amelyek a legjobb befektetés. Azt is nézd meg, hogy a beruházások adóznak.

Ház a következő téma. Nézzük a költségeket a vételi és eladási ingatlan és a logikai tulajdonában ingatlan és a kockázatokat. Ez magában foglalja a megértés a jelzáloghitel-termékek, amelyek használják az ingatlant vásárolni.... [-]


Természetesen a rendszerek gondolkodás és a komplexitás

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online tanfolyam foglalkozik a gyakorlati problémák merülnek fel, hogy a szociális rendszerek kezelésével összefüggésben és a közrend a helyi, regionális és globális szinten. Ez a probléma-orientált, feltéve, ha mind az elméleti megértését és gyakorlati eszközöket, hogy megtalálja, és végre megoldásokat a szervezeti és társadalmi problémákat. [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam foglalkozik a gyakorlati problémák merülnek fel, hogy a szociális rendszerek kezelésével összefüggésben és a közrend a helyi, regionális és globális szinten. Ez a probléma-orientált, feltéve, ha mind az elméleti megértését és gyakorlati eszközöket, hogy megtalálja, és végre megoldásokat a szervezeti és társadalmi problémákat.

Használja rendszerek gondolkodás megoldani bonyolult, valós problémák

A kurzus áttekinti a jellegét a társadalmi, a vezetői és politikai problémákat, figyelembe véve a különböző valós példák: közösségi fellépés; bűnözés és rendfenntartás; egészségügyi és szociális; szállítás; intelligens városok; energia; Európa és Brexit; és a tömeges oktatás Afrikában és Latin-Amerikában.... [-]


Természetesen a rákról beszélünk

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Rákról beszélünk lehet kemény. Lehet, hogy attól, hogy azt fogod mondani a rossz dolog, vagy, hogy egyszerűen nem tud eleget a témáról. Talán úgy érzi, nem tudja, hogyan a beszélgetés megy, vagy kipróbálta a múltban, és volt egy nehéz tapasztalat. Lehet, hogy te nem is biztos, ha ez a dolga. [+]

Rákról beszélünk lehet kemény. Lehet, hogy attól, hogy azt fogod mondani a rossz dolog, vagy, hogy egyszerűen nem tud eleget a témáról. Talán úgy érzi, nem tudja, hogyan a beszélgetés megy, vagy kipróbálta a múltban, és volt egy nehéz tapasztalat. Lehet, hogy te nem is biztos, ha ez a dolga.

Ebben persze, akkor megtanulják, hogyan kell ösztönözni az embereket, hogy egészséges életmód változtatások eléréséhez a helyi szolgáltatások, vagy keresse fel orvosát azonnal, ha változást észlel a testükhöz. Akkor dolgozzon ki egy személyes terv rákról beszélünk, és hol található a megbízható információkat.

1 2 fő fejlődik ki rák életük, és a Cancer Research UK úgy véljük, hogy fontos, hogy az emberek beszélnek a betegséget. Ez a tanfolyam megadja a tippeket, eszközöket és a bizalom, hogy egyszerű, hatékony beszélgetések segíthet megmenteni életét.... [-]


Természetesen a régészet meg: dig a laborba, és azon túl

On-line Részidős 2 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Egy belépő tanuló régészet, feltárása izgalmas felfedezések a Vale of Pewsey közelében, Stonehenge és Avebury. [+]

Egy belépő tanuló régészet, feltárása izgalmas felfedezések a Vale of Pewsey közelében, Stonehenge és Avebury.

Tegyen egy virtuális kirándulást a Vale of Pewsey

Mi lesz, amely megmutatja, mintegy körünkbe iskola - egy hónapig tartó ásatás a Vale of Pewsey, ami egy viszonylag érintetlen hely képest világhírű szomszédok, Stonehenge és Avebury.

A Vale of Pewsey egy régészeti kincsesláda és az ékszer a koronát Marden. Körül épült 2400 BC, Marden a legnagyobb henge az országban, és Nagy-Britannia egyik legfontosabb, de legkevésbé ismert őskori emlékek.

Minden objektumnak van egy mese, hogy elmondja, mi pedig vizsgálja meg, hogyan régészek festeni élénk képet milyen volt az élet a neolitikum keresztül elképesztő választék felfedezések ezen szép részén Angliában.... [-]


Természetesen a shakespeare és világa

On-line Részidős 10 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

William Shakespeare egyik legismertebb szerzők minden időben. 2016 jelölt a 400. évfordulója halálának, szavai ihlették, és költözött az emberek a világ minden tájáról évszázadokon át. [+]

William Shakespeare egyik legismertebb szerzők minden időben. 2016 jelölt a 400. évfordulója halálának, szavai ihlették, és költözött az emberek a világ minden tájáról évszázadokon át.

Mennyit tudunk Shakespeare kulturális hátterét és hatásait, ezért művei elviselt? Ahhoz, hogy egy igazi értelme, hogy a Bard világ volna valóban nézett, és úgy érezte, híres Shakespeare-akadémiai professzor Jonathan Bate fogják felfedezni a népszerű gyűjtemények a Shakespeare szülőhelye Trust. Professzor Bate is a vezető pedagógus, Dr. Paula Byrne, az új irodalom és Mental Health: Reading emlékév FutureLearn természetesen Warwick.

Minden héten, professzor Bate fogja vizsgálni egy adott játék és kulturális téma mellett válogatott kincseit a Trust levéltárak Stratford-upon-Avon. Heti tananyag lesz bontva hat videorészletek, mindegyik vizsgálata a különböző tárgyak és játszani kivonatok. A tanfolyam megnyílik bevezetést Shakespeare és a lakó- és munkahelyi környezetben, áttérve szélesebb kulturális témák és kérdések vizsgálják darabjaihoz és befejezve annak feltárása örökségét.... [-]


Természetesen a smart-asd: megfelelő autista emberek technológiai erőforrások

On-line Részidős 4 hetek April 2019 Egyesült Királyság UK Online

A legtöbb gyermek a diagnózis autizmus spektrum zavar (ASD) is van az értelmi fogyatékos (ID) - vagy tanulási nehézség. Azonban ez a csoport rendkívül alulreprezentáltak a kutatás és tudás tekintetében a konkrét csoport lehet nehéz találni. [+]

A legtöbb gyermek a diagnózis autizmus spektrum zavar (ASD) is van az értelmi fogyatékos (ID) - vagy tanulási nehézség. Azonban ez a csoport rendkívül alulreprezentáltak a kutatás és tudás tekintetében a konkrét csoport lehet nehéz találni.

Ezen persze többet kap egy megértését ASD és ID konkrétan. Akkor fogjuk vizsgálni, hogy a technológia lehet használni, hogy a legjobban támogatja ezt a csoportot, amely bemutatta a SMART-ASD alkalmazás, amely azonosítja a készségek és a gyerekek igényeihez ASD és az ID, hogy a legmegfelelőbb technológiákat lehet azonosítani, hogy támogassa őket.

Milyen témákról lesz magáé? Mi ASD és a szellemi (vagy tanulás) Disability (ID)? Hogyan lehet a technológia legjobb támogatást gyermekek ASD és azonosítója? Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb technológiát támogató gyermekek ASD és azonosítóját. SMART-ASD: Matching autista emberek technológia - hogyan ajánlásokat lehet tenni, az egyes gyermek. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a spanyol kezdőknek 3: életem

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A négy hét alatt a kurzus, akkor megtanulják a szókincs és kifejezések beszélni, hogy mit csinál egy normál napon, és megtanulják a jelen időt a rendszeres igék, valamint néhány rendhagyó igék, mint például ir (menni), salir (elhagyni / kimenni) és venir (jönni). Azt is megtudjuk, hogy beszélni a dolgokat teszel gyakran. [+]

Ez természetesen része a spanyol kezdőknek program, amely lehetővé teszi, hogy megtanulják az alapvető spanyol és fedezze fel a spanyol nyelvű világban.

