Masters Design Lab

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MDL - A formatervezési oktatás innovatív megközelítése.

Masters Design Lab egy olyan tervezőiskola, amelynek innovatív megközelítése működik a formatervezési oktatás területén. Kihasználjuk a technológia hatalmát és a globális elérhetőséget, hogy a világ minden tájáról származó emberek számára lehetőséget biztosítsunk a világ legjobb tervezőivel való együttműködésre és együttműködésre az élénk tervező közösségben.

Tanúsító programjaink összpontosítottak, gyakorlati jellegűek, és naprakészek az iparági trendekkel és a műszakban. Egyedülálló tantervünk több mint 25 tanfolyamot tartalmaz, amelyek felkészítik Önt a modern tervező legfontosabb képességei közé.

Ha készen áll a tervezési világba merülni, a Masters Design Lab megadja az összes szükséges útmutatást.

Más programokkal ellentétben a miénk nemcsak a formatervezés tanítását szolgálja, hanem a hallgatókba is belemerül a tervezési világba, és elittervezők útmutatása alapján készíti karrierekre őket.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Miért az MDL?

A formatervezési oktatás megközelítése eltér a többi designiskolától. Nemcsak az alapvető tervezési készségeket tanítjuk, hanem azt is, hogyan lehet azokat valós projektekben, üzleti környezetben, csoportos feladatok elvégzésében és egyebekben alkalmazni. Programunk túlmutat azon, hogy felkészítse Önt az alapvető kérdésekre. Olyan készségeket tanítunk, amelyek kiegészítik a tervezői karriert és amelyek előnyt nyújtanak Önnek, például hatékony másolat készítéséhez. A világszínvonalú tervezők irányításával egyedülállóan várja Önt, hogy sikereket érjen el a diploma megszerzése.

  • Tanuljon a világ egyik legjobb tervezőjétől - Karunk díjnyertes, tapasztalt és aktív tervezőket tartalmaz. A világhírű tervező, David Carson vezetésével oktatóink kulcsfontosságú tervezők olyan vállalatokban, mint a Google, a Facebook és a többi.
  • Minden kohorsz dedikált karja - Minden kohorsznak van egy mentorja, akivel napi szinten kapcsolatba léphet. A tervezési tanácsadó segít bármilyen kérdésében, és gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozza ki az egyes kurzusokból.
  • Tanuljon bárhonnan - a Masters Design Lab agnosztikus helyen működik, és nem számítunk fel külön díjat a kanadai vagy az Egyesült Államokon kívüli hallgatókra. A díjak azonosak. Minden osztályunk online, sokféle élő és előre rögzített órával.
  • Professzionális tanulási környezet - Programunk igényes. Összefüggő ütemtervre és meghatározott határidőkre épül. A hallgatók számára kötelező az élő órákban való részvétel, amelyek nagyon fontosak a tanárok és társaik valódi visszajelzéseihez.
  • Folyamatos visszajelzés és mentorálás - A terv megtanulása komoly kritika és visszajelzés révén nagyon hasznos. A tervezés olyan folyamat, amelyet meg kell tanulni és finomítani.
  • Élő órák - Szeretnénk, ha belemerül a valódi együttműködési tervezési tapasztalatokba. Élő óráink lehetővé teszik hallgatását és meghallgatását, és értékes tanulságokat tanulhatnak meg a tanártól és társaitól.
  • Valós projektek (és sok közülük) - Programunk egy egyedi stúdió tanfolyammal / osztálytal rendelkezik, amely egész évben fut. Ebben az egész éves tanfolyamban rövidnadrágot és projektet kap, amelyek segítik a megtanultak alkalmazását.
  • Praktikus gyakorlati segítség és támogatás - Nem ígérünk semmilyen állást, de gyakorlati tanácsadónk mindent megtesz annak érdekében, hogy készen álljon a karrierjére, a portfóliótól az interjúképzésig, és hozzáférést biztosít különböző szakmai gyakorlatokhoz és munkahelyekhez.

* Csak a teljes program hallgatói számára érhető el

  • Egyedi tanterv - Tantervünk kiemelkedő. Olyan programokat terveztünk, amelyek megtanítják azt, amelyről úgy gondoljuk, hogy egy modern tervező legfontosabb képessége. Kombináljuk ezt a személyes mentorálással, mesterkurzusokkal és egész évben tartott stúdióóráinkkal, és bízunk benne, hogy megvalósíthatják tervezési álmait. Ne feledje azonban, hogy ez a program nem mindenki számára szól. Keményen kell dolgoznia, hogy lépést tartson.
  • Több mint 25 tanfolyam - Nem tartottuk vissza, 25-kurzusos programot készítettünk, amely olyan kurzusokat tartalmaz, amelyeket csak a mi tervezési programunkban tanítottak, például a The Design of Design.

* Csak a teljes program hallgatói számára érhető el

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Személyes mentorálás és folyamatos visszajelzés

Programjaink teljes mentorálást és szakmai visszajelzéseket tartalmaznak az első naptól kezdve. Úgy gondoljuk, hogy a formatervezési iparművészetet nem lehet megtanítani egyszerűen azáltal, hogy lát valaki másnak a tervezését; folyamatos párbeszédnek kell lennie a tervező, tanáruk és társaik között.

Élénk tanulási környezet

Hisszük továbbá az élénk tanulási környezet fontosságát, ezért koncentrálunk az élő órákra, a webináriumokra, az aktív laza csatornákra, a munkacsoportokra és a visszajelzésekre is. Programunk nem könnyű, mivel a tervezéshez teljes figyelmet kell fordítani a részletekre és a koncepciókra. Ez azonban szórakoztató és magával ragadó.

Kar

Szenvedélyes a tervezés iránt. Szenvedélyes az oktatás iránt.

Nagyon büszkék vagyunk oktatott oktatóinkra, akiket a világhírű tervező, David Carson és Michael Leblanc tudományos tanácsadó vezet. Karunkra válogatott oktatóink nemzetközi professzionális tervezők, akik közül néhányan dolgoznak vagy akik olyan Fortune 500 vállalatnál dolgoznak, mint például a Google, a Facebook és az Intel.

Michael LeBlanc

Tudományos tanácsadó.

Michael LeBlanc tiszteletes. BA a Guelph Egyetemen és egy MFA a York Egyetemen.

Interdiszciplináris tervező, érdekli a web, felhasználói felület, fizikai számítástechnika és terméktervezés.

A Halifaxi NSCAD Egyetemen töltött 30 éves tapasztalata mellett - ideértve több mint tíz évet az ottani tervezési osztály elnökének - a torontói, a Waterloo, a Guelph és a Foshan kínai egyetemeken tanított.

Helyszínek

London

Address
85 Great Portland Street
London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket