International Open Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Soha nem késő befektetni magadban

Az IOA a professzionális fejlesztés, a személyes növekedés és a célok teljesítésének egyablakos üzletága. A diákokat arra késztetjük, hogy az általuk szeretett életet élvezhessék, mivel különböző és könnyen használható kurzusokat kínálnak a képernyőhöz. A karrierváltás új hobbi vagy érdeklődési körének feltárása érdekében tanfolyamokat szervezünk az élet kihívásainak széles skálájához. Nézze meg a videót, hogy lássa, hogyan támogathatjuk céljait!

Indítsa el tanulási kalandját ma!

Akkreditáció

Legjobb minőségi oktatás. Nemzetközi tanúsítvány.

A Nemzetközi Oktatási Szabványok Tanácsa és a CPD Tanúsítási Szolgálat akkreditálja.

  • Minden kurzus, szolgáltatás és eljárás megfelel az online oktatás legmagasabb követelményeinek
  • A CPD / CE által jóváhagyott tanfolyamok a folyamatos szakmai fejlődés felé tartanak, hogy segítsenek előrehaladni a karriered során

Miért tanulhat az IOA-val?

  • 390000 tanuló
  • 139 ORSZÁGOK
  • 105 TANFOLYAMOK

Valódi információk

"Ez egyúttal nagyszerű információ-felfrissítő volt, amit már megtanítottak, és értékes új információ forrása, melyet alkalmazni fog, függetlenül attól, hogy milyen munkát végezek."

Lindsay D'Angelo, Amerikai Egyesült Államok

Megfizethető és elérhető

"Nagyon élveztem az IOA weboldalának és anyagának kialakítását és elrendezését, és amikor segítségre volt szükségem, az Akadémia egy olyan napokon reagált, amely olyan segítőkész volt, és természetesen a kedvezmények segítenek az oktatás folytatásában.

Nadin Tataryn, Kanada

Könnyen kezelhető

"Tetszett a könnyű használhatóság és a minősítési rendszer, minden könnyű használni és a vizsgák azonnal osztályozva a szorongást kiveszi az eredmények várakozásából."

Renae Rees, Ausztrália

Tiszta és logikus fejlődés

"Szeretem, hogy az IOA könnyebben megértse a dolgokat, és a kurzusaink a legfontosabb és hasznos információkhoz jussanak, ez a tudás azonnal felhasználható az adott munkakörben, s ebből a tanfolyamból sokat tanultam. nyújtsa be a leghasznosabb információkat tömören. "

Peter Rowbottom, Kanada

Barátságos ügyfélszolgálat

"A támogató csapat segített nekem és gratulált nekem, miután befejeztem azt a tanfolyamot, ami nem volt számomra, de jó volt úgy érezni, mintha barátod lenne, ami segített neked valamit, amit el akartál csinálni."

Kiya Childers, Amerikai Egyesült Államok

Iparági szakértők

"A kurzus modulok nagyon informatívak, jelenleg egy speciális igényű tanfolyamot veszek igénybe (SEN diákjaim számára a helyi iskolai körzetemben dolgozom), sokkal többet tanultam, mint amennyit a diákokkal dolgozni tudtam. és jobb tanítani őket. "

Alyssa Lopez, Ausztrália

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Oklevelek »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Kapcsolat

Cím London, England, Egyesült Királyság