Ez az ingyenes online kurzus a harmadik hat a spanyol kezdőknek programot. Ez bemutatja, hogy a nyelv, amit kell:

Beszélje meg a mindennapi életben; Beszélni, hogy mit csinálsz minden nap és minden héten; Kérje el és mondd el az időt, és azt mondják, amikor a dolgok történnek; Beszélje szállítóeszköz; Beszélje munkaidő; Beszélje nyitási és zárási idők üzletek és vállalkozások számára. Írja le a szokásos napi spanyol

A négy hét alatt a kurzus, akkor megtanulják a szókincs és kifejezések beszélni, hogy mit csinál egy normál napon, és megtanulják a jelen időt a rendszeres igék, valamint néhány rendhagyó igék, mint például ir (menni), salir (elhagyni / kimenni) és venir (jönni). Azt is megtudjuk, hogy beszélni a dolgokat teszel gyakran.... [-]


Természetesen a szociális média analitika: adatok felhasználásával megérteni nyilvános beszélgetések

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Hogyan lehet felfedezni, hogy mit mondanak a dolgokat, amelyek fontosak Önnek a közösségi média platformokon, beleértve a Twitter? [+]

Megtanulják, hogyan kell használni hatékony digitális eszközöket, hogy elemezzék a beszélgetéseket a Twitter.

Mik tweetek és a kulturális politika vagy a Twitteren? Tanuld meg használni a címkék és megvitatják a következményeit hozzáférését a szociális média az adatok.

Mik az előnyei és hátrányai elemzése szociális média az adatok valós időben? Megtanulják, hogyan kell használni Csoportkép az adatok elemzését, a trendek és minták és vizsgálja meg, hogy a közösségi média volna használni a válság idején, és közben a politikai kampányok.

Használja Gephi jeleníti meg az adatokat hálózatok, megvitatják az előnyeit használja a digitális eszközöket, hogy elemezzék a szociális média adatokat, és megvizsgálja, hogy az ilyen elemzések támogatására lehet más módszerekkel.... [-]


Természetesen a szociális vállalkozás: növekvő fenntartható üzleti

On-line Részidős 3 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez természetesen elengedhetetlen, hogy bárki, aki azt akarja, hogy megértsék, hogyan kell méretezni, és fenntartani a társadalmi vállalkozás. Meg fogja tanulni, hogyan értékeli és diagnosztizálja a jelenlegi üzleti modell, azonosítja a kihívásokat, és stratégiákat, hogy növekszik a szociális vállalkozás, és értékeli annak hatását. [+]

Az Ön szociális vállalkozás fenntartható? Ez skálázható? Ez természetesen segít értékelni a modell és dolgozzon ki egy tervet, hogy azt a következő szintre.

Ahol lehet ez persze engem?

Ez természetesen elengedhetetlen, hogy bárki, aki azt akarja, hogy megértsék, hogyan kell méretezni, és fenntartani a társadalmi vállalkozás. Meg fogja tanulni, hogyan értékeli és diagnosztizálja a jelenlegi üzleti modell, azonosítja a kihívásokat, és stratégiákat, hogy növekszik a szociális vállalkozás, és értékeli annak hatását.

Mit és hogyan fog tanulni?

Társadalmi Vállalkozások: Növekvő fenntartható üzleti vegyesen tartalmaz elmélet, gyakorlati információkat, és esettanulmányok a világ minden tájáról. Meg fogja tanulni, hogyan kell feltérképezi az érintett felek véleménye társulási lehetőségeket, és a változások kezelése. Azt is meg fogja vizsgálni a különböző marketing és kommunikációs stratégiák, hogyan találjuk meg a tehetség, és a különböző finanszírozási források és a beruházásokat.... [-]


Természetesen a szociális vállalkozás: ötleteink megvalósításának

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Hogyan tud fordulni a szociális vállalkozás ötlete akcióba? Ebben persze, akkor azonosítani a problémát az elképzelést igyekszik megoldani, tervezzen meg a szociális vállalkozás kockázati modell, és előkészíti, hogy azt a piacon. [+]

Hogyan tud fordulni a szociális vállalkozás ötlete akcióba? Ebben persze, akkor azonosítani a problémát az elképzelést igyekszik megoldani, tervezzen meg a szociális vállalkozás kockázati modell, és előkészíti, hogy azt a piacon.

Ahol lehet ez persze engem?

Ez természetesen elengedhetetlen, hogy bárki, aki azt akarja, hogy indítson egy társadalmi vállalkozás. Ez segít megérteni a problémát a szociális vállalkozás próbál címet, úgy az innováció szintje az ötlet, és épít az üzleti terv és a csapat.

Mit és hogyan fog tanulni?

Társadalmi Vállalkozások: ötleteink megvalósításának vegyesen tartalmaz elmélet, gyakorlati információkat, és esettanulmányok a világ minden tájáról. Azt is megtudjuk, a jogi és a gazdasági szempontok, mint készültök, hogy az ötlet, hogy piacra.... [-]


Természetesen a sztereoszkópia: bevezetés a viktoriánus sztereó fényképezés

On-line Részidős November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ezen az ingyenes online tanfolyam, meg fogjuk vizsgálni a nő a sztereó fényképezés és a munka két úttörő fotósok - a skót George Washington Wilson, és az angol, Thomas Richard Williams. [+]

Követő előadás a világ a Nagy Kiállítótér, Londonban 1851-ben, a sztereoszkópot - olyan eszköz, amely segítségével a képek jelennek meg a 3D - megbabonázta Viktória. Gyűjtése és megtekintése sztereó fényképek vált őrület.

Stereoscopes állítottak elő különböző árfekvésben, több ezer sztereó kép nyomtatott és vettem minden évben, és egy cég vesz részt ebben a boom, a londoni Stereoscopic Company, kijelentette: "Nincs otthon nélkül sztereoszkóppal."

Fedezze fel az eredetét a sztereoszkóp és sztereó fényképezés

"Sztereoszkópia" ered a görög "hifi", vagyis "kemény" vagy "szilárd" és a "skopeō" jelentése "keresni" vagy "látni". Így együtt, azt jelenti, "látta, valami szilárd vagy szilárd".... [-]


Természetesen a szuperszámítógépek

On-line Részidős 5 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

A mai szuperszámítógépek a legerősebb számológépek valaha feltalált, elvégzésére képesek több mint ezer millió millió számítások másodpercenként. Ez adja a tudósok és mérnökök egy új eszközt, hogy tanulmányozza a természeti világ - a számítógépes szimuláció. [+]

A mai szuperszámítógépek a legerősebb számológépek valaha feltalált, elvégzésére képesek több mint ezer millió millió számítások másodpercenként. Ez adja a tudósok és mérnökök egy új eszközt, hogy tanulmányozza a természeti világ - a számítógépes szimuláció.

Segítségével szuperszámítógépek, most már virtuális iskolai kísérletek, amelyek lehetetlenné a világban - Az esztétikai legbelül egyes atomok, hogy tanulmányozza a jövőbeli éghajlat a földön, és alakulásának nyomon követése az egész univerzum a nagy bumm.

Fedezze fel, hogyan szuperszámítógépek meghajtására tudományos áttörést

Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja, hogy milyen szuperszámítógépek vannak, hogyan használják őket, és hogyan tudjuk kihasználni a teljes számítási potenciállal, hogy a tudományos áttörést.... [-]


Természetesen a számolási készségek a foglalkoztathatóság és a munkahely

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A mi erősen technikai világ számolási készségek, különösen azon képességét adatok értelmezéséhez, egyre fontosabbá válik, és nagyon keresettek a munkaadók. [+]

A mi erősen technikai világ számolási készségek, különösen azon képességét adatok értelmezéséhez, egyre fontosabbá válik, és nagyon keresettek a munkaadók.

A hiányzó matematikai bizalom és a rossz számolási készségek akadályai foglalkoztatás számolási tesztek egyre része a felvételi eljárás, gyakran korán.

Sokan úgy érzik, hogy egyszerűen „nem tud matematika” még feldolgozásának szükségességét számok egy olyan képesség, mindannyiunknak szüksége van, nem csak a foglalkoztatás, hanem a mindennapi életünkben.

Javítását vagy felülvizsgálatát tudását a matematika

Ez az ingyenes online tanfolyam a matematika Oktatási Központ Loughborough University segít javítani vagy felülvizsgálatára tudását a matematika. Akkor kapnak a számolási készségek szükségesek a sikerhez mind a munkaadók számolási tesztek és a munkahelyen. Úgy tervezték, hogy építeni a bizalmat.... [-]


Természetesen a talajban: bemutatva a világ a lábunk alatt

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A talaj elengedhetetlen része a bolygó működését, de túl gyakran vesszük talajok biztosra. Ebben az ingyenes online tanfolyam, bemutatjuk, hogy a talaj, és fedezze fel a világot a lábunk alatt. [+]

A talaj elengedhetetlen része a bolygó működését, de túl gyakran vesszük talajok biztosra. Ebben az ingyenes online tanfolyam, bemutatjuk, hogy a talaj, és fedezze fel a világot a lábunk alatt.

Egy belépő talajtani

A talaj fantasztikusan összetett környezetben, élettel teli és támogató legalapvetőbb környezeti folyamatokat. Ezek azonban inkább veszélyben van, és a mi talaj erőforrás egy véges.

Kezdve attól, amit a talaj és hogyan talajok alkotják teszünk egy utazást a talaj, és nem csak a tanulás az alapokat a talajtani, hanem az élet a talajban.

Akkor nézzük meg, hogy miért a talaj annyira fontos, és vizsgálja meg a téma a talaj biztonság - a téma szempontjából releváns múlt és jelen.... [-]


Természetesen a tanulás az interneten: a tanulás és az együttműködő

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Online tanulás valószínűleg fontos az Ön számára a jövőben, akár egyetemi, akár a munkahelyen. Tanulás online különbözik a tanulás az osztályteremben, hogy megköveteli a különböző készségek. Ez a tanfolyam segít fejleszteni azokat a képességeket, amely megmutatja, hogyan kell tanulni, és hatékonyan kommunikálni az online környezetben. [+]

Online tanulás valószínűleg fontos az Ön számára a jövőben, akár egyetemi, akár a munkahelyen. Tanulás online különbözik a tanulás az osztályteremben, hogy megköveteli a különböző készségek. Ez a tanfolyam segít fejleszteni azokat a képességeket, amely megmutatja, hogyan kell tanulni, és hatékonyan kommunikálni az online környezetben.

Ez persze csak egy a sorozat „tanulás online”, amely bemutatja, hogy az alapvető készségek és eszközöket meg kell tanulni hatékonyan az interneten.

Milyen témákról lesz magáé? Tanulási környezetek: Bevezetés a VLE és MOOCs A tanulási út és a különbségek tantermi és online tanulás Technikák tanulás hatékony internetes Segítségével viták elősegítésére online tanulás Együttműködő interneten: a wikik és más együttműködési eszközök Mit fog elérni? Felmérjük a jelenlegi megbízhatósági szinten a tanulási interneten. Fedezze fel a online tanulás, ami elérhető a keresőmotorok segítségével, videó csatorna és a szociális média. Fedezze formálisabb online tanulási környezetek, mint például a VTK és hozzájárulnak a vita kapcsolatos tapasztalatait. Fedezze MOOCs, és meghatározza annak fontosságát, hogy a tanulási út és meghatározza a személyes tanulási célok. Tükrözik a tényezők, amelyek segítenek, hogy hatékonyan tanulni az interneten. Határozza meg a következményeit nem használja az online kommunikáció hatékonyan. Felmérjük a tudás tanulás videó segítségével rövid vetélkedők. Fedezze online profilokat és megérteni, hogyan lehet a legtöbbet tanulni vitafórumokon. Fedezze fel a munka értékét közösen másokkal online hozzájárulnak az online viták. Fedezze eszközök, mint a wikik, Pinboards és jelentéseket, hogy működjenek együtt az interneten. Felmérjük a tanfolyam utáni bizalommal tanulás online részt vesz a vizsgálat arra a következtetésre jutott, amely során. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a tanulás az interneten: az irányító a személyazonosságát

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Sokan közülünk már van egy online identitás futás mellett a mindennapi életünkben. Ebben természetesen akkor úgy az online jelenlét; megtudhatja, hogyan, mit mondunk és teszünk online lehet nagy jelentősége van a mi igazi életét, és mások. [+]

Sokan közülünk már van egy online identitás futás mellett a mindennapi életünkben. Ebben természetesen akkor úgy az online jelenlét; megtudhatja, hogyan, mit mondunk és teszünk online lehet nagy jelentősége van a mi igazi életét, és mások. Akkor is időt nézi, hogyan kell értékelni, és fokozza az online identitások annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki, hogy magát az interneten.

Ez persze csak egy a sorozat „tanulás online”, amely bemutatja, hogy az alapvető készségek és eszközöket meg kell tanulni hatékonyan az interneten.

Milyen témákról lesz magáé? Értékeli a jelenlegi megközelítést irányító online identitás Az online jelenlét: meghatározza, miként szeretne megjelenni, és mit szeretne hirdetni Meghatározása és alkalmazása a személyes gyakorlati kódex az online kommunikáció Épület a profil: létrehozása és előmozdítása tartalom, és jóváírása a mások munkáját Az óriásplakát: megemeli az online identitás a közösségi média eszközök Mit fog elérni? Felmérjük a jelenlegi megbízhatósági szint kezelése online identitás. Tükrözze a jelenlegi megközelítést irányító online identitás, és megvitatja a többi tanulóval. Magyarázza el, hogyan egyén akciók online lehet pozitív és negatív következményekkel a valós világban. Készítsen és ossza meg saját eljárási kódexet az online jelenlét. Kutatási és tükrözik a hatalom a szociális média és példáinak azonosítása, akik a szerszám hogy felhívják a figyelmet a projektek. Fedezze fel a rendelkezésre álló eszközöket, hogy hozzon létre az online jelenlét. Kritikusan értékelni az online identitás és stratégiákat létrehozni vagy fokozzák azt. Készítsen egy digitális eszköz, hogy fokozza egy adott területen az online identitás. Felmérjük a tudás részt vesz a végén persze teszt. Ki a kurzus?... [-]

Természetesen a tanulás online: keresés és kutatása

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ebben persze, akkor felfedezni a gazdag és változatos a rendelkezésére álló információk az interneten, hogyan kell használni a keresési eszközökkel hatékonyan és a módszereket, amelyek akkor kezdődik, hogy értékelje információt, hogy érdemes használni a vizsgálatok. [+]

Ebben persze, akkor felfedezni a gazdag és változatos a rendelkezésére álló információk az interneten, hogyan kell használni a keresési eszközökkel hatékonyan és a módszereket, amelyek akkor kezdődik, hogy értékelje információt, hogy érdemes használni a vizsgálatok. Egy széleskörű tanulási tevékenységek, akkor lehet megtámadni, hogy mélyebbre ásni, és kritikusan gondolkodni az információt, hogy megtalálja az interneten.

Ez persze csak egy a sorozat „tanulás online”, amely bemutatja, hogy az alapvető készségek és eszközöket meg kell tanulni az interneten.

Milyen témákról lesz magáé? Keresés hatékonyan Online segítségével a különböző keresőmotorok és eszközök Ötvözi több forrásból származó adatok, keverésre online és offline anyagok kutatások támogatása Megosztása kutatás, hogy közösen dolgozzanak ki egy szélesebb összefüggés témák Felmérése és értékelése információ: figyelembe véve a hatóság, időszerűségét és relevanciáját forrásokból biztosítják érvényességi A kritikai gondolkodás: kihasználva az információkat, és összefüggésben a kutatás, hogy segítse a következtetések levonását Mit fog elérni? Mérje és rögzítse a ismeretek jelenlegi szintjét illetően keresés és kutató online. Azonosítása és megvitatása a kereső a választás. Fedezze módszereket használó keresési eszközökkel hatékonyabban lokalizálják megfelelő források. Végezze webes keresések különböző „szereplők” és speciális keresési lehetőségeket. Beszéljétek meg az előnyeit használja széleskörű online források kutatása tárgyak. Mutassa hatékony felhasználása több forrásból, hogy hozzájáruljon információt egy együttműködő környezetben. Minőségének értékelésére és a megfelelő információk találhatók az interneten, hogy segítsen meghatározni annak érvényességét, és hozzájárulnak egy példát a vitát. Határozza forrásokból kell up-to-date, és fontos annak érdekében, hogy a használat kutatása során. Tudják látni néhány alapvető elveit hogyan kritikusan értékelni a forrás. Fedezz fel egy információs utazás, és készítsen... [-]

Természetesen a tanulás online: visszaverő és megosztás

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ebben természetesen akkor kell bevezetni, hogy néhány, a használható eszközöket, hogy segítsen tükrözze a tanulást; mint például a rövid tesztek és kvízek vagy online naplók és folyóiratok. Lesz majd lépni, hogy összpontosítson a megosztás a tanulás másokkal. Azáltal, és megosztása videók, blogok segítségével, pin-táblák, együttműködési platformok vagy a szociális média akkor gazdagítja a tanulási tapasztalat. [+]

Ebben természetesen akkor kell bevezetni, hogy néhány, a használható eszközöket, hogy segítsen tükrözze a tanulást; mint például a rövid tesztek és kvízek vagy online naplók és folyóiratok. Lesz majd lépni, hogy összpontosítson a megosztás a tanulás másokkal. Azáltal, és megosztása videók, blogok segítségével, pin-táblák, együttműködési platformok vagy a szociális média akkor gazdagítja a tanulási tapasztalat.

Ez persze csak egy a sorozat „tanulás online”, amely bemutatja, hogy az alapvető készségek és eszközöket meg kell tanulni az interneten.

Milyen témákról lesz magáé? Fényvisszaverő Online: miért fontos, hogy tükrözze, és a rendelkezésre álló eszközök Megosztása az interneten: feltárása eszközök lehetővé teszik a megosztását szöveg, kép és videó Az online források kutatás drámaíró és színész, William Shakespeare Előállítása nagy videotartalmakkal tekintve lényeges elemeket, mint a célra, a közönség is figyelemmel, és a minőség Megosztása videó és audió rendszer ellenőrzésének mások munkáját Mit fog elérni? Felmérjük a jelenlegi szinten a bizalmat, ha tükröző és az online megosztásra. Fedezze fel a rendelkezésre álló eszközöket, hogy megosszák szöveg, kép és videó az interneten. Beszéljétek meg, hogy miért fontos, hogy tükrözze a tanulás. Kísérlet online eszközök rögzítésére és tükrözze a tanulás. Kísérlet és fedezze fel az online eszközöket, hogy megosszák és együtt az interneten. Alkalmazza a tanulás az előző héten, és így egy hatékony videó vagy szöveges cikket. Értékelje a videót vagy szöveges cikket egy ember tanuló. Megvitatása és tükrözze a tevékenység befejezése előtt ezt a folyamatot. Felmérjük a tanfolyam utáni megértését tükröző és online megosztáshoz részt vesz a végén persze teszt. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen a tanítási siker: tanulságok és a tanítás

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online kurzus az angol nyelvtanárok szerte a világon. Ez segít fejleszteni a készségek és gyakorlat amire szükség van a folyamatos szakmai fejlődés (CPD). [+]

Ez természetesen része a tanítás a siker érdekében: gyakorlatok az angol nyelvtanítás program, amely lehetővé teszi, hogy szakmailag fejlődnek, mint egy angol nyelvtanár.

Ez az ingyenes online kurzus az angol nyelvtanárok szerte a világon. Ez segít fejleszteni a készségek és gyakorlat amire szükség van a folyamatos szakmai fejlődés (CPD).

Ez természetesen része a tanítás a siker érdekében: gyakorlatok az angol nyelvtanítás programot. A programban nézzük meg a 12 szakmai gyakorlat CPD a British Council tanár fejlesztés keretében.

Ebben persze akkor nézd négy szakmai gyakorlat:

Tervezés órák és tanfolyamok Az erőforrások kezelése Kezelése a leckét Felelősségvállalás a szakmai fejlődés. Tanulj angol nyelvtanár világszerte ... [-]

Természetesen a törvényszéki pszichológia: tanú vizsgálat

On-line Részidős 8 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel, hogy a saját elme működik, és fedezze fel, milyen korlátai az emberi agy vezethet súlyos bírói tévedést. [+]

Fedezze fel, hogy a saját elme működik, és fedezze fel, milyen korlátai az emberi agy vezethet súlyos bírói tévedést.

Fejlődése ellenére kriminalisztika, szemtanú is kritikus eleme a bűnügyi nyomozások során. Pszichológiai kutatások során kiderült, a veszélyeket a bizonyítékokra támaszkodott nyert egy szemtanú, és azt is, hogyan óvatos a rendőrség kell lenni, ha a tanúk.

Használata videók valós tanúk és kamerák, amik a színfalak mögött a rendőrségi nyomozás, a tanfolyam vizsgálja a pszichológia szemtanú. Lesz kap esélyt, hogy teszteljék a saját kognitív képességek és látni, hogy a vizsgálati hatásköre van olyan jó, mint egy repedés között a rendőrök, mint megpróbál megoldani egy bűncselekményt a semmi, de bizonyíték szemtanúk.... [-]


Természetesen a vallás és a konfliktus

On-line Részidős 6 hetek October 2019 Egyesült Királyság UK Online

Sok konfliktus a mai világban keretbe szempontjából a vallás, de van sok vita és zavart vonatkozó pontos szerepe vallás játszik ezekben a konfliktusokban. [+]

Sok konfliktus a mai világban keretbe szempontjából a vallás, de van sok vita és zavart vonatkozó pontos szerepe vallás játszik ezekben a konfliktusokban. Egyes vélemények szerint a konfliktus és az erőszak velejárója a vallás. Mások azt állítják, hogy a vallás csak a képében, amelyek mellett a társadalmi, gazdasági és politikai konfliktusokat harcolt ki. Az első lépés, hogy oldja meg a vallási konfliktusok keretes megértése a vallás szerepe bennük, és ez az, amit ebben az ingyenes online tanfolyam kb.

A kiindulópont az, hogy a vallás mást és mást jelent a különböző körülmények között és a különböző (csoportok) emberek. Ezért a cél ennek a képzésnek, hogy hogyan vallásilag keretes konfliktus lehet tanulmányozni a szélesebb kulturális és politikai környezetben ezek a konfliktusok. A tananyag, akkor olvassa el a különböző vallási, kulturális és politikai környezetben. Ezen kívül kérjük, hogy vegyenek részt valamilyen szerény kutatási tevékenységet a saját környezetében, és hasonlítsa össze a saját megállapításaidat diáktársak.... [-]


Természetesen a ww1 hősiesség: a művészet és a film

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A centenáriumát az első világháború egy gondolkodási időt és a felfedezésre. Ebben a rövid tanfolyam lesz felfedezni néhány módja, hogy hősiesség ábrázolja a művészet és a film. [+]

A centenáriumát az első világháború egy gondolkodási időt és a felfedezésre. Ebben a rövid tanfolyam lesz felfedezni néhány módja, hogy hősiesség ábrázolja a művészet és a film.

Ön meg fogja vizsgálni felvételi plakátok és az üzenetek azok festik mind az említett háborúba megy, és azok otthon marad, valamint kutatása ww1 művészet és elgondolkozni egy festmény, amit választott. Lesz majd lépni, hogy vizsgálja meg a kortárs német film, megszilárdítása a tanulás áttekintésével egy friss könyv, film vagy TV-műsor az első világháború.

Milyen témákról lesz magáé? Elemzés a felvételi plakátok és az üzenetek azok festik mind az említett háborúba megy, és azok otthon marad Kutatása plakátok: használt szavak és képek hivatkozni érzelmek hősiesség Világháború 1: hogyan ötleteket hősiesség változott 1914-től Hősiesség és a film: feltárása közötti különbségek aktuális kép világháború 1 hősei Németország, Franciaország, Nagy-Britannia és Film véleménye: ellentétes módszereket, amelyek értelmében a World War 1 van kialakítva és vitatják ma Németországban Mit fog elérni? Mérlegelni kell, miként az első világháború befolyásolta a hősi eszmények a tizenkilencedik és a huszadik század elején. Értékeljük ww1 poszterek és értelmezni az üzenetet, hogy minden poszter volna adni azoknak regisztrálsz a háború éveiben. Fedezze művészet ww1 és megvitatják gondolataikat a többi diákkal. Gondozásában kiállítás festményei ww1 hősök és hősnők, hogy segítsen tükrözik az úton elképzelések hősiesség változott 1914-től. Fedezze fel, hogyan hősiesség képviselteti utáni WW2 német kultúrát. Beszéljétek meg, hogyan ww1 és hősiesség képviselteti előállított filmek vagy társ-Németországban gyártott az elmúlt néhány évben. Értékelje a film, könyv vagy TV-műsor, melynek középpontjában a férfiak és nők, akik... [-]

Természetesen az, hogy hogyan sikerül: interjúk

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez természetesen úgy tervezték és fejlesztették szakértői által a Careers Service itt a University of Sheffield, hogy segítsen, hogy sikerül interjúk, hogy a kérelmező a munkahely, vagy tervezi, hogy tanulmányozza. Mivel felajánlott egy interjú is elég ijesztő, ezért összeállítottunk egy sor anyag, hogy segítsen felkészülni, és sikeres legyen a nap. [+]

Ez természetesen úgy tervezték és fejlesztették szakértői által a Careers Service itt a University of Sheffield, hogy segítsen, hogy sikerül interjúk, hogy a kérelmező a munkahely, vagy tervezi, hogy tanulmányozza. Mivel felajánlott egy interjú is elég ijesztő, ezért összeállítottunk egy sor anyag, hogy segítsen felkészülni, és sikeres legyen a nap.

Segítünk, hogy a kutatás a szervezet így válaszoljon, hogy a gyakran feltett kérdésre, miért akar nálunk dolgozni? stílusban. Majd tanácsot, hogy mit vegyek (és mit ne viseljen) és végig néhány közös interjú kérdésekre. Mi lesz tippeket a munkáltatók és a felvételi mentorokkal, hogy mit keresnek a jelölteket, és az a fajta kérdés, amit fel kell tennünk őket.... [-]


Természetesen az adatbányászat a weka

On-line Részidős January 2019 Egyesült Királyság UK Online

A mai világban generál több adatot, mint valaha! Hogy képes, hogy átalakítsuk hasznos információ kulcsfontosságú készség. Ez a tanfolyam bemutatja, hogy a gyakorlati adatbányászati ​​a Weka munkapad. [+]

Ismerje meg, hogyan, hogy enyém a saját adatait

A mai világban generál több adatot, mint valaha! Hogy képes, hogy átalakítsuk hasznos információ kulcsfontosságú készség. Ez a tanfolyam bemutatja, hogy a gyakorlati adatbányászati ​​a Weka munkapad. Majd eloszlatni a rejtélyt, ami körülveszi a témát. Majd azokat az elveket népszerű algoritmusok. Megmutatjuk, hogyan kell használni őket a gyakorlati alkalmazásokban. Kapsz sok tapasztalat valójában bányászat adatokat során, és utána máris jól felszerelt, hogy enyém a saját. Weka származott a University of Waikato Új-Zélandon, és Ian Witten szerzője vezető könyvet adatbányászat.

Milyen témákról lesz magáé? Mi az adatbányászat? Hol alkalmazható? Hogyan egyszerű osztályozási algoritmusok működik? Mik az erősségei és gyengeségei? Miben van a valós életben osztályozási módszerek bonyolultabb? Hogyan értékeled osztályozó teljesítményét? Mi az a „overfitting”, és hogyan lehet ez ellen? Hogyan lehet ensemble technika egyesíti az eredmény a különböző algoritmusok? Milyen etikai megfontolások merülnek fel, amikor a bányászat adatokat? Mit fog elérni? Használata bemutatására Weka kulcsfontosságú adatbányászati ​​feladatok Értékeli a teljesítményét egy osztályozót új, láthatatlan, példányok Magyarázza el, hogyan adatok bányászok akaratlanul túlértékeli a feladataik rendszer Határozza tanulási módszerek, amelyek alapján különböző ízek az egyszerűség Alkalmazni számos különböző tanulási módszerek egy adatbázisba az Ön által választott Értelmezze a kimenet által előállított osztályozási módszerek Ismertesse a elvek mögött számos modern gépi tanulási módszerek Hasonlítsa össze a döntés határait elő a különböző algoritmusok Vita által felvetett etikai kérdések bányászati ​​személyes adatok Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen az adatok betekintést: bevezetés a adatelemzés

On-line Részidős 8 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Szervezetek szerte a világon több adatot gyűjt, mint valaha. Ők beszélnek a nagy adatok, a tudomány, az üzleti intelligencia elemzési, adatbányászat és az adatok visualisation.They kívánt kivonat betekintést adatokat a világban, és előre jelezzük, hogy tájékoztassa a döntéseket. [+]

Gain hasznos gyakorlati és gondolkodás készségek adatelemzés hatékonyan

Szervezetek szerte a világon több adatot gyűjt, mint valaha. Ők beszélnek a nagy adatok, a tudomány, az üzleti intelligencia elemzési, adatbányászat és az adatok visualisation.They kívánt kivonat betekintést adatokat a világban, és előre jelezzük, hogy tájékoztassa a döntéseket.

Ez a bevezetés statisztikai adatelemzés és adat megjelenítés azok számára, új a téma, valamint azok számára, akik egy új perspektívát. Arra koncentrálunk feltárása adatok és a felfedezés, a korlátozások adatokat, elkerülve félrevezetését, és a tanulás gondolni, mint egy statisztikus.... [-]


Természetesen az adatok felhasználásával javítani a tanulói eredmények

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online tanfolyam segít használni az adatokat, hogy a tudomány jobb eredmények a diákok számára. Minden héten fog összpontosítani egy másik aspektusa adatokat. Lesz sugárforrást és értelmezni őket, meghatározzák azok hatását és létrehozza fejlesztési feladatokat. [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam segít használni az adatokat, hogy a tudomány jobb eredmények a diákok számára.

Minden héten fog összpontosítani egy másik aspektusa adatokat. Lesz sugárforrást és értelmezni őket, meghatározzák azok hatását és létrehozza fejlesztési feladatokat.

1. hét - Improvement Tudomány

Figyelembe vesszük: a különböző forrásokból és adattípusok; hogyan lehet javítani a tanulói eredmények; javulás folyamatokat a saját kontextusában és a szakmai tapasztalat; és valós példákat a tanulói eredmények javítására.

Azonosítása a különböző forrásokból és adattípusok Hogyan lehet javítani a tanulói eredmények Javulás folyamatokat a saját kontextusában és a szakmai tapasztalat Valós példák tanulói eredmények javítására 2. hét - álláspontja ... [-]

Természetesen az elemek a megújuló energiaforrások

On-line Részidős 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Az utóbbi évtizedekben a már növekvő globális aggodalom fenntarthatóságát a fosszilis üzemanyagok és a nukleáris energia, ami ahhoz vezetett, hogy fokozott érdeklődés a fenntartható megújuló energiaforrások. [+]

Az utóbbi évtizedekben a már növekvő globális aggodalom fenntarthatóságát a fosszilis üzemanyagok és a nukleáris energia, ami ahhoz vezetett, hogy fokozott érdeklődés a fenntartható megújuló energiaforrások.

Ezek a "megújuló" kihasználták évszázadok a vízimalmok, szélmalmok és fatüzelésű kályhák, de az utóbbi években már kifejlesztette a technológiát hasznosítani ezeket a természetes áramforrás egy sokkal nagyobb léptékű.

Ebben az ingyenes online tanfolyamot, akkor tanulmányozza a megújuló energia felhasználásával a négy görög elemeket a heti témák:

Föld - itt bemutatjuk a Föld megújuló energiaforrások, amelyek többsége származik által szolgáltatott energiának a Nap Air - itt nézzük a szélenergia. Tűz - emeltünk a közvetlen hatalom a V Víz - itt nézzük a vízenergia. ... [-]

Természetesen az ellátási lánc innováció: a technológia hogyan hozzon létre egy fenntartható jövő

On-line Részidős 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Minden termék, amit ma is használnak az eredménye egy ellátási lánc - komplex lépések sorozata, amely viszont a nyersanyagok a végső termékeket használunk és minden, ami ezzel. [+]

Minden termék, amit ma is használnak az eredménye egy ellátási lánc - komplex lépések sorozata, amely viszont a nyersanyagok a végső termékeket használunk és minden, ami ezzel. Kezelése ezek ellátási láncok egyre inkább kihívást jelent, különösen a modern technológiákat és a mai trendeket. A 24 órás gazdaság gyors áruszállítás otthoni, akarja, hogy testre szabott termékek és természetesen a fenntarthatóság jegyében néhány ezeket a tendenciákat.

Ebben természetesen meg fogja tanulni, hogy miért irányító ellátási lánc fontos és kihívást jelent. Ez egy kulcsfontosságú tevékenység mind a nagy multinacionális vállalatok, valamint a kisvállalkozások számára. Majd megtudja, hogyan kell tervezni ellátási láncok, amelyek megfelelnek a jövőbeni gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi követelményeket, kérdéseket, mint például:... [-]


Természetesen az emberek tanulmányozása emberek: a kutatás etikai társadalomban

On-line Részidős 6 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ha figyelembe vesszük, az adatgyűjtés és a jelentéstétel, hogy a kutatás, akkor majd minden ki lett téve, hogy a résztvevők valamilyen szociális kutatás. Adatgyűjtés emberek a társadalomban már a mindennapi élet része. [+]

Ha figyelembe vesszük, az adatgyűjtés és a jelentéstétel, hogy a kutatás, akkor majd minden ki lett téve, hogy a résztvevők valamilyen szociális kutatás. Adatgyűjtés emberek a társadalomban már a mindennapi élet része. Etikus kutatás azt követeli, hogy tiszteletet biztosított jogait és méltóságát résztvevők. Vizsgálatokat kell megtervezni, hogy érdemes és az esetleges károk várható, ezért a lehető legkisebb legyen. Etikai kutatásban gondolkodni óvatosan, hogy mit jelent kutatásban való részvételének és feladatait a kutatók nem csak a résztvevők, hanem az összes érintett egy tanulmány.

Használja etikai értékelést keret kidolgozása és értékelje a kutatási javaslatok ... [-]

Természetesen az etikai városok: jövőjének alakításában a város

On-line Részidős 5 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ki irányítja a városban? Mi teszi a várost élhetővé? Használata történetek városok a világ, ez a tanfolyam bemutatja, hogy milyen fontos az etika a polgári vezetés, tervezés, és az üzleti, és a polgárok részvételét. [+]

Ki irányítja a városban? Mi teszi a várost élhetővé? Használata történetek városok a világ, ez a tanfolyam bemutatja, hogy milyen fontos az etika a polgári vezetés, tervezés, és az üzleti, és a polgárok részvételét.

Fedezze fel a problémákat, hogy a városok szembe, és megértsék a koncepció egy „etikai” város

A tanfolyam akkor mélyrehatóan meg a kihívások városok - figyelembe véve a saját várost, vagy egy legközelebbi. Meg fogjuk kérni, hogy ossza meg történeteket, így kapcsolatba lépni a többi tanulóval és hasonlítsa össze a tapasztalatokat annak érdekében, hogy felismerjék és megértsék a problémákat városok szembesülnek. Ön meg fogja vizsgálni a hatalom különböző szervezetek a városban, és megvizsgálja, hogyan segítenek megoldani, vagy súlyosbíthatja a helyi problémákat.... [-]


Természetesen az innováció: a divatipar

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez a tanfolyam bemutatja esettanulmány bemutatja, hogyan Marks & Spencer volt a legfontosabb újító divat, hogy új szövet, hogy a mi életünket könnyebbé és kényelmesebbé. [+]

Ez a kurzus egy esettanulmányt mutat be, amely bemutatja, hogy a Marks & Spencer a divat legfontosabb újítója, új textíliák bevezetése, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az életünket.

Meg fogod látni, hogy az M & S továbbra is az innovációt vezeti, hogy új és jobb termékeket hozzon a fogyasztókhoz. Azt is meg fogja vizsgálni a saját ruházat és innovációs történet, kutatás, hogyan kedvenc ruhadarabot az eredménye az innovatív fejlesztéseket az iparban, és ossza meg eredmények más résztvevőkkel.

Milyen témákról lesz magáé? Áttekintést innováció meghatározó különböző típusú és szintű Esettanulmány: növekvő innováció az M & S-nél Innováció divat reklám Divat innováció kívül a kiskereskedelmi ágazatban Hogyan hozzunk létre egy oktatási videó Mit fog elérni? Fedezze fel a különböző típusú innovációs és megvitatják példát minden. Határozza meg a három szinten az innováció: inkrementális, radikális és bomlasztó. Megvitatják a különböző típusú és szintű innováció a divatipar. Értékelje a mód, ahogyan ruhákat forgalmaznak az 1950-es években a maihoz képest. Fedezze jövőbeli irányokat szövet és ruházati innováció és megvitatják technológiákat is, amelyek befolyásolták az innováció a divatipar. Kutatási és jelentés a történetét és fejlődését egy ruhadarab. Jegyezzük fel a történetét és fejlődését a választott ruhát elemet. Megosztása és megvitatása a kutatás fickó tanulók. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen az innováció: a világ legnagyobb

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez természetesen úgy véli, újítások a történelem során megállapítjuk, hogy nagyon kevés az innovatív ötletek új; A túlnyomó többség venni valamit, ami már működik, és javítása, legyen az egy termék, szolgáltatás vagy folyamat. [+]

Ez természetesen úgy véli, újítások a történelem során megállapítjuk, hogy nagyon kevés az innovatív ötletek új; A túlnyomó többség venni valamit, ami már működik, és javítása, legyen az egy termék, szolgáltatás vagy folyamat.

Majd úgy a fejlesztés az innovációs, hogy különösen érdekli, és egy rövid projekt termelnek, és ossza meg a többi tanulóval Ön értelmezése a történelem.

Milyen témákról lesz magáé? Mi az innováció? Értelmezése az üzleti és olyan, tágabb értelemben Meghatározása típusú innováció: termékek, eljárások, szolgáltatások Az innováció szintjét: inkrementális, radikális, forradalmi Innováció a gyakorlatban: a kihívások egy független, soros újító A napelemes hűtő: innovatív megoldások a kihívásokra afrikai Mit fog elérni? Beszéljétek nagy újítások a történelemből és ötletek megosztására fickó tanulók. Összehasonlítás ötleteit azokkal az oktatók és a hallgatók a University of Leeds. Felfedezni, amit az „innováció” kifejezés azt jelenti, és végiggondolja, hogyan is értelmezi az üzleti és tágabb kontextusban. Hozzájárulás a vita folyt a különböző innovációs és olyan példákat minden. Határozza meg példákat a három szint az innováció: inkrementális, radikális és bomlasztó. Értékelje az Ön által kiválasztott innováció tükrében a megértést a típusok és az innováció szintjét. Kutatási és jelentés a történetét és fejlődését az innováció, amelyet választott. Felvétel és jelentés a történelem a választott innováció. Megosztása és megvitatása a jelentést a választott innovációs fickó tanulók. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen az innovációban: az élelmiszeriparban

On-line Részidős 2 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez természetesen úgy véli, a módszereket, amelyek az élelmiszeriparban sokat fejlődött az elmúlt 70 évben, és létrehozta az iparág kényelem van ma. [+]

Ez természetesen úgy véli, a módszereket, amelyek az élelmiszeriparban sokat fejlődött az elmúlt 70 évben, és létrehozta az iparág kényelem van ma.

Bevezetett bár egy esettanulmány a Marks and Spencer, látni fogja, hogy az új innovációk megváltoztak a fogyasztói szokásokat. Azt is meg fogja vizsgálni a kérdést élelmiszer-hulladék; Egy olyan világban, ahol több ezer alultáplált és az éhezés, hogy mérlegeli a magatartás a saját társadalom e globális probléma.

Milyen témákról lesz magáé? A legfontosabb kérdések az innováció az élelmiszer-kiskereskedelemben Illesztőprogramok és innovációs kihívásokat különös jelentőségét az élelmiszeriparban Esettanulmány: az M & S "hideg lánc" folyamata Keresnek megoldást a gonosz problémája élelmiszer-hulladék Az innováció és a technológia a főzési folyamat Mit fog elérni? Fedezze fel a különböző típusú innováció és olyan példákat minden. Határozza meg a három szinten az innováció: inkrementális, radikális és bomlasztó. Beszéljétek meg a fogyasztói igényeket, hogy az innovációt az élelmiszeriparban. Elmélkedj egy esettanulmány mutatja innováció a hűtőlánc folyamat az élelmiszer-szállítás. Határozza vezetők élelmiszer kiskereskedelmi innováció és megvitatja a jövőbeni irányai innováció az élelmiszeriparban. Fedezze fel, hogyan egyének és csoportok segítheti az innovációt. Példáinak azonosítása crowdsourcing tevékenységét. Értékeljük, amit a gonosz problémát az élelmiszer-hulladék. Foglalja össze kevesebb, mint 250 szó egy innovatív megoldás foglalkozik a gonosz problémája élelmiszer-hulladék. Kutatás és azonosítsa a vezetők és kihívások a technikai újítások a főzési folyamat. Mérje fel tudását sikeresen elvégzik a vizsgálatot, amely megállapítja a tanfolyamot. Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen az irányítási és vezetői: vezeti a csapatot

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez természetesen arról szól, mi mag vezető és irányító szervezetek. Megértése fontos személyeket a szervezet - és ez mindenkinek, aki érdekelt abban, hogy valamilyen módon - egy nagyon jó kiindulási pont. [+]

Ez természetesen arról szól, mi mag vezető és irányító szervezetek. Megértése fontos személyeket a szervezet - és ez mindenkinek, aki érdekelt abban, hogy valamilyen módon - egy nagyon jó kiindulási pont. Kapcsolatépítés az érdekelt csoportok és személyek időt is töltött. Így az is fordított időt a tervezésre. Ahogy valaki egyszer azt mondta: „Ahhoz, hogy nem terv, hogy tervezi, hogy csődbe menjen”. Ha nincs terv, hogyan szervezetek az emberek a fedélzeten? Ha nincs terv, mi a különbség a siker és a kudarc? Honnan tudod, hogy mikor mennek a dolgok off pálya? Vagy jól megy?

A tervek szerint egy dolog. Az ember, aki tudja, hogy a tervek valóra azok a megfelelő tudás, készségek és tapasztalat. Anélkül, hogy a megfelelő embert, jól teljesítő, mint azok a megfelelő állást, a tervek nem kap le a földre. Így az épület, támogató, növekvő és fejlődő csapat sok, amit vezető és irányító szól. És néha ez körülbelül kezelése a gyenge teljesítmény, amely kellemetlen lehet.... [-]


Természetesen az olasz kezdőknek 3: a napi élet

On-line Részidős 4 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A négy hét alatt a tanfolyam, megtudhatja szókincs és kifejezések beszélni, hogy mit csinál egy normál napon, és megtanulják a jelen időt a rendszeres igék -ere és -ire, valamint néhány rendhagyó igék, mint például andare (menni) és uscire (menni), és venire (jönni). Akkor is beszélni a szabadidős szokások és a dolgok nem rendszeresen, a reflexív igék. [+]

Ez természetesen része az olasz kezdőknek program, amely lehetővé teszi, hogy megtanulják az alapvető olasz, és fedezze fel Olaszország és nyelvet és kultúrát.

Ez az ingyenes online kurzus a harmadik hat az olasz kezdőknek programot. Ez bemutatja, hogy nyelvet kell:

kérni, és azt mondják, az idő; megmondani, hogy mi időben történnek a dolgok; beszélni a napi rutin; Beszélje munkaidő; beszélni fog hely; beszélni szabadidős tevékenységeket. Írja le normális nap olasz

A négy hét alatt a tanfolyam, megtudhatja szókincs és kifejezések beszélni, hogy mit csinál egy normál napon, és megtanulják a jelen időt a rendszeres igék -ere és -ire, valamint néhány rendhagyó igék, mint például andare (menni) és uscire (menni), és venire (jönni). Akkor is beszélni a szabadidős szokások és a dolgok nem rendszeresen, a reflexív igék.... [-]


Természetesen az olasz kezdőknek 6: ki és körülbelül

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

A négy hét alatt a kurzus, akkor megtanulják a szavakat és kifejezéseket, amire szükség van, hogy a dolgokat tenni, mint a foglalás egy szállodában vagy egy házat, vagy rendeljen ételt - és panasszal. Meg fogja találni, hogyan lehet megadni és három óra. [+]

Ez természetesen része az olasz kezdőknek program, amely lehetővé teszi, hogy megtanulják az alapvető olasz, és fedezze fel Olaszország és nyelvet és kultúrát.

Ez az ingyenes online tanfolyam az utolsó hat az olasz kezdőknek programot. Ez bemutatja, hogy a nyelv, amit kell:

könyv nyaralásuk; beszélni időpontja; panaszt tenni; ételt rendelni; kérelmezni; beszélni, hogy mit csinálsz most. Tanuljon olaszul dolgokat tenni

A négy hét alatt a kurzus, akkor megtanulják a szavakat és kifejezéseket, amire szükség van, hogy a dolgokat tenni, mint a foglalás egy szállodában vagy egy házat, vagy rendeljen ételt - és panasszal. Meg fogja találni, hogyan lehet megadni és három óra.... [-]


Természetesen az online üzlet: tervezés a siker

On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online kurzus középpontjában a tervezés fázisában kezdő kis online üzleti és fog bevezetni, mit kell tennie, az egyértelműség és a cselekvés. [+]

Ez az ingyenes online kurzus középpontjában a tervezés fázisában kezdő kis online üzleti és fog bevezetni, mit kell tennie, az egyértelműség és a cselekvés.

Értsd online üzleti és e-kereskedelem

Oly sok módon lehet működtetni az interneten, nagyon fontos, hogy megértsék, mi a céged, és ahol elfér. Elvisszük Önt a különbségeket a különböző formái az online üzleti modellek, amelyek segítségével dönt a legjobb irányba.

Mi segít fejleszteni az üzleti terv vagy üzleti modell vászon összpontosítani a gondolkodás a legjobb lehetőségeket az online üzlet. Meg fogják érteni, hogyan kell használni az elsődleges és a másodlagos kutatás azonosítani a legértékesebb ügyfél.... [-]


Természetesen azonosításában élelmiszer csalás

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ebben természetesen nézzük meg aktuális kérdéseket érintő "élelmiszer csalás" és tárniuk analitikai kémia segíthet az azonosító és a megelőzés. Majd megosztani lenyűgöző példákat, például a történelem fehér kenyér és egy meglepő összetevő egyszer talált keserű sört. [+]

Az élelmiszeripar egyik legfontosabb kereskedelmi szektorban a világon. Mindenki azt használja, de hány ember vissza vele? Ahogy tanúi növekvő globalizáció az ellátási lánc, egyre nagyobb kihívást jelent ellenőrzi a kérdéses személyazonosságát nyersanyagok táplálék.

Ebben természetesen nézzük meg aktuális kérdéseket érintő "élelmiszer csalás" és tárniuk analitikai kémia segíthet az azonosító és a megelőzés. Majd megosztani lenyűgöző példákat, például a történelem fehér kenyér és egy meglepő összetevő egyszer talált keserű sört.

A Kelet-Angliai Egyetem összefogott a világhírű Institute of Food Research (IFR), hogy ha ezt az egyedülálló tanfolyam. Majd vezeti Kate Kemsley, a szakember a fejlett műszerek mérésére kémiai összetételét élelmiszert. A tantárgy tartalma kapcsolódik UEA a MChem posztgraduális program, amely támogatja a végzős hallgatók gyakorlati kutatások ezen a területen a tudomány.... [-]


Természetesen az üzleti alapjait: a hatékony kommunikációt

On-line Részidős 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság UK Online

Szembesülve napi elárasztó információ, még soha nem volt nagyobb szükség van egyértelmű kommunikációs készség. Ez az ingyenes tanfolyam kínál gyakorlati alapokat használva számos kommunikációs média, ami fokozni fogja a személyes hatékonyság, időt takarít meg és csökkenti a stresszt. [+]

Szembesülve napi elárasztó információ, még soha nem volt nagyobb szükség van egyértelmű kommunikációs készség. Ez az ingyenes tanfolyam kínál gyakorlati alapokat használva számos kommunikációs média, ami fokozni fogja a személyes hatékonyság, időt takarít meg és csökkenti a stresszt.

Javítani kell a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség

Lesz felfedezni elveinek írásban befolyásos dokumentumok munka, mint a jelentéseket és javaslatokat. Amint megtanulod egyszerű keretek e-mailek és találkozók akkor azonnal ültessék át a gyakorlatba, és növeli a termelékenységet.

Meg fogja találni az új bizalmat a képességét, hogy meggyőző prezentációkat és magatartás értekezletek - akár virtuális, vagy szemtől szembe. Lesz fejleszteni kommunikációs megközelítések, amelyek érzékenyek a kulturális és személyes különbség, és az alkalomra szabott, akár online, nyomtatott vagy szemtől szembe.... [-]


Természetesen az üzleti határidős: a megosztás gazdaság

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ez a kurzus bevezetést ad a közös gazdaság és megvizsgálja annak hatása a gazdaságok, vállalkozások és a fogyasztók számára. A növekedés a megosztás gazdaság számos iparágban főként azokat a kihívásokat és lehetőségeket, miközben egy sor lehetőséget, hogy az innovatív fogyasztói tapasztalatok. [+]

Ez természetesen része a Business Futures program, amely lehetővé teszi, hogy megismerje a három új tendenciák, amelyek megzavarják a hagyományos üzleti gyakorlatot.

A tanfolyamról

A megosztás gazdaság a 21. századi jelenség, hogy megrázta a status quo, a szállítást, a személyi szolgáltatások, a média és a szórakoztató szektor.

Ez a kurzus bevezetést ad a közös gazdaság és megvizsgálja annak hatása a gazdaságok, vállalkozások és a fogyasztók számára. A növekedés a megosztás gazdaság számos iparágban főként azokat a kihívásokat és lehetőségeket, miközben egy sor lehetőséget, hogy az innovatív fogyasztói tapasztalatok.

Trace a történelem, a közös gazdaság ... [-]

Természetesen az üzleti határidős: megértés omni-csatorna kiskereskedelem és az ellátási láncok

On-line Részidős 3 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Már nem csak vásárolni termékeket vagy szolgáltatásokat tapasztalat a fizikai térben. Most gyakran vásárolnak a bolti és az online egy laptop, egy telefon, és még egy órát. Ez természetesen demystifies a omnichannel tapasztalat, és feltárja, hogy omnichannel kiskereskedelmi és az ellátási lánc megváltoztatta a termelés és a fogyasztás élmény mind a vállalkozások és a fogyasztók számára. [+]

Már nem csak vásárolni termékeket vagy szolgáltatásokat tapasztalat a fizikai térben. Most gyakran vásárolnak a bolti és az online egy laptop, egy telefon, és még egy órát. Ez természetesen demystifies a omnichannel tapasztalat, és feltárja, hogy omnichannel kiskereskedelmi és az ellátási lánc megváltoztatta a termelés és a fogyasztás élmény mind a vállalkozások és a fogyasztók számára.

Értsd omni-csatorna kiskereskedelem

Mi nyomon követni a fejlődését a kiskereskedelmi vásárlás fizikai aktusok vagy ügyletek révén a többcsatornás online vásárlás. A mai technológia által vezérelt virtuális és a fizikai világ lehetővé tranzakciókat bárhol, bármikor és bárkinek. Mi meg fogja vizsgálni, hogy a omnichannel világa jelentősen eltér a többcsatornás kiskereskedelmi, valamint a vállalkozások hogyan fogadhat omnichannel megközelíti a termékek és szolgáltatások.... [-]


Természetesen bevezetés a brit parlament: emberek, folyamatok és a nyilvánosság részvétele

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja, hogy a munka és a szerepe a brit parlament. Hozzon az életkor, amikor elkezdünk iskolába, hogy döntés nyugdíj politika, a brit parlament teszi törvényeket, amelyek hatással vannak az életünkben, a munkánk és a szélesebb társadalom. [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam bemutatja, hogy a munka és a szerepe a brit parlament. Hozzon az életkor, amikor elkezdünk iskolába, hogy döntés nyugdíj politika, a brit parlament teszi törvényeket, amelyek hatással vannak az életünkben, a munkánk és a szélesebb társadalom.

Ismerje meg, mi a Parlament, és nem

Akkor kezdődik nézi, mi a Parlament, hogyan különbözik a kormány és hogyan változott és fejlődött több mint száz éve. Meg fogja megtudni a munkát az alsóház és a Lordok Háza és fedezze fel, hogyan működnek a dolgok a Chambers és azon túl egy napról-napra.

Ismerje meg, hogyan parlament vizsgálja a kormány

Parlament létfontosságú vizsgálata során kormány tevékenységére; Ezen persze megtudhatja, hogyan néz ki a gyakorlatban. Meg fogja vizsgálni a különböző eszközöket képviselők és a tagok a House of Lords használja, hogy ellenőrizze és kihívás a munka kormányt, hogy biztosítsa a döntések átlátható, hatékony és igazságos. Meg fogja vizsgálni a célját és szerepét a különböző típusú kérdések, felfedezni néhány egyezmények vita, és fedezze fel a munkát válassza bizottságok.... [-]


Természetesen bevezetése az oktatási tervezés a felsőoktatásban

On-line Részidős 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Központi hatékony tanítás a hallgatók erős oktatási kialakítás lehetőséget nyújt, hogy önállóan vagy másokkal együtt vizsgálja meg, és a tudás megszerzésére. A diákok ezután alkalmazni tudja mit tanult a különböző környezetekben, annak bizonyítása érdekében, hogy a tanulási eredményeket értek el [+]

Központi hatékony tanítás a hallgatók erős oktatási kialakítás lehetőséget nyújt, hogy önállóan vagy másokkal együtt vizsgálja meg, és a tudás megszerzésére. A hallgatók ezt követően alkalmazhatják a tanulságokat a különböző kontextusokban, annak bizonyítása érdekében, hogy a tanulási eredmények elértékek. Ez a kurzus bemutatja Önt a hatékony oktatási tervezéshez - figyelembe véve a felmerülő felsőoktatási környezetet és a tanterv, oktatási tervezés, értékelés és visszacsatolás, amely támogatja a diákok tanulását.

Fedezze mi teszi a jó oktatási tervezés

Fejlődő hatékony oktatási tervezés gondos tervezés és strukturált gondolkodás állványcsoportokba tanulás érdekében, hogy maximalizálja a diákok a siker esélyét.... [-]


Természetesen bevezetés fríz

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Tanulj meg beszélni, írni és megérteni a második hivatalos nyelv a holland, az ingyenes bevezető nyelvtanfolyam. [+]

Tanulj meg beszélni, írni és megérteni a második hivatalos nyelv a holland, az ingyenes bevezető nyelvtanfolyam.

Tudtad, hogy amellett, holland, egy másik hivatalos nyelvet beszélnek Hollandiában? Ez egy nyelv még szorosabban kapcsolódik angolul, mint a holland. Ez a nyelv az úgynevezett fríz.

Milyen témákról lesz magáé? Az olvasási és a párbeszédeken a munka, tanulás, hobbi, étkezési, élő, az időjárás és az idő Megérteni a nyelvtani körül igeragozás, szórend, a személyes és birtokos névmások, melléknevek, igék modális és így kérdések Az írás és a beszéd megbízások, beleértve a bemutatkozás és beszél él és dolgozik Mit fog elérni? Alkalmazni tudja az alapvető fríz szókincs és a nyelvtan egy sor hétköznapi helyzetekben Rövid írásos nyilatkozatok fríz minden nap az élet Beszéljétek egyszerű fogalmak, helyzetek és szükségletek fríz Ki a kurzus? ... [-]

Természetesen bevezetés holland

On-line Részidős 3 hetek November 2019 Egyesült Királyság UK Online

Ön tervezi, hogy látogasson el a holland? Ez az ingyenes online tanfolyam tökéletes, ha kevés vagy semmilyen ismerete holland, de szeretnék elsajátítani az alapokat. [+]

Hollandiát tervezi meglátogatni? Ez az ingyenes online tanfolyam tökéletes akkor, ha kevés vagy semmilyen ismerete nincs hollandul, de szeretné elsajátítani a fundamentumokat. A tanfolyam segít:

mutatkozz be, beszélni a család, a barátok, a munka és a tanulás, élettapasztalatokat Hollandiában. A tanfolyam ideje alatt, akkor tanulni holland kifejezések, szókincs és a nyelvtan.

Most megtudhatod, ismerős szavakat és kifejezéseket magáról, és a család. Most megtudhatod, hogy egyszerű mondatokat a mindennapi tevékenységeket. És akkor képes lesz arra, hogy írjon rövid szövegeket.

Belekóstolni holland? Csatlakozz a tanfolyam most!

Milyen témákról lesz magáé? Az olvasási és a párbeszédeken a munka, tanulás, hobbi, evés, ivás, nappali, az időjárás és az idő Megérteni a nyelvtani körül igeragoz