King's College London Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért van a King's Online?

Ugyanaz a minőség. Ugyanaz a tudományos szigor. Rugalmasan szállították.

A King's College London a világ legrangosabb egyetemei közé tartozik.

A világ vezető kutatása a tanítás szemléletének középpontjában áll, és ez igaz az online tanfolyamokra is.

Az online tanfolyamainkat ugyanolyan kiemelkedő tudósok tanítják, mint az egyetemi tanfolyamokon - az egyetlen különbség a rugalmas szállítási mód. A tanulás a tanulók számára legmegfelelőbb időben és helyen történik.

A tanfolyamok kifejezetten egy online közönség számára készültek, számos tevékenységet használva, beleértve a videókat, az online kvízeket, a vitafórumokat, az online olvasmányokat.

A King's Online diákok tanulmányaik során ugyanazt a tanulási forrást és támogatást élvezik, beleértve a könyvtári szolgáltatásokhoz való hozzáférést, az írásbeli készségeket, a tanácsadást és a tanácsadást.

A King's Online diákoknak lehetőségük van együttműködni más King's Online diákok hálózatával is a világ minden tájáról. Befejezése után a King's Online diákok csatlakoznak a jól összekapcsolt és aktív, világszerte működő alumni hálózatunkhoz.

A király a magasfokú végzettséggel rendelkezik, és külön karrier-szolgálattal rendelkezik, hogy segítsen a diákoknak megtalálni a számukra megfelelő pályát. Ezenkívül az online tanfolyam kitöltése azt mutatja, hogy a világ minden táján működő szervezetek nagy igényeket támasztanak a foglalkoztathatósággal.

A Dickson Poon Jogi Iskoláról

A Dickson Poon Jogi Iskola, a King's College London az egyik legrégebbi jogiskola Angliában, és világszerte elismerten a világ 10 legjobb jogiskolájaként. Az iskolát 1831-ben alapították, és a király életében szerves szerepet játszott, mivel az egyetem majdnem 200 éve alakult.

A király alapítása óta szolgál a társadalomban, és büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hagyományt ma is folytatjuk. Kutatásaink és tanításaink a korunk legjelentősebb kérdéseivel foglalkoznak az egyenlőség és az emberi jogok, az éghajlatváltozás jogi következményei, a globalizáció, a nemzetközi kapcsolatok, a kereskedelem, a verseny és a globális pénzügyek vonatkozásában. A Dickson Poon School of Law tagjai tanácsokat adnak a kormányoknak, a bizottságok és az állami szervek szolgálatában, és nemzeti és nemzetközi szervezetekbe kirendeltek, segítve a politikát és a gyakorlatot nemzeti és nemzetközi szinten.

Az egyetemi, posztgraduális és ügyvezető kurzusokat kutatási szakértelmünkkel tájékoztatjuk. Van egy élénk hallgatói közösség, amely alaptanulmányaival párhuzamosan pro bono, professzionális fejlesztés és lövöldözés foglalkozik.

A jelenlegi ügyvezető dékán Gillian Douglas professzor.

Helyszínek

London

Address
Strand
WC2R 2LS London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket