London Academy of Trading

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 2010-ben alapított London Academy of Trading (LAT) több ezer személy számára nyújtott képzést, akik szeretnék növelni ismereteiket a pénzpiacokról, és fejleszteni tudják készségeiket a kereskedelemben. Az akadémiát a brit akkreditációs tanács (BAC) akkreditálja, amely lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy a LAT-ban Londonban tanulmányozzák a rövid távú tanulmányi vízumokat (STSV). Ennek eredményeként az elmúlt 12 hónapban több mint 60 országból tanítottunk diákokat.

145561_2.png

Diákjaink iskolai és egyetemi hallgatóktól kezdve dolgozókig, cégtulajdonosokig, vállalkozókig, sőt nyugdíjasokig terjednek. Vannak, akik a kereskedelem terén szeretnék fejleszteni karrierjüket, míg mások a saját pénzük piacra fektetéséhez szükséges ismereteket és gyakorlati ismereteket.

Az ABE által akkreditált és az Ofqual által szabályozott 12 hetes 5-ös szintű 5-ös szintű pályázati diplomainkat az 1 napos rendezvényektől kezdve a legjelentősebb 12 hetes szintig biztosítjuk. A rövid tanfolyamok csomagja CPD-tanúsítvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy értékes CPD-krediteket hozzanak létre.

Oktatási karunk a tapasztalt kereskedőkből és a főbb pénzügyi intézményekből származó elemzőkből áll, ideértve a HSBC-t, a Merrill Lynch-et, a Credit Suisse-t és a Bloomberg-et, és minden diák közvetlen hozzáférést biztosít a mentorok csapatához tíz órán keresztül tanácsadás és tanácsadás céljából, segítve őket robusztus és strukturált kereskedelmi stratégiák kidolgozása az elméleti ismeretek és a gyakorlati készségek kombinálásával.

Az egyik fő USP a rendkívüli rugalmasságunk. Tudjuk, hogy sok embernek más kötelezettségei vannak, ezért lehetővé tesszük Önnek a tanfolyam leállítását / megkezdését szükség szerint, de választhatja azt is, hogy a londoni kereskedési padlónkon, online vagy a vegyes opción keresztül tanul-e, kombinálva az online tanulmányokat az Ön által választott számmal napok az egyetemen.

145562_1.png

Helyszínek

London

Address
30 Holborn,
Buchanan House

EC1N 2HR London, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket