Hivatalos Leírás

Ha valaki az anyanyelvükön beszél, akkor 10-szer nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled - függetlenül az angol nyelvtudásától.

- Gary Muddyman , Financial Times, 2015. szeptember 23

Miért tanulni arabul?

Az arab fontos világnyelv, és a nyelv elsajátításának okai számtalan.

  • Az arab az Egyesült Nemzetek hat hivatalos munkanyelve.
  • Ez körülbelül 325 millió ember anyanyelve.
  • Az arabul beszélő világ és különösen az Öböl-államok az EU ötödik legnagyobb kereskedelmi partnerei.
  • Az arab olyan nyelv, amelyet a különböző kormányzati szervek világszerte "kritikus fontosságúnak" tartanak.

A kultúrák nyelvekkel való áthidalása

Az arab világ "magas kontextusú" kultúra (ET Hall). A személyes kapcsolatok nagyon fontosak. Az arab üzleti partnerek értékelik és tiszteletben tartják mindazokat, akik megpróbálták megtanulni az alapvető arab nyelvet. És mégis, a vállalkozásokon belül sok ember - a földön - gyakran nem rendelkezik a szükséges nyelvi készségekkel és kulturális megértéssel ahhoz, hogy az arab világban folytasson üzleti tevékenységet.

Az ArabOnline értékes üzleti tanácsokat, üzleti etiketteket és kulturális információkat tartalmaz az üzleti tevékenységről az arab világban. Az ArabicOnline segít a tanulóknak elkerülni az alapvető és felesleges hibákat.

Arab tanulás - a jelenlegi helyzet

Az utóbbi években drámai módon nőtt az arab nyelvtanulás iránti érdeklődés. Azonban sokan, akik arabul akarnak tanulni, és hogy magas színvonalú, megbízható és hiteles tanfolyamok vannak, amelyek az arab mint idegen nyelvet tanítják, és amelyeket európai vagy nyugati tanulóknak terveznek.

Számos arab nyelvtanfolyam elsősorban a szókincsben, a struktúrákban és a nyelvtanban fontos szerepet játszik. Más szóval, a hagyományos fogalmakhoz illeszkednek, és az elavult nyelvi tanulási módszertanokat használják. Az arabokat gyakran úgy kezelik, mint egy halott nyelvet, mint a latin. Gyakran elhanyagolják a kulturális tudatosság egyre fontosabb aspektusát, és nem ismerik fel, hogy a tanulóknak kulturálisan hozzá kell járulniuk a nyelv megértéséhez és megfelelő kölcsönhatásban.

Ehhez más típusú tanfolyamra van szükség a kínálatban.

Számos online eLearning tanfolyam ritkán halad tovább a "könyvet a képernyőn". Ezek a kurzusok gyakran bemutató jellegűek. A tanulónak jelentős kognitív és analitikai készségeket kell hoznia a nyelvtanuláshoz. Kevés embernek van ideje vagy tudományos készsége, hogy sikeresen tanulhasson ilyen termékekkel.

Továbbá ezek a tanfolyamok, akár nyomtatott, akár online, ritkán alapulnak a közös európai referenciakereten, és a kurzus tanterve gyakran olyan általános szintekre irányul, mint a "kezdő"
ArabicOnline az arabot dinamikus, élő nyelvként kezeli. A hangsúly a kommunikációra összpontosít a mindennapi helyzetekben.

Az arab tanulással kapcsolatos megközelítésünk

Az ArabicOnline pedagógiai megközelítését a tanulás kognitív, konstruktivista megközelítésének lehet tekinteni, különösen a nyelvtanulást, amely az asztali számítógépek, a tablet számítógépek és az okostelefonok jelenleg rendelkezésre álló technológiájával kombinálódik. Ez a megközelítés a tanulást, mint a közös európai referenciakeretet, mint aktív folyamatot és a tanulókat, mint az aktív jelentéskészítők.

A tanulókat egy feladat-alapú megközelítés vezérli egy sor egység, modul és lépés az arab megszerzésére és az arab kultúra tudatosítására.

Az arab online megközelítés különösen alkalmas nem-akadémiai tanulók és szakmunkás tanulók számára, akik nem teljes munkaidőben tanulnak. A tanulók az arab szkriptet vagy a nyugati szkriptet (transliteráció) tanulhatják. Az ArabicOnline a közös nyelvű referenciakeret A1 / A2. Szintjére épül, amely a nyelvtudás szintjének meghatározására és Európa-szerte elismert nemzetközi referenciaérték.

Teljes merítés - e-ImmersionPlus

Az arab tanfolyam több platformon és eszközön keresztül történő átadásával az arab online csapat olyan helyzetet teremtett, amely a nyelvtanulás teljes merülési helyzetének emulálására törekszik. Ez a helyzet az e-immersionplus® , a koncepció kidolgozása és a projektcsapat által összefogott kifejezés.

Az e-immersionplus környezet biztosítja, hogy a kurzus tartalma oly módon legyen testre szabva, hogy a teljes kurzus vagy a kurzus részei asztali számítógépeken, hordozható számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon is elérhetők legyenek, mindegyik technológiai eszközök, amelyek kiegészítik a többieket. Ez lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az arab nyelvű kapcsolattartási idővel rendelkezzenek, ami a fenntartható tanuláshoz szükséges.

A csapat

Az ArabOnline-t négy európai ország tudományos szakértőinek, tanárképzőinek, programozóinak és kiadóinak alkotják.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Pendragon Educational Publishers

ArabicOnline.Eu az eredeti, nemzetközileg elismert arab nyelv, mint idegen nyelv. Az Európai Bizottság által támogatott és európai és nyugati tanulók számára készült. Az ... [+]

ArabicOnline.Eu az eredeti, nemzetközileg elismert arab nyelv, mint idegen nyelv . Az Európai Bizottság által támogatott és európai és nyugati tanulók számára készült.

Az online arab nyelvtanfolyamainkat kezdőknek és középfokú szinteknek terveztük az önálló tanuláshoz az interneten keresztül. Az arab mint idegen nyelv vezető akadémikusokkal és szakértőkkel fejlesztették ki, és minden korosztály számára alkalmasak, függetlenül a koruktól és a tudományos háttérektől.

Főbb jellemzőkEgyéves előfizetés - jó ár-érték arányt kínálTeljesen interaktív kurzusok, amelyek az interneten bármikor elérhetőkA kurzusok a Modern Standard Arab-t használjákAz önálló tanulásra tervezték, amelynek középpontjában az arab nyelvű kommunikáció áll a mindennapi helyzetekbenSzéleskörű támogató anyagok és letöltésekTovábbi előnyök, mint például a Tanulmányi tervek, arab nyelvű írási útmutató, munkalapok... [-]
Egyesült Királyság Torquay
Nyílt Beiratkozás
Angol
On-line
Bővebben magyarul
Pendragon Educational Publishers

Van már jó alapja arabul? Az Advanced Arabic Premium program egy online tanfolyam. A program az egyéni tanulók számára készült, akik legalább két éve tanulmányoztak arab ... [+]

Van már jó alapja az arabul?

Az Advanced Arabic Premium program egy online tanfolyam . A program az egyéni tanulók számára készült, akik legalább két éve tanulmányoztak arab nyelvet. A diákok bármikor megkezdhetik a saját tempójukat és saját ütemtervüket. Nincs szükség további anyagokra.

ArabicOnline.Eu az eredeti, nemzetközileg elismert arab nyelv, mint idegen nyelv . Az Európai Bizottság által támogatott és európai és nyugati tanulók számára készült.

Az Arabic Online-ot a Pendragon Educational Publishers , egy brit székhelyű cég teszi közzé, amely kiváló minőségű online nyelvtanfolyamok kifejlesztésére specializálódott.... [-]

Egyesült Királyság Torquay
Nyílt Beiratkozás
Angol,Arab
On-line
Bővebben magyarul
Pendragon Educational Publishers

Az arab prémium program egy online tanfolyam. A program olyan tanulók számára készült, akik tesztjeikkel és tanúsítványaikkal szeretnék érvényesíteni tanulmányaikat. A di ... [+]

Az arab prémium program egy online tanfolyam . A program olyan tanulók számára készült, akik tesztjeikkel és tanúsítványaikkal szeretnék érvényesíteni tanulmányaikat. A diákok bármikor megkezdhetik a saját tempójukat és saját ütemtervüket. Nincs szükség további anyagokra.

Főbb jellemzőkHozzáférés minden arab online tanfolyamhoz és erőforráshozÖnértékelési tesztek kulcsfontosságú mérföldkövekenEredményvizsgálatok (A1, A1, B1 stb.)Tanúsítványok és digitális kitűzők

ArabicOnline.Eu az eredeti, nemzetközileg elismert arab nyelv, mint idegen nyelv . Az Európai Bizottság által támogatott és európai és nyugati tanulók számára készült.... [-]

Egyesült Királyság Torquay
Nyílt Beiratkozás
Angol,Arab
On-line
Bővebben magyarul
Pendragon Educational Publishers

Új nyelv, kultúra és piac elérése! A szakemberek, a diákok és mindazok számára, akik kapcsolódni akarnak ehhez a lenyűgöző nyelvhez és kultúrához. ... [+]

Maradjon a görbe előtt. Ismerje meg a kritikus fontosságú nyelvet.

Online török ​​tanfolyamunk teljes kezdőknek készült. Ideális öntanuláshoz. A meglévő nyelvtanulási programokkal (kevert tanulási környezetek) is integrálható online vagy tanári oktatókkal.

A tanfolyam teljesen önálló. Nincs szükség más szoftverre vagy erőforrásokra.

Bárki, aki be akar lépni az üzleti világba, szilárd alapot fog találni a törökországi kapcsolatokért.

Az iskolák, szakiskolák és egyetemek, akik szeretnék felkészíteni a hallgatóikat az üzleti karrierre, ugyanúgy részesülnek a tanfolyamon.

Csatlakozzon két főszereplőjünkhöz, Frankhez és Sarahhoz, utazva Isztambulba, hogy találkozzanak az új kapcsolatokkal. Ezután csatlakozzon hozzájuk Burszába, amikor üzleti lehetőségeket keresnek, és tárgyalásokat kezdhetnek.... [-]

Egyesült Királyság Torquay
Nyílt Beiratkozás
Angol,Török
On-line
Bővebben magyarul