London School Of International Business - LSIB

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A MI CÉLUNK

A rugalmas online tanulás, amely segít elérésében professzionális üzleti képesítést bárhol és bármikor, és megteszi a karrierjét új magasságokba.

WHO kell folytatnia kurzusunk?

A sikeres vezetők, vezetők és szakemberek, akik szeretnék, hogy előre pályafutásuk során. Ambiciózus, akik szeretnék, hogy gyorsan nyomon követni a választott karrier Azok, akik szeretnék, hogy egy új vállalkozás, vagy vegye jelenlegi magasabb szintre.

Karrierfejlesztés

Tanulás a LSIB megadja neked a lehetőséget arra, hogy fejlessze tudását az üzleti és informatikai és segít bővíteni a kulcskompetenciák - így megszerezzék a képességek, hogy kezeljék a munka projektek és helyzetek hatékonyabb. A kínált programok segítségével elérni a potenciális keresni promóció a mi a korszerű internetes tanulási platform és keresni alapdiplomával vagy Masters szintű képesítést.

Tanulmányi bárhol, bármikor

Mi, a LSIB kínál rugalmas tanulmányi lehetőségek. Használd az on-line modell megvan az az előnye a tanulás elhagyása nélkül az országot, és még elérni diplomáját a kényelmet otthonában vagy az irodában.

Programjaink nagyon rugalmasak és az opcionális egységek lehetővé teszik, hogy szakosodnak a területen, amely különösen érdekli. Itt lehet tanulni a modulok / egységek tetszőleges sorrendben.

támogatás

Ahogy LSIB diákok megvan a hozzáférést egy átfogó támogatási formában az online anyagok. Diákjaink kölcsönhatásba az online fórumokon, mint a Facebook és a Twitter.

MINŐSÉG

Akkor nagyon bizakodó a kaliber a képesítést kap, mint az összes LSIB képesítések teljes mértékben elismert és akkreditált érintett testületek biztosítják, hogy a képesítést elért jól fogadták.

Költséghatékony és nagy érték

LSIB törekvései, hogy annak költségeit a programok mindig drágább, mint lehetséges anélkül, hogy veszélyeztetné a standardokat annak oktatás. A programok teljes mértékben akkreditált és elfogadott világszerte.

Hogy adja ki a legjobb minőségű programokat használjuk fel e-learning platform is nevezik Learning Management System, mint a mi virtuális tanulási platform. A tanulás platform összes szükséges eszközöket, hogy olyan on-line világszínvonalú oktatást. Kínálunk körű üzleti képesítést, amely megfelel a tanulási igényeinek a diákok, mint maga, az egész világon. Ezek a szakmai képesítések úgy tervezték, hogy megfeleljen a követelményeknek a munkaadók.

Lehet, hogy akár már a foglalkoztatás és szeretnék, hogy tovább a karrierjét tanulmányozásával szakmai képesítés tudjuk biztosan segít ennek elérésében. Bármi legyen is a célok, LSIB van itt, hogy támogassa Önt, és segít elérni őket. Előnyei a tanfolyamok a következők: -

Szakmai

A képesítések megadja a készségek, hogy sikerül, és a különbség a munkahelyen. Kínálunk programok kezdve Business Management Information Technology - szállított 100 százalékos interneten.

Megfizethető

A programok rendkívül kedvező, mint mások, és segít menteni ezer fontot, így kínálva magasabb hozam a befektetés.

Elismert és jó minőségű

A képesítések által elismert és akkreditált főiskolák, egyetemek, a munkáltatók és a kormányok szerte a világon. A kínált programok magas minőségét a tanterv (melyet rendszeresen frissített egy követelményeinek a vállalati világban) és a szállítás révén az online tanulási rendszer.

Kényelmes és rugalmas

Itt lehet tanulni a programjainkat online vagy távoktatási re az otthon vagy az irodában. Elérheti a programok bármely napszakban, hogy Ön a munka vagy a nyaralás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Global MBAs » Megjelenítés Online 1-year MBAs » Megjelenítés Online BAs » Megjelenítés Online Alapképzés » Megjelenítés Online MA » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Online Masters »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Master of Business Administration (MBA) (1 év)

On-line Nappali Részidős 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Releváns és rugalmas és átadott 12 hónap, ez a hatalom a mi globális online MBA program. A globális MBA-programba való befektetés értékes befektetésnek számít, a hallgatók többségének pedig magas a befektetési megtérülés és a programtartalom szempontjából.

[+]

Releváns és rugalmas és átadott 12 hónap, ez a hatalom a mi globális online MBA program. A globális MBA-programba való befektetés értékes befektetésnek számít, a hallgatók többségének pedig magas a befektetési megtérülés és a programtartalom szempontjából.

Legfontosabb tényeket Online program a diákok a kari arány mindössze 15: 1 LSIB világszínvonalú professzorok, nyert a legjobb intézmények. Sok a professzorok is gyakorlati tapasztalat futás és a növekvő vállalkozások. A legkorszerűbb £ 1.000.000 Learning Management System (LMS) 24 X 7 üzemidőt. Teljes mértékben elismerik és globálisan elfogadott diploma. A program legfontosabb és célja, mint egy igényeit és követelményeit mai üzleti világ felett. A munka tanulmányozásának előnye, bármikor és bárhol, költséghatékony és ugyanolyan mértékben kap, amelyet az egyetemi campus nappali tagozatos hallgatók kapnak. Miért Online Költséghatékony - Általában a brit egyetemek indul £ 12.000 évente, de LSIB, élvezheti a megtakarítás több mint 60% a nevelési befektetés. Gyakorlati tartalom - A tanfolyam azonnal alkalmazható a pályára, és hosszú távú nyereségeket kereshet, beleértve a fizetésemelést és a promóciót. Tanulmányi bármikor, bárhol - Nem kell, hogy részt vegyen egy egyetemi campus, így lehet tanulni bárhol a világon. Az online szállítás lehetővé teszi, hogy töltse le a jegyzetek, benyújtja feladatok, bárhol is van. Cross-Cultural interakció - Az öt kontinens 31 országában található diákok segítségével az LSIB lehetővé teszi kapcsolatok építését a kollégákkal világszerte. Live Chat támogatás - Diákként 24X7-es támogatócsapatunkkal cseveghetünk világszerte. Értékelés - Az értékelés tanfolyam feladatok, kvíz és disszertációs munka alapján történik. Rugalmas és innovatív High Impact tanulás és költséghatékony ... [-]

Alapképzés

Online ba (kitüntetéses), az üzleti menedzsment (18 hónap)

On-line Nappali Részidős 18 - 36 hónapok August 2019 Egyesült Királyság London UK Online + 2 további

A BA (Hons) in Business Management program tükrözi a változó üzleti világban, és felvértezi az Ön számára a szükséges szakértelmet, hogy megértsék az üzleti és menedzsment mind a nemzeti és globális szinten. [+]

A BA (Hons) in Business Management program tükrözi a változó üzleti világban, és felvértezi az Ön számára a szükséges szakértelmet, hogy megértsék az üzleti és menedzsment mind a nemzeti és globális szinten. A program az innovációra, a kreativitásra és a vezetésre összpontosít, így változatos és kihívást jelentő út a saját szakmai készségeik és képességeik tudatosítása felé.

Legfontosabb tényeket BA (Hons) Business Management Online program a diákok a kari arány mindössze 15: 1 LSIB világszínvonalú professzorok származó legjobb intézményekben. Sok a professzorok is a gyakorlati tapasztalat, mint a programozók / mérnökök szoftver cégek. A legkorszerűbb £ 1.000.000 Learning Management System (LMS) 24 X 7 üzemidőt. Teljes mértékben elismerik és globálisan elfogadott diploma. Természetesen mi is leginkább releváns és célja, mint egy igényeit és követelményeit mai üzleti világ felett. A munka tanulmányozásának előnye, bármikor és bárhol, költséghatékony és ugyanolyan mértékben kap, amelyet az egyetemi campus nappali tagozatos hallgatók kapnak. Az elismert oklevelet tiszteletben tartják és világszerte elismerik. Miért válassza ezt a LSIB? Jogosultsága elismert és elfogadott világszerte. Tananyagunk segít fejleszteni a kritikus gondolkodást, a kivételes menedzsment ismereteket és a kulturális tudatosságot. Tapasztalja meg az online-idejű tanulást, mint korábban soha, a célra épített intelligens tanulási eszközökkel, amelyek az Ön számára előnyösek a tanulás bármikor és bárhol. Legyen része egy elit kohorsz tehetséges üzleti diákok, és dolgozzon ki egy értékes és befolyásos globális hálózat segítségével LSIB online közösség. [-]

BA

BA (Hons) in Business Management (18 Months)

On-line Nappali 18 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

[+]

Operációkezelés [-]

Global MBA

Global MBA (18 hónap)

On-line Nappali 18 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A program segít vezetni vállalati teljesítmény a tanulás fontos a szervezeti struktúra, a kultúra, a motiváció, a kreativitás és a vezetés. [+]

Spearhead Szervezeti változás, Cultivate innováció MBA Progression

A program segít vezetni vállalati teljesítmény a tanulás fontos a szervezeti struktúra, a kultúra, a motiváció, a kreativitás és a vezetés. Ez lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg a stratégiai válaszok a szervezetek számára, hogy a gyorsan változó globális üzleti környezetben, és segít megérteni a stratégiák és folyamatok kezelésére használt nemzetközi vállalkozások eltérő földrajzi és kulturális helyzetből.

Legfontosabb tényeket Online MBA

Online program a diákok a kari arány mindössze 15: 1 LSIB világszínvonalú professzorok, nyert a legjobb intézmények. Sok a professzorok is gyakorlati tapasztalat futás és a növekvő vállalkozások. A legkorszerűbb £ 1.000.000 Learning Management System (LMS) 24 X 7 üzemidőt. Teljes mértékben elismerik és globálisan elfogadott diploma. A MBA leginkább releváns és célja, mint egy igényeit és követelményeit mai üzleti világ vége. Az az előnye a tanulás a munka, bárhol és bármikor, kapsz árelőnyt, és ugyanolyan mértékben, amelyet adott nappali tagozatos hallgatók az egyetemi campus. Miért Online MBA ... [-]

MA

Online ma az emberi erőforrás menedzsment (HRM) (1 év)

On-line Nappali Részidős 12 - 18 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

A MA Human Resource Management (HRM) program nagyra értékelik, és rendelkezik egy nemzetközi hírnevét a minőség. A program célja azoknak, akik szeretnék, hogy folytassák felső szintű pályára az emberi erőforrás menedzsment (HRM), és fedezi alapvető készségek a szakmai fejlődés és a pályaválasztás. [+]

Folytassa a vezető karrier HR keresztül LSIB

A MA Human Resource Management (HRM) program nagyra értékelik, és rendelkezik egy nemzetközi hírnevét a minőség. A program célja azoknak, akik szeretnék, hogy folytassák felső szintű pályára az emberi erőforrás menedzsment (HRM), és fedezi alapvető készségek a szakmai fejlődés és a pályaválasztás. A nemzetközi összpontosítás mellett alapvető ismeretekkel is jár majd, hogy HR szakembergé válj. A program lehetőséget ad nagy hangsúlyt fektet alkalmazó tudás gyakorlati üzleti környezetben. A program releváns, rugalmas, 100% -ban online, és értékes befektetésnek számít, a hallgatók többségével pedig magas a befektetési megtérülés és a programtartalom szempontjából.... [-]


MSc

Okleveles Pénzügyi és Számviteli (1 év) | online

On-line Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

MSc Számvitel Pénzügy nyújt Önnek egy alapos megértése a pénzügyi és számviteli alapelveket. A program készíti fel a sikeres karrier a számviteli, pénzügyi vagy üzleti vezetője egy vezető pozícióban. [+]

Hogy a készségek és ismeretek a következő szintre, a legjobb pénzügyi és számviteli csoport a világon. MSc Számvitel Pénzügy nyújt Önnek egy alapos megértése a pénzügyi és számviteli alapelveket. A program készíti fel a sikeres karrier a számviteli, pénzügyi vagy üzleti vezetője egy vezető pozícióban. A program úgy lett megtervezve, hogy a számviteli és pénzügyek előzetes hátterét nem igénylő hallgatók könnyedén folytathassák ezt a képesítést. A diákok, akik ezt a programot folytatják magukban foglalják az üzleti és nem üzleti szakterületek.

Legfontosabb tényeket Online program a diákok a kari arány mindössze 15: 1 LSIB világszínvonalú professzorok, nyert a legjobb intézmények. Sok a professzorok is gyakorlati tapasztalat futás és a növekvő vállalkozások. A legkorszerűbb £ 1.000.000 Learning Management System (LMS) 24 X 7 üzemidőt. Teljes mértékben elismerik és globálisan elfogadott diploma. A program legfontosabb és célja, mint egy igényeit és követelményeit mai üzleti világ felett. A munka tanulmányozásának előnye, bármikor és bárhol, költséghatékony és ugyanolyan mértékben kap, amelyet az egyetemi campus nappali tagozatos hallgatók kapnak. Miért LSIB? Költséghatékony: Általában a brit egyetemek indul £ 12.000 évente, de LSIB, élvezheti a megtakarítás több mint 60% a nevelési befektetés. Gyakorlati tartalom: A tanfolyam azonnal alkalmazható a karrierekre, és hosszú távú nyereségeket kereshet, beleértve a fizetések és promóciók növelését. Tanulmány bármikor, bárhol: Nem kell, hogy részt vegyen a College campus, így lehet tanulni bárhol a világon. Az online szállítás lehetővé teszi, hogy töltse le a jegyzetek, benyújtja feladatok, bárhol is van. Keresztkultúra-interakció: Az öt kontinens 31 országában található diákokkal az LSIB lehetővé teszi kapcsolatok építését... [-]

Online Okleveles pénzügyi és számviteli (18 hónap)

On-line Nappali 10 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London UK Online + 1 további

MSc Számviteli és Pénzügyi biztosítja Önnek a szilárd megértését számviteli és pénzügyi elveit. A program felkészíti Önt egy sikeres karrier a számviteli, pénzügyi vagy üzleti vezetője egy vezető pozícióban.

[+]

MSc Számviteli és Pénzügyi biztosítja Önnek a szilárd megértését számviteli és pénzügyi elveit. A program készíti fel a sikeres karrier a számviteli, pénzügyi vagy üzleti vezetője egy vezető pozícióban. A program úgy lett megtervezve, hogy a számviteli és pénzügyi háttér előtt álló hallgatók könnyedén folytathassák ezt a minősítést. A programot folytató hallgatók közé tartoznak az üzleti és a nem-üzleti szakterületek.

Legfontosabb tényeket Online program a diákok a kari arány mindössze 15: 1 LSIB világszínvonalú professzorok, nyert a legjobb intézmények. Sok a professzorok is gyakorlati tapasztalat futás és a növekvő vállalkozások. A legkorszerűbb £ 1.000.000 Learning Management System (LMS) 24 X 7 üzemidőt. Teljes mértékben elismerik és globálisan elfogadott diploma. A program legfontosabb és célja, mint egy igényeit és követelményeit mai üzleti világ felett. A munka tanulmányozásának előnye, bármikor és bárhol, költséghatékony és ugyanolyan mértékben kap, amelyet az egyetemi campus nappali tagozatos hallgatók kapnak. Miért Online Költséghatékony - Általában a brit egyetemek indul £ 12.000 évente, de LSIB, élvezheti a megtakarítás több mint 60% a nevelési befektetés. Gyakorlati tartalom - A tanfolyam azonnal alkalmazható a pályára, és hosszú távú nyereségeket kereshet, beleértve a fizetésemelést és a promóciót. Tanulmányi bármikor, bárhol - Nem kell, hogy részt vegyen egy egyetemi campus, így lehet tanulni bárhol a világon. Az online szállítás lehetővé teszi, hogy töltse le a jegyzetek, benyújtja feladatok, bárhol is van. Cross-Cultural interakció - Az öt kontinens 31 országában található diákok segítségével az LSIB lehetővé teszi kapcsolatok építését a kollégákkal világszerte. Live Chat támogatás - Diákként 24X7-es támogatócsapatunkkal cseveghetünk világszerte. Értékelés -... [-]

Masters

Ma az emberi erőforrás menedzsment (18 hónap)

On-line Nappali 10 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London UK Online + 1 további

MA humánerőforrás-gazdálkodási programja nagyra értékelt és nemzetközi hírnevet szerzett a minőségért. A program célja azoknak, akik szeretnék, hogy folytassák felső szintű pályára az emberi erőforrás menedzsment (HRM), és fedezi alapvető készségek a szakmai fejlődés és a pályaválasztás.

[+]

MA humánerőforrás-gazdálkodási programja nagyra értékelt és nemzetközi hírnevet szerzett a minőségért. A program célja azoknak, akik szeretnék, hogy folytassák felső szintű pályára az emberi erőforrás menedzsment (HRM), és fedezi alapvető készségek a szakmai fejlődés és a pályaválasztás. A nemzetközi összpontosítás mellett alapvető ismeretekkel is szembesülsz, hogy HR szakemberré válj. A program lehetőséget ad nagy hangsúlyt fektet alkalmazó tudás gyakorlati üzleti környezetben. A program releváns és rugalmas, és 10 hónapon belül szállították, és értékes befektetésként értékelték, a hallgatók többségével pedig magas a befektetési megtérülés és a programtartalom szempontjából.... [-]


Kapcsolat
Közösségi Média