London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative) , a világ egyik legjelentősebb társadalomtudományi egyeteme, a valós problémák megoldásával és a dolgok okainak megértésével igyekszik javítani a társadalmat. A tanulás dinamikus és sokszínű megközelítésével az LSE élvonalbeli kutatásokat végez, és elismert tudományos szakértőkkel dolgozik.

Küldetésének kibővítése és a tanulás globális közönség számára elérhetővé tétele érdekében ezeket az LSE tanúsító tanfolyamokat teljesen online módon mutatják be, a digitális oktatás vezetőjével, a 2S, Inc. márkanévű GetSmarterrel együttműködve. Ezek a programok az LSE tantárgy vezetésével készültek. A szakértők és a gondolkodásvezetők felhatalmazták az üzleti szakembereket és a vezetõket, hogy fejlesztsék készségeiket egy rendkívül támogató és interaktív platformon keresztül. A technológia megfelel a tudományos szigornak a GetSmarter emberközvetített modelljében, amely hozzáférést biztosít egy dedikált sikermenedzserhez, valamint technikai és tudományos támogatást kínál éjjel-nappal. Ez a személyre szabott és vonzó megközelítés lehetővé teszi, hogy saját időben tanulhasson, bárhol a világon.

"Az online oktatás lehetővé teszi a London School of Economics and Political Science számára, hogy a legmodernebb társadalomtudományi kutatásainkat a lehető legszélesebb közönség számára elérhetővé tegyük olyan formátumban, amely praktikus, és valós alkalmazással és hatással lesz." - Saul Estrin professzor, online tanúsító tanfolyamok, LSE akadémiai igazgatója

További információ az LSE honlapján

Kapcsolatba lépni

+44 2038 568 850

lseonline@getsmarter.com

Helyszínek

Holborn

Address
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket