Harley Oxford

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanuljon egy hihetetlen tanfolyamot a modern művészeti iskolával

Megmutatjuk a tudás határait. Bárhonnan és minden nap elérheti a legkorszerűbb platformot, a nap 24 órájában, mindig ott vagyunk az Ön számára.

800+ elérhető online tanfolyam

Keresse meg a tudás egy teljesen új világát.

Tudás kéznél

Tanuljon meg egy tanfolyamot bárhonnan mobiltelefonjáról, táblagépéről, számítógépről vagy laptopjáról.

Mert megérdemled a legjobbat

Keress jutalékot a család és a barátok iskolába utalásáért.

Legyen a varázslat része Harley Oxford

"Küldetésünk az, hogy inspirálja Önt az álmai életéhez"

Akár új ismereteket akar megtanulni, képesítést szerezni, akár vállalkozást indítani, a Harley Oxford segíthet Önnek. Iskolánk hírneve szó szerint szaporodott; számunkra, nem tudhattunk volna egy jobb módszert arra, hogy tájékoztassuk a sok előnyt az online képzésből.

"Álmodj, higgy, teljesíts"

Harley Oxford Iskolaigazgató

Üdvözöljük Harley Oxford

Küldetésünk az, ami arra készteti minket, hogy mindent megtehessünk az emberi potenciál fejlesztése érdekében. Ezt egy úttörő digitális képzési környezet megteremtésével, a tanfolyam rugalmasabbá tételével, az ötletes és változatos csapat felépítésével, valamint a közösségekben, ahol dolgozunk és élünk, pozitív hatással érjük el.

A világ több mint 40 000 hallgatójával és több mint 1000 tanfolyamával Harley Oxford az egyik legnagyobb online tanulási közösség.

Egy új kurzus megtanulása, készség vagy hobbi megszerzése iránt érdeklődő tanfolyamok a világ minden tájáról elérhetők, és kompatibilisek a számítógépekkel, táblagépekkel és okostelefonokkal.

Minden tanfolyamhoz oktató-támogatás, INGYENES cv-támogatás és munkalehetőségek állnak rendelkezésre.

Tanuljon egy tanfolyamot saját tempójában, a saját otthonának kényelme alapján, és dolgozzon az iparági díjak elérése érdekében, amelyek energiát adnak önéletrajzához. Harley Oxford rendelkezik a szükséges eszközökkel ahhoz, hogy szakértőként fejlődhessen a választott szakmában.

Tartósságuk alapján folyamatosan törekszünk a jövőképünk megvalósításához szükséges kritikus kezdeményezések végrehajtására. Ennek során iskolánk a szervezet minden sarkában operatív kiválóságot közvetít, és teljesíti vagy meghaladja kötelezettségvállalásainkat sok tanulónk számára. Valamennyi hosszú távú stratégiánkat és rövid távú tevékenységeinket olyan alapvető értékek kiválasztása fogja meghatározni, amelyeket a tanulóink és a csapatunk megoszt.

Meggondolja magát. Változtasd meg az életed.

A sokféle választás csak a kezdet, ennél sokkal többről álmodunk a hallgatók számára, akiknek ingyenes önéletrajz-támogatása és minden eszköze szüksége van a választott szakma előrelépéséhez. Örömmel kínáljuk a hallgatók számára a rugalmasságot a kurzus megtanulására bárhol, bármikor.

A tanfolyamon és a képesítésen való részvétel két legnagyobb akadálya gyakran az idő és a költség. Ezért a Harley Oxford rugalmasságot biztosít a hallgatók számára online tanfolyamokon való hozzáféréshez bárhonnan, miközben még dolgozik, és megfizethető áron. Tanfolyamjaink elérhetők számítógépről, mobiltelefonokról és táblagépekről; ez azt jelenti, hogy bárhol útközben megtanulhat.

Miután belépett velünk a kurzusra, többféle előnyt kínál fel Önnek az ingyenes önéletrajz-támogatástól a szakértői oktató-támogatásig és még sok minden másig.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Akkreditációk és díjak

Diákjaink jó hírneve számít, ezért oktatásainkat partneri szervezetek értékelték ki és tanúsították képzett ipari szakemberekkel.

Számos kurzusunkat a CPD, az ICQAS és a CMA hagyta jóvá. Nagyra értékeljük ezeket a partnerségeket és a részletekre való figyelmet, mivel hiszünk hallgatóink szenvedélyeiben, vágyaiban és képességében folytatni és megtanulni bármilyen új kurzust, készségeket, amelyeket szükségesnek tartanak.

Tanulók véleményei

"Nemrég fejeztem be az 1. és a 2. szintű reiki tanfolyamot. Aggódtam, hogy hogyan tudok beleilleszteni, ha teljes munkaidőben dolgozom, egy családdal, de olyan modulokkal támogattam, amelyek megfelelnek az életednek. Bármilyen kérdésre gyorsan válaszoltak. Ha tapasztalt munkatársak gondolnak arra, hogy megtanultak, és korlátozott ideig álltok, akkor ez határozottan a kurzus az Ön számára! "

-Lisa - Reiki hallgató

" Harley Oxford köszönhetően átadtam az 1. és 2. szintű reiki szintjét. A kurzus könnyen érthető volt és könnyen követhető. Ha egyszer megismerkedtem valakivel, jó kommunikáció jött létre az oktatókkal. Most már alig várom, hogy elvégezzem a reiki szintet. 3.”

Jamie - Reiki hallgató

"A Reiki 1 & 2 tanfolyam nagyon érdekesnek bizonyult, átfogó, és minden olyan szempontot átfogónak tartott, amelyet tanulni akartam. A webhely nagyon felhasználóbarát és könnyen navigálható, és találtam lehetőségeket, hogy a teljesnek elég hasznosnak minősüljek, amikor néha felhívnák őket. A gyakorlati feladatok szintén nagyon hasznosak voltak a Reiki gyakorlati megtapasztalására a kurzus folyamán, amelyben éreztem, hogy a motivációja fenntartva. Nagyon nagy segítséget nyújt a segítő csapat, és nagyon ajánlom egy kurzust Harley Oxford . "

Samantha - Reiki hallgató

Helyszínek

London

Address
Harley Oxford.
158 City Rd

London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket