Hivatalos Leírás

Miért van a King's Online?

Ugyanaz a minőség. Ugyanaz a tudományos szigor. Rugalmasan szállították.

A King's College London a világ legrangosabb egyetemei közé tartozik.

A világ vezető kutatása a tanítás szemléletének középpontjában áll, és ez igaz az online tanfolyamokra is.

Az online tanfolyamainkat ugyanolyan kiemelkedő tudósok tanítják, mint az egyetemi tanfolyamokon - az egyetlen különbség a rugalmas szállítási mód. A tanulás a tanulók számára legmegfelelőbb időben és helyen történik.

A tanfolyamok kifejezetten egy online közönség számára készültek, számos tevékenységet használva, beleértve a videókat, az online kvízeket, a vitafórumokat, az online olvasmányokat.

A King's Online diákok tanulmányaik során ugyanazt a tanulási forrást és támogatást élvezik, beleértve a könyvtári szolgáltatásokhoz való hozzáférést, az írásbeli készségeket, a tanácsadást és a tanácsadást.

A King's Online diákoknak lehetőségük van együttműködni más King's Online diákok hálózatával is a világ minden tájáról. Befejezése után a King's Online diákok csatlakoznak a jól összekapcsolt és aktív, világszerte működő alumni hálózatunkhoz.

A király a magasfokú végzettséggel rendelkezik, és külön karrier-szolgálattal rendelkezik, hogy segítsen a diákoknak megtalálni a számukra megfelelő pályát. Ezenkívül az online tanfolyam kitöltése azt mutatja, hogy a világ minden táján működő szervezetek nagy igényeket támasztanak a foglalkoztathatósággal.

A Dickson Poon Jogi Iskoláról

A Dickson Poon Jogi Iskola, a King's College London az egyik legrégebbi jogiskola Angliában, és világszerte elismerten a világ 10 legjobb jogiskolájaként. Az iskolát 1831-ben alapították, és a király életében szerves szerepet játszott, mivel az egyetem majdnem 200 éve alakult.

A király alapítása óta szolgál a társadalomban, és büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hagyományt ma is folytatjuk. Kutatásaink és tanításaink a korunk legjelentősebb kérdéseivel foglalkoznak az egyenlőség és az emberi jogok, az éghajlatváltozás jogi következményei, a globalizáció, a nemzetközi kapcsolatok, a kereskedelem, a verseny és a globális pénzügyek vonatkozásában. A Dickson Poon School of Law tagjai tanácsokat adnak a kormányoknak, a bizottságok és az állami szervek szolgálatában, és nemzeti és nemzetközi szervezetekbe kirendeltek, segítve a politikát és a gyakorlatot nemzeti és nemzetközi szinten.

Az egyetemi, posztgraduális és ügyvezető kurzusokat kutatási szakértelmünkkel tájékoztatjuk. Van egy élénk hallgatói közösség, amely alaptanulmányaival párhuzamosan pro bono, professzionális fejlesztés és lövöldözés foglalkozik.

A jelenlegi ügyvezető dékán Gillian Douglas professzor.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

King's College London Online

Nemzetközi ügyeink MA / PG Dip / PG Cert, a Cyber Security és a kémkedés szakterületeivel ... [+]

A nemzetközi politikai rendszer most a hidegháború vége óta tapasztalja a leginkább zavaró időszakát. Nemzetközi ügyeink MA / PG Dip / PG Cert, a Cyber Security és a kémkedés szakterületeivel

Az MA szakértői Pathways kurzusok eredményeit előmozdíthatja, amelyek megkönnyítik az utazást egy bizonyos pálya felé. A kurzusmoduljainkat „transzformatív” és „szektorvezető” -nek nevezték el; alapvetően megváltoztatja azt a módot, ahogyan a diákok megértik a globális biztonsági és védelmi tájképet. E felsőfokú tanulmányi és kutatási eredményekkel összevontan azt várjuk, hogy diplomáink kritikus vezetői pozíciókat vállalnak a biztonsággal kapcsolatos területeken.... [-]

Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul

MSc

King's College London Online

A 100% -os online MSc, PG Dip ... [+]

A 100% -os online MSc, PG Dip

King's Business School az új központ Londonban, ahol üzleti, pénzügyi és kormányzati kapcsolatokat folytat; ahol a játékváltozás kutatása egy modern szemléletet ad az üzleti oktatáshoz, a társadalom felelősségteljes vezetőit teremtve. Ismerje meg a vezető akadémikusokat és az aktív vezető pénzügyi szakembereket, akik a megfelelő ismereteket és eszközöket adják az üzleti kihívások hatékony kezeléséhez és karrier-törekvéseinek támogatásához.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati készségekre, így a megfelelő tudást és eszközöket biztosítva lehet a globális pénzügyi és bankszektor kihívásainak hatékony kezelésére, és támogatni kell karrier-törekvéseit.... [-]

Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
2 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul
King's College London Online

Tudjon meg egy olyan készséget, amely nélkülözhetetlen a világ minden táján működő szervezetek számára, függetlenül az iparágtól vagy a piactól. Marketing MSc (online) a ... [+]

Tudjon meg egy olyan készséget, amely nélkülözhetetlen a világ minden táján működő szervezetek számára, függetlenül az iparágtól vagy a piactól. Marketing MSc (online) a stratégiai és gyakorlati ismereteket adja meg ahhoz, hogy sikeres legyen ebben a kritikus üzleti területen.

A kurzust a King's Business School fejlesztette ki, amely az Egyesült Királyság 10 legjobb üzleti és menedzsmenti központja. Együttműködnek a magán- és közszféra széles körével, köztük kormányzati szervekkel, vállalatokkal, szakmai szervezetekkel és nem kormányzati szervezetekkel. A tanulás közösségében húzódó kapcsolatok sokáig tartanak a tanfolyam után, így a diákok és a diplomások készen állnak a hasonló gondolkodású, ambiciózus szakemberek világszerte.... [-]

Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Location address
Strand
London, England, WC2R 2LS GB
Social Media