London Academy of Trading

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 2010-ben alapított London Academy of Trading (LAT) több ezer személy számára nyújtott képzést, akik szeretnék növelni ismereteiket a pénzpiacokról, és fejleszteni tudják készségeiket a kereskedelemben. Az akadémiát a brit akkreditációs tanács (BAC) akkreditálja, amely lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy a LAT-ban Londonban tanulmányozzák a rövid távú tanulmányi vízumokat (STSV). Ennek eredményeként az elmúlt 12 hónapban több mint 60 országból tanítottunk diákokat.

110572_A7CC6FE8-FF07-4AD5-8C6A-D55C506EBC8F.jpeg

Diákjaink az iskolai és egyetemi diákok, a dolgozó emberek, a cégtulajdonosok, a vállalkozók és a nyugdíjasok között mozognak. Néhányan azt szeretnék fejleszteni a karrierjüket a kereskedelemben, míg mások arra törekszenek, hogy megtanulják a tudásukat és gyakorlati készségeiket, hogy saját pénzüket befektessék a piacokra.

Az ABE által akkreditált és az Ofqual által szabályozott 12 hetes 5-ös szintű 5-ös szintű pályázati diplomainkat az 1 napos rendezvényektől kezdve a legjelentősebb 12 hetes szintig biztosítjuk. A rövid tanfolyamok csomagja CPD-tanúsítvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy értékes CPD-krediteket hozzanak létre.

Oktatási karunk a tapasztalt kereskedőkből és a főbb pénzügyi intézményekből származó elemzőkből áll, ideértve a HSBC-t, a Merrill Lynch-et, a Credit Suisse-t és a Bloomberg-et, és minden diák közvetlen hozzáférést biztosít a mentorok csapatához tíz órán keresztül tanácsadás és tanácsadás céljából, segítve őket robusztus és strukturált kereskedelmi stratégiák kidolgozása az elméleti ismeretek és a gyakorlati készségek kombinálásával.

Az egyik fő szolgáltatója a szélsőséges rugalmasság. Tudjuk, hogy sokan más kötelezettségvállalásokkal rendelkeznek, így megengedhetjük, hogy szükség esetén leállítsd / indítsd el a tanfolyamot, de választhatsz, hogy tanulmányozhatsz akár a londoni kereskedési szinten, akár online, vagy a kombinált opciónkban, az online tanulást és a kiválasztott napok száma az egyetemen.

110573_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Helyszínek

London

Address
30 Holborn,
Buchanan House

EC1N 2HR London, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket