Lewis College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lewis College - Házi tanulmányi kurzusok PA-k, EA-k, orvosi titkárok számára

Online távoktatási / otthoni tanfolyamokat biztosítunk azok számára, akik kifizetődő karrierre vágynak PA-ként, ügyvezető asszisztensként, irodavezetőként, adminisztrátorként vagy orvosi titkárként.

Több mint 36 éve tanítunk szakterületre szakosodni.

Figyelemre méltó sikertörténetünk van - hallgatóink sikere több mint 36 éve! 1984-ben alapította és alapította Penny Lewis Cert Ed, aki továbbra is aktívan részt vesz a Főiskola fejlesztésében és oktatásában.

Speciális képzést nyújtunk azok számára, akik ügyvezető asszisztensként, államtitkárként, orvosi titkárként, irodavezetőként vagy adminisztrátorként szeretnének karriert elérni, mind hagyományos osztálytermi Titkársági Főiskolaként, mind pedig távoktatás / otthoni tanulmányok révén.

Kezdetben tantermi alapú tanfolyamokat szerveztünk a devoni helyi diákok számára az ország más tájairól érkező diákoknál, akik nálunk tanultak és a 90-es években vendéglátó családoknál tartózkodtak.

Ahogy a 21. századba léptünk, a technológia továbblépett, lehetővé téve számunkra, hogy távoktatással / otthoni tanulmányokkal nyújthassuk tanfolyamainkat, és ezekkel az évek során több ezer hallgató számára nyithattuk meg tanfolyamainkat az Egyesült Királyság minden részéből és világszerte. Mi voltunk az elsők között, akik ezt biztosították.

Több mint 5000 hallgatót képeztünk ki - segítve őket a karrierjük előrehaladásában, és több munkalehetőséget kínálnak, valamint nagyobb biztonságot és biztonságot nyújtanak számukra.

Design review in startup office with macbook and artwork. Man wearing Apple Watch. Joyful team working together and laughing.

Hogyan vigyázunk tanulóinkra

Tanulóink sikere a tanfolyamaink kulcsa - nemcsak a vizsgák és értékelések letételében és az oklevelek megszerzésében, hanem a karrierrel való előrelépésben is, jobb munkába állásban, ami kifizetődőbb és kielégítőbb, és magabiztosabbnak érzi magát szerepében.

„Népi” Főiskola vagyunk. Nagyra értékeljük, hogy hallgatóink időt és pénzt fordítanak munkalehetőségeik és hosszú távú karrierjük javítására, és hogy bizalmukat hozzánk vetették, hogy segítsenek nekik elérni ezeket a célokat.

Mindig arra összpontosítottunk, hogy személyes kapcsolatot biztosítsunk hallgatóink számára az egy az egyhez tandíj biztosításával, egy barátságos és nyitott szolgáltatással, amely segíti hallgatóinkat a kurzus sikeres teljesítésében. Minden hallgatónk oktatóival dolgozik a kurzus során, közvetlenül vagy e-mailben kommunikálva a tanulóközpontunkon.

Arra törekszünk, hogy minden hallgatónk pozitív és kifizetődő tapasztalatokat szerezzen, élvezze magát a tanulás során, és mindenekelőtt befejezze tanfolyamát és megszerezze képesítéseit, hogy elősegítse karrierjük és életmódjuk előrelépését.

Kit tanítunk

PA tanfolyamok Londonban, akkor is tanulhat nálunk, pedig Anglia délnyugati részén vagyunk

Képzést nyújtunk olyan magántanulók számára, akik személyesen finanszírozzák a tanfolyamukat.

Képzést is nyújtunk az üzleti szektor számára, ideértve az NHS Trösztöket, az orvosi központokat, a kisvállalkozásokat, a vállalati szervezeteket, a jótékonysági szervezeteket, az egyetemeket, az iskolákat, az állami szektort, beleértve a helyi hatóságokat és a MoD-t.

Sok hallgatónk Londonban dolgozik és él, és számos londoni szervezetből, valamint az Egyesült Királyságból képezünk személyzetet.

Továbbá képzést biztosítunk az Ázsiában, a Közel-Keleten, Európában, Afrikában és azon túl élő külföldi hallgatók számára!

Minden tanfolyamunk részeként karrier-tanácsadást és útmutatást nyújtunk, ideértve az önéletrajzok személyes tervezését, az interjú technikáinak kidolgozását és a hallgatók munkájukhoz történő támogatását. Ez a szolgáltatás legfeljebb 2 évig áll a hallgatók rendelkezésére, miután befejezték tanfolyamukat.

143383_pexels-photo-806835.jpeg

Akkreditáció

A következő odaítélő szervek akkreditált központja vagyunk:

  • NCFE CQ több mint 20 diplomával és tanúsítvánnyal, amelyeket a 4., 3. és 2. szinten akkreditáltak.
  • CPD akkreditációs csoport, több mint 10 tanfolyammal akkreditálva CPD pontokkal.

Történelmileg az Oxfordi és Cambridge-i vizsgabizottság, az RSA / OCR, a Londoni Kereskedelmi Kamara, a Pitman Qualifications és a JCQ akkreditált központja voltunk.

Az odaítélő szervek rendszeresen ellenőriznek minket annak biztosítása érdekében, hogy tanításunk és képesítésünk minden szempontját a szükséges színvonalon tartsák fenn. Legutóbbi ellenőrzésünkre „Kiváló” szabványt kaptunk jelentésünkről.

Helyszínek

Newton Abbot

Address
Lewis College Ltd
Wessex House, Teign Road, Newton Abbot, Devon, England, TQ12 4AA

TQ12 Newton Abbot, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket