Pendragon Educational Publishers

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ha valaki az anyanyelvükön beszél, akkor 10-szer nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled - függetlenül az angol nyelvtudásától.

- Gary Muddyman , Financial Times, 2015. szeptember 23

Miért tanulni arabul?

Az arab fontos világnyelv, és a nyelv elsajátításának okai számtalan.

  • Az arab az Egyesült Nemzetek hat hivatalos munkanyelve.
  • Ez körülbelül 325 millió ember anyanyelve.
  • Az arabul beszélő világ és különösen az Öböl-államok az EU ötödik legnagyobb kereskedelmi partnerei.
  • Az arab olyan nyelv, amelyet a különböző kormányzati szervek világszerte "kritikus fontosságúnak" tartanak.

A kultúrák nyelvekkel való áthidalása

Az arab világ "magas kontextusú" kultúra (ET Hall). A személyes kapcsolatok nagyon fontosak. Az arab üzleti partnerek értékelik és tiszteletben tartják mindazokat, akik megpróbálták megtanulni az alapvető arab nyelvet. És mégis, a vállalkozásokon belül sok ember - a földön - gyakran nem rendelkezik a szükséges nyelvi készségekkel és kulturális megértéssel ahhoz, hogy az arab világban folytasson üzleti tevékenységet.

Az ArabOnline értékes üzleti tanácsokat, üzleti etiketteket és kulturális információkat tartalmaz az üzleti tevékenységről az arab világban. Az ArabicOnline segít a tanulóknak elkerülni az alapvető és felesleges hibákat.

Arab tanulás - a jelenlegi helyzet

Az utóbbi években drámai módon nőtt az arab nyelvtanulás iránti érdeklődés. Azonban sokan, akik arabul akarnak tanulni, és hogy magas színvonalú, megbízható és hiteles tanfolyamok vannak, amelyek az arab mint idegen nyelvet tanítják, és amelyeket európai vagy nyugati tanulóknak terveznek.

Számos arab nyelvtanfolyam elsősorban a szókincsben, a struktúrákban és a nyelvtanban fontos szerepet játszik. Más szóval, a hagyományos fogalmakhoz illeszkednek, és az elavult nyelvi tanulási módszertanokat használják. Az arabokat gyakran úgy kezelik, mint egy halott nyelvet, mint a latin. Gyakran elhanyagolják a kulturális tudatosság egyre fontosabb aspektusát, és nem ismerik fel, hogy a tanulóknak kulturálisan hozzá kell járulniuk a nyelv megértéséhez és megfelelő kölcsönhatásban.

Ehhez más típusú tanfolyamra van szükség a kínálatban.

Számos online eLearning tanfolyam ritkán halad tovább a "könyvet a képernyőn". Ezek a kurzusok gyakran bemutató jellegűek. A tanulónak jelentős kognitív és analitikai készségeket kell hoznia a nyelvtanuláshoz. Kevés embernek van ideje vagy tudományos készsége, hogy sikeresen tanulhasson ilyen termékekkel.

Továbbá ezek a tanfolyamok, akár nyomtatott, akár online, ritkán alapulnak a közös európai referenciakereten, és a kurzus tanterve gyakran olyan általános szintekre irányul, mint a "kezdő"
ArabicOnline az arabot dinamikus, élő nyelvként kezeli. A hangsúly a kommunikációra összpontosít a mindennapi helyzetekben.

Az arab tanulással kapcsolatos megközelítésünk

Az ArabicOnline pedagógiai megközelítését a tanulás kognitív, konstruktivista megközelítésének lehet tekinteni, különösen a nyelvtanulást, amely az asztali számítógépek, a tablet számítógépek és az okostelefonok jelenleg rendelkezésre álló technológiájával kombinálódik. Ez a megközelítés a tanulást, mint a közös európai referenciakeretet, mint aktív folyamatot és a tanulókat, mint az aktív jelentéskészítők.

A tanulókat egy feladat-alapú megközelítés vezérli egy sor egység, modul és lépés az arab megszerzésére és az arab kultúra tudatosítására.

Az arab online megközelítés különösen alkalmas nem-akadémiai tanulók és szakmunkás tanulók számára, akik nem teljes munkaidőben tanulnak. A tanulók az arab szkriptet vagy a nyugati szkriptet (transliteráció) tanulhatják. Az ArabicOnline a közös nyelvű referenciakeret A1 / A2. Szintjére épül, amely a nyelvtudás szintjének meghatározására és Európa-szerte elismert nemzetközi referenciaérték.

Teljes merítés - e-ImmersionPlus

Az arab tanfolyam több platformon és eszközön keresztül történő átadásával az arab online csapat olyan helyzetet teremtett, amely a nyelvtanulás teljes merülési helyzetének emulálására törekszik. Ez a helyzet az e-immersionplus® , a koncepció kidolgozása és a projektcsapat által összefogott kifejezés.

Az e-immersionplus környezet biztosítja, hogy a kurzus tartalma oly módon legyen testre szabva, hogy a teljes kurzus vagy a kurzus részei asztali számítógépeken, hordozható számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon is elérhetők legyenek, mindegyik technológiai eszközök, amelyek kiegészítik a többieket. Ez lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az arab nyelvű kapcsolattartási idővel rendelkezzenek, ami a fenntartható tanuláshoz szükséges.

A csapat

Az ArabOnline-t négy európai ország tudományos szakértőinek, tanárképzőinek, programozóinak és kiadóinak alkotják.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

A kurzus első lépései török ​​nyelven

On-line 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Torquay

Ez az ingyenes online török ​​kurzus tökéletes akkor is, ha nem rendelkezik török ​​nyelvtudással. [+]

Ideális bevezetés a török ​​nyelvtanuláshoz!

Ez az ingyenes online török ​​kurzus tökéletes akkor is, ha nem rendelkezik török ​​nyelvtudással.

A tanfolyam segít:

találkozik és üdvözli az embereketmutatkozz beköszönöm az embereket és pozitívan reagálnakválaszol néhány alapvető kérdésrehonnan származik.Indulás azonnal - Nincs szükség regisztrálásra.Tanulj a saját tempójában.Nincs hirdetés!A HandsOnTurkish.Com a török ​​idegen nyelv hiteles, nemzetközileg elismert kurzusa.Az Európai Bizottság támogatja és az európai és a nyugati tanulók számára készült.

Megjelent a Pendragon Educational Publishers , egy brit székhelyű cég, amely kiváló minőségű online nyelvtanfolyamok fejlesztésére specializálódott.... [-]


ArabicOnline.Eu - Az arab tanfolyam középszintű kezdője

On-line Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Torquay

Az online arab nyelvtanfolyamainkat kezdőknek és középszinteknek az Európai Bizottság támogatásával fejlesztettük ki, és az arab mint idegen nyelv területén vezető tudósokkal és szakértőkkel együttműködve fejlesztettük ki. [+]

Az online arab nyelvtanfolyamainkat kezdőknek és középfokú szinteknek terveztük az önálló tanuláshoz az interneten keresztül. Az arab mint idegen nyelv vezető akadémikusokkal és szakértőkkel fejlesztették ki, és minden korosztály számára alkalmasak, függetlenül a koruktól és a tudományos háttérektől.

Főbb jellemzők

● Egyéves előfizetés - kiváló ár-érték arányt nyújt

● Teljesen interaktív kurzusok az interneten bármikor elérhetőek

● A tanfolyamok a modern modern arab nyelvet használják

● Az önálló tanulmányozásra tervezték, amelynek középpontjában az arab a mindennapi életben történő kommunikáció

... [-]

ArabicOnline.Eu - Haladó angol nyelvtanfolyam

On-line Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Torquay

Van már jó alapja az arabul? Vedd az arab nyelvét a következő szintre az ArabOnline.Eu fejlett tanfolyamokkal. [+]

Van már jó alapja az arabul?

Vedd az arab nyelvét a következő szintre az ArabOnline.Eu fejlett tanfolyamokkal.

● Hiteles, nemzetközileg elismert arab nyelv, mint idegen nyelv. Az Európai Bizottság támogatja, és az európai és nyugati tanulók számára készült.

● A Pendragon Educational Publishers , egy brit székhelyű vállalat, amely kiváló minőségű online nyelvtanfolyamok fejlesztésére specializálódott.

Főbb jellemzők - három online program

Közepes arab

Ez a kurzus 8 interaktív egységet tartalmaz, amelyek csak arab nyelvű szkriptet használnak a kommunikációs készségek gyakorlására a mindennapi társadalmi és üzleti helyzetekben. Széleskörű tevékenységek, köztük szerepjátékok, írásbeli gyakorlatok, arab nyelvtani tananyagok és kulturális információk.... [-]


ArabicOnline.Eu - Prémium arab nyelvtanfolyamok tesztekkel és bizonyítvánnyal

On-line Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Torquay

Az arab online prémium programot olyan egyéni tanulók számára tervezték, akik tesztjeiket és tanúsítványaikat validálni szeretnék. [+]

Az arab online prémium programot olyan egyéni tanulók számára tervezték, akik tesztjeiket és tanúsítványaikat validálni szeretnék.

Főbb jellemzők

● Hozzáférés minden arab online tanfolyamhoz és erőforráshoz

● Önértékelési tesztek kulcsfontosságú mérföldköveken

● Achievement tesztek (A1, A1, B1 stb.)

● Tanúsítványok és digitális jelvények

ArabicOnline.Eu az arab mint idegen nyelv eredeti, nemzetközileg elismert kurzusa. Az Európai Bizottság támogatja, és az európai és nyugati tanulók számára készült.

Megjelent a Pendragon Educational Publishers , egy brit székhelyű cég, amely kiváló minőségű online nyelvtanfolyamok fejlesztésére specializálódott.... [-]


Török nyelv, kultúra és üzleti etikett tanfolyam

On-line Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Torquay

Új nyelv, kultúra és piac elérése! A szakemberek, a diákok és mindazok számára, akik kapcsolódni akarnak ehhez a lenyűgöző nyelvhez és kultúrához. [+]

Maradjon a görbe előtt. Ismerje meg a kritikus fontosságú nyelvet.

Online török ​​tanfolyamunk teljes kezdőknek készült. Ideális öntanuláshoz. A meglévő nyelvtanulási programokkal (kevert tanulási környezetek) is integrálható online vagy tanári oktatókkal.

A tanfolyam teljesen önálló. Nincs szükség más szoftverre vagy erőforrásokra.

Bárki, aki be akar lépni az üzleti világba, szilárd alapot fog találni a törökországi kapcsolatokért.

Az iskolák, szakiskolák és egyetemek, akik szeretnék felkészíteni a hallgatóikat az üzleti karrierre, ugyanúgy részesülnek a tanfolyamon.

Csatlakozzon két főszereplőjünkhöz, Frankhez és Sarahhoz, utazva Isztambulba, hogy találkozzanak az új kapcsolatokkal. Ezután csatlakozzon hozzájuk Burszába, amikor üzleti lehetőségeket keresnek, és tárgyalásokat kezdhetnek.... [-